rage_guy wrote: ↑05/03/2026 09:47
Ali najjaci su mi ovi navijaci Liverpoola sto preferiraju da City uzme titulu ispred Arsenala.
115 FC vam oteo silne titule, a i dalje se njima uvlacite u guzicu.
Ne znam kako ti na fudbal gledas, ali meni ono sto Arsenal igra je negledljivo. Guardiolin fudbal tada, koliko ga ja god licno ne volio, je itekako gledljiv i City je tada masina bio.
Isto kao sto mi nije bio gledljiv Mourinhov fudbal i ta prica sa autobusom, cvrstom odbranom, a upravo je tada bila kolektivna histerija protiv njega te brani se, te parkira autobus i slicno.
Morate shvatiti da neutralni posmatraci uvijek ce biti vise na strani dinamike, progresivnog fudbala i slicno, kada su veliki timovi i favoriti u pitanju. To je tako. Svako neutralan zeli da vidi prvaka kao neku uber dominantnu ekipu, kada vec njegov tim ne moze osvojit titulu onda neka to bude neko ko je gledljiv.
Ja mogu razumjeti MarlboroGolda, i ja bih isto rekao da je moj tim u pitanju, razumijem sto njega boli briga kako i na koji nacin ce se do trofeja doci, to mi je legitimno, posebno nakon sto toliko dugo nisu uzeli trofej, ali neutralni gledaoci drugacije gledaju.
Njima ovakav Arsenal nije gledljiv ni simpatican, posebno jer imaju stvarno velik potencijal da igraju strasan fudbal, a oni dobar dio utakmice antipropagandu fudbala prezentuju.