To je ko kada bi rekao da u JNA, prije 90./91., nije bilo ni 'c' od cetnika.Co0l wrote:Prije 2 godine od ISIL-a nije ni 'I' bilo.RepublikanskaGarda wrote:Pobunjenici 2 godine nisu ratovali sa ISIL-om, sve do nedavne ISIL-ove ofanzive na AllepoNek si ti ziv i zdrav,ali pobunjenici se najzesce i rokaju sa ISIL-om od kako se ISIL pojavio.
Sirija
- salik79
#63626 Re: Sirija
-
solar7
#63627 Re: Sirija
Svaka cast revolucionarima i kod svih mihova i suhova oni se i dalje dobro drze protiv teroristicke ruske bande i ostalih pagana.Uspjece ono samo cjena ce biti velika jer samo puske i po koji tov imaju.Svaka im cast.
- Co0l
#63628 Re: Sirija
Challenger__ wrote:Jenan Moussa-On 6th day of big Syrian ground offensive (backed by Russian air force), opposition forces are facing losses north of #Hama
- Opposition north of #Hama overwhelmed by extremely heavy bombing by Russia air force &nr of SAA tanks. "It's crazy here", witness tells me>
Rusija odbacuje tvrdnje da vrši napade na bilo koga osim na IDIL.
-
RepublikanskaGarda
#63629 Re: Sirija
Istina izblamirao sam secbrt wrote:Nemoj zajebavati...izbacili su ISIS iz Idliba ali su zato fasovali u Raqqi, imali su i jedan ustanak u Deir Ez Zoru i južnij i žestoko postradali...rokaju se u pustinji na nekoliko mesta...mnogo su krvarili u tim borbama...RepublikanskaGarda wrote:Pobunjenici 2 godine nisu ratovali sa ISIL-om, sve do nedavne ISIL-ove ofanzive na AllepoNek si ti ziv i zdrav,ali pobunjenici se najzesce i rokaju sa ISIL-om od kako se ISIL pojavio.
Bilo je ISIS-a ali nije bilo sukoba sa umjerenima, kao što napisah gore malo sam se izblamiraoPrije 2 godine od ISIL-a nije ni 'I' bilo.
- salik79
#63630 Re: Sirija
solar7 wrote:Svaka cast revolucionarima i kod svih mihova i suhova oni se i dalje dobro drze protiv teroristicke ruske bande i ostalih pagana.Uspjece ono samo cjena ce biti velika jer samo puske i po koji tov imaju.Svaka im cast.

- Challenger__
- husein_kapetan
#63632 Re: Sirija
Ma jasta pobiti glavu u zemlju.. pa ono, ne vidim ne tice me se..a ako zelis vidjeti dovoljno je glavu podici.. u odredjenim krugovima prave se pravila ponasanja kakva kod nas nikad ne postojase.. svojim retrogradnim i arhaicnim pristupima svagdasnjeg od svoga prave metod.. ako je malo..i sa vrh ociju gledaju na ono sto je do juce sasvim normalno bilo.. i daju sebi za pravo pametovati o ovom ili onom.. primjera je mnogo samo sto mnogi ne vide niti zele da vide...ja neki dan da kupim cigare u granapu.. jednom.. u hrasnom.. lik samo sto ne bljuje vatru.. kakve cigare veli.. znas li ti.. sam u sebi mislim.. jeb.. te ovdje odrastoh i ostarih.. ali mescini ne konta vise..da je dovoljno samo okrenuti glavu vjeruj mi prvi bih biosumirprimus wrote:Ma mene ne muce brige oko sjemena razdora unutar bosnjaka.a bas bih volio cuti sta se to promijenilo u ove 4 god.unutar bos.kor.?90% svijeta nema pijma da je tamo jos uvjek rat.ko sa kim i zbog cega a kamol da deru ganglije..husein_kapetan wrote: Kako ne kontas..da ti pojasnim.. ima sada gotovo cetiri godine kako upozoravam na implikacije uratka "arapskog proljeca" unutar bosnjackog korpusa.. pod ovim nikom i onim drugim..predjasnjim..znam da ovo moje kilometarsko "palamudjenje" ponekad stvara odbojnost i mnogi ga ne citaju ali pogledaj moje postove unazad.. od kada sam poceo pisati ovdje predano upozoravam ono.sto napisah i nikada necu prestati..a znam da refleksije ove podjele kako tamo mogu sutra biti predmetom razdora unutar Bosnjaka i ovdje stoga i moje.. niti sta vise niti manje..a biti ce ono sto ce biti. Previse ideoloskih "oceva" sjeme.svoga na.ovoj zemlji i medju nama posijase..stoga...
Kako danas takoxi sutra... Kakve nusre. I selefije..ko vec...za dovoljan broj da bi mogli doci do nealcih razdora....moje.misljenje...
- KUZNETSOV
#63633 Re: Sirija
ma dok pucaju ovako lagano su pred moskvomsolar7 wrote:Svaka cast revolucionarima i kod svih mihova i suhova oni se i dalje dobro drze protiv teroristicke ruske bande i ostalih pagana.Uspjece ono samo cjena ce biti velika jer samo puske i po koji tov imaju.Svaka im cast.

-
sumirprimus
#63634 Re: Sirija
Ma rusi standardno lazu.ali im je nervoza jer ih ovi saa nesposobnjakovici ne prate...a ovi pritiscu...salju i ndf. .jedinice...i onda ovakav rezultat na kraju dana...bog te...
- Co0l
#63635 Re: Sirija
Jbg,zaboravljam koliki si bukvalista pa ti moram crtat.Mislio sam da znas sta znaci kod nas kad se kaze da tad ISIL nije bio ni I od ISIL-a.Nisam ni rekao da nisu postojali nego da nisu bili ni I od ISIl-a.Challenger__ wrote:Aha. Sada se koriguješ. Znači, ipak su bili.Co0l wrote:Nikakav faktor tad nisu bili.Nesto poput NDH,ovaj,NDF bez rusko-rezimske artiljerije.
A svakako to ni nije bila poenta,nego da se pobunjenici zesce rokaju sa njima nego rezim.
-
sumirprimus
#63636 Re: Sirija
Bar su domaci za razliku od stranih cetnika iz rusije irana i iraka...salik79 wrote:solar7 wrote:Svaka cast revolucionarima i kod svih mihova i suhova oni se i dalje dobro drze protiv teroristicke ruske bande i ostalih pagana.Uspjece ono samo cjena ce biti velika jer samo puske i po koji tov imaju.Svaka im cast.
![]()
- Co0l
#63637 Re: Sirija
Nidje veze.salik79 wrote:To je ko kada bi rekao da u JNA, prije 90./91., nije bilo ni 'c' od cetnika.Co0l wrote:
Prije 2 godine od ISIL-a nije ni 'I' bilo.
Last edited by Co0l on 12/10/2015 23:23, edited 1 time in total.
-
klixlove
#63638 Re: Sirija
solar7 wrote:Svaka cast revolucionarima i kod svih mihova i suhova oni se i dalje dobro drze protiv teroristicke ruske bande i ostalih pagana.Uspjece ono samo cjena ce biti velika jer samo puske i po koji tov imaju.Svaka im cast.
Valjda će brzo doći i to naoružanje iz Saudije.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/sa ... a-u-siriji
Saudijski zvaničnik nije odbacio ni mogućnost da pobunjenicima budu dostavljene rakete "zemlja-zrak", čemu se protivi većina zapadnih zemalja, iz straha da bi one mogla pasti u ruke Islamske države Irak i Levant i budu upotrijebljene za rušenje borbenih aviona američke koalicije, ili čak civilnih aviona.
-
sumirprimus
#63639 Re: Sirija
bas ce terorustima dostavit manpadove...klixlove wrote:solar7 wrote:Svaka cast revolucionarima i kod svih mihova i suhova oni se i dalje dobro drze protiv teroristicke ruske bande i ostalih pagana.Uspjece ono samo cjena ce biti velika jer samo puske i po koji tov imaju.Svaka im cast.![]()
Valjda će brzo doći i to naoružanje iz Saudije.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/sa ... a-u-siriji
Saudijski zvaničnik nije odbacio ni mogućnost da pobunjenicima budu dostavljene rakete "zemlja-zrak", čemu se protivi većina zapadnih zemalja, iz straha da bi one mogla pasti u ruke Islamske države Irak i Levant i budu upotrijebljene za rušenje borbenih aviona američke koalicije, ili čak civilnih aviona.
- salik79
#63640 Re: Sirija
Domaci, jasta, ti ih sve u glavu znassumirprimus wrote:Bar su domaci za razliku od stranih cetnika iz rusije irana i iraka...salik79 wrote:solar7 wrote:Svaka cast revolucionarima i kod svih mihova i suhova oni se i dalje dobro drze protiv teroristicke ruske bande i ostalih pagana.Uspjece ono samo cjena ce biti velika jer samo puske i po koji tov imaju.Svaka im cast.
![]()
na tom dijelu ratista...
- KUZNETSOV
#63641 Re: Sirija
vlaška JNA vlaški ISILCo0l wrote:Nidje veze.salik79 wrote:To je ko kada bi rekao da u JNA, prije 90./91., nije bilo ni 'c' od cetnika.Co0l wrote:
- Co0l
#63642 Re: Sirija
Covjek objasniohusein_kapetan wrote:Ma jasta pobiti glavu u zemlju.. pa ono, ne vidim ne tice me se..a ako zelis vidjeti dovoljno je glavu podici.. u odredjenim krugovima prave se pravila ponasanja kakva kod nas nikad ne postojase.. svojim retrogradnim i arhaicnim pristupima svagdasnjeg od svoga prave metod.. ako je malo..i sa vrh ociju gledaju na ono sto je do juce sasvim normalno bilo.. i daju sebi za pravo pametovati o ovom ili onom.. primjera je mnogo samo sto mnogi ne vide niti zele da vide...ja neki dan da kupim cigare u granapu.. jednom.. u hrasnom.. lik samo sto ne bljuje vatru.. kakve cigare veli.. znas li ti.. sam u sebi mislim.. jeb.. te ovdje odrastoh i ostarih.. ali mescini ne konta vise..da je dovoljno samo okrenuti glavu vjeruj mi prvi bih biosumirprimus wrote:Ma mene ne muce brige oko sjemena razdora unutar bosnjaka.a bas bih volio cuti sta se to promijenilo u ove 4 god.unutar bos.kor.?90% svijeta nema pijma da je tamo jos uvjek rat.ko sa kim i zbog cega a kamol da deru ganglije..husein_kapetan wrote: Kako ne kontas..da ti pojasnim.. ima sada gotovo cetiri godine kako upozoravam na implikacije uratka "arapskog proljeca" unutar bosnjackog korpusa.. pod ovim nikom i onim drugim..predjasnjim..znam da ovo moje kilometarsko "palamudjenje" ponekad stvara odbojnost i mnogi ga ne citaju ali pogledaj moje postove unazad.. od kada sam poceo pisati ovdje predano upozoravam ono.sto napisah i nikada necu prestati..a znam da refleksije ove podjele kako tamo mogu sutra biti predmetom razdora unutar Bosnjaka i ovdje stoga i moje.. niti sta vise niti manje..a biti ce ono sto ce biti. Previse ideoloskih "oceva" sjeme.svoga na.ovoj zemlji i medju nama posijase..stoga...
Kako danas takoxi sutra... Kakve nusre. I selefije..ko vec...za dovoljan broj da bi mogli doci do nealcih razdora....moje.misljenje...
- Klavikula
#63643 Re: Sirija
mocni i premocni sumir, pa ovakav odgovor.sumirprimus wrote:Jos si tu?ne mre vas bog dragi ispravit.Klavikula wrote:uocavanje greske bez ispravljanja iste je goli ku*ac. ti se nesto ne pokaza.
korekciji treba korekcija
level sumirprimus
- salik79
#63644 Re: Sirija
Jasno.Co0l wrote:Nidje veze.salik79 wrote:To je ko kada bi rekao da u JNA, prije 90./91., nije bilo ni 'c' od cetnika.Co0l wrote:
-
klixlove
#63645 Re: Sirija
Ja ne znam ko na ovom videu diže kažiprst i ko predstavlja 'cool' a ko tebe 'Celi'.Challenger__ wrote: Cool.
![]()
-
sumirprimus
#63646 Re: Sirija
Bas je objasnio razdor u bosnjaka na kutiji cigara... 
- Challenger__
#63647 Re: Sirija
klixlove wrote:Ja ne znam ko na ovom videu diže kažiprst i ko predstavlja 'cool' a ko tebe 'Celi'.Challenger__ wrote: Cool.
![]()
![]()
![]()
(ama, gotivim ja Coola, svega mi.)
-
sumirprimus
#63648 Re: Sirija
Nije ti ovo skola.taman tako kako treba .Klavikula wrote:mocni i premocni sumir, pa ovakav odgovor.sumirprimus wrote:Jos si tu?ne mre vas bog dragi ispravit.Klavikula wrote:uocavanje greske bez ispravljanja iste je goli ku*ac. ti se nesto ne pokaza.
korekciji treba korekcija
level sumirprimus
- Co0l
#63649 Re: Sirija
sumirprimus wrote:Bas je objasnio razdor u bosnjaka na kutiji cigara...
- Co0l
#63650 Re: Sirija
RepublikanskaGarda wrote:Istina izblamirao sam secbrt wrote: Nemoj zajebavati...izbacili su ISIS iz Idliba ali su zato fasovali u Raqqi, imali su i jedan ustanak u Deir Ez Zoru i južnij i žestoko postradali...rokaju se u pustinji na nekoliko mesta...mnogo su krvarili u tim borbama..., zabrijo sam si da smo u 2016.
, nakon Zora, Raqe nije bilo ozbiljnijih sukoba, godinu dana je ISIS mljeo po režimu, ako se malo bolje pogleda režim je naviše teritorija osvojio/povratio u tom periodu suko umjerenih i ISIS-a a isto tako najviše teritorije je popušio kad je nastao stale-mate između umjerenih i ISIS-a i kada je ISIS pažnju posvetio režimu
Bilo je ISIS-a ali nije bilo sukoba sa umjerenima, kao što napisah gore malo sam se izblamiraoPrije 2 godine od ISIL-a nije ni 'I' bilo.