Pa Reis...
Jerbo su Bošnjaci vazda muslimani. Nemore bit ćafir ili vlah...
Upravo tako.
Fakat, jebem ti demokratiju u kojoj čovjek koji izjednačava kera i čovjeka ima pravo glasa.
Nije nego brko sa Bosfora.... Bakirov gazdadrug_profi wrote: ↑04/07/2026 21:36Pa Reis...![]()
Jerbo su Bošnjaci vazda muslimani. Nemore bit ćafir ili vlah...
Ono kada ti se ljubav prema domovini i dugoročna podrška iste svede na život u Americi.GandalfSivi wrote: ↑04/07/2026 21:27Kada ti se politicka mudrost i dugorocna strategija svedu na “ko je picka jarane”…Facility wrote: ↑04/07/2026 21:25
Trenutni predstavnik Bošnjaka, ako ga imamo, trebao je otići na ispraćaj.
Svi ostali, koji bi otišli, predstavljali bi lično sebe, i to se tek može pogrešno tumačiti.
Da je Bakir u presjedništvu možda jednako ne bi imao petlju tamo pojaviti se ali to ne mijenja činjenicu da je trebalo otići, već samo potvrđuje da smo kukavice.
Ah gospon vi ste neki klon.Facility wrote: ↑04/07/2026 21:42Fakat, jebem ti demokratiju u kojoj čovjek koji izjednačava kera i čovjeka ima pravo glasa.
Aha, znaci sad smo u filmu HDZa gdje clanovi predsjednistva predstavljaju narode. Mescini da si preskocio lekciju kada se na politickoj akademiji ucio ustav.Facility wrote: ↑04/07/2026 21:25
Trenutni predstavnik Bošnjaka, ako ga imamo, trebao je otići na ispraćaj.
Svi ostali, koji bi otišli, predstavljali bi lično sebe, i to se tek može pogrešno tumačiti.
Da je Bakir u presjedništvu možda jednako ne bi imao petlju tamo pojaviti se ali to ne mijenja činjenicu da je trebalo otići, već samo potvrđuje da smo kukavice.
Ono kada ti se argument na forumu svede na “vidi ti glave”. Svaka ti je zlata vrijedna…Facility wrote: ↑04/07/2026 21:45Ono kada ti se ljubav prema domovini i dugoročna podrška iste svede na život u Americi.GandalfSivi wrote: ↑04/07/2026 21:27
Kada ti se politicka mudrost i dugorocna strategija svedu na “ko je picka jarane”…
Pa to ti kažem, ti kao takav ne možeš glasati i odlučivati o životu vrste koja ti je odvratna.drug_profi wrote: ↑04/07/2026 21:45Ah gospon vi ste neki klon.
Da ti čiko nešto kaže: ljudi su stoka, a psi su gospoda... Što se više družiš sa psima to su ti ljudi odvratniji.
Pas nikad nije licemjeran niti će te izdati po cijenu svog života.
Ali to nikakve veze nema sa tvojom analizom gdje pozicije Srbije i BiH stavljas u znak jednakosti.
Jednostavno moras biti glup da to radis, ili radis namjerno u korist neprijatelja BiH.
Mogu jer pripadam toj vrsti, podliježem zakonima te vrste, odlučujem o zakonima te vrste, štite me zakoni te vrste, i koristim intelektualne kapacitete kao i iskustvo te vrste da ti mogu reći da si glup.
Al meni nisi jasan kako te uvijek jedan te isti povratnik iznerviradrug_profi wrote: ↑04/07/2026 21:59Mogu jer pripadam toj vrsti, podliježem zakonima te vrste, odlučujem o zakonima te vrste, štite me zakoni te vrste, i koristim intelektualne kapacitete kao i iskustvo te vrste da ti mogu reći da si glup.
Ili zlonamjeran.
Nije me zglave iznerviro. Zabavan mi je.tramvajtrojka wrote: ↑04/07/2026 22:49Al meni nisi jasan kako te uvijek jedan te isti povratnik iznerviradrug_profi wrote: ↑04/07/2026 21:59Mogu jer pripadam toj vrsti, podliježem zakonima te vrste, odlučujem o zakonima te vrste, štite me zakoni te vrste, i koristim intelektualne kapacitete kao i iskustvo te vrste da ti mogu reći da si glup.
Ili zlonamjeran.![]()
, pa ce ponovno doci sa nkvim nickom za tri mjeseca
![]()