Stocharov i Pittov NHL kutak

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
bos

#651 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by bos »

Ma jasta, back-to-back igraju jos su naletili na raspolozene habse...odlicno. Evo i pingvini po ocekivanju bez vecih problema digli carolinu, Sabourin sjajan nocas, Sykora se totalno vratio a Crosby nastavlja sa ubitacnom serijom poena, veceras 4 asistencije...
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#652 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Admir_1984 »

Jos su dobro prosli. Price samo 18 odbrana. Ne mogu vjerovat da Koivu nije imao nijedan poen :-) :-)
shadow

#653 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by shadow »

Bruinsi i dalje melju sve pred sobom, sinoc jadna Florida nije imala sanse. Samo San Jose ima bolji omjer u cijelom NHL-u ali i to ce brzo da se promjeni. :dance:
Shoshana

#654 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Shoshana »

shadow wrote:Bruinsi i dalje melju sve pred sobom, sinoc jadna Florida nije imala sanse. Samo San Jose ima bolji omjer u cijelom NHL-u ali i to ce brzo da se promjeni. :dance:
Boston je zaista odlican. Bice zanimljivo :-D
shadow

#655 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by shadow »

kad ce vise playoff :D
bos

#656 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by bos »

Nesretni islandersi u nevakat dodjose, 3 poraza u nizu nema sanse da se i 4 veze...8 golova poslije 2 trecine. :) Odoh na spavanje. :D

Super losa Tampa okrenu habse u montrealu i unisti mi tiket, ali to je druga prica. :P
Admir_1984

#657 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Admir_1984 »

A ja imao over na montrealu :x :x :x
Shoshana

#658 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Shoshana »

Hocete li ikada naucit :lol: :lol:

U 90% slucajeva Montreal pobjedjuje timove sa vrha tabele a gubi od levata sa dna :x
Dupli_skalp

#659 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Dupli_skalp »

svi ljubitelji hokeja na ledu i NHL lige neka mi se pridruže na prvom ex yu portalu: http://www.ledolomac.com.

drago mi je da nas ima ovako puno.
bos

#660 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by bos »

Da nas bas ima puno, nesto ne mislim al hajde nek ti bude. :D

Pingvini veceras digose ispade bez problema one garibe iz Atlante, Fluery se konacno vratio na go uz ova 3 primljena opet je dobro branio, skino bas jakih suteva. Ova razlika od 3 gola je u PP-u koji je veceras proradio, sto nije bio u slucaj u zadnjih bruku tekmi na gostovanjima. Za 2 dana dolaze leafsi, nadajmo se da je dosao red i da se dvije pobjede vezu...

Stigo sam i habse odgledati zadnju trecinu haman citavu. Stvarno fino su odbranu igrali valjda pouceni iskustvom nesretne caroline kad se ovi vratise sa 5-1, ozbiljno su shvatili flyerse.Iako ga nisam vidio rekose da je i Komisarek igrao veceras, nahvalise i Kovaleva. Lijepo. :D

U Detroitu 6-0 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Admir_1984

#661 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Admir_1984 »

Pingvini- A. Kostishin 2-3 :D :D :thumbup: :thumbup:
bos

#662 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by bos »

Jah, odlucio bas Pingvinima dati 1. hat trick u zivotu. Mogo je to na Floridi napraviti al hajde, sta je tu je. Sinoc su konacno odigrali jednu solidnu utakmicu, iako su izgubili. Da nije Price onako mahnit bio, bilo bi 6-3. :P Pensi poceli pucati na go, eto i Sidney dao go poslije mjesec dana, ta linija sa Satanom i Dupisom sigurno ce biti samo bolja u narednoj godini. :D

Uglavnom, 3 poraza u Mellon areni u nizu, ne pamtim kad se to desilo zadnji put, nije odavno sigurno...znaci u utorak bi trebalo da se taj neprijatni niz prekine protiv Bruinsa koji su nemoguce dobri. Sinoc okrenuse Carolinu, veceras opet igraju u gostima protiv Atlante, do utorka ima da budu mrtvi umorni. :-D
shadow

#663 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by shadow »

necu peckati i hvaliti se, samo da vidim ima li ovdje koga zivog? :-D
Dupli_skalp

#664 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Dupli_skalp »

naravno, non stop uz NHL - na netu, na sportklubu, na pc-u (uz nhl 09) :D
bos

#665 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by bos »

Ne mogu da vjerujem da su habsi ubacili po 6 golova dvije noci za redom. Prvo nimalo losim rangersima i onda sinoc onim garibima iz Toronta. Naravno sinoc me obore na under golova. Eto i bruinsi sinoc okrenuse seratore poslije 2 poraza kuci, za 30. pobjedu u sezoni...ljudi igraju prebjesno. Gledao sam obje tekme protiv pingvina i bas sam odusevljen. Samo napadaju, pucaju ko da su s lanca svi pusteni, odlican PP i imaju te finisere sto s lahkocom pogadjaju da je to...Kessel, Savard, Chara pa onaj mali Lucic razbijac. Nadam se shadow da ih i uzivo odgledas, ako nisam sta fulio ti zivis tu u Bostonu.

Pensi naravno nisu u stanju vezati 2 pobjede, ni pod razno. Sinoc su imali i 3-0 do sredine 2. trecine i opet potop, fasuju 5 komada do kraja. Naredne dvije su ponovo na gostovanjima. Prvo Denver, pa derbi u Philly. Ako se brzo ne probude ostace klosari i bez play off-a...
Dupli_skalp

#666 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Dupli_skalp »

taj mi boston nikako nije simpatičan... eno im celticsi pa nek uživjau, nek hokej ostave za neke druge timove :D :D :D
shadow

#667 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by shadow »

pa ko je rekao da ti treba biti simpatican? :D ovo je sportski grad, svake godine po barem jedna titula u nekom od sportova...jedno vrijeme su harali Patriots (nfl) pa onda Red Sox (baseball) pa prosle godine Celtics, evo doslo vrijeme na Bruinse ;-)...jedino Revolution (mls) cesto gubi finale play off-a :x
Admir_1984

#668 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Admir_1984 »

bos wrote:Ne mogu da vjerujem da su habsi ubacili po 6 golova dvije noci za redom. Prvo nimalo losim rangersima i onda sinoc onim garibima iz Toronta.
.
Sinoc 5 wahingtonu :D

Gdje mi je ona navijacica? Nema je odavno :?
Dupli_skalp

#669 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Dupli_skalp »

shadow wrote:pa ko je rekao da ti treba biti simpatican? :D ovo je sportski grad, svake godine po barem jedna titula u nekom od sportova...jedno vrijeme su harali Patriots (nfl) pa onda Red Sox (baseball) pa prosle godine Celtics, evo doslo vrijeme na Bruinse ;-)...jedino Revolution (mls) cesto gubi finale play off-a :x
o bostonu kao gradu sve najljepše, ali ja sam ovdje isključivo mislio na bruinse :D ;-)
Dupli_skalp

#670 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Dupli_skalp »

Admir_1984 wrote:
bos wrote:Ne mogu da vjerujem da su habsi ubacili po 6 golova dvije noci za redom. Prvo nimalo losim rangersima i onda sinoc onim garibima iz Toronta.
.

jel to imamo neku navijačicu canadiensa ovdje? :)
stochar

#671 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by stochar »

mogu li Patke dobit' Djavole?
shadow

#672 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by shadow »

eyesburn wrote:
shadow wrote:pa ko je rekao da ti treba biti simpatican? :D ovo je sportski grad, svake godine po barem jedna titula u nekom od sportova...jedno vrijeme su harali Patriots (nfl) pa onda Red Sox (baseball) pa prosle godine Celtics, evo doslo vrijeme na Bruinse ;-)...jedino Revolution (mls) cesto gubi finale play off-a :x
o bostonu kao gradu sve najljepše, ali ja sam ovdje isključivo mislio na bruinse :D ;-)

;-)
Admir_1984

#673 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Admir_1984 »

eyesburn wrote:
Admir_1984 wrote:
.

jel to imamo neku navijačicu canadiensa ovdje? :)
DA, opasna je pravo :thumbup:
Dupli_skalp

#674 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by Dupli_skalp »

pa šta se ušutila, što se ne javi :D

p.s. eno i shanahan se vratio hokeju... nadam se da će i jagr opet...
shadow

#675 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak

Post by shadow »

eyesburn wrote:pa šta se ušutila, što se ne javi :D
ma zna da sutra igraju s nama pa ne smije :D
Post Reply