Raiffeisen banka - sve o tome

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Mehemed
Vozim: automobil

#6251 Re: Raiffeisen banka - sve o tome

Post by Mehemed »

bumerangss wrote: 16/04/2026 11:15 Sad mi dosla poruka na viber da mogu uzeti neki elite paket od 8 i od 18 KM i dobivat cu povrat 3 KM kad legne plata ili penzija i 10 feninga za svaku transakciju na pos sistemu.

Je li to iko aktivirao i je li tp sve tako kako piše
Trenutno placam 4,99 KM i ako uzmem taj paket od 8 KM to ce mi biti na istom kad mi vrate 3 KM zbog plate :-)

Ali poto svaki dan obavim najmanje jednu kupovinu tj placanje karticom a nekad i vise u prosjeku dvije ali eto nek bude 40 50 mjesecno to je dobit od 4 do 5 KM

I ako ne budem zadovoljan tj ne bude sve tako sjajno mogu li se opet vratiti na osnovni paket od 4,99 KM?

Nemam nikakve limite ni druge kartice ni kredite... samo trošim koliko dobijem :mrgreen:
I ja sam to gledao, i sada su bukvalno ukinuli stare Moment i Tempo pakete, ko ih ima, ima, ko nema, ne može ih dobiti već samo ove nove i ko pređe na novi paket više se ne može vratiti na stari. Inače ja plaćam 4.49KM za Moment jer je tako bilo kada sam ga zaključio, tako je bilo do 30.06.2021. kada su poskupili na 4.99KM koliko je za sve koji su ga zaključili nakon poskupljenja.
Zbog toga mi se nešto ne prelazi na Elite jer neću nešto dobiti, a možda ću izgubiti, račune ne plaćam elektronski već usput kada sam u prolazu.
upitan

#6252 Re: Raiffeisen banka - sve o tome

Post by upitan »

I ja placam 4.49 KM, nesto mi se ne prelazi na ovaj paket Elite iz razloga sto banka uvijek moze promijeniti uslove poslovanja tako da npr. nakon nekog vremena ukinu trenutne benefite Elite paketa..
zubi

#6253 Re: Raiffeisen banka - sve o tome

Post by zubi »

upitan wrote: 02/06/2026 15:26 I ja placam 4.49 KM, nesto mi se ne prelazi na ovaj paket Elite iz razloga sto banka uvijek moze promijeniti uslove poslovanja tako da npr. nakon nekog vremena ukinu trenutne benefite Elite paketa..
Da, kad te mami secerom te hrani...
Giancarlo

#6254 Re: Raiffeisen banka - sve o tome

Post by Giancarlo »

A kakav im je ovaj Ekonomik paket, kao potpuno besplatan ko pređe do kraja mjeseca u RBA. Koristi li ga iko i ima li kakvih bitnih ograničenja ili skrivenih "mana"? 😁

Danas primim mail od Intese gdje hladno najviše novo poskupljenje mobilnog bankarstva za 2 km :shock: sad već fakat pretjeruju, koštati ce me blizu 13km, a nisam neki kandidat za to vala... Zato sam počeo gledati druge banke, prvo RBA, a i firma mi radi sa njima, znam da bude često nekakvih ponuda za zaposlene itd.

Svaka informacija je dobrodošla :thumbup:
Post Reply