Forumasi zaposljavaju

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
begzad

#626 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by begzad »

ibizza wrote:
begzad wrote:
ibizza wrote:Pozdrav :)

Imam jedan fin prijedlog za sve nas,forumase ovog najposjecenijeg foruma u drzavi.
Osobe koje su nezaposlene da napisu svoju mini biografiju(strucna sptrema,ostale sposobnosti...),a da forumasi koji su u mogucnosti i koji imaju potrebu za zaposljavanjem izaberu nekoga.
Naravno,o detaljima se dogovoriti na PP ili FB.

Strucna sprema: Bakalaureat/Bachelor menadzmenta-ekonomskog smjera
Poznavanje rada na racunaru
Prosjecno poznavanje Engleskog jezika
Posjedujem vozacku dozvolu!

Nezaposlen vec 28 mjeseci :-)

p.s.Naravno,ako neko od forumasa zna za neki konkurs,bilo bi lijepo da ga objavi ovdje!

Prije svega moram da ti kazem da te forumasi nece nikad zaposliti jer imam to nije u nadleznosti :) .

Traziti posao na ovom forumu je jako ocajno sto nije do tebe naravno,vec je odraz ekonomskog stanja u drzavi(po nekima i nije drzava).
Oni forumasi koji imaju mogucnost da zaposlke nekoga su vec to uveliko odradili jer kako vidimo forum radi,dakle njima ne trebaju novi zaposlenici.Osim mozda forumasi koji su poslodavci van foruma ali oni su rijetko ovdje :) .

Kazes da si nezaposlen vec 28 mjeseci,ja sam bio 98 i jos se vodim na biroa za zaposljavanje kao nezaposleno lice jer sam trenutno na volonterskom radu !!!!A nisam jedini ,ima ih i gorih :sad: :sad: !!!!! :mrgreen: :mrgreen:

Jedino s cim bih se slozio da se objavljivaju konkursi ali i to donekle jer to vecinom radi Agencija za drzavnu sluzbu javno i transparentno ,imas to na internetu sve ,pisani mediji ,drugi elektronski mediji i td..Sve u svemu ako nemas vezu bar zasad je tako bilo ,moze ti ga neko licno donijeti kuci neces biti primljen ,NAZALOST !!!

Es selamu alejkum
Legendo,ova tema je stara GODINU dana.
Posao sam dobio svega 15 dana nakon sto sam otvorio temu,a nisam bio jedini,u istu firmu su zaposlene jos 2 osobe sa ove teme/foruma,sto znaci da je tema uspjela,kao i moja ideja.

Super,drago mi je cuti da je neko zaposlen .Hvala Bogu
Mr.Penguin

#627 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Mr.Penguin »

greska wrote:Pozdrav,

potreban mi je PHP programer da preprogramira WordPress temu na dva mjesta:

1. ukoliko se proširi baza tako da svaki artikal ima više cijena da je moguće odabrati cijenu prema parametrima koje odabere kupac u prvom koraku (npr ako kupujes jedan cijena po komadu je 1 KM, ako kupujes tri cijena po komadu je 0,90 KM)

2. da se nakon odabira artikla omogući dodavanje dodatnih opcija npr, usluge slanja, usluge zamotavanja i da se cijena dodatne opcije sabere sa cijenom artikla

Potreban mi je ozbiljan programer da to napravi u nekom normalnom roku i za normalnu cijenu.
http://www.klix.ba/forum/potreban-php-p ... 06647.html
medvjed23

#628 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by medvjed23 »

Korisničkoime wrote:
medvjed23 wrote:eo i mene...

glup, lijen, konstantno zbunjen, nekomunikativan... odvratni gad pun prezira prema svemu i svakome...

imam diplomu pravnog fakulteta i godinu i dva mjeseca iskustva... uglavnom na kadrovskim poslovima...
znam ponešto raditi na računaru i poznajem pasivno engleski jezik i znam slagati rime :lol: i lijep sam...

ne išćem puno para... treba mi karta i topli obrok... plata mi ne treba al ne bih se bunio kad bih je imao :lol:

sretan praznik rada :lol:

:run:
Drug mhh ne znam kako da kažem ali nas dvojica ko jaje jajetu :D :D :D :D :D
Blago nama :D

Sklon sam samokritici i zajebanciji, čak i kada to nije poželjno, pa pri citiranom ostajem. Dodaću to da ne tražim posao samo u struci. Odgovara mi bilo kakav posao sa bilo kakvim primanjima. Bitno je samo da na kraju mjeseca, kad podvučem crtu i oduzmem troškove obavljanja posla od primanja, budem bar cvaju u plusu :D Takođe, prihvatljiv mi je i svaki pravni okvir obavljanja posla (ugovor o radu na neodređeno vrijeme, na određeno vrijeme, ugovor o djelu, o privremenim i povremenim poslovima...) Pa eto... ako nekome treba jeftine radne snage, tu sam :D

s poštovanjem, Međed
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#629 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by KatarinaKosaca »

medvjed23 wrote:eo i mene...

glup, lijen, konstantno zbunjen, nekomunikativan... odvratni gad pun prezira prema svemu i svakome...

imam diplomu pravnog fakulteta i godinu i dva mjeseca iskustva... uglavnom na kadrovskim poslovima...
znam ponešto raditi na računaru i poznajem pasivno engleski jezik i znam slagati rime :lol: i lijep sam...

ne išćem puno para... treba mi karta i topli obrok... plata mi ne treba al ne bih se bunio kad bih je imao :lol:

sretan praznik rada :lol:

:run:
Ponekad mi trebaju pravne usluge (ja samostalno radim, ali mi obim prihoda nije dovoljan da imam uposlene :( ), a i sad mi je mrtva sezona do proljeća. Ipak, od sada pa na dalje i ubuduće za pravne poslove ću te angažirati, po ugovoru o djelu i plaćeno odmah :dance:
Znaš slagati rime, inteligentan si i dobar i dok su takvi kao ti na čekanju država nam i ide kako ide... :(
medvjed23

#630 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by medvjed23 »

Naravno, neću se upuštati u poslove za koje nisam siguran da ih mogu kvalitetno uraditi.

Ako pravni poslovi koje spominješ budu odgovarali mojim vještinama, biće mi drago da sarađujemo :)

Zovi i ako ti bude trebalo portira, kurira i sl. :D Tu su manje šanse da zabrljam :D
Booyakacha

#631 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Booyakacha »

Zamolio bih administratore da ne ukidaju postove od onog degenerika "dalmatinca" ...ne sjecam mu se nick-a , baliobosnjomuslimanomrsca, jer je interesantan za proucavanje. Zahvaljujem.
vjesticanametli

#632 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by vjesticanametli »

mahir985 wrote:Jednom prijatelju su potrebni neki clanci na njemackom jeziku za njegov website.

Ko dobro poznaje njemacki i zna googlati neka se javi pa cu detaljne informacije poslati na PP.
salji pp da vidimo o cemu se radi i kako misli placati te clanke

hvala
mahir985

#633 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by mahir985 »

vjesticanametli wrote:
mahir985 wrote:Jednom prijatelju su potrebni neki clanci na njemackom jeziku za njegov website.

Ko dobro poznaje njemacki i zna googlati neka se javi pa cu detaljne informacije poslati na PP.

hvala
Poslat PP
dim na vodi

#634 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by dim na vodi »

Gdje se zaposle vrijedni, posteni i bez iskustva u struci inzinjeri elektrotehnike (Energetika) koji ne znaju pretjerano da programiraju?
žuti

#635 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by žuti »

lethalthreat wrote:Pozdrav,

Ima li neko iskustva sa firmom Media Market (http://www.mediamarket.ba)?

Rođak radi u marketingu, izgleda da je zadovoljan...
mirzarb

#636 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by mirzarb »

Bilokakav posao oko event managmenta, iskustva za svoje godine i previše. Rad u januaru(raspust, srednja škola)

8-)
Zatamnjena stakla

#637 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Zatamnjena stakla »

Student :D
Konobar, neđe, nešta? :D
Iskustva 4 godine.
Zatamnjena stakla

#638 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Zatamnjena stakla »

mahir985 wrote:
vjesticanametli wrote:

hvala
Poslat PP
Sudiram njemački, tu sam da vidimo šta je :D
Neformalno

#639 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Neformalno »

dim na vodi wrote:Gdje se zaposle vrijedni, posteni i bez iskustva u struci inzinjeri elektrotehnike (Energetika) koji ne znaju pretjerano da programiraju?
nazalost nigdje, poznajem barem 10ak slicnih slucajeva, a firme koje pisu da zaposljevaju pocetnike ustvari traze gotov proizvod, niko nece da uzme i da te obuci 3 mjeseca i uvede u posao, a sto bi mogli bez problema, uzmu te, potpises ugovor sa njima da ce te obuciti 3 mjeseca i da si nakon toga duzan raditi kod njih 2g bez mogucnosti napustanja, ali jok, njima je tri mjeseca previse, svi bi programera pocetnika sa 5g radnog iskustva,,,,,
Neformalno

#640 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Neformalno »

žuti wrote:
lethalthreat wrote:Pozdrav,

Ima li neko iskustva sa firmom Media Market (http://www.mediamarket.ba)?

Rođak radi u marketingu, izgleda da je zadovoljan...

ako je spreman raditi sa neobrazovanim ljudima, biti pod stalnim pritiskom i stresom, biti ponizavan i pod mobingom 99% radnog i van radnog vremena, bujrum mu,,,,

znam momka koji radi i jedva ceka da mu sta izleti
mobsterc

#641 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by mobsterc »

Potrebna djevojka sa zavrsenom srednjom medicinskom skolom, bez radnog iskustva.
Ticker

#642 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Ticker »

...
Last edited by Ticker on 02/02/2013 00:13, edited 1 time in total.
South Blue Mama

#644 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by South Blue Mama »

Ticker wrote:
mobsterc wrote:Potrebna djevojka sa zavrsenom srednjom medicinskom skolom, bez radnog iskustva.
moze li farmaceutski tehicar?
ili mozda fizioterapeutski tehnicar, pedijatrijska sestra, fakat se ne zezam :sax:
Ticker

#645 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Ticker »

...
Last edited by Ticker on 02/02/2013 00:13, edited 1 time in total.
Magarece_godine

#646 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Magarece_godine »

Trazimo predstavnike za područje Bosne i Hercegovine za posao prodaje novih autobusa i rezervnih dijelova za autobuse.

Nudimo dinamičan posao i stimulativnu zaradu, mogućnost poslovnih napredovanja i putovanja u sklopu nase organizacije.

Uvjeti:
- min SSS
- poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu.
- vlastiti auto.
-poznavanje materije (autobusa) i potencijalnih kupaca, iskustvo u prodaji.

Vase cijenjene ponude ili upiti za detaljnije informacije iskljucivo na [email protected]

Euro Bus d.o.o. zastupnik King Long Autobusa za RH i BiH.

http://www.facebook.com/KingLongAutobusi
Anes90

#647 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Anes90 »

Imali ko s ovim busevima da zna malo vise informacija ???

I da osvjezim oglas ... Elektrotehnicar po zanimanju ,22 godine , spreman radti bilo sta samo nek je placeno jer sram me je pitati roditelje za novac da mogu izaci s djevojkom ...
butterfly_01

#648 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by butterfly_01 »

ima li iko advce kako do posla u Njemackoj u oblasti IT?
jahh

#649 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by jahh »

dim na vodi wrote:Gdje se zaposle vrijedni, posteni i bez iskustva u struci inzinjeri elektrotehnike (Energetika) koji ne znaju pretjerano da programiraju?
Kao asistent? :D
RS6_BI_TURBO

#650 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by RS6_BI_TURBO »

butterfly_01 wrote:ima li iko advce kako do posla u Njemackoj u oblasti IT?
Zavisi, konkretno koja oblast. IT je dosta sirok pojam, ali ako znas dobro njemacki i imas iskustvo, moze se naci posao. Naravno, ne zavisi sve od poslodavca i tebe, agencije za zaposljavanje su tu obicno kljucni faktor odluke, cak i kad poslodavac odluci da te primi.
Post Reply