ibizza wrote:Legendo,ova tema je stara GODINU dana.begzad wrote:ibizza wrote:Pozdrav![]()
Imam jedan fin prijedlog za sve nas,forumase ovog najposjecenijeg foruma u drzavi.
Osobe koje su nezaposlene da napisu svoju mini biografiju(strucna sptrema,ostale sposobnosti...),a da forumasi koji su u mogucnosti i koji imaju potrebu za zaposljavanjem izaberu nekoga.
Naravno,o detaljima se dogovoriti na PP ili FB.
Strucna sprema: Bakalaureat/Bachelor menadzmenta-ekonomskog smjera
Poznavanje rada na racunaru
Prosjecno poznavanje Engleskog jezika
Posjedujem vozacku dozvolu!
Nezaposlen vec 28 mjeseci![]()
p.s.Naravno,ako neko od forumasa zna za neki konkurs,bilo bi lijepo da ga objavi ovdje!
Prije svega moram da ti kazem da te forumasi nece nikad zaposliti jer imam to nije u nadleznosti.
Traziti posao na ovom forumu je jako ocajno sto nije do tebe naravno,vec je odraz ekonomskog stanja u drzavi(po nekima i nije drzava).
Oni forumasi koji imaju mogucnost da zaposlke nekoga su vec to uveliko odradili jer kako vidimo forum radi,dakle njima ne trebaju novi zaposlenici.Osim mozda forumasi koji su poslodavci van foruma ali oni su rijetko ovdje.
Kazes da si nezaposlen vec 28 mjeseci,ja sam bio 98 i jos se vodim na biroa za zaposljavanje kao nezaposleno lice jer sam trenutno na volonterskom radu !!!!A nisam jedini ,ima ih i gorih![]()
!!!!!
![]()
![]()
Jedino s cim bih se slozio da se objavljivaju konkursi ali i to donekle jer to vecinom radi Agencija za drzavnu sluzbu javno i transparentno ,imas to na internetu sve ,pisani mediji ,drugi elektronski mediji i td..Sve u svemu ako nemas vezu bar zasad je tako bilo ,moze ti ga neko licno donijeti kuci neces biti primljen ,NAZALOST !!!
Es selamu alejkum
Posao sam dobio svega 15 dana nakon sto sam otvorio temu,a nisam bio jedini,u istu firmu su zaposlene jos 2 osobe sa ove teme/foruma,sto znaci da je tema uspjela,kao i moja ideja.
Super,drago mi je cuti da je neko zaposlen .Hvala Bogu