Za Ibishodopulosa bi rekli, ta ce on, sta je taj Sttutgart osvojio u zadnje vrijeme...klocevi obicni (pa i ovaj "Grk")
Mi k'o mi
Ma deremo mi ove Grke, Vakat je a i vrijeme je.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Da se ponovimBubalo1 wrote:0:2 ili 1:4
Taj penal u Parizu .... sta reci?Frankyee wrote:koliko puta treba ponoviti da igramo protiv ekipe koja od nekih 30 utakmica nije izgubila vise od dvije tri , a isli ljudi na prvenstvo,...
A mi nesto se zanosimo kao imamo mi Dzeku ?
Pa da smo Spanija mi bi trebali da razmisljamo kako uzeti bodove u Atini , a pogotovo sa strategom Susicem i odbranom gdje od pet defanzivnih igraca najbolji od njih napravi bespotreban penal kada imamo rezuultat koji nas vodi na prvenstvo ?Znaci za ostale se nema sta reci dalje.
Ja ne potcjenjujem nase igrace uopste, samo kazem da su nasi protivnici jedna odlicna cjelina koja je u strasnom nizu i sa odlicnom tradicijom.
Ovde akko uzmemo jedan bod to je kao kuca, a daj boze da padne grah pa uzmemo sva tri,..
sto se tice naseg stratega , drago mi je da je pozvao jos jednog odbrambenog igraca, nadati se da ce pokazati kvalitet. Da li Zukanovic moze igrati zadnjeg veznog ? jer Zahirovic je jedna od slabijijh karika .
Da je nama bobu donijeti to bi haman bilo ko ovo tvoje 0:2.Boba ko kuca na sprat sa podrumomBubalo1 wrote:Da se ponovimBubalo1 wrote:0:2 ili 1:4
Nadam se da nece biti bas raspad, osim ako se Susic ne zaleti kako protiv Francuske kuci. Mislim da je problem sto Susic ne uzima jacinu protivnika kao neko mjerilo za nasu taktiku pa poslije pobjede protiv amaterskih ekipa misli da se tako moze protiv nekoga ko je realno jaci od nas.Jack Be Nimble wrote:Ja ocekujem istu partiju kao sto smo odigrali zadnju utakmicu protiv Portugala. Uglavnom raspad sistema.
I ti ga, vala preCera. Nismo ni mi bas neko na koga ce se napaliti Grci kao protiv Njemacke. Ako nas ikoliko potcijene tu vidim nasu najvecu sansu. Inace, onaj Mitrouglu, tako nekako, iz Olimpiyakosa se cini vrlo ozbiljnom prijetnjom . Kakav je samo sinoc dao gol u Gelsenkirchenu. Skok od haman 1,5 m i sjajan gol glavom. Nadam se da ce Spahin lakat to zaustaviti!Frankyee wrote:Nadam se da nece biti bas raspad, osim ako se Susic ne zaleti kako protiv Francuske kuci. Mislim da je problem sto Susic ne uzima jacinu protivnika kao neko mjerilo za nasu taktiku pa poslije pobjede protiv amaterskih ekipa misli da se tako moze protiv nekoga ko je realno jaci od nas.Jack Be Nimble wrote:Ja ocekujem istu partiju kao sto smo odigrali zadnju utakmicu protiv Portugala. Uglavnom raspad sistema.. Vec je izjavio da ne treba nista mijenjati.
Covjek je isao U Tiranu uzeti bod , gdje su pale kvalifikacije, a protiv Grka ce da krene na tri boda.
Mozda nas krene , ali ako ne budemo imali dva gola prednosti do 60 minute , mi utakmicu vjerovatno gubimo jer oni iz nicega utrpaju dva gola u zadnjih 15 minuta a usput slome nekom nogu i navuku crveni karton protivniku
Slazem se da ce biti tesko, ali u ovom "modernom" fudbalu cesto je lakse igrati na strani nego kuci. Zato sam ja misljenja da trebamo biti vrlo dobro usmjereni ka pozitivnom rezultatu u ovoj utakmici, jer Zenica ce biti jako, jako teska sa njima.zlajapravaraja wrote:Tako smo pricali i prije Rumunijecindrlimindrli wrote:Pa gledajuci realno kvaltet timova i pojedinaca za ocekivati bi bilo da mi ovo uzmemo glat 3:0, no mislim da
nece biti bas tako lako i zavrsice sa 3:1 a mozda i 3:2 za nas.![]()
Izgleda da mnogi ne kontaju prednost domace publike i terena, pogotovo kad su Grcka i grcki igraci u pitanju, a mi cemo u postavi imati nekoliko igraca kojima ce to biti prvi put da igraju u takvom ambijentu![]()
Udjemo li s tim stavom, nece nas nigdje bit' - prije ce onda biti 3:0 za Grke.
Moja nada u odlazak na SP 2014 se zasniva upravo na tom faktoru sto kod nas nece tako lako kao prije dolaziti do raspada sistema nakon primljenog gola i slicno. Barem se nadam,jer ova ekipa je stekla veliko iskustvo u utakmicama koje su nas "vodile" na veliko takmicenje (Portugal, Francuska,Portugal). BAs to su spominjali Miske i Pjanic nakon Latvije u smislu "Nismo gubili glavu i svoju igru nakon primljenog gola i uvijek smo vjerovali da cemo uzeti". Znam, Grcka nije Latvija, ali pocinjemo dobijati taj neki pobjednicki mentalitet. I to ce nas odvesti na SP, zajedno sa cinjenicom da nemamo u grupi igraca koji "moraju biti na SP" i reprezentacija koje jednostavno moraju pobjedjivati jednu BiH.Jack Be Nimble wrote:Ja ocekujem istu partiju kao sto smo odigrali zadnju utakmicu protiv Portugala. Uglavnom raspad sistema.
Niko nije govorio da su tamo pale kvalifikacije dok Francuska nije remizirala sa Rumunijom i odigrala sa nama 1-1 u ParizuFrankyee wrote:Nadam se da nece biti bas raspad, osim ako se Susic ne zaleti kako protiv Francuske kuci. Mislim da je problem sto Susic ne uzima jacinu protivnika kao neko mjerilo za nasu taktiku pa poslije pobjede protiv amaterskih ekipa misli da se tako moze protiv nekoga ko je realno jaci od nas.Jack Be Nimble wrote:Ja ocekujem istu partiju kao sto smo odigrali zadnju utakmicu protiv Portugala. Uglavnom raspad sistema.. Vec je izjavio da ne treba nista mijenjati.
Covjek je isao U Tiranu uzeti bod , gdje su pale kvalifikacije, a protiv Grka ce da krene na tri boda.
Mozda nas krene , ali ako ne budemo imali dva gola prednosti do 60 minute , mi utakmicu vjerovatno gubimo jer oni iz nicega utrpaju dva gola u zadnjih 15 minuta a usput slome nekom nogu i navuku crveni karton protivniku
opet onog bordo nastrojenog krelca,fujTkd wrote:Što će ti to "samo" ?
Napokon da gledam utakmicu repke sa normalnom slikom, a ne u istom stilu kao što je to Hitler gledao. Pod hitno ukinuti i bht i ftv, kome to smeće da prostite treba. Samo im i dnevnik valja i to je to.
Svaka čast za face tv i još imaju super komentatora u vidu Marjana![]()
Ko nema face tv, biće linkovi ako Bog da
Ti taj dan idi na Grbavicu, nemoj ni gledatisimonese wrote:opet onog bordo nastrojenog krelca,fujTkd wrote:Što će ti to "samo" ?
Napokon da gledam utakmicu repke sa normalnom slikom, a ne u istom stilu kao što je to Hitler gledao. Pod hitno ukinuti i bht i ftv, kome to smeće da prostite treba. Samo im i dnevnik valja i to je to.
Svaka čast za face tv i još imaju super komentatora u vidu Marjana![]()
Ko nema face tv, biće linkovi ako Bog da
Ma daj, ne zayebaji, ako je lazni, u cemu je onda problem?simonese wrote:nije bordo problem,problem je laznog bordoiste