Sa-x liga, komentari

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
shalla

#6276 Re: Sa-x liga, komentari

Post by shalla »

elSaik wrote:Nego, upravo cyprus i ja na msnu, na moju inicijativu, raspravljamo o organizovanju Sa-x ligaškog okupljanja na neku kaficu ili slično. Pošto se on pak dvoumi jer citiram "ma kontam ima tamo i odraslih i poslovnih ljudi, kontam da su zauzeti" na šta sam ja odgovorio sa "ne djeluju mi tako, a i svakako - ne rade nedjeljom" postavljamo pitanje ima li zainteresovanih za takvo nešto? :)
Definišite odrasle ljude :mrgreen:
Ja sam možda starohan za neke ali sam mlad u duši :mrgreen: Ma ja sam ZA, svakako, što ti kažeš ionako vikendom ne radim tako da...
lerdi

#6277 Re: Sa-x liga, komentari

Post by lerdi »

kurty wrote:
elSaik wrote:Nego, upravo cyprus i ja na msnu, na moju inicijativu, raspravljamo o organizovanju Sa-x ligaškog okupljanja na neku kaficu ili slično. Pošto se on pak dvoumi jer citiram "ma kontam ima tamo i odraslih i poslovnih ljudi, kontam da su zauzeti" na šta sam ja odgovorio sa "ne djeluju mi tako, a i svakako - ne rade nedjeljom" postavljamo pitanje ima li zainteresovanih za takvo nešto? :)

super ideja, ali ce bti kao i na basketu... nedjeljom organozovan termin, prijavi se 25 forumusa, a danas recimo jedva nas se 8 skupi...

ja sam za... nisam lerdija dugo vidjeo
:D

E taman da se vidimo.

A gdje se to igra basket? Nije valjda da se ne zove? :x
Last edited by lerdi on 22/02/2010 00:58, edited 1 time in total.
astonebimoglo

#6278 Re: Sa-x liga, komentari

Post by astonebimoglo »

kurty wrote:

super ideja, ali ce bti kao i na basketu... nedjeljom organozovan termin, prijavi se 25 forumusa, a danas recimo jedva nas se 8 skupi...

ti iz Breze moresh stic na 3 cetvrtinu :lol: :lol:
cyprus

#6279 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

Image

Image
kurty

#6280 Re: Sa-x liga, komentari

Post by kurty »

lerdi wrote: :D

E taman da se vidimo.

A gdje se to igra basket? Nije valjda da se ne zove? :x
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 39&t=72798

u sali druge gimnazije...

mozes li sljedece nedjelje, u 12???

astonebimoglo wrote:

Stignem ja prije vremena...ne sikiraj se ti nista...
kurty

#6281 Re: Sa-x liga, komentari

Post by kurty »

cyprus wrote:Image

Image

bar se mogu pohvaliti da sam jedini dao gostujuci pogodak :D
lerdi

#6282 Re: Sa-x liga, komentari

Post by lerdi »

Ma može. Nisam ni znao za ovo. Samo još da uskladimo i ovu kaficu :D
lerdi

#6283 Re: Sa-x liga, komentari

Post by lerdi »

astonebimoglo wrote:
kurty wrote:

Dobar ti? Haj ti lagano odskakući, pa nam se javi s vremena na vrijeme. A i ne moraš nije kakva šteta :dance:
elSaik

#6284 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

kurty wrote:

Pa i cypi reče nešto u stilu - a šta ako se dogovorimo pa raja ne dođe. Reći ću i tebi što sam i njemu, kako god da okreneš, makar dvojica će se pojaviti i popiti tu kafu/pivo, tako da - propasti okupljanje neće. Iako smo mi, ruku na srce, u Sa-x ligi mnogo ozbiljniji ljudi nego nekakvi tamo košarkaši. :-D

Eh, onda, prvi dogovor zasad je - nedjelja u 12h. Možda negdje na Grbavici ili tako nešto, da bismo otprilike svi jednako daleko putovali. Doduše, meni svejedno, neka je samo mjesto koje svi znamo pa ne moramo posebno nikome crtati kako da dođe do lokacije. :-D Dakle, shaqqa, lerdi, kurty, magarece... fino, fino... :)
cyprus

#6285 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

GOL KOLA 2. LIGA

1. kolo kurty (Lille - PSG 3:1)
2. kolo WizzMerlin (Lorient - Lyon 1:3)
3. kolo WizzMerlin (Werder - Bayern 2:3)
4. kolo lerdi (Deportivo - Real M 1:3)
5. kolo lerdi (Wolfsburg - Bayern 1:3)
6. kolo madtv (Fulham - Burnley 3:0)
7. kolo lerdi (Bayern - Dortmund 3:1)
8. kolo lerdi (Werder - Leverkusen 2:2)
kurty

#6286 Re: Sa-x liga, komentari

Post by kurty »

elSaik wrote:
Pa i cypi reče nešto u stilu - a šta ako se dogovorimo pa raja ne dođe. Reći ću i tebi što sam i njemu, kako god da okreneš, makar dvojica će se pojaviti i popiti tu kafu/pivo, tako da - propasti okupljanje neće. Iako smo mi, ruku na srce, u Sa-x ligi mnogo ozbiljniji ljudi nego nekakvi tamo košarkaši. :-D

Eh, onda, prvi dogovor zasad je - nedjelja u 12h. Možda negdje na Grbavici ili tako nešto, da bismo otprilike svi jednako daleko putovali. Doduše, meni svejedno, neka je samo mjesto koje svi znamo pa ne moramo posebno nikome crtati kako da dođe do lokacije. :-D Dakle, shaqqa, lerdi, kurty, magarece... fino, fino... :)

nedjelja u 12h, vec rezervisana... sa forumasima basketa... tako da ako promjenite termin, ja sam voljan da se pridruzim
elSaik

#6287 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

Aha, sorry, ja kontao to prijedlog... pa dobro, onda neki termin poslije. :) Bitno je samo da je nedjelja da mogu i ovi zaposleni doći. :)
astonebimoglo

#6288 Re: Sa-x liga, komentari

Post by astonebimoglo »

ja sam za... nisam lerdija dugo vidjeo[/quote]

ti iz Breze moresh stic na 3 cetvrtinu :lol: :lol:[/quote]

Dobar ti? Haj ti lagano odskakući, pa nam se javi s vremena na vrijeme. A i ne moraš nije kakva šteta :dance:[/quote]

Gdje si ti ranije tjerao ljude :mrgreen:
Za kog se navija tako se i ponasha :lol:
shalla

#6289 Re: Sa-x liga, komentari

Post by shalla »

elSaik wrote:Aha, sorry, ja kontao to prijedlog... pa dobro, onda neki termin poslije. :) Bitno je samo da je nedjelja da mogu i ovi zaposleni doći. :)
U suštini i ne mora ni biti nedjelja, može radni dan naveče?
Kad bismo našli mjesto, mogli smo npr. gledati Inter-Chelsea u srijedu 8-)

P.S. Ja sam na Ilidži a star sam čoj'k a ne vozim tako da bi bilo dobro (za mene naravno :mrgreen: ) da taj dogovor bude ili bliže meni ili da me neko pokupi sa autom?
lerdi

#6290 Re: Sa-x liga, komentari

Post by lerdi »

astonebimoglo wrote:
Super tip:

Broj godina forumaša astonebimoglo?

Tip Koeficijet

-15 - > 1.05
15 - > 1.10
+15 - > 25.00

Hajmo raja jednu na brzaka.

Ja tipujem -15. Igram na sigurno :D
Magarece_godine

#6291 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Magarece_godine »

Mogli bi u subotu na Grbavici prije tekme Zelje s Celikom ? :D Popijemo kaficu, onda na stadion ... :D
kurty

#6292 Re: Sa-x liga, komentari

Post by kurty »

shaqqa wrote:
elSaik wrote:Aha, sorry, ja kontao to prijedlog... pa dobro, onda neki termin poslije. :) Bitno je samo da je nedjelja da mogu i ovi zaposleni doći. :)

P.S. Ja sam na Ilidži a star sam čoj'k a ne vozim tako da bi bilo dobro (za mene naravno :mrgreen: ) da taj dogovor bude ili bliže meni ili da me neko pokupi sa autom?

prozvat cu te kad autobusom budem prolazio kroz rajlovac, pa da izletis na stanicu :lol: :lol: :lol: :lol:

salim se... ako mognem posudit auto od koga, ja te pokupi, ako ne, onda nesta mudruj kako ces do dogovorenom mjesta
kurty

#6293 Re: Sa-x liga, komentari

Post by kurty »

Magarece_godine wrote:Mogli bi u subotu na Grbavici prije tekme Zelje s Celikom ? :D Popijemo kaficu, onda na stadion ... :D

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

moze vala...tamam da lerdija prevedem na pravu stranu i da mu kazem koliko je do sada grijesio :lol: :lol: :lol: :lol:
astonebimoglo

#6294 Re: Sa-x liga, komentari

Post by astonebimoglo »

lerdi wrote:
astonebimoglo wrote:
Super tip:

Broj godina forumaša astonebimoglo?

Tip Koeficijet

-15 - > 1.05
15 - > 1.10
+15 - > 25.00

Hajmo raja jednu na brzaka.

Ja tipujem -15. Igram na sigurno :D
Zato se i vodi kao eventualni dobitak :mrgreen: :lol:
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku :dance:
lerdi

#6295 Re: Sa-x liga, komentari

Post by lerdi »

kurty wrote:
Magarece_godine wrote:Mogli bi u subotu na Grbavici prije tekme Zelje s Celikom ? :D Popijemo kaficu, onda na stadion ... :D

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

moze vala...tamam da lerdija prevedem na pravu stranu i da mu kazem koliko je do sada grijesio :lol: :lol: :lol: :lol:
Ćopiću šta ti bi? Zar i ti sine Brute? :D

kurty nemoj da se ponavljam :D
Last edited by lerdi on 22/02/2010 01:26, edited 1 time in total.
elSaik

#6296 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

shaqqa wrote:

Ima u Neđarićima odmah preko puta (prema Alipašinom) tramvajske stanice (one prema gradu) kafić Princeza. Ima nekakve veće stolove pa je super mjesto za više ljude, a recimo, blizu je tebi, svega 2-3 stanice tramvajem. :)

edit: Grbavica, prije utakmice - Gemini. Tradicija! 8-)
lerdi

#6297 Re: Sa-x liga, komentari

Post by lerdi »

cyprus wrote:GOL KOLA 2. LIGA

1. kolo kurty (Lille - PSG 3:1)
2. kolo WizzMerlin (Lorient - Lyon 1:3)
3. kolo WizzMerlin (Werder - Bayern 2:3)
4. kolo lerdi (Deportivo - Real M 1:3)
5. kolo lerdi (Wolfsburg - Bayern 1:3)
6. kolo madtv (Fulham - Burnley 3:0)
7. kolo lerdi (Bayern - Dortmund 3:1)
8. kolo lerdi (Werder - Leverkusen 2:2)
Evo dokaza da igram najljepši fudbal :D
Magarece_godine

#6298 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Magarece_godine »

Lerdi utakmice Zelje su mi posao, a utakmice Sarajeva zadovoljstvo pa onda posao :D
shalla

#6299 Re: Sa-x liga, komentari

Post by shalla »

Ma nemojte se po meni ravnati, eto nek se ostali izjasne koja varijanta im odgovara a ja ću se pojaviti (ako ne iskrsne nešto nepredviđeno a nadam se da neće), ima brate taxi, ima tramvaj, 100 solucija :thumbup:
lerdi

#6300 Re: Sa-x liga, komentari

Post by lerdi »

Magarece_godine wrote:Lerdi utakmice Zelje su mi posao, a utakmice Sarajeva zadovoljstvo pa onda posao :D
Trznu me čovjeće. :D

Razumijem te u potpunosti. Žao mi te pravo. Znaš šta bi doktor Arsla reko "Ti si prisiljen da to gledaš" :D
Post Reply