Dr. Kuca wrote: ↑13/12/2022 11:10 Husrefa sse nije trebalo dirati, ali jbga valjalo je dovoditi vagone igraca. Svako ko je tad stao iza one kurvetine i lopova rumenog je direktni saucesnik ovoga sto imamo danas. Ne samo te uprave, ranije dine selimovica pa evo sada i iza ismira i ajle. Jebeni poltronski mentalitet, podanicki. ;irza je karina od trenera, kakav je ko covjek (ne puno bolji) je nebitno. Kao trener je kurac. Ja samo znam da je neki stranac napravio ono sto je napravio Husref, balijice kao ovaj onzaka bi mu spomenike dizali. Uhljeb klasicni.
Naša prva velika greška je bila tjeranje Čale. Treba biti pošten i reći da se podleglo lajavim kerovima s jedne strane i s druge strane "stručnjacima" kojima tuđe govno miriše. Vjerovatno bi se i Čala u međuvremenu umorio, zasitio ali najvažnije je da nam je seljački zinula guzica, ko biva mi pravimo jebene iskorake.
Uglavnom, izredali smo na klupi sve stručnjake koje su pobornici "iskoraka" tražili i nigdje rezultata. Da smo bar ostali u mjestu nego mi dotakli dno.
Po meni, u nastavku sezone ne treba klubu praviti nikakve probleme. Ovi sad neće evropu izboriti tako da će sami otići.
Treba se spremiti na taj scenario, tad će biti zajebancija