Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
citroen xm wrote: ↑30/11/2024 19:30
Nije malo 250 KM veća registracija. Nije to samo registracija, malo ovo, malo ono... za čas se nabere 2-3000 KM godišnje nepotrebnih troškova koje je bolje potrošiti na par kvalitetnih putovanja nego na registraciju, gorivo i slično.
ko ima za ove aute ima i za putovanja
makar kod nas, ko kupuje aute, ko renta finansiranjem njemu je svejedno
Nije stvar u tome da li ima. Glupo bi bilo da nema, a vozi novo auto mada ima takvih koliko hoćeš. Stvar je u nepotrebnom razbacivanju dok voziš vrlo slično auto po svemu. Druga je stvar razlika u klasama, pa onda znaš zbog čega plaćaš više.
Nije malo 250 KM veća registracija. Nije to samo registracija, malo ovo, malo ono... za čas se nabere 2-3000 KM godišnje nepotrebnih troškova koje je bolje potrošiti na par kvalitetnih putovanja nego na registraciju, gorivo i slično.
ne znam kakvih to dodatnih troskova ima
Ko ima za ova auta ima i za nove originalne felge, a ne da ostavlja od stare Mazde felge i gume i stavlja na novu.
ne znam kakvih to dodatnih troskova ima
Ko ima za ova auta ima i za nove originalne felge, a ne da ostavlja od stare Mazde felge i gume i stavlja na novu.
Ne vrijedi za zimu kupovat nove, al eto misli sta hoces..
bitno je da se meni poseres malo, a nove su gume logicno, nisam fukara
konektovan wrote: ↑30/11/2024 20:51
Pusti xm,..podvojena licnost..sutra ce dan zapoceti pljuvanjem azijata.
Znaš i sam koliko me zaboli za taj epitet podvojene ličnosti. Zato pucaš u prazno.
Možda i hoću, kad ih počnu okuvati u zvijezde. Ja se ne dodvoravam nikome, poštujem/cijenim/volim prava auta. Ne volim šupljiranje i dizanje u nebo određenog velikoserijskog proizvođača za razliku od nekih ovde.
Pozz svima, da li neko zna gdje provjeriti cijene originalnih dijelova za Hyundai vozila, ima li online neki cjenovnik? Moze li preporuka za majstora u Sarajevu, ili u Ze-Do kantonu, potrebno je zamijeniti zadnji branik na Elantri, ima li negdje dobar otpad za Hyundai vozila da probam provjeriti slucajno da nemaju isti. Hvala
Jace motore u evropi ostavljaju za genesis, u santa fe najveci motor 1.6 a za genesise ima i 2.2 dizel, 2.5 turbo benzinac, 3.0 redni sestak dizel, cak i 3.5 V6 benzinac u G90.
Vjerovatno i broj auta koje planiraju prodati utice na ovo.
Skupljih auta ce manje prodati, pa tu mogu sebi priustiti i losiju co2 brojku. Mazda slicno radi sa CX-60 i ostalim modelima koji jedva da imaju dizele ponudi a kamoli toliko velike.