Evo ja nemam.
Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
- drug_profi
- JohnnyS
#64727 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Jesi pitao
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
- drug_profi
- JohnnyS
#64730 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ja znam da su davali ako si imao nekog da se u lovačkoj knjižnici izjasnio kao Hrvat. Malo preuveličavam, ali blizu toga je bilo.drug_profi wrote: ↑27/08/2026 16:15Nisam doduše, ali nekog ko je mnogo "čišći" je odbijen jer nema neki papir. Mislim krštenica bješe.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#64731 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
ako je tako bilo, budala je ko to nije uradio. pogotovo u tom periodu kada je bh pasos bio u rangu clanske karte lokalne bibliotekeJohnnyS wrote: ↑27/08/2026 16:17Ja znam da su davali ako si imao nekog da se u lovačkoj knjižnici izjasnio kao Hrvat. Malo preuveličavam, ali blizu toga je bilo.drug_profi wrote: ↑27/08/2026 16:15Nisam doduše, ali nekog ko je mnogo "čišći" je odbijen jer nema neki papir. Mislim krštenica bješe.
-
tokio25
#64732 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
da samo sto su tu privilegiju imali vise oni u pogranicnim podrucjima u sarajevu nije bas bilo tako
- muha_sa
#64733 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/50 ... ndant.html
SKANDALOZAN OPRAŠTAJ STAŠE KOŠARCA OD RATNOG ZLOČINCA: "General Mladić bio je, jeste i ostat će moj komandant"
Ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine Staša Košarac (SNSD) izazvao je brojne reakcije porukom nakon smrti pravosnažno osuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića, kojeg je u svojoj objavi otvoreno veličao.
Košarac je objavu započeo citatom „Čekam vaskrsenje mrtvih i život budućeg vijeka“, nakon čega se oprostio od bivšeg komandanta Vojske Republike Srpske, pravosnažno osuđenog na doživotni zatvor za genocid i druge ratne zločine počinjene tokom rata u Bosni i Hercegovini.
„Generale, teško je naći prave riječi za oproštaj… Hvala ti za hrabrost, za odlučnost i za snagu koju si ulivao srpskom narodu. General Mladić bio je, jeste i ostat će moj komandant“, naveo je Košarac.
Dodao je da je Mladić za njega bio „mnogo više od vojnika i generala“, opisujući ga kao „patriotu, autoritet i čovjeka čije je prisustvo u najtežim vremenima našem narodu davalo snagu i ohrabrenje“.
Državni ministar u nastavku objave Mladića je opisao kao „simbol jednog vremena, stradanja, otpora i borbe za opstanak“, uz poruku da je srpski narod imao ljude koji su bili spremni „stati ispred svog naroda i ponijeti teret historije“.
„Naša je obaveza da pamtimo“, poručio je Košarac, izrazivši saučešće porodici Ratka Mladića.
SKANDALOZAN OPRAŠTAJ STAŠE KOŠARCA OD RATNOG ZLOČINCA: "General Mladić bio je, jeste i ostat će moj komandant"
Ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine Staša Košarac (SNSD) izazvao je brojne reakcije porukom nakon smrti pravosnažno osuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića, kojeg je u svojoj objavi otvoreno veličao.
Košarac je objavu započeo citatom „Čekam vaskrsenje mrtvih i život budućeg vijeka“, nakon čega se oprostio od bivšeg komandanta Vojske Republike Srpske, pravosnažno osuđenog na doživotni zatvor za genocid i druge ratne zločine počinjene tokom rata u Bosni i Hercegovini.
„Generale, teško je naći prave riječi za oproštaj… Hvala ti za hrabrost, za odlučnost i za snagu koju si ulivao srpskom narodu. General Mladić bio je, jeste i ostat će moj komandant“, naveo je Košarac.
Dodao je da je Mladić za njega bio „mnogo više od vojnika i generala“, opisujući ga kao „patriotu, autoritet i čovjeka čije je prisustvo u najtežim vremenima našem narodu davalo snagu i ohrabrenje“.
Državni ministar u nastavku objave Mladića je opisao kao „simbol jednog vremena, stradanja, otpora i borbe za opstanak“, uz poruku da je srpski narod imao ljude koji su bili spremni „stati ispred svog naroda i ponijeti teret historije“.
„Naša je obaveza da pamtimo“, poručio je Košarac, izrazivši saučešće porodici Ratka Mladića.
- PreWiBa
- Grijem se na: Plin i centralno
- Horoskop: Lav
#64734 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Mi ne možemo u EU jer trenutno imamo gubitničku poziciju stranaka, to jest unutar BiH imamo SNSD, a u Hrvatskoj vlada HDZ.