Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
klixoris wrote:
Ja i dalje ne mogu da vjerujem da je reagovala normalno i jos ti usla u auto. Ali ako jeste, drago mi je zbog tebe... Po meni simpatican ulet, samo tesko prihvatljiv ovdasnjim damama
naravno, zavisi od toga kakav mu je auto... i koliko je bilo zima.
toliko joj je auto bilo bitno da sam u 2 puta dosao sa 2 razlicita auta a ona nije ni pitala ni skontala da su 2 razlicita....
doduse u oba rade grijanje i klima.... i da - situiranija je od mene trenutno ako hoces da budes doinformisana lutko
klixoris wrote:
Ja i dalje ne mogu da vjerujem da je reagovala normalno i jos ti usla u auto. Ali ako jeste, drago mi je zbog tebe... Po meni simpatican ulet, samo tesko prihvatljiv ovdasnjim damama
_mufljuz_ wrote:
toliko joj je auto bilo bitno da sam u 2 puta dosao sa 2 razlicita auta a ona nije ni pitala ni skontala da su 2 razlicita....
doduse u oba rade grijanje i klima.... i da - situiranija je od mene trenutno ako hoces da budes doinformisana lutko
cuj lutko
pa bitno je kakav ti je bio prvi auto kojim si joj stao.
klixoris wrote:
Doduse... Ni ti nemas nista protiv Audija npr
e upravo al kazem ti, i hladnoca je bitan faktor kod takvih uleta zimi.
klixoris wrote: