Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
freak_with_a_laptop wrote:listam nekidan vogue, kuzim obucu - i sve neso na ovaj kalup
meni je ovo grozno, hem sto ne volim platno, hem plateau dzon - eh da mi je vidjet zenu, koja umije elegantno u ovim cokulama niz ulizu proci
Ja sam proslo ljeto kupila sebi sandale sa ovakvim potplatom(samo je pluto), samo duplo manjim, naravno i mogu ti reci da je to nesto najudobnije sto imam od obuce i skroz fino hodam
ima u sarajevu de nacrtaj gdje nisam ja cesto tu [/quote]
Cini mi se da sam vidjela bas ovakve u ovom sarajevskom
A Miss Selfridge ti se nalazi na Ferhadiji, kad krenes od katedrale prema bascarsiji, na lijevoj strani, ne mozes promasiti
Ja sam ipak ona DRUGA GRUPA Nekako mi stiklice izgledaju ljepse, eh sad, j auvijek kazem kupicu ravne, valja vazdan na poslu biti, nekad dupli posao pa radim 12 sati, ali djaba, uvijek se zaljubim u one s petom, a eto rekla sam sad definitivno uzeti baletankice.....Al i jos neke na peticu
meni je ova peta ubjedljivo najgora -- u ovome ama bas nikako ne znam da hodam
niti je stikla kako treba, niti ima potpore kao obicna ravna cipela nego sve pozadi na ovom kvadratnom milimetru bez balansa koji daje stikla... samo mi se noga klacka... u ovakvim sam cipelama dvaput nogu izvrnula