Zar ima neki jado i spletkaroš, da sumLJa u snagu ove ekipe?!?
Ovo je "prazna prica" za Dodika i njemu slicne.vatrogasac wrote:Jedva čekam da čujem Dodika kako čita tekst zakletve.![]()
Mene zanima sta ce on pričati i raditi kad bude predsjednik predsjednistva, jer on kad god spominje ovu državu, govori protiv nje. Na sta ce to ličiti, to samo Bog zna.Maraschino wrote:ko ce ga trpiti 4 godine. štema po citav dan a kamencic ne moze odbiti.kockakockica wrote:Dodik ipak kandidat. Sa crne liste, ide na listu za clana Predsjednistva BH. Covjek je totalno lud
ipak mislim da ce se desiti onaj drugi scenario, on ce poceti a neko drugi naslijediti.
Kako sta?channel10 wrote: Mene zanima sta ce on pričati i raditi kad bude predsjednik predsjednistva, jer on kad god spominje ovu državu, govori protiv nje. Na sta ce to ličiti, to samo Bog zna.
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas u Beogradu da su Hrvati i Bošnjaci danas najposvađaniji u BiH i da ih niko ne može izmiriti te da su Srbi stali na stranu Hrvata.
archi_a wrote:Ustati na noge i reći Milorad!!!!! Zaštitnik pi si-ja i hrvata!!!! Ahahahahahahah
A znamo kako su prošli prethodnici!!!dezurni_ucenik wrote:archi_a wrote:Ustati na noge i reći Milorad!!!!! Zaštitnik pi si-ja i hrvata!!!! Ahahahahahahah
Mozemo se mi smijati, ali dodik-covic su karadzic-boban 21. vijeka.
dezurni_ucenik wrote:archi_a wrote:Ustati na noge i reći Milorad!!!!! Zaštitnik pi si-ja i hrvata!!!! Ahahahahahahah

Da je kako iza Dabića i Bobana staviti Slobu i Njofru, a iza njih Cvetkovića i Mačeka...mayab wrote:dezurni_ucenik wrote:archi_a wrote:Ustati na noge i reći Milorad!!!!! Zaštitnik pi si-ja i hrvata!!!! Ahahahahahahah
A svakako neće biti izabrani...
iz EUFOR-a,OHR-a,OSCE-a i svih tzv državnih organa a zajedno sa poturicama iz opozicije šumske migrantima dijele propagandne letke naasker wrote:Precednik raskrinkao svu ovu tzv "migrantsku krizu!
Bjelosvjetski plan posumlj...........ovaj, naseljavanja Forest Republic, da raznorazni olos iz bezbeli najnizih slojeva strateski rasporedjen po Banja Luci, Zvorniku, Foci, Trebinju itd, za 3 godine dobije drzavljanstvo!!! I da glasa, hej, glasa!!!
Hoce i Abu Vehab besplatnu struju, besplatno zdravstvo, 4 godine duzi zivot i ostale blagodeti FR!
Evo vam njonjo!
I kurva EU rekla pa neka ih, sta smeta, mi cemo pomoc................Precednik reko vod'te ih materi svojoj!!!
vatrogasac wrote:
Predsjedniku RS-a Miloradu Dodiku koji je rekao da se pomoću migranata pokušava promijeniti nacionalna struktura u BiH, Mektić je odgovorio da on ima pravo "da to odvali", odnosno da ne priča o ekonomiji, kriminalu i korupciji.
"Nijedan jedini azil nismo odobrili. Da stvar bude još gora, oni i ne žele azil. Podnose ga samo kako bi stvorili legalan boravak, nakon čega idu dalje. Sedamdeset posto migranata je već izašlo iz BiH jer oni ne žele ostati ovdje", kazao je Mektić.
Stanovnicima BiH poručio je da nemaju razloga da se brinu, odnosno da se ovaj problem drži pod kontrolom te da Dodik pokušava dovesti u zabludu građane RS-a.
Potvrdio je da je Krizni fond Evropske unije odobrio milion i po eura BiH nakon čega se izvinio Nikoli Špiriću zbog toga što je na prošloj konferenciji rekao kako u problemu s migrantima nema para te da mu nije jasno zbog čega se Špirić interesuje za ovu temu.
"Želim da se izvinim Špiriću, jer evo ima para. Oblizuj se Špiriću, možda šta i ubodeš", rekao je Mektić.
.Ambasade Kanade, Francuske, NJemačke, Japana, Holandije, Španije, Turske, Velike Britanije, SAD, OHR i OEBS jučer su u zajedničkom saopćenju navele da su zabrinuti zbog činjenice da u HDZ-u BiH i SNSD-u ne postoji interes za sprovođenje odluke Ustavnog suda BiH o Zakonu o krivičnom postupku BiH
Predvidio??Tomahawk11 wrote:Cvijanović: U RS uskoro ministarstvo za tehnologije, digitalizaciju i inovacije
Kad i kad je ovo prljavi predvidio![]()
PreCjednikov čovjek iz budućnosti
Pr(lja)vi savjetnik.mO k3 wrote:Predvidio??Tomahawk11 wrote:Cvijanović: U RS uskoro ministarstvo za tehnologije, digitalizaciju i inovacije
Kad i kad je ovo prljavi predvidio![]()
PreCjednikov čovjek iz budućnosti
@hare je sefov savjetnik
Mile je njima davno rekao da njega ne brinu njihove brige. I neka su zabrinuti.mO k3 wrote:glas srpske ni rijeci o.Ambasade Kanade, Francuske, NJemačke, Japana, Holandije, Španije, Turske, Velike Britanije, SAD, OHR i OEBS jučer su u zajedničkom saopćenju navele da su zabrinuti zbog činjenice da u HDZ-u BiH i SNSD-u ne postoji interes za sprovođenje odluke Ustavnog suda BiH o Zakonu o krivičnom postupku BiH