Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
elSaik wrote:Nego, upravo cyprus i ja na msnu, na moju inicijativu, raspravljamo o organizovanju Sa-x ligaškog okupljanja na neku kaficu ili slično. Pošto se on pak dvoumi jer citiram "ma kontam ima tamo i odraslih i poslovnih ljudi, kontam da su zauzeti" na šta sam ja odgovorio sa "ne djeluju mi tako, a i svakako - ne rade nedjeljom" postavljamo pitanje ima li zainteresovanih za takvo nešto?
Definišite odrasle ljude
Ja sam možda starohan za neke ali sam mlad u duši Ma ja sam ZA, svakako, što ti kažeš ionako vikendom ne radim tako da...
elSaik wrote:Nego, upravo cyprus i ja na msnu, na moju inicijativu, raspravljamo o organizovanju Sa-x ligaškog okupljanja na neku kaficu ili slično. Pošto se on pak dvoumi jer citiram "ma kontam ima tamo i odraslih i poslovnih ljudi, kontam da su zauzeti" na šta sam ja odgovorio sa "ne djeluju mi tako, a i svakako - ne rade nedjeljom" postavljamo pitanje ima li zainteresovanih za takvo nešto?
super ideja, ali ce bti kao i na basketu... nedjeljom organozovan termin, prijavi se 25 forumusa, a danas recimo jedva nas se 8 skupi...
ja sam za... nisam lerdija dugo vidjeo
E taman da se vidimo.
A gdje se to igra basket? Nije valjda da se ne zove?
Last edited by lerdi on 22/02/2010 00:58, edited 1 time in total.
super ideja, ali ce bti kao i na basketu... nedjeljom organozovan termin, prijavi se 25 forumusa, a danas recimo jedva nas se 8 skupi...
ti iz Breze moresh stic na 3 cetvrtinu
Dobar ti? Haj ti lagano odskakući, pa nam se javi s vremena na vrijeme. A i ne moraš nije kakva šteta
Pa i cypi reče nešto u stilu - a šta ako se dogovorimo pa raja ne dođe. Reći ću i tebi što sam i njemu, kako god da okreneš, makar dvojica će se pojaviti i popiti tu kafu/pivo, tako da - propasti okupljanje neće. Iako smo mi, ruku na srce, u Sa-x ligi mnogo ozbiljniji ljudi nego nekakvi tamo košarkaši.
Eh, onda, prvi dogovor zasad je - nedjelja u 12h. Možda negdje na Grbavici ili tako nešto, da bismo otprilike svi jednako daleko putovali. Doduše, meni svejedno, neka je samo mjesto koje svi znamo pa ne moramo posebno nikome crtati kako da dođe do lokacije. Dakle, shaqqa, lerdi, kurty, magarece... fino, fino...
elSaik wrote:
Pa i cypi reče nešto u stilu - a šta ako se dogovorimo pa raja ne dođe. Reći ću i tebi što sam i njemu, kako god da okreneš, makar dvojica će se pojaviti i popiti tu kafu/pivo, tako da - propasti okupljanje neće. Iako smo mi, ruku na srce, u Sa-x ligi mnogo ozbiljniji ljudi nego nekakvi tamo košarkaši.
Eh, onda, prvi dogovor zasad je - nedjelja u 12h. Možda negdje na Grbavici ili tako nešto, da bismo otprilike svi jednako daleko putovali. Doduše, meni svejedno, neka je samo mjesto koje svi znamo pa ne moramo posebno nikome crtati kako da dođe do lokacije. Dakle, shaqqa, lerdi, kurty, magarece... fino, fino...
nedjelja u 12h, vec rezervisana... sa forumasima basketa... tako da ako promjenite termin, ja sam voljan da se pridruzim
elSaik wrote:Aha, sorry, ja kontao to prijedlog... pa dobro, onda neki termin poslije. Bitno je samo da je nedjelja da mogu i ovi zaposleni doći.
U suštini i ne mora ni biti nedjelja, može radni dan naveče?
Kad bismo našli mjesto, mogli smo npr. gledati Inter-Chelsea u srijedu
P.S. Ja sam na Ilidži a star sam čoj'k a ne vozim tako da bi bilo dobro (za mene naravno ) da taj dogovor bude ili bliže meni ili da me neko pokupi sa autom?
elSaik wrote:Aha, sorry, ja kontao to prijedlog... pa dobro, onda neki termin poslije. Bitno je samo da je nedjelja da mogu i ovi zaposleni doći.
P.S. Ja sam na Ilidži a star sam čoj'k a ne vozim tako da bi bilo dobro (za mene naravno ) da taj dogovor bude ili bliže meni ili da me neko pokupi sa autom?
prozvat cu te kad autobusom budem prolazio kroz rajlovac, pa da izletis na stanicu
salim se... ako mognem posudit auto od koga, ja te pokupi, ako ne, onda nesta mudruj kako ces do dogovorenom mjesta
Ima u Neđarićima odmah preko puta (prema Alipašinom) tramvajske stanice (one prema gradu) kafić Princeza. Ima nekakve veće stolove pa je super mjesto za više ljude, a recimo, blizu je tebi, svega 2-3 stanice tramvajem.
edit: Grbavica, prije utakmice - Gemini. Tradicija!
Ma nemojte se po meni ravnati, eto nek se ostali izjasne koja varijanta im odgovara a ja ću se pojaviti (ako ne iskrsne nešto nepredviđeno a nadam se da neće), ima brate taxi, ima tramvaj, 100 solucija