Lihtenstajn- BiH 7. septembar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Kemal Malovčić
#651 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar
bude i na tekmi barse i šta ja znam đe sve ne zastava bosne pa niko ne dobije po labrnji
-
Ripicipi
#652 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar
Ne mozes porediti naseg lika koji umjesto nase zastave nosa Tursku ili Arapsku, sa likom iz Hr. koji je nekim slucajem zavrsio na nasoj utakmici.ArthurSpooner wrote:A da je nosio tursku ili arapsku zastavu, bil ti bilo simpaticno? Iskreno?Meni je ono vise bilo simpaticno, nego onako kako si ti to dozivio. Sumnjam da je tu bilo ikakvih losih primisli.
Turska i Arapksa zastava su nazalost postale dio nasih tribina i sto je najgore, nosaju ih nasi ljudi
Hrvatska se pojavila sada i vjerovatno nece vise nikada, ali bas zbog toga mislim da je bilo nepotrebno ici i traziti skidanje zastave.
-
ArthurSpooner
#653 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar
Meni licno ne smeta sahovnica, pa cak ni na nasim utakmicama (mislim, ako ih nose Hrvati koji bodre BiH)....srpska zastava je vec druga stvarKemal Malovčić wrote:bude i na tekmi barse i šta ja znam đe sve ne zastava bosne pa niko ne dobije po labrnji
-
ArthurSpooner
#654 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar
A kako znas da je iz Hrvatske?potres_mozga wrote:Ne mozes porediti naseg lika koji umjesto nase zastave nosa Tursku ili Arapsku, sa likom iz Hr. koji je nekim slucajem zavrsio na nasoj utakmici.
Turska i Arapksa zastava su nazalost postale dio nasih tribina i sto je najgore, nosaju ih nasi ljudi![]()
Hrvatska se pojavila sada i vjerovatno nece vise nikada, ali bas zbog toga mislim da je bilo nepotrebno ici i traziti skidanje zastave.
Ili recimo da je neki Turcin dosao na utakmicu sa turskom zastavom, bi li ti to bilo simpaticno?
-
Ripicipi
#655 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar
Haj' nije ni bitno vise, uglavnom ja licno u tome nisam vidio nikakav problem.ArthurSpooner wrote:A kako znas da je iz Hrvatske?potres_mozga wrote:Ne mozes porediti naseg lika koji umjesto nase zastave nosa Tursku ili Arapsku, sa likom iz Hr. koji je nekim slucajem zavrsio na nasoj utakmici.
Turska i Arapksa zastava su nazalost postale dio nasih tribina i sto je najgore, nosaju ih nasi ljudi![]()
- Logovan
#656 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar
Nije bilo nikakve potrebe da se ta zastava postavlja i tu nema nikakve priče. Zna se dobro u kakvim su odnosima narodi sa Balkana. Kada bi ti "zalutao" na utakmicu Hrvatske reprezentacije, da li bi postavio našu zastavu ? Ne bi, nema šanse. Sreća pa nisu popili batine, tj. postavili su je tamo gdje ih nisu napadali zbog nje. Da ponovim još jednom, nisam za tuče ali sva sreća pa je sve prošlo uredu. Hoću da kažem da su im trebali reći da je sklone da ne bi bilo belaja.potres_mozga wrote: Ma nisam mislio bukvalno na tucu itd.
Nije bilo 100-tine, a ni desetine Hr. zastava, bila je jedna i to bog zna kojim povodom, mozda je lik i zalutao, i UOPSTE ne vidim ikakvu potrebu da mu se prilazi i trazi skidanje zastave.
Meni je ono vise bilo simpaticno, nego onako kako si ti to dozivio. Sumnjam da je tu bilo ikakvih losih primisli.
Da je kojim slucajem bila npr. Argentinska ili Brazilska zastava, sumnjam da bi i prokomentarisao![]()
Uglavnom, odlican rezultat jer mogu zamisliti kako Latvijci sada gledaju na nas
-
Ripicipi
#657 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar
Da, sve dok se nasi ljudi ne pocnu pretvarati da su TurciArthurSpooner wrote:A kako znas da je iz Hrvatske?potres_mozga wrote:Ne mozes porediti naseg lika koji umjesto nase zastave nosa Tursku ili Arapsku, sa likom iz Hr. koji je nekim slucajem zavrsio na nasoj utakmici.
Ili recimo da je neki Turcin dosao na utakmicu sa turskom zastavom, bi li ti to bilo simpaticno?
-
Ripicipi
#658 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar
Jarane, ako si se ti zavadio sa cijelom Hrvatskom ili Balkanom, ja nisam.zlo87 wrote:Nije bilo nikakve potrebe da se ta zastava postavlja i tu nema nikakve priče. Zna se dobro u kakvim su odnosima narodi sa Balkana. Kada bi ti "zalutao" na utakmicu Hrvatske reprezentacije, da li bi postavio našu zastavu ? Ne bi, nema šanse. Sreća pa nisu popili batine, tj. postavili su je tamo gdje ih nisu napadali zbog nje. Da ponovim još jednom, nisam za tuče ali sva sreća pa je sve prošlo uredu. Hoću da kažem da su im trebali reći da je sklone da ne bi bilo belaja.potres_mozga wrote: Ma nisam mislio bukvalno na tucu itd.
Nije bilo 100-tine, a ni desetine Hr. zastava, bila je jedna i to bog zna kojim povodom, mozda je lik i zalutao, i UOPSTE ne vidim ikakvu potrebu da mu se prilazi i trazi skidanje zastave.
Meni je ono vise bilo simpaticno, nego onako kako si ti to dozivio. Sumnjam da je tu bilo ikakvih losih primisli.
Da je kojim slucajem bila npr. Argentinska ili Brazilska zastava, sumnjam da bi i prokomentarisao![]()
Meni Hr. zastava ne predstavlja nikakav problem.
Nisam naelektrisan na cijeli narod, kontas?
Na tribinama ti bode oci, a nad nasim nebom kada gasi pozare ti vjerovatno ne bode oci
Otisli smo predaleko od teme, ja zavrsavam.
-
todd_smith
#659 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar
fkt, na osnovu cega je Edin dobio igraca utakmice ispred Vede, nece mi biti jasnoArteta wrote:Ibisevic je trebao biti proglasen.KvaziExpert wrote:Dzeko igrac tekme
-
Mataruga
#660 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar
Nisam gledo utakmicu pa da pitam.. kako smo to primili gol? Sta je reci zasto je uzelo "cak" 26 minuta za prvi gol 
- luckylaka
#661 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar
Ne pitas se kako oni primise 8 nego kako mi 1 a i pitas u ne doba jer PAPE je vecinu forumasa poslao veceras rano na spavanjeMataruga wrote:Nisam gledo utakmicu pa da pitam.. kako smo to primili gol? Sta je reci zasto je uzelo "cak" 26 minuta za prvi gol
-
Mataruga
#662 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar
E grebi ga, em dijaspora, em kasno radio..luckylaka wrote:Ne pitas se kako oni primise 8 nego kako mi 1 a i pitas u ne doba jer PAPE je vecinu forumasa poslao veceras rano na spavanjeMataruga wrote:Nisam gledo utakmicu pa da pitam.. kako smo to primili gol? Sta je reci zasto je uzelo "cak" 26 minuta za prvi golodmah poslije horora 8:1
- luckylaka
#663 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar
E ko bi vama iz dijaspore ugodioMataruga wrote:E grebi ga, em dijaspora, em kasno radio..luckylaka wrote:Ne pitas se kako oni primise 8 nego kako mi 1 a i pitas u ne doba jer PAPE je vecinu forumasa poslao veceras rano na spavanjeMataruga wrote:Nisam gledo utakmicu pa da pitam.. kako smo to primili gol? Sta je reci zasto je uzelo "cak" 26 minuta za prvi golodmah poslije horora 8:1
-
Only1
#664 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar
Potpisujem ovo.zlo87 wrote:Nije bilo nikakve potrebe da se ta zastava postavlja i tu nema nikakve priče. Zna se dobro u kakvim su odnosima narodi sa Balkana. Kada bi ti "zalutao" na utakmicu Hrvatske reprezentacije, da li bi postavio našu zastavu ? Ne bi, nema šanse. Sreća pa nisu popili batine, tj. postavili su je tamo gdje ih nisu napadali zbog nje. Da ponovim još jednom, nisam za tuče ali sva sreća pa je sve prošlo uredu. Hoću da kažem da su im trebali reći da je sklone da ne bi bilo belaja.potres_mozga wrote: Ma nisam mislio bukvalno na tucu itd.
-
tcz
#665 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar
bravo zmajevi!
Vrsajevic se mora ugledat na Vedu i bilo bi 9 komada.
Vrsajevic se mora ugledat na Vedu i bilo bi 9 komada.
- Hantraga
#666 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar
Prvo bih cestitao momcima na visokoj pobjedi, a u utorak ce dokazati da li su i dalje podlozni euforijama, ili su napokon postali ozbiljna repka koja svakog protivnika docekuje s ozbiljnoscu...
Drugo bih rekao da nevidim nista lose prema momcima koji su bili sa hrvatskom zastavom na utakmici BiH...Siguran sam da je ta ista zastava bila na mnogo utakmica hrvatske repke, ali posto njihova prava domovina igra puno atraktivnije, ljudi su dosli da uzivaju u pravom nogometu...Zahvaljujemo se na podrsci
Drugo bih rekao da nevidim nista lose prema momcima koji su bili sa hrvatskom zastavom na utakmici BiH...Siguran sam da je ta ista zastava bila na mnogo utakmica hrvatske repke, ali posto njihova prava domovina igra puno atraktivnije, ljudi su dosli da uzivaju u pravom nogometu...Zahvaljujemo se na podrsci
- Arteta
#667 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar
Slaba odbrana,a cini mi se da je i Zahirovic tu pogrijesio.Mataruga wrote:Nisam gledo utakmicu pa da pitam.. kako smo to primili gol? Sta je reci zasto je uzelo "cak" 26 minuta za prvi gol
- BegA_
#668 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar
Ne vidim u cemu je to toliki problem?! Samo mi i srbende se zalimo na ovakve stvari, i odmah pozivamo na linc. (ovdje ne mislim na tvoj post vec na komentare sa portala, itd...)zlo87 wrote:Jesam ja, gdje ono nećeš skontati pa baš bode u oči.It_is_a_Leclerc wrote:e, a jel neko skontao hrvatsku zastavu na tribinama i piše - Kotor Varoš ?!
Ne znam zašto niko nije prišao ti momcima pa da im se naredi da se skine zastava. Ono je baš bilo bezveze.
-
ajvaz_dedo
#669 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar
Evo da vam objasnim...todd_smith wrote:fkt, na osnovu cega je Edin dobio igraca utakmice ispred Vede, nece mi biti jasnoArteta wrote:Ibisevic je trebao biti proglasen.KvaziExpert wrote:Dzeko igrac tekme
Birao se igrac utakmice na obje strane,pa tako na protivnickoj strani,taj laskavi epitet,ponese golman Lihtestajna?!
Eto,reko da vam lakse bude razlucit...
- Jack Be Nimble
#670 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar
ajvaz_dedo wrote: Evo da vam objasnim...
Birao se igrac utakmice na obje strane,pa tako na protivnickoj strani,taj laskavi epitet,ponese golman Lihtestajna?!
Eto,reko da vam lakse bude razlucit...
Znaci to nije nagrada man of the match nego levat of the match.
- ledeni_caj
#671 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar
Ocekivao sam visoku pobjedu, ali istina ne ovoliko visoku.
Bravo ZmajOvi.
Na tribinama svega, ali svaka cast svima koji su zabacili do tamo. Ne vidim repku sa vecom podrskom.

Na tribinama svega, ali svaka cast svima koji su zabacili do tamo. Ne vidim repku sa vecom podrskom.
- Šibicar
#672 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar
Logično,naš napoznatiji,najskuplji i najuticajniji igrač je zabio 3 gola,i zato je proglašen igračem utakmice.
- Logovan
#673 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar
Ti očito ne razumiješ šta hoću da kažem ili si jako bezobrazan pa ti stalno jedno te isto moram objašnjavati. Lupaš ko maksim po diviziji. Nećemo više, da ne bi otišli u banoviće.potres_mozga wrote:Jarane, ako si se ti zavadio sa cijelom Hrvatskom ili Balkanom, ja nisam.zlo87 wrote:Nije bilo nikakve potrebe da se ta zastava postavlja i tu nema nikakve priče. Zna se dobro u kakvim su odnosima narodi sa Balkana. Kada bi ti "zalutao" na utakmicu Hrvatske reprezentacije, da li bi postavio našu zastavu ? Ne bi, nema šanse. Sreća pa nisu popili batine, tj. postavili su je tamo gdje ih nisu napadali zbog nje. Da ponovim još jednom, nisam za tuče ali sva sreća pa je sve prošlo uredu. Hoću da kažem da su im trebali reći da je sklone da ne bi bilo belaja.potres_mozga wrote: Ma nisam mislio bukvalno na tucu itd.
Meni Hr. zastava ne predstavlja nikakav problem.
Nisam naelektrisan na cijeli narod, kontas?
Na tribinama ti bode oci, a nad nasim nebom kada gasi pozare ti vjerovatno ne bode oci![]()
Otisli smo predaleko od teme, ja zavrsavam.
-
5 0 5
#674 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar
ne smetaju ti ljiljani?
-
Paul F.
#675 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar
Ne razumijem u čemu je problem sa ovom zastavom.
Znamo da nas je hrvatska politika skupo koštala 90-tih
ali među hrvatima ima i iskrenih prijatelja Bosne.
Uostalom hrvati su konstitutivan narod u Bosni.
U svakom slučaju, ljepše ovako izgledamo pred svijetom
nego kao neka zavađena plemena.
Znamo da nas je hrvatska politika skupo koštala 90-tih
ali među hrvatima ima i iskrenih prijatelja Bosne.
Uostalom hrvati su konstitutivan narod u Bosni.
U svakom slučaju, ljepše ovako izgledamo pred svijetom
nego kao neka zavađena plemena.