Sirija

Locked
klixlove

#64051 Re: Sirija

Post by klixlove »

Ovo je zastava šehadeta i ne vidim razloga zašto hapse momka. :-)

Evo isto je na zastavi S.Arabije:
Image

Glupiraju se malo ovi rusofili i po Sarajevu, i ova Nataša... Momak nije uradio ništa što se kosi sa zakonom Bosne i Hercegovine i biće pušten. Napasti momka koji drži zastavu šehadeta, ne samo u Sarajevu nego i u manjem entitetu BiH - RS-u, je za vas kontraproduktivno, jer napadate islam. A to stvara kontra od onog što želite. Pa svako vjenčanje se nosi ova zastava sasvim normalno. :)
Last edited by klixlove on 14/10/2015 16:14, edited 1 time in total.
Avetinho

#64052 Re: Sirija

Post by Avetinho »

arman1 wrote:Postaju iritantni lajavi balavci
Ovdje sam prestao citati.
Liku u cetiri rijeci prolajao, a nekog drugog naziva lajavim balavcem.

Mogu mislit sta je nasrao u ostatku posta kojeg nisam procitao.
Herr Flick

#64053 Re: Sirija

Post by Herr Flick »

Drzi on zastavu sehadeta.ali tu istu zastavu zloputrebljavaju teroristi ISIL-a i Al Kaide i zbog toga je uhapsen
madner

#64054 Re: Sirija

Post by madner »

Kurciti se po Bosni, uvijek dobar recept za batine.
insomnia78

#64055 Re: Sirija

Post by insomnia78 »

Cim' se ljudi bave u 21-om vjeku :lol:
Avetinho

#64056 Re: Sirija

Post by Avetinho »

Herr Flick wrote:Drzi on zastavu sehadeta.ali tu istu zastavu zloputrebljavaju teroristi ISIL-a i Al Kaide i zbog toga je uhapsen
Jadno. Veci "zlocin" cinis ti na kliksovom forumu s avatarom "Herr Flick", pa te niko ne dira.
insomnia78

#64057 Re: Sirija

Post by insomnia78 »

Pa, realno Herr Flick je izmisljeni lik :lol:
klixlove

#64058 Re: Sirija

Post by klixlove »

Herr Flick wrote:Drzi on zastavu sehadeta.ali tu istu zastavu zloputrebljavaju teroristi ISIL-a i Al Kaide i zbog toga je uhapsen
Koji mu zakon zabranjuje da nosi zastavu šehadeta?! Niti jedan. Zastava šehadeta se vijori svake subote širom BiH kad se žene i udaju. Pojma vi nemate, rusofili. Samo još više osvještavate bh. muslimane kakvi mrzitelji islama ih okružuju. :)

Evo vam sljedeći zadatak. Bujrum skinite zastavu:

Image

Da pomogne, nalazi se u blizini Tuzle na magistralnom putu. Svaki dan prolazite... Hajmo, nastavite se provaljivat... :D
Last edited by klixlove on 14/10/2015 16:25, edited 1 time in total.
madner

#64059 Re: Sirija

Post by madner »

Kme kme, hapse covjeka a htio se kurciti. :D
insomnia78

#64060 Re: Sirija

Post by insomnia78 »

De se vi prvo dogovorite ko predstavlja islam pa onda o mrziteljima :lol:
tigar777

#64061 Re: Sirija

Post by tigar777 »

arman1 wrote:Postaju iritantni lajavi balavci koji prilikom objave posta uvijek uz ime nekog ko nije po njihovom dodaju , monstrum, pseto, zločinac.
Po tvrdnji jednog Sarajevskog psihologa u pitanju su uglavnom isfrustrirani maloljetnici ili mlađe punoljetne osobe , niskog ili srednjeg obrazovanja. Uglavnom su nezadovoljni svojim životim i nevide perspektivu, veoma su povodljivi i u 95% odgovaraju psihološkom profilu osoba koje zovemo vehabije, vehabiti ili selefije. Ima tu i drugih naziva, gaćonje, trofrtaljci, zeleni četnici ali da ne širimo.

Nevjerovatno je koliko trolaju i spamaju.
Uglavnom ponavljaju znanje dobiveno od uhljuba koji zovu emirima, šejhovim i vrlim ahbabima, a koji su najobičniji plačenici. Nažalost takvi su uspjeli iz BiH u Siriju odvesti oko 300 maloumnika, od kojih se većina neće vratiti.
Neko kaže što ti smetaju? Kako mi neće smetati neko kome ne valja kako su mu klanjali preci zadnjih 500 godina, a valja kako klanja liječeni narkoman koji je počeo klanjati prije 3 godine. Neko kome je moralni uzor sifilitični šeik koji kaže da su Bošnjaci zaslužili ono što ih je snašlo, a Srebrenica dobar znak.
Kako mi neće smetati neko ko podržava đubrad koja prijete da će BiH ulicam teći potoci krvi i da će stradati svak ko nije (govno) kao oni.
Naravno da mi smeta dušman kome smeta moja glava na ramenima samo zato što klanjam kao Bosanski sunit, što su mi i Šiti i Krščani i Židovi braća.
Smeta mi jer i ja smetam njemu i nastojat ću da smetam još više takvima.
ti izgleda sebe ovdje prepoznao, i ti se gubis na momente, nemoj protiv sebe. ko prizna pola mu se doda.
Maystor

#64062 Re: Sirija

Post by Maystor »

klixlove wrote:

Evo isto je na zastavi S.Arabije:

Glupiraju se malo ovi rusofili i po Sarajevu, i ova Nataša... Momak nije uradio ništa što se kosi sa zakonom Bosne i Hercegovine i biće pušten. Napasti momka koji drži zastavu šehadeta, ne samo u Sarajevu nego i u manjem entitetu BiH - RS-u, je za vas kontraproduktivno, jer napadate islam. A to stvara kontra od onog što želite. Pa svako vjenčanje se nosi ova zastava sasvim normalno. :)
Čuj ti njega kako mu tepa "momak"

Trend devehabizacije je prisutan. Dvojica mojih prijatelja (obojica univerzitetski profesori) koji godinama nose bradu i koji su zaista divni ljudi i vrsni stručnjaci okrenuli su ploču, briju se bar duplo češće od mene sad. Ne žele se ljudi identificirati sa spodobama, a "upala imana" što bi rekao Bugari prođe vremenom. Mene ne brine Maoča, ja to ne smatram civilizovanim ljudima, ali sam veoma sretan što ovakvi ljudi dolaze tobe.
asurbanipal

#64063 Re: Sirija

Post by asurbanipal »

klixlove wrote:

Image

Ne valja. Naopako okrenuto... :lol:
klixlove

#64064 Re: Sirija

Post by klixlove »

arman1 wrote:Postaju iritantni lajavi balavci koji prilikom objave posta uvijek uz ime nekog ko nije po njihovom dodaju , monstrum, pseto, zločinac.
Po tvrdnji jednog Sarajevskog psihologa u pitanju su uglavnom isfrustrirani maloljetnici ili mlađe punoljetne osobe , niskog ili srednjeg obrazovanja. Uglavnom su nezadovoljni svojim životim i nevide perspektivu, veoma su povodljivi i u 95% odgovaraju psihološkom profilu osoba koje zovemo vehabije, vehabiti ili selefije. Ima tu i drugih naziva, gaćonje, trofrtaljci, zeleni četnici ali da ne širimo.

Nevjerovatno je koliko trolaju i spamaju.
Uglavnom ponavljaju znanje dobiveno od uhljuba koji zovu emirima, šejhovim i vrlim ahbabima, a koji su najobičniji plačenici. Nažalost takvi su uspjeli iz BiH u Siriju odvesti oko 300 maloumnika, od kojih se većina neće vratiti.
Neko kaže što ti smetaju? Kako mi neće smetati neko kome ne valja kako su mu klanjali preci zadnjih 500 godina, a valja kako klanja liječeni narkoman koji je počeo klanjati prije 3 godine. Neko kome je moralni uzor sifilitični šeik koji kaže da su Bošnjaci zaslužili ono što ih je snašlo, a Srebrenica dobar znak.
Kako mi neće smetati neko ko podržava đubrad koja prijete da će BiH ulicam teći potoci krvi i da će stradati svak ko nije (govno) kao oni.
Naravno da mi smeta dušman kome smeta moja glava na ramenima samo zato što klanjam kao Bosanski sunit, što su mi i Šiti i Krščani i Židovi braća.
Smeta mi jer i ja smetam njemu i nastojat ću da smetam još više takvima.

Šta nabeša čovječe. Onaj koji je neobrazovan si ti. Čovječe ako si musliman, pročitaj ponekad prevod Kur'ana ili u suprotnom ne pričaj o islamu. Na mnogo mjesta se kaže da nema mjerenja po tome šta su ti preci radili. Poslanik s.a.w.s. je najbolji uzor i njega se slijedi, a ne pretke koji su daleko od islama odvedeni. I nema bosanski sunit, nego musliman i mjeri se po slijeđenju Kur'ana i sunneta bilo gdje u svijetu. Kur'an opet podstiče suživot sa kršćanima i jevrejima u miru, ali da je čovjek uvijek na oprezu jer nam samo zlo žele. A za to imaš bezbroj primjera, Palestina, Srebrenica... Odgovorio sam ti iako ne mislim da si ovo čime hoće nevješto da se predstaviš. Neko ko sebe naziva muslimanom treba bi znati bar osnove istog.
Kikibombona

#64065 Re: Sirija

Post by Kikibombona »

insomnia78 wrote:A ti pises pametne stvari?
Pjesma i slavlje dok dolazi ISIL?
:D
Rekoh ti, odvadi malo postaje smjesno
Ti si jedini lik na temi cijim upisima o Kurdima se smije i jedna i druga i treca "strana"
Aj ako nadjem video, hoces li se samobanovati sa teme, da ne smaras vise ljude? :D

Znam otprilike kada sam postavio, pa cim uhvatim vremena naci cu...

Kao da je neka novost da Kurdi prije i poslije bitke plesu i pjevaju... Prije ofanzive na planinu Abdulaziz su pjevali i plesali, sto je reporteru bilo cudno... i rekao je da to uvijek rade pred bitku... Trebam li i to naci?

Ali Kemal

#64066 Re: Sirija

Post by Ali Kemal »

klixlove wrote:
Cim ga vidis onakvog treba ga uhapsit i sa i bez zastave, jer on zeli da lici na teroriste, a mozda zeli i da bude terorista.
Ako se ovako nastavi, samo je pitanje vremena kada ce da eksplodira negdje podmetnuta bomba.
Kikibombona

#64067 Re: Sirija

Post by Kikibombona »

klixlove wrote:

Image

Da pomogne, nalazi se u blizini Tuzle na magistralnom putu. Svaki dan prolazite... Hajmo, nastavite se provaljivat... :D
Neka si rekao... Uskoro ce Insomnia iz Pariza na odmor u Tuzlu... :lol:
klixlove

#64068 Re: Sirija

Post by klixlove »

Maystor wrote: Čuj ti njega kako mu tepa "momak"

Trend devehabizacije je prisutan. Dvojica mojih prijatelja (obojica univerzitetski profesori) koji godinama nose bradu i koji su zaista divni ljudi i vrsni stručnjaci okrenuli su ploču, briju se bar duplo češće od mene sad. Ne žele se ljudi identificirati sa spodobama, a "upala imana" što bi rekao Bugari prođe vremenom. Mene ne brine Maoča, ja to ne smatram civilizovanim ljudima, ali sam veoma sretan što ovakvi ljudi dolaze tobe.
Kakva bolan devehabizacija i vehabizacija. Bradu je nosio Poslanik s.a.w.s. i preporučio muslimanima da puštaju, a briju brkove, i tu nema nikakve dileme. To je islam. A to što se vi niste još navikli na to, to je vaš problem. Islamofobija je bolest i da se liječiti, nije lahko ali svakako moguće. :)
tigar777

#64069 Re: Sirija

Post by tigar777 »

BiH ima svoju zastavu i grb,pa kakva takva nasa je. Nabijem sve ove sto provociraju sa nekim drugim zastavama koje nemaju nikakav cilj nego da privucu paznju i da se bude javno ispraceno.takve osobe su bolesnici koji su zeljni paznje,sve bi nesto da dokazu a nejde ih u zivotu.koji k bilo kojom zastavom imas ici i mahati a znas da to moze izazvari revolt kod drugih i drugacijih.
Bole one zastave ravnogoraca cetalja naravno,bole svabski nacisticki grbovi i obiljezja,ustasko U,sve to nekaoga boli,neko je sve svoje izgubio od tih idiota.
Zastave ovog hebenog ISILA koji je sve samo ne vojska za pravi Islam je nepotrebna da bude u Bosni,ja bi je zabranio zakonom, ko je razapne zatvor 3 mjeseca,tako isto za sva druga obiljezna vjersko-nacionalnog ili nedaj Boze radikalnog karaktera.Sve ono sto nije u Ustavu i zakonu legalno zabraniti.
insomnia78

#64070 Re: Sirija

Post by insomnia78 »

Kikibombona wrote:
klixlove wrote:

Image

Neka si rekao... Uskoro ce Insomnia iz Pariza na odmor u Tuzlu... :lol:
Ovo stoji tu par godina
jastuk1

#64071 Re: Sirija

Post by jastuk1 »

Ti si jedini lik na temi cijim upisima o Kurdima se smije i jedna i druga i treca "strana"
:lol: :thumbup: :kiss:
klixlove

#64072 Re: Sirija

Post by klixlove »

Ali Kemal wrote:
klixlove wrote: Ovo je zastava šehadeta i ne vidim razloga zašto hapse momka. :-)
Cim ga vidis onakvog treba ga uhapsit i sa i bez zastave, jer on zeli da lici na teroriste, a mozda zeli i da bude terorista.
Ako se ovako nastavi, samo je pitanje vremena kada ce da eksplodira negdje podmetnuta bomba.
Koja je dužina brade koja bi se mogla tolerisati... :D

Hoćemo li hapsiti i srbe i hrvate, ko god ima bradu... ili samo muslimane :-)
klixlove

#64073 Re: Sirija

Post by klixlove »

jastuk1 wrote:
:lol: :thumbup: :kiss:
:lol: :lol: :lol:
klixlove

#64074 Re: Sirija

Post by klixlove »

Zna li neko kolika je odsteta za bespravno hapšenje u BiH? Da prošetam malo sa zastavom Saudije... :D
Kikibombona

#64075 Re: Sirija

Post by Kikibombona »

OPEN LETTER TO AMNESTY FROM UK YPG VOLUNTEER

http://kurdishquestion.com/index.php/ku ... nteer.html

Image
Locked