DaffyDuck wrote:to ti malo ljubomoran
Ma hapsi sve sto ne valja

Al hajd priznaj, ta komunisticka gradnja je mila majka za tibru i co

nisam ljubomoran..nego mi ide na živce selektivnost…cuj ljubomoran
nisam ja anti -commie, nisam ja anti niceg sto ima kvalitet… ili barem pozitivn iskorak i još kontnuitet u tome- jednostavan je to obrazac.
samo poentiram u smjeru koji je trasiran davno, a sad je taj obrazac samo podivljao… primjer upravo ta tibra.
Isto kao što ne možeš staviti sve u isti koš što je izgrađeno i napravljeno do '92., tako je besmisleno pljuvati po očito odličnim novim projektima samo zato što se ovdje nekima iz ideoloških razloga, sujete, poslovne konkurencije ili 'profesionalne' zluradosti isti 'ne dopadaju'…
jebiga, sami smo krivi jer izuzetni projekti nam propadaju dok ovi što na guraju u još dublje dno prosperiraju… eklatantni su primjeri Tibre Pacifik i Vrtova Riverine… prvi je horror iz najcrnjih dana hongkoške graditeljske mafije, drugi je civilazacija i urbanizam na najvišem nivou… prvi prodaje stanove, drugi propada… do koga je?? - do nas koji kupujemo, do nas koji biramo, do nas koji odlucujemo, do nas koji reketirimo investitore i tražimo 'đe smo mi u svemu tome' !!!
zapitajmo se kad smo poslednji put uradili nesto čisto altruistički?!?
uostalom, grad čini gradom kad njegovi stanovnici grade i održavaju zajedničke objekte- koji svima služe, od zajedničkog su interesa, zar ne?!?
ne može se sve svoditi na
vlastitu mjeru- trba biti iskren pa priznati si to, zato - ovo ovdje je uglavnom stjecište malih, pregaženih i zluradih ljudi koji svoje vrijeme troše dokazujući da je sve kao oni- mali i zli.
ne znaju vidjeti drugacije, jer: