Sve si dobro napisao, sem te price da ljudi dolaze jer je “jeftinije nego na zapadu”. Pazi, sebe ne ubrajam u to jer su mi svi moji u Sarajevu, ali ima bruku ljudi koji realno vise nemaju veze sa Bosnom i opet svake godine dolaze, djecu povedu, plate dobre pare da prelete Atlantik, ne zato “sto je jeftino tamo”, nego zato sto tu zemlju jos uvijek smatraju domovinom. Mislim da bi bilo defutantno da ti nabrajam blize i jeftinije zemlje u kojima se godisnji moze provesti…_BataZiv_0809 wrote: ↑14/07/2026 21:52Dolazis zato sto ti se dolazi. Trosis ovdje zato sto su usluge jeftinije nego na zapadu. Praviti od toga neku zaslugu i moralnu ucjenu je smijesno.
Glasaj u RS. Daj bar da u skupstinu BL uguramo jednog dva proBiH covjeka. Pa kad se Stanivuk i Dodik budu borili za vecinu da se te dvije ruke daju onome ko ce uciniti nesto pozitivno.
To je patriotizam. A ne Bosna svjecko, Edin Dzeko, piva, zastava na retrovizoru i price iz davnine....
Anyhow, taj “dolaze tamo i ostavljaju pare” momenat nije bio nikakav argument sa moje strane, nego samo reakcija na neciji drugi komentar, sto sam sve fino objasnio u jednom od pobrisanih postova…