Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
archi_a

#63926 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

Image

Zar ima neki jado i spletkaroš, da sumLJa u snagu ove ekipe?!? :D
Tipicoti

#63927 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tipicoti »

Image

Image

:lol: :lol: :lol:
Tipicoti

#63928 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tipicoti »

archi_a wrote:Image

Zar ima neki jado i spletkaroš, da sumLJa u snagu ove ekipe?!? :D
Jedan sok od kruske i tri nektara :lol: :lol: :lol:
Šunj

#63929 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Šunj »

vatrogasac wrote:Jedva čekam da čujem Dodika kako čita tekst zakletve. :mrgreen:

Image
Ovo je "prazna prica" za Dodika i njemu slicne.
channel10

#63930 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by channel10 »

Maraschino wrote:
kockakockica wrote:Dodik ipak kandidat. Sa crne liste, ide na listu za clana Predsjednistva BH. Covjek je totalno lud :roll:
ko ce ga trpiti 4 godine. štema po citav dan a kamencic ne moze odbiti.
ipak mislim da ce se desiti onaj drugi scenario, on ce poceti a neko drugi naslijediti.
Mene zanima sta ce on pričati i raditi kad bude predsjednik predsjednistva, jer on kad god spominje ovu državu, govori protiv nje. Na sta ce to ličiti, to samo Bog zna.
muzicar_iz_parka

#63931 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by muzicar_iz_parka »

Kako će gazda Mile u posjetu Americi?
seln

#63932 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by seln »

channel10 wrote: Mene zanima sta ce on pričati i raditi kad bude predsjednik predsjednistva, jer on kad god spominje ovu državu, govori protiv nje. Na sta ce to ličiti, to samo Bog zna.
Kako sta?
Borice se za prava Hrvata!
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas u Beogradu da su Hrvati i Bošnjaci danas najposvađaniji u BiH i da ih niko ne može izmiriti te da su Srbi stali na stranu Hrvata.
GeeTnT

#63933 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by GeeTnT »

..svojima je ispunio sve zelje...na red su dosli Hrvati.
SmokingMan

#63934 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by SmokingMan »

Stara srpska bajka o srbima mirotvorcima.Svako zna pozadinu dodikove priče,nema se tu šta više dodati,treba strpljivo pričekati Oktobar i ono što će doći poslije njega,sigurno je da će Dole biti mnogo glasan,glasniji nego što je to bio do sada,kao da gledam Klunija kako kao poslušno pseto aminuje svaku doletou riječ...
archi_a

#63935 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

Ustati na noge i reći Milorad!!!!! Zaštitnik pi si-ja i hrvata!!!! Ahahahahahahah
dezurni_ucenik

#63936 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by dezurni_ucenik »

archi_a wrote:Ustati na noge i reći Milorad!!!!! Zaštitnik pi si-ja i hrvata!!!! Ahahahahahahah

Mozemo se mi smijati, ali dodik-covic su karadzic-boban 21. vijeka.
archi_a

#63937 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

dezurni_ucenik wrote:
archi_a wrote:Ustati na noge i reći Milorad!!!!! Zaštitnik pi si-ja i hrvata!!!! Ahahahahahahah

A znamo kako su prošli prethodnici!!! :D Još tad nije bilo nikakvog sporazuma ni ustava a država Bosna i Hercegovina tek uspostavljala nezavisnost i teritorijalni integritet, a nije imala ni hijerarhijski ustrojenu vojsku a ni strukture policije!!! No, Milorad!!!!! Zaštitnik pi si-ja i hrvata!!! Čovjek koji će srušiti Bosnu i Hercegovinu, i to sam, ne treba mu niko!!!! Dobro, ne baš niko, možda mala pomoć evropskog predvodnika čovića. :lol:
mayab

#63938 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mayab »

dezurni_ucenik wrote:

Image
A svakako neće biti izabrani...
arzuhal

#63939 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by arzuhal »

mayab wrote:
dezurni_ucenik wrote:

Image
A svakako neće biti izabrani...
Da je kako iza Dabića i Bobana staviti Slobu i Njofru, a iza njih Cvetkovića i Mačeka...
asker

#63940 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by asker »

Precednik raskrinkao svu ovu tzv "migrantsku krizu!

Bjelosvjetski plan posumlj...........ovaj, naseljavanja Forest Republic, da raznorazni olos iz bezbeli najnizih slojeva strateski rasporedjen po Banja Luci, Zvorniku, Foci, Trebinju itd, za 3 godine dobije drzavljanstvo!!! I da glasa, hej, glasa!!!
Hoce i Abu Vehab besplatnu struju, besplatno zdravstvo, 4 godine duzi zivot i ostale blagodeti FR!

Evo vam njonjo!

I kurva EU rekla pa neka ih, sta smeta, mi cemo pomoc................Precednik reko vod'te ih materi svojoj!!!
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#63941 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

asker wrote:Precednik raskrinkao svu ovu tzv "migrantsku krizu!

Bjelosvjetski plan posumlj...........ovaj, naseljavanja Forest Republic, da raznorazni olos iz bezbeli najnizih slojeva strateski rasporedjen po Banja Luci, Zvorniku, Foci, Trebinju itd, za 3 godine dobije drzavljanstvo!!! I da glasa, hej, glasa!!!
Hoce i Abu Vehab besplatnu struju, besplatno zdravstvo, 4 godine duzi zivot i ostale blagodeti FR!

Evo vam njonjo!

I kurva EU rekla pa neka ih, sta smeta, mi cemo pomoc................Precednik reko vod'te ih materi svojoj!!!
iz EUFOR-a,OHR-a,OSCE-a i svih tzv državnih organa a zajedno sa poturicama iz opozicije šumske migrantima dijele propagandne letke na
engleskom jeziku gdje im obećavaju kule i gradove,samo da se za stalno nasele u šumskoj.U tim propagandnim pamfletima su Guardianove slike
i ispood svake piše "Bad guy",a isto to je urađeno i sa ostalima iz šumskog patriotskog bloka.Nikola Špirić,Dušanka Majkić,Milica Marković,a posebno
premijerka Željko,ocrnjeni su do granica nepojmljivih normalnom čovjeku. :?

Onda idu slike nekrsti iz opozicije gdje se naglašava da je riječ o muslimanima (to nije laž :mrgreen: ) i koji će primiti migrante u svoje đžemate i
brinuti o njima,a ovi kada steknu pravo glasa da ne zaborave ko se brinuo o njima.Za Govedaricu i Ivanića još stoji da su po tri puta obavili hadž i
da su najveći muslimani u tzv BiH.... :-)

Ako je i od Monktona i Bazbija,previše je! :mrgreen:
vatrogasac

#63942 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

problemnatravunu

#63943 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by problemnatravunu »

vatrogasac wrote:
:pisnuo: :pisnuo:

mayab

#63944 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mayab »

Predsjedniku RS-a Miloradu Dodiku koji je rekao da se pomoću migranata pokušava promijeniti nacionalna struktura u BiH, Mektić je odgovorio da on ima pravo "da to odvali", odnosno da ne priča o ekonomiji, kriminalu i korupciji.

"Nijedan jedini azil nismo odobrili. Da stvar bude još gora, oni i ne žele azil. Podnose ga samo kako bi stvorili legalan boravak, nakon čega idu dalje. Sedamdeset posto migranata je već izašlo iz BiH jer oni ne žele ostati ovdje", kazao je Mektić.

Stanovnicima BiH poručio je da nemaju razloga da se brinu, odnosno da se ovaj problem drži pod kontrolom te da Dodik pokušava dovesti u zabludu građane RS-a.

Potvrdio je da je Krizni fond Evropske unije odobrio milion i po eura BiH nakon čega se izvinio Nikoli Špiriću zbog toga što je na prošloj konferenciji rekao kako u problemu s migrantima nema para te da mu nije jasno zbog čega se Špirić interesuje za ovu temu.

"Želim da se izvinim Špiriću, jer evo ima para. Oblizuj se Špiriću, možda šta i ubodeš", rekao je Mektić.
:pisnuo: :pisnula:
jazzer

#63945 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by jazzer »

Koji kralj :lol:
mO k3

#63946 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

glas srpske ni rijeci o
Ambasade Kanade, Francuske, NJemačke, Japana, Holandije, Španije, Turske, Velike Britanije, SAD, OHR i OEBS jučer su u zajedničkom saopćenju navele da su zabrinuti zbog činjenice da u HDZ-u BiH i SNSD-u ne postoji interes za sprovođenje odluke Ustavnog suda BiH o Zakonu o krivičnom postupku BiH
.
Tomahawk11
Globalni moderator

#63947 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

Cvijanović: U RS uskoro ministarstvo za tehnologije, digitalizaciju i inovacije

:thumbup:

Kad i kad je ovo prljavi predvidio 8-)

PreCjednikov čovjek iz budućnosti :mrgreen:
mO k3

#63948 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Tomahawk11 wrote:Cvijanović: U RS uskoro ministarstvo za tehnologije, digitalizaciju i inovacije

Predvidio??
@hare je sefov savjetnik :mrgreen:
biske

#63949 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by biske »

mO k3 wrote:
Tomahawk11 wrote:Cvijanović: U RS uskoro ministarstvo za tehnologije, digitalizaciju i inovacije

Predvidio??
@hare je sefov savjetnik :mrgreen:
Pr(lja)vi savjetnik. :D
vatrogasac

#63950 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

mO k3 wrote:glas srpske ni rijeci o
Ambasade Kanade, Francuske, NJemačke, Japana, Holandije, Španije, Turske, Velike Britanije, SAD, OHR i OEBS jučer su u zajedničkom saopćenju navele da su zabrinuti zbog činjenice da u HDZ-u BiH i SNSD-u ne postoji interes za sprovođenje odluke Ustavnog suda BiH o Zakonu o krivičnom postupku BiH
.
Mile je njima davno rekao da njega ne brinu njihove brige. I neka su zabrinuti. :mrgreen:
Locked