I ja sam to gledao, i sada su bukvalno ukinuli stare Moment i Tempo pakete, ko ih ima, ima, ko nema, ne može ih dobiti već samo ove nove i ko pređe na novi paket više se ne može vratiti na stari. Inače ja plaćam 4.49KM za Moment jer je tako bilo kada sam ga zaključio, tako je bilo do 30.06.2021. kada su poskupili na 4.99KM koliko je za sve koji su ga zaključili nakon poskupljenja.bumerangss wrote: ↑16/04/2026 11:15 Sad mi dosla poruka na viber da mogu uzeti neki elite paket od 8 i od 18 KM i dobivat cu povrat 3 KM kad legne plata ili penzija i 10 feninga za svaku transakciju na pos sistemu.
Je li to iko aktivirao i je li tp sve tako kako piše
Trenutno placam 4,99 KM i ako uzmem taj paket od 8 KM to ce mi biti na istom kad mi vrate 3 KM zbog plate![]()
Ali poto svaki dan obavim najmanje jednu kupovinu tj placanje karticom a nekad i vise u prosjeku dvije ali eto nek bude 40 50 mjesecno to je dobit od 4 do 5 KM
I ako ne budem zadovoljan tj ne bude sve tako sjajno mogu li se opet vratiti na osnovni paket od 4,99 KM?
Nemam nikakve limite ni druge kartice ni kredite... samo trošim koliko dobijem![]()
Zbog toga mi se nešto ne prelazi na Elite jer neću nešto dobiti, a možda ću izgubiti, račune ne plaćam elektronski već usput kada sam u prolazu.