Stocharov i Pittov NHL kutak
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
bos
#651 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Ma jasta, back-to-back igraju jos su naletili na raspolozene habse...odlicno. Evo i pingvini po ocekivanju bez vecih problema digli carolinu, Sabourin sjajan nocas, Sykora se totalno vratio a Crosby nastavlja sa ubitacnom serijom poena, veceras 4 asistencije...
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#652 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Jos su dobro prosli. Price samo 18 odbrana. Ne mogu vjerovat da Koivu nije imao nijedan poen

-
shadow
#653 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Bruinsi i dalje melju sve pred sobom, sinoc jadna Florida nije imala sanse. Samo San Jose ima bolji omjer u cijelom NHL-u ali i to ce brzo da se promjeni. 
-
Shoshana
#654 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Boston je zaista odlican. Bice zanimljivoshadow wrote:Bruinsi i dalje melju sve pred sobom, sinoc jadna Florida nije imala sanse. Samo San Jose ima bolji omjer u cijelom NHL-u ali i to ce brzo da se promjeni.
-
shadow
#655 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
kad ce vise playoff 
-
bos
#656 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Nesretni islandersi u nevakat dodjose, 3 poraza u nizu nema sanse da se i 4 veze...8 golova poslije 2 trecine.
Odoh na spavanje.
Super losa Tampa okrenu habse u montrealu i unisti mi tiket, ali to je druga prica.
Super losa Tampa okrenu habse u montrealu i unisti mi tiket, ali to je druga prica.
- Admir_1984
#657 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
A ja imao over na montrealu

-
Shoshana
#658 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Hocete li ikada naucit
U 90% slucajeva Montreal pobjedjuje timove sa vrha tabele a gubi od levata sa dna
U 90% slucajeva Montreal pobjedjuje timove sa vrha tabele a gubi od levata sa dna
- Dupli_skalp
#659 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
svi ljubitelji hokeja na ledu i NHL lige neka mi se pridruže na prvom ex yu portalu: http://www.ledolomac.com.
drago mi je da nas ima ovako puno.
drago mi je da nas ima ovako puno.
-
bos
#660 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Da nas bas ima puno, nesto ne mislim al hajde nek ti bude.
Pingvini veceras digose ispade bez problema one garibe iz Atlante, Fluery se konacno vratio na go uz ova 3 primljena opet je dobro branio, skino bas jakih suteva. Ova razlika od 3 gola je u PP-u koji je veceras proradio, sto nije bio u slucaj u zadnjih bruku tekmi na gostovanjima. Za 2 dana dolaze leafsi, nadajmo se da je dosao red i da se dvije pobjede vezu...
Stigo sam i habse odgledati zadnju trecinu haman citavu. Stvarno fino su odbranu igrali valjda pouceni iskustvom nesretne caroline kad se ovi vratise sa 5-1, ozbiljno su shvatili flyerse.Iako ga nisam vidio rekose da je i Komisarek igrao veceras, nahvalise i Kovaleva. Lijepo.
U Detroitu 6-0

Pingvini veceras digose ispade bez problema one garibe iz Atlante, Fluery se konacno vratio na go uz ova 3 primljena opet je dobro branio, skino bas jakih suteva. Ova razlika od 3 gola je u PP-u koji je veceras proradio, sto nije bio u slucaj u zadnjih bruku tekmi na gostovanjima. Za 2 dana dolaze leafsi, nadajmo se da je dosao red i da se dvije pobjede vezu...
Stigo sam i habse odgledati zadnju trecinu haman citavu. Stvarno fino su odbranu igrali valjda pouceni iskustvom nesretne caroline kad se ovi vratise sa 5-1, ozbiljno su shvatili flyerse.Iako ga nisam vidio rekose da je i Komisarek igrao veceras, nahvalise i Kovaleva. Lijepo.
U Detroitu 6-0
- Admir_1984
#661 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Pingvini- A. Kostishin 2-3

-
bos
#662 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Jah, odlucio bas Pingvinima dati 1. hat trick u zivotu. Mogo je to na Floridi napraviti al hajde, sta je tu je. Sinoc su konacno odigrali jednu solidnu utakmicu, iako su izgubili. Da nije Price onako mahnit bio, bilo bi 6-3.
Pensi poceli pucati na go, eto i Sidney dao go poslije mjesec dana, ta linija sa Satanom i Dupisom sigurno ce biti samo bolja u narednoj godini.
Uglavnom, 3 poraza u Mellon areni u nizu, ne pamtim kad se to desilo zadnji put, nije odavno sigurno...znaci u utorak bi trebalo da se taj neprijatni niz prekine protiv Bruinsa koji su nemoguce dobri. Sinoc okrenuse Carolinu, veceras opet igraju u gostima protiv Atlante, do utorka ima da budu mrtvi umorni.
Uglavnom, 3 poraza u Mellon areni u nizu, ne pamtim kad se to desilo zadnji put, nije odavno sigurno...znaci u utorak bi trebalo da se taj neprijatni niz prekine protiv Bruinsa koji su nemoguce dobri. Sinoc okrenuse Carolinu, veceras opet igraju u gostima protiv Atlante, do utorka ima da budu mrtvi umorni.
-
shadow
#663 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
necu peckati i hvaliti se, samo da vidim ima li ovdje koga zivog? 
- Dupli_skalp
#664 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
naravno, non stop uz NHL - na netu, na sportklubu, na pc-u (uz nhl 09) 
-
bos
#665 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Ne mogu da vjerujem da su habsi ubacili po 6 golova dvije noci za redom. Prvo nimalo losim rangersima i onda sinoc onim garibima iz Toronta. Naravno sinoc me obore na under golova. Eto i bruinsi sinoc okrenuse seratore poslije 2 poraza kuci, za 30. pobjedu u sezoni...ljudi igraju prebjesno. Gledao sam obje tekme protiv pingvina i bas sam odusevljen. Samo napadaju, pucaju ko da su s lanca svi pusteni, odlican PP i imaju te finisere sto s lahkocom pogadjaju da je to...Kessel, Savard, Chara pa onaj mali Lucic razbijac. Nadam se shadow da ih i uzivo odgledas, ako nisam sta fulio ti zivis tu u Bostonu.
Pensi naravno nisu u stanju vezati 2 pobjede, ni pod razno. Sinoc su imali i 3-0 do sredine 2. trecine i opet potop, fasuju 5 komada do kraja. Naredne dvije su ponovo na gostovanjima. Prvo Denver, pa derbi u Philly. Ako se brzo ne probude ostace klosari i bez play off-a...
Pensi naravno nisu u stanju vezati 2 pobjede, ni pod razno. Sinoc su imali i 3-0 do sredine 2. trecine i opet potop, fasuju 5 komada do kraja. Naredne dvije su ponovo na gostovanjima. Prvo Denver, pa derbi u Philly. Ako se brzo ne probude ostace klosari i bez play off-a...
- Dupli_skalp
#666 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
taj mi boston nikako nije simpatičan... eno im celticsi pa nek uživjau, nek hokej ostave za neke druge timove

-
shadow
#667 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
pa ko je rekao da ti treba biti simpatican?
ovo je sportski grad, svake godine po barem jedna titula u nekom od sportova...jedno vrijeme su harali Patriots (nfl) pa onda Red Sox (baseball) pa prosle godine Celtics, evo doslo vrijeme na Bruinse
...jedino Revolution (mls) cesto gubi finale play off-a 
- Admir_1984
#668 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
Sinoc 5 wahingtonubos wrote:Ne mogu da vjerujem da su habsi ubacili po 6 golova dvije noci za redom. Prvo nimalo losim rangersima i onda sinoc onim garibima iz Toronta.
.
Gdje mi je ona navijacica? Nema je odavno
- Dupli_skalp
#669 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
o bostonu kao gradu sve najljepše, ali ja sam ovdje isključivo mislio na bruinseshadow wrote:pa ko je rekao da ti treba biti simpatican?ovo je sportski grad, svake godine po barem jedna titula u nekom od sportova...jedno vrijeme su harali Patriots (nfl) pa onda Red Sox (baseball) pa prosle godine Celtics, evo doslo vrijeme na Bruinse
- Dupli_skalp
#670 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
jel to imamo neku navijačicu canadiensa ovdje?Admir_1984 wrote:Sinoc 5 wahingtonubos wrote:Ne mogu da vjerujem da su habsi ubacili po 6 golova dvije noci za redom. Prvo nimalo losim rangersima i onda sinoc onim garibima iz Toronta.
.![]()
- stochar
#671 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
mogu li Patke dobit' Djavole?
-
shadow
#672 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
eyesburn wrote:o bostonu kao gradu sve najljepše, ali ja sam ovdje isključivo mislio na bruinseshadow wrote:pa ko je rekao da ti treba biti simpatican?ovo je sportski grad, svake godine po barem jedna titula u nekom od sportova...jedno vrijeme su harali Patriots (nfl) pa onda Red Sox (baseball) pa prosle godine Celtics, evo doslo vrijeme na Bruinse
![]()
- Admir_1984
#673 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
DA, opasna je pravoeyesburn wrote:jel to imamo neku navijačicu canadiensa ovdje?Admir_1984 wrote:Sinoc 5 wahingtonubos wrote:Ne mogu da vjerujem da su habsi ubacili po 6 golova dvije noci za redom. Prvo nimalo losim rangersima i onda sinoc onim garibima iz Toronta.
.![]()
- Dupli_skalp
#674 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
pa šta se ušutila, što se ne javi
p.s. eno i shanahan se vratio hokeju... nadam se da će i jagr opet...
p.s. eno i shanahan se vratio hokeju... nadam se da će i jagr opet...
-
shadow
#675 Re: Stocharov i Pittov NHL kutak
ma zna da sutra igraju s nama pa ne smijeeyesburn wrote:pa šta se ušutila, što se ne javi![]()