Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pesak wrote:Pravo da ti kazem, pojma nemam. Vise volim slobodnu ljubav, nego nevernicku ljubav...
a ti ?
nisi odgovorio...
nisam odgovorio, istina, a istina je nepromjenjiva, ona je trajno stanje, osim ako sebe, a nekad i druge, ubjedimo drugačije, sto nekima ide lako, a nekima pak nikako. znači moglo bi se reći da sam ja ipak odgovorio. a ljubav je uvjek slobodna, čak i ta kako je ti nazva "nevernička ljubav," je slobodna, sve zavisno od pogleda glavnih aktera. i jesi li ti probala te slobodne i neverničke ljubavi, ili samo nako hipotetički govoriš.
pesak wrote:ma nisam otisla...ali ti me zavitlavas...ne odgovaras na konkretna pitanja, a ovamo, kao fol- konkretan..
da je konkretno, nije, a već sam ti reko, volim specifično. a kolega prozor je iznio zanimljivu interpretaciju.
nego u vezi te slobodne ljubavi, tebi treba neko ko te manje voli nego ti njega, ili neko ko more istovremeno više od jedne da voli. jel to to ha?
pesak wrote:ma nisam otisla...ali ti me zavitlavas...ne odgovaras na konkretna pitanja, a ovamo, kao fol- konkretan..
da je konkretno, nije, a već sam ti reko, volim specifično. a kolega prozor je iznio zanimljivu interpretaciju.
nego u vezi te slobodne ljubavi, tebi treba neko ko te manje voli nego ti njega, ili neko ko more istovremeno više od jedne da voli. jel to to ha?
meni treba meditacija. isla bih u asram. mnogo je sve komplikovano u ljudskim odnosima... dosadilo mi da se bakcem.
meni treba meditacija. isla bih u asram. mnogo je sve komplikovano u ljudskim odnosima... dosadilo mi da se bakcem.
joj bona nemoj i ti u meditaciju, to je đavolska posla, eno ih gledam hodaju ko hipnotisani, umišljeni, auu, bjež ba, ništa bolje od prirodnog belaja a bogami i užitka, jer poslije belaja, užitak se čini mnogo ljepšim
taman tako .....
pa je li stvarno toliko glupa ili sta li ju je spopalo pa da se jos i pita sta da radi..tu nema sta da se pita.... glupo zensko na sta je sve spremno to je cisto za nepovjerovati....cuuuj ti to....cccc... pa ne mogu da se nacudim nikako kad se osvrnem oko sebe.... prodala bi dusu djavolu samo da udovolji svojim pohotama... (i ja sam zensko, da ne bude zabune, pa da me druge napadnu zbog ovog komentara)....problem je sto vecina zena nema ponosa, a muskarcima dobro doslo .... to sto ona misli da se desava s njom je samo iluzija...ali pazi ko jednom prevari postoje vece sanse da ce i drugi put, tako da se bojim da bi se i ona uskoro nasla u slicnoj situaciji kao i njegova sadasnja zena....
kao prvo, polazne pozicije su iste, ona je tebi šlag ti si njoj šlag,obadvoje znate gdje su temelji,lakše razumijete jedno drugog,ljubomora je bitno manja
kao prvo, polazne pozicije su iste, ona je tebi šlag ti si njoj šlag,obadvoje znate gdje su temelji,lakše razumijete jedno drugog,ljubomora je bitno manja
karabaja-x wrote:
joj bona nemoj i ti u meditaciju, to je đavolska posla, eno ih gledam hodaju ko hipnotisani, umišljeni, auu, bjež ba, ništa bolje od prirodnog belaja a bogami i užitka, jer poslije belaja, užitak se čini mnogo ljepšim
ma to je najvaznije... zamisli kako je voditi ljubav meditirajuci...
oboje meditirate i...
pesak wrote:
oboje meditirate i...
pa dobro, možda i to nekad probam
treba eksperimentisati. da ne bude dosadno.
ne znam kako vi, ali ja najvise osecam energiju izmedju dvoje...taj deo mi je zanimljiviji -kad je bez dodira fizickog-samo energetskog...
treba sve probati.
pesak wrote:
oboje meditirate i...
pa dobro, možda i to nekad probam
treba eksperimentisati. da ne bude dosadno.
ne znam kako vi, ali ja najvise osecam energiju izmedju dvoje...taj deo mi je zanimljiviji -kad je bez dodira fizickog-samo energetskog...