Ekskluzivno:Preliminarni rezultati...
-
kafana
napokon jedan pravi covjek a ne skripar pobijedi za predsjednika , naravno mislim na komsica a sto ovaj tomo iz mo ne moze prezaliti poraz nacisticke politike to je vec za neku drugu temu zvana plach u kutu ,pardon u uglu.ne znam zasto se uzrujavate i nalijecete na ove niske provokacije od her tome. pa vidite da her tomo ima mozga ko moj papagaj stalno ponavlja isto i glasa za isto vec duze vrijeme . on je jucer birao ,pardon glasovao ,za isto samo nije znao koga da zaokruzi. trazio je tudjmana ali ga nema , trazio je bobana ni njega nema , trazio je shushka pa vidi da i njega nema , pa on misli pa misli pa misli a gdje je sanader ? na kraju je i on zaokruzio ljubica ili jurisica mada ne zna ko su oni.
-
Tomislav MO
Nitko nije rekao da si ti manje Hrvat ako glasuješ za Komšića.komeba wrote:Znači ja sam manje Hrvat jer nisam iz Hercegovine,ne glasam za HDZ i glasao sam za Komšića.Dokle ide ovaj bezobrazluk!
Nitko nije rekao da Komšić nije Hrvat, nitko nije rekao ni da Komšić nije dobar čovjek.
Ono što ja kažem je da od ukupnog broja Hrvata u BiH, Komšić nije dobio ni 5% glasova i zato ne može predstavljati Hrvate niti se može zvati hrvatski član predsjedništva.
Ok, izborni zakon je bio takav kakav jest, i kao rezultat u predsjedništvu imamo dvojicu izabranu većinom bošnjačkih glasova i jednoga izabranog većinom srpskih.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
Ma to je upravo ono sto fali ovoj drzavi, mogucnost da se izjasnjavamo kao Bosanci i Hercegovci. Mi smo na potpuno istoj talasnoj duzini osim u fudbaluPITARKA_SA wrote:moj predcjednik je Zeljko Komsic a nisam Hrvatica![]()
ko uspije shvatiti tu recencu,nek mi se javi na pm![]()
i ne zalim biti bosnjakinja,nit srpkinja,nit hrvatica vec ono sto jesam Bosanka ,Sarajka tj.gradjanka Bosnke i hercegovine !
-
PITARKA_SA
na radiju 202,su javili za Tuzlu da je gore naj vise glasova uzeo Haris a nakon njega Komsic..jos nista ne javljaju za neke djelove Sarajeva.
e sad sta da radimo? hajmo,molim vas svi vi koji ste glasali za Komsica,da se javite meni i ostavite imena i prezimena da vidim jel vam validan glas

e sad sta da radimo? hajmo,molim vas svi vi koji ste glasali za Komsica,da se javite meni i ostavite imena i prezimena da vidim jel vam validan glas
-
mala-i
nisam ni bošnjak ni musliman...DobroJutroKolumbo wrote:ma vidi molim te...vi znaci kao bosnjaci-SDP-muslimani smijete podrzavati Zeljku Komsica kao Hrvata a ja kao Bosanac-musliman ne smijem podrzavati Hrvatske stavove drugacije od vasih...I ja ne podrzavam Ivu ,odvratan mi je...ali kao opciju iz Hrvatskog narod podrzao bi Ljubica...mala-i wrote:@kolumbo,boldiraću tvoje tekstove jer ih imam pravo smatrati besmislenim i protivrječnim,baš kao i ti moje.
hrvate iz hercegovine mnooogo bolje poznajem nego ti.primjetio si da se neki javljaju i na ovaj forum.dakle,vjerovatno im ne treba advokat iliti odvjetnik ili neko ko će pojašnjavati kao se oni osjećaju.njihovo je da kažu,onih koji se ne slažu da im odgovore.
moje poznavanje politike je onakvo kakvo je.ali budući da tvoje nije baš impresivno mislim da nisi kompetentan da ga ocijenjuješ.
mislim da bi ivo miro bio ponosan da pročita tvoje postove....
I nemoj meni o kompetentnosti jer ti veze nemas!!!
i smiri se,upljuva tastaturu!!
- danas
hrasno38 wrote:Ma to je upravo ono sto fali ovoj drzavi, mogucnost da se izjasnjavamo kao Bosanci i Hercegovci. Mi smo na potpuno istoj talasnoj duzini osim u fudbaluPITARKA_SA wrote:moj predcjednik je Zeljko Komsic a nisam Hrvatica![]()
ko uspije shvatiti tu recencu,nek mi se javi na pm![]()
i ne zalim biti bosnjakinja,nit srpkinja,nit hrvatica vec ono sto jesam Bosanka ,Sarajka tj.gradjanka Bosnke i hercegovine !))))))))))))))
-
Kwaheri
#658 Re: Za Komšića!!!
a o hercegovcima da i ne pricamoTomislav MO wrote:Nisam rekao da nije Hrvat. Rekao sam da nije hrvatski predstavnik.Goran_35 wrote: Za tebe Hrvat "nije Hrvat" ako vjeruje u ideju socialdemokratije?
Imat ćemo možda dva bošnjačka člana predsjedništva i jednog srpskog.
Goran_35 wrote: Glede podrske RS-u -ne samo da je sramno i licemjerno da Hrvati iz Hercegovine podrzavaju produkt Miloseviceve fasisticke politike,vec RS nije u interesu ni Zagrebu.Jer ako se slucajno odcjepe,Zagreb ne zeli da ima Srbiju pred svojim kapijama.To sto ti pricas,mozes objesiti macku o rep...
A nije ni Zagreb kao što je nekad bio. Malo tko u Hrvatskoj simpatizira Bošnjake kao prije 10-tak godina, malo tko.
- BHG
zasto svi misle da su ljudi glasali za komsica zato da zajebu hrvate? jel se iko pita da mozda ljudi nisu glasali za komsica zato sto im odgovara njegova politicka uvjerenja i politika njegove stranke?!?! sve dok ljudi nebudu razmisljali drugacije od toga ovo ce biti cirkus od drzave!
in komsic we trust!
in komsic we trust!
- stickitout
Bezobraznice maleniedikamedika wrote:Ti si Hrvat ko i Sulejman Kljujic.taxi_driver wrote:ma ove treba banovati sa foruma.samo mi jebu zivce kad ih citam.ili da ih pitam za adresu ,pa da im se ko hrvat hrvatu se na..... necega.pa da vidimo ko je veci i jaci ,majke im ga .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
uh
Ne kenjaj.
Ako ti ne vidis osnovne stvari, to je tvoj problem.
Ovde nisu sve muslimani bjedo jedna prerasudna, i ne kaci se na stvari koje veze s vezom nemaju jer tvoj maleni mozak ne moze podnjeti puzzle za uzrast od preko 12 godina.
- flora.sa
BHG wrote:zasto svi misle da su ljudi glasali za komsica zato da zajebu hrvate? jel se iko pita da mozda ljudi nisu glasali za komsica zato sto im odgovara njegova politicka uvjerenja i politika njegove stranke?!?! sve dok ljudi nebudu razmisljali drugacije od toga ovo ce biti cirkus od drzave!
in komsic we trust!
lijepo je neko vec rekao:
ko gubi ima pravo da se ljuti
-
PITARKA_SA
ne lazite sad ljude
ja sam glasala za Komsica ,i to onaj krstic podebljala tri puta,da se dobro vidi
samo da bi zajebala hrvate.ustala ujutru i bas kontam:e odoh samo njih da zahebem,il me nece bit
priznajte to,ne lazite ljude 
- danas
dobro pitanje...BHG wrote:zasto svi misle da su ljudi glasali za komsica zato da zajebu hrvate? jel se iko pita da mozda ljudi nisu glasali za komsica zato sto im odgovara njegova politicka uvjerenja i politika njegove stranke?!?! sve dok ljudi nebudu razmisljali drugacije od toga ovo ce biti cirkus od drzave!
in komsic we trust!
odgovor: jer onaj ko ne moze sebe zamisliti kao covjeka i individuu, vec samo i jedino kao hrvata (u ovom konkretnom slucaju -- ali isto vazi i za neke srbe i bosnjake) i ne razmislja o politickim uvjerenjima. ona su sekundarna (cak i nepostojeca) jer "nasi su nasi".
umjesto da im je drago sto je jedini normalan covjek u tom pateticnom predsjednistvu hrvat...
-
edikamedika
Upravo si Pitarku svrstao u Hrvate, sram te bilohrasno38 wrote:Tako je, a to je ko nebo i zemljaedikamedika wrote:Ja sam ustasa, ja nisam Hrvat, u pravu si)))) Ovih drugih je puno puno vise sto su pokazali i rezultati izbora
))))))
-
edikamedika
Nije pobijedio jer Bosnjaci nisu glasali za njega, to ti je odgovor.flora.sa wrote:pitam se, da je pobijedio Ivanković, da li bi rekli da su i njega izglasali Bosnjaci?![]()
![]()
![]()
-
mala-i
da se primjetiti da ti je dotični slaba tačkaDobroJutroKolumbo wrote:ali si SDP...napljujem ti se Zlatku u usta...mala-i wrote:nisam ni bošnjak ni musliman...DobroJutroKolumbo wrote: ma vidi molim te...vi znaci kao bosnjaci-SDP-muslimani smijete podrzavati Zeljku Komsica kao Hrvata a ja kao Bosanac-musliman ne smijem podrzavati Hrvatske stavove drugacije od vasih...I ja ne podrzavam Ivu ,odvratan mi je...ali kao opciju iz Hrvatskog narod podrzao bi Ljubica...
I nemoj meni o kompetentnosti jer ti veze nemas!!!
i smiri se,upljuva tastaturu!!
- BHG
jos jednom potvrdjeno...nije bitno jel covjek sposoban...bitno je da je "nas"...a sustinski problem svega toga je sto nema vise kradje...barem ne u onolikoj mjeri...danas wrote:dobro pitanje...BHG wrote:zasto svi misle da su ljudi glasali za komsica zato da zajebu hrvate? jel se iko pita da mozda ljudi nisu glasali za komsica zato sto im odgovara njegova politicka uvjerenja i politika njegove stranke?!?! sve dok ljudi nebudu razmisljali drugacije od toga ovo ce biti cirkus od drzave!
in komsic we trust!
odgovor: jer onaj ko ne moze sebe zamisliti kao covjeka i individuu, vec samo i jedino kao hrvata (u ovom konkretnom slucaju -- ali isto vazi i za neke srbe i bosnjake) i ne razmislja o politickim uvjerenjima. ona su sekundarna (cak i nepostojeca) jer "nasi su nasi".
umjesto da im je drago sto je jedini normalan covjek u tom pateticnom predsjednistvu hrvat...
- flora.sa
eto i tebi odgovora!edikamedika wrote:Nije pobijedio jer Bosnjaci nisu glasali za njega, to ti je odgovor.flora.sa wrote:pitam se, da je pobijedio Ivanković, da li bi rekli da su i njega izglasali Bosnjaci?![]()
![]()
![]()
da jeste rekli bi da su ga Bosnjaci izabrali.
-
PITARKA_SA
ma svrstaj gdje hoces,hebe se meniedikamedika wrote:Upravo si Pitarku svrstao u Hrvate, sram te bilohrasno38 wrote:Tako je, a to je ko nebo i zemljaedikamedika wrote:Ja sam ustasa, ja nisam Hrvat, u pravu si)))) Ovih drugih je puno puno vise sto su pokazali i rezultati izbora
))))))
ja sam svakako samo Bosanka
-
Liv4
Ispade Zeljko najveci musliman u BiH???
Idiotizam nacionalista me fascinira. Sa njima se ne moze razgovarati. Ako nije po njihovom, nece nikako.
HALO!
Ovo je prvi put da u Bosni I Hercegovini pobjedjuje gradjanska varijanta. Bravo BiH!
Ko gubi ljuti se... E pa da znate da mi je drago sto se ljutite. Puhacete mjesec, dva, a onda ce sve ici svojim tokom. Ja se samo nadam da ce za cetiri godine svi glasati za ljude koji nas vode naprijed, a ne za stocare koji nas djele.
Idiotizam nacionalista me fascinira. Sa njima se ne moze razgovarati. Ako nije po njihovom, nece nikako.
HALO!
Ovo je prvi put da u Bosni I Hercegovini pobjedjuje gradjanska varijanta. Bravo BiH!
Ko gubi ljuti se... E pa da znate da mi je drago sto se ljutite. Puhacete mjesec, dva, a onda ce sve ici svojim tokom. Ja se samo nadam da ce za cetiri godine svi glasati za ljude koji nas vode naprijed, a ne za stocare koji nas djele.