zippoo87 wrote: ↑19/01/2026 00:38
Dosta losa utakmica Barse veceras...zasluzeno izgubili. Nekako neodlucni...drze loptu,vrte se na protivnickoj polovini i to je to,nista konkretno.
Isto da smo gledali razlicite utakmice.
Barca je odlicno odigrala utakmicu, mislim da je igra bila brža nego u prethodnim utakmicama jer je postava bila sa 4 vezna igraca s obzirom da Raphinha nije igrao.
Bilo je dovoljno suteva na gol da se pobjedi ali nije bilo srece. Kad 5x pogodis okvir gola onda je to samo losa sreca i ovo se negdje mora vratiti.
Prosle sezone kad je Atletico dobio 1:2 u Barceloni rekao sam da je to prava Barca i da je rezultat nerealan. Tad je igra bila odlicna, Atletico izdominiran ali nije bilo srece. Nakon toga je slijedio onaj niz i dominacija.
Sinoc je Sociedad imao mnogo srece i tesko da ce se ovako nesto ponoviti. Barcelona je odigrala odlicno, stvarala sanse, dominirala i na kraju rezultat je tesko prihvatiti ali ide se dalje.
Ja mislim da novinari moraju malo vise da pisu o ovom sudiji Del Cerro Grande jer lik iz sezone u sezonu ostecuje Barcu gdje god mu se ukaze prilika. Sudija je iz regije Madrid i zna se po cijoj direktivi sve to radi.
Prosle sezone je izmislio ofsajd Lewandowskom i ponistio cist gol. Sinoc je opet uradio isto kod gola Yamala. I protiv Osasune je izvukao onaj ofsajd Raphinhe kod korner zastavice, i tu je u VAR sobu bio on.
Iz aviona se vidi da je ov sudijska kombinacija Manzano i Del Cerro Grande kontra Barce i samo se cekalo nezgodno gostovanje kao sto je Anoeta.