Daaladinosmic1 wrote:Da li se svi kanali na telemach tj EON aplikaciji mogu vratiti unazad 7 dana?
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- Benq
#63226 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
-
toure123
#63228 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pitanje za @Telemach
A evo odmah i za ostale clanove koji se mozda bolje razimiju u tematiku... Moze li mi neko objasnit zasto EON aplikacija putem Web-a i putem mobilnog telefona uzima promet od onih 5 GB koje imamo kada smo konektovani na UniFi?
Zar nije logicno da ono sto EON trosi ne bi trebalo ulazit u onih 5 GB na UniFi ? Koja je onda uopste svrha EON-a ako trosi MB od UniFija koji imamo... Ja evo gledao TV 20 minuta potrosilo mi skoro gigu prometa preko UniFija... To je meni nidje veze i glupo...
Moze li neko pojasnit?
A evo odmah i za ostale clanove koji se mozda bolje razimiju u tematiku... Moze li mi neko objasnit zasto EON aplikacija putem Web-a i putem mobilnog telefona uzima promet od onih 5 GB koje imamo kada smo konektovani na UniFi?
Zar nije logicno da ono sto EON trosi ne bi trebalo ulazit u onih 5 GB na UniFi ? Koja je onda uopste svrha EON-a ako trosi MB od UniFija koji imamo... Ja evo gledao TV 20 minuta potrosilo mi skoro gigu prometa preko UniFija... To je meni nidje veze i glupo...
Moze li neko pojasnit?
-
aladinosmic1
#63229 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Da li se na cijenu Trio Grande paketa plaća naknada za KKS još dodatno?
- crnivrag
#63230 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Na web stranici su cijene Grande paketa prikazane, sa već uračunatom naknadom za KKS.aladinosmic1 wrote:Da li se na cijenu Trio Grande paketa plaća naknada za KKS još dodatno?
- odmor
#63231 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nema ti se sta pojasnjavat. Unifi je namjenjen cisto onako da imas net na mobitelu/tabletu onako kad si u gradu, pa u nekoj nuzdi. Moguce da je osmisljen prvenstveno radi Unifona. Uglavnom, radi EONa nijetoure123 wrote:Pitanje za @Telemach
Moze li neko pojasnit?
- odmor
#63232 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kud ces ga jos i KKS.. ne bi imalo smisla.aladinosmic1 wrote:Da li se na cijenu Trio Grande paketa plaća naknada za KKS još dodatno?
-
aladinosmic1
#63234 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Imam još 2 mjeseca ugovora od BHTelecoma, pa da spojim Telemach onda, koliko se otprilike čeka na priključenje od podnošenja zahtjeva?
-
djama
#63235 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma cekas maximalno 2 - 3 dana. Ja u srijedu nazvao u petak dosli ljudi i zavrsili sve za 15 min.aladinosmic1 wrote:Imam još 2 mjeseca ugovora od BHTelecoma, pa da spojim Telemach onda, koliko se otprilike čeka na priključenje od podnošenja zahtjeva?
-
jasmind
#63236 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
To su nešto promjenili, nije skidalo prije. Ja sam provjeravao nekad ranije.toure123 wrote:Pitanje za @Telemach
Moze li neko pojasnit?
-
toure123
#63237 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Mislim da bi stvarno lijepo bilo kada ne bi uracunavali u promet... Ja placam 70 maraka internrt i sta jos sve ne. fakat bi bilo lijepo od njihjasmind wrote:To su nešto promjenili, nije skidalo prije. Ja sam provjeravao nekad ranije.toure123 wrote:Pitanje za @Telemach
Moze li neko pojasnit?
@Telemach Ima li kakvih informacija u vezi ovog??
-
j66o
#63238 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telemach znas da bi danas trebo potpisati novi ugovor,pa malo cu pomjeriti potpis do Vas je
nesto smo kombinovali znate i sami
pa sam se malo predomislio za jednu stvar,dao sam Vam prijedlog imate sve u PP.....nista strasno, sitnica za Vas meni znaci nesto...
- Telemach
#63239 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Puni ste ideja i kombinacijaj66o wrote:Telemach znas da bi danas trebo potpisati novi ugovor,pa malo cu pomjeriti potpis do Vas jenesto smo kombinovali znate i sami
pa sam se malo predomislio za jednu stvar,dao sam Vam prijedlog imate sve u PP.....nista strasno, sitnica za Vas meni znaci nesto...
Čujemo se uskoro
-
j66o
#63240 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Evo da Vam se i ovdje javno zahvalimTelemach wrote:Puni ste ideja i kombinacijaj66o wrote:Telemach znas da bi danas trebo potpisati novi ugovor,pa malo cu pomjeriti potpis do Vas jenesto smo kombinovali znate i sami
Čujemo se uskoro
- Telemach
#63241 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Da i ovo doživimj66o wrote:Evo da Vam se i ovdje javno zahvalimTelemach wrote:Puni ste ideja i kombinacijaj66o wrote:Telemach znas da bi danas trebo potpisati novi ugovor,pa malo cu pomjeriti potpis do Vas jenesto smo kombinovali znate i sami
Čujemo se uskoro
- Telemach
#63242 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo toure123,toure123 wrote:Mislim da bi stvarno lijepo bilo kada ne bi uracunavali u promet... Ja placam 70 maraka internrt i sta jos sve ne. fakat bi bilo lijepo od njihjasmind wrote:To su nešto promjenili, nije skidalo prije. Ja sam provjeravao nekad ranije.toure123 wrote:Pitanje za @Telemach
Moze li neko pojasnit?
@Telemach Ima li kakvih informacija u vezi ovog??
Vaš upit smo proslijedili kolegama na provjeru.
- crnivrag
#63243 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Telemach
Da li možete proslijediti sljedeći upit nadležnom sektoru?
1. Zašto još uvijek ne postoji EPG na kanalu "RTRS Plus" (069), iako je isti ažuran i dostupan na oficijelnoj web stranici ove TV kuće, a i EPG je dostupan kod druga dva IPTV operatera u Sarajevu (koja nećemo imenovati)?
2. Zašto na mjestu radio kanala "Radio Ritam Sarajevo" (610) ide dupli radio kanal "Radio Sarajevo"? Znam da se ova radio stanica više ne emitira zemaljskim putem, ali zar ne postoji mogućnost da se zamijeni sa nekim novim radio kanalom, koji trenutno nije u ponudi?
3. Potrebno je ukloniti EPG kanal "RTV USK" sa kanala "RTV Sana" (046), jer je ostao još od vremena kada je na ovoj poziciji išao navedeni TV kanal.
4. Potrebno je bolje naštimati antenu kojom primate signal radio stanice "Radio Breza" (634), jer u zvuku postoje jači šumovi i smetnje.
P.S. Telemaše, Telemamaše, znaš li čime tele maše, znaš li kamo lete flaše, moj mali Telemaše

https://youtu.be/dKWDyeAo2h4?t=28s
1. Zašto još uvijek ne postoji EPG na kanalu "RTRS Plus" (069), iako je isti ažuran i dostupan na oficijelnoj web stranici ove TV kuće, a i EPG je dostupan kod druga dva IPTV operatera u Sarajevu (koja nećemo imenovati)?
2. Zašto na mjestu radio kanala "Radio Ritam Sarajevo" (610) ide dupli radio kanal "Radio Sarajevo"? Znam da se ova radio stanica više ne emitira zemaljskim putem, ali zar ne postoji mogućnost da se zamijeni sa nekim novim radio kanalom, koji trenutno nije u ponudi?
3. Potrebno je ukloniti EPG kanal "RTV USK" sa kanala "RTV Sana" (046), jer je ostao još od vremena kada je na ovoj poziciji išao navedeni TV kanal.
4. Potrebno je bolje naštimati antenu kojom primate signal radio stanice "Radio Breza" (634), jer u zvuku postoje jači šumovi i smetnje.
P.S. Telemaše, Telemamaše, znaš li čime tele maše, znaš li kamo lete flaše, moj mali Telemaše
- emirsarajevo
#63244 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Obećali ste da će se u Gradačačkoj postaviti nova vertikala. Na 1360 su obećali isto. Signal je i dalje loš, negledljiv (telefon za divno čudo radi). Ništa niste uradili. Da li ja treba da siđem do pojačala i da ga podesim? Umanjite mi račun za ono što ne mogu da koristim! Sramota!
- odmor
#63246 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ostavi broj ugovora, pa ce on tamo to proslijedit kolega te ce te isti kontaktirati do petka ili iza petkaemirsarajevo wrote:Obećali ste da će se u Gradačačkoj postaviti nova vertikala. Na 1360 su obećali isto. Signal je i dalje loš, negledljiv (telefon za divno čudo radi). Ništa niste uradili. Da li ja treba da siđem do pojačala i da ga podesim? Umanjite mi račun za ono što ne mogu da koristim! Sramota!
- emirsarajevo
#63247 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Trebalo im je skoro godinu dana da skontaju da nije kvar u stanu i da se u nasljeđenu HS infrastrukturu mora nekada nešto i uložiti. Za popizditi.odmor wrote:Ostavi broj ugovora, pa ce on tamo to proslijedit kolega te ce te isti kontaktirati do petka ili iza petkaemirsarajevo wrote:Obećali ste da će se u Gradačačkoj postaviti nova vertikala. Na 1360 su obećali isto. Signal je i dalje loš, negledljiv (telefon za divno čudo radi). Ništa niste uradili. Da li ja treba da siđem do pojačala i da ga podesim? Umanjite mi račun za ono što ne mogu da koristim! Sramota!Hajd ne moras TV ni gledati, pricaj na telefon.. salim se naravno
Odoh nekoga nazvati dok tel. radi
- Telemach
#63248 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@crni vrag,crnivrag wrote:@Telemach
P.S. Telemaše, Telemamaše, znaš li čime tele maše, znaš li kamo lete flaše, moj mali Telemaše![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Naravno. Upit je proslijeđen kolegama. Kada dobijemo povratne informacije, obavijestit ćemo Vas.
- Telemach
#63249 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@emirsarajevo,emirsarajevo wrote:Obećali ste da će se u Gradačačkoj postaviti nova vertikala. Na 1360 su obećali isto. Signal je i dalje loš, negledljiv (telefon za divno čudo radi). Ništa niste uradili. Da li ja treba da siđem do pojačala i da ga podesim? Umanjite mi račun za ono što ne mogu da koristim! Sramota!
Izvinjavamo se zbog navedenog. Primjedba je proslijeđena kolegama. Evidentirali smo i finansijsku reklamaciju. Također, ubrzo ćete biti kontaktirani. Zamolit ćemo za samo malo strpljenja.
- emirsarajevo
#63250 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hvala @Telemach na odgovoru, vi ste super, ali "malo strpljenja" više nemam. Imao sam stpljenja godinu dana i više nemam. Ne treba me niko kontaktirati jer neću ja mijenjati vertikalu.Telemach wrote:@emirsarajevo,emirsarajevo wrote:Obećali ste da će se u Gradačačkoj postaviti nova vertikala. Na 1360 su obećali isto. Signal je i dalje loš, negledljiv (telefon za divno čudo radi). Ništa niste uradili. Da li ja treba da siđem do pojačala i da ga podesim? Umanjite mi račun za ono što ne mogu da koristim! Sramota!
Izvinjavamo se zbog navedenog. Primjedba je proslijeđena kolegama. Evidentirali smo i finansijsku reklamaciju. Također, ubrzo ćete biti kontaktirani. Zamolit ćemo za samo malo strpljenja.