Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
karanana wrote: ↑15/08/2026 23:42
Pogledah Invite. Sta ja znam nista novo, ima par filmova na slican fazon, ovaj sa malo provokativnijom temom. Bilo je smijesnih momenata, rogen mi je dobar i na mojoj frekvenciji humora kad su u pitanju njegove uloge i scenariji. Dosta ga raje ne voli. Olivia wilde mi je bas nesto sexi i jebozovna bila u ovom filmu, vise od penelope.
Je' l i tebi krivo
Spoiler
Show
sto nije bilo akcije? Cijeli film nas zavlace da ide ka necemu, kad na kraju corak. Osjecam se zakinutom.
Pisala sam vec da je to mana filma.
karanana wrote: ↑15/08/2026 23:42
Pogledah Invite. Sta ja znam nista novo, ima par filmova na slican fazon, ovaj sa malo provokativnijom temom. Bilo je smijesnih momenata, rogen mi je dobar i na mojoj frekvenciji humora kad su u pitanju njegove uloge i scenariji. Dosta ga raje ne voli. Olivia wilde mi je bas nesto sexi i jebozovna bila u ovom filmu, vise od penelope.
Je' l i tebi krivo sto nije bilo akcije?
Spoiler
Show
Cijeli film nas zavlace da ide ka necemu, kad na kraju corak. Osjecam se zakinutom.
Pisala sam vec da je to mana filma.
Pa jeste.
Spoiler
Show
Fino se zakuha. Zagolica ih sviju, pa cak i nas pred malim ekranima.....Ali imo sam neki osjecaj da ce se nesto desiti i da nece biti akcije jer prejaki su glumci za neke jace sex scene. Ne znam jel penelope ikad, i u danima kad se probijala (na scenu), snimala golotinju. Olivia wilde doduse jeste.