A ja ne kontam gdje je sad ta priča o nesavladivom Supi,odjednom se mjenja ploča,pa od prvog,nesavladivog i nezamjenjivog golmana,on uopšte nije ni u kalkulacijama da stane na gol reprezentacije,eto to mi je ako baš hoćeš da znaš...Ne znam šta bi s onakvim talentom,sigurno gudra neka...Dammme wrote:Ja ne kontam šta je tebi taj čovjek uradio. Je li te tukao, je li ti šta opsovao, je li ti ostao dužan para?Šibicar wrote:Gdje li 'vam' je Supa AKA car,king,mačka medju stativama???Ima li kakvih novosti o njemu???Da nije potpisao za nekog evropskog giganta?
![]()
Golman reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Šibicar
#626 Re: Golman reprezentacije BiH
-
udrch
#627 Re: Golman reprezentacije BiH
Ja nešto ne kontam..kako čovjek koji je igrao u ekipi koja je pobijedila sa 3:1 može da učestvuje u namještanju utakmice..
Jel se to igralo "oba tima daju gol"..
- burek_in_space
#628 Re: Golman reprezentacije BiH
Mozhe ta opcija, mozhe zbroj golova, tachan igrach protivnichke ekipe koja daje gol, broj kornera...neslucene mogucnosti.udrch wrote:Ja nešto ne kontam..kako čovjek koji je igrao u ekipi koja je pobijedila sa 3:1 može da učestvuje u namještanju utakmice..
- jeza u ledja
#629 Re: Golman reprezentacije BiH
U trenutku kad je on branio nismo imali ni Hasagica ni Begovica.Šibicar wrote:A ja ne kontam gdje je sad ta priča o nesavladivom Supi,odjednom se mjenja ploča,pa od prvog,nesavladivog i nezamjenjivog golmana,on uopšte nije ni u kalkulacijama da stane na gol reprezentacije,eto to mi je ako baš hoćeš da znaš...Ne znam šta bi s onakvim talentom,sigurno gudra neka...Dammme wrote:Ja ne kontam šta je tebi taj čovjek uradio. Je li te tukao, je li ti šta opsovao, je li ti ostao dužan para?Šibicar wrote:Gdje li 'vam' je Supa AKA car,king,mačka medju stativama???Ima li kakvih novosti o njemu???Da nije potpisao za nekog evropskog giganta?
![]()
![]()
- Šibicar
#630 Re: Golman reprezentacije BiH
Ok to stoji,ali moj post se nije odnosio na to,već na ove licemjere koji su svog heroja Supića dizali u nebesa,predvidjali mu karijeru,govorili kako je on naš najbolji golman i slične budalaštinejeza u ledja wrote:U trenutku kad je on branio nismo imali ni Hasagica ni Begovica.Šibicar wrote:
A ja ne kontam gdje je sad ta priča o nesavladivom Supi,odjednom se mjenja ploča,pa od prvog,nesavladivog i nezamjenjivog golmana,on uopšte nije ni u kalkulacijama da stane na gol reprezentacije,eto to mi je ako baš hoćeš da znaš...Ne znam šta bi s onakvim talentom,sigurno gudra neka...![]()
Btw.Gdje je Supa uopšte?Od potopa sa Špancima gubi mu se svaki trag
- jeza u ledja
#631 Re: Golman reprezentacije BiH
Ne kontam kako ga je neko mogao nazivati talentom kad frajer ima 28 godina.
Ne znam sto ti je toliko sega, Temisvar ce vjerovatno sljedece godine direkt u Ligu prvaka, a Istanbul BB i Stoke nece ni vidjeti Evrope.
Inace, Supic je ove sezone odigrao 1 (jednu) utakmicu za Temisvar.
Treci je njihov golman, pa mu predlazem da nabavi biciklo.

Ne znam sto ti je toliko sega, Temisvar ce vjerovatno sljedece godine direkt u Ligu prvaka, a Istanbul BB i Stoke nece ni vidjeti Evrope.
Inace, Supic je ove sezone odigrao 1 (jednu) utakmicu za Temisvar.
Treci je njihov golman, pa mu predlazem da nabavi biciklo.
- ultima_palabra
#632 Re: Golman reprezentacije BiH
Hmm, koliko se mogu sjetiti iz njegovog vremena u Želji, nisu mu baš mrske pareDammme wrote:Nadam se da da će ostati samo na informativnom razgovoru i da Keno nije upleten u ove lopovluke po Turskoj.Edin H. wrote:Policija u Turskoj privela Kenana Hasagica u okviru akcije u borbi protiv namjestanja utakmica
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /100324092
- cyprus
#633 Re: Supić vs. Hasagić vs. Begović
Ja samo da i sa ove vremenske distance konstatujem da sam nažalost bio upravuBosanski_kralj wrote:Imao je prednost u odnosu na golmana engleske reprezentacije, ali neće imati u odnosu na danskog golmana.ultima_palabra wrote:Šta ima Pulis od toga? Njega valjda interesuje da brani onaj koji je u najboljoj formi, za ostalo nek se brinu u državi Danskojcyprus wrote:Ali Sorensen ide na SP. Bojim se da bi Asmir ipak ostatak ove sezone odgledat sa klupe. Nadam se da griješim
Za Hasagića, ni meni nije jasno nikako kako golman pobjedničke ekipe može bit optužen za namještanje
A Supić, trenutno ga nema na mapi... ali nije zaslužio da se pljuje po njemu, te da mu se osporava briljantna utakmica protiv Turske i solidno odrađen zadatak u ostatku kvalifikacija
- Globus
#634 Re: Golman reprezentacije BiH
U posljednje vrijeme na golu Lecha briljira još jedan bh. internacionalac. Mladi golman Jasmin Burić zacementirao je sebi mjesto između stativa kluba iz Poznana.
"Od kako je Jasmin stao na gol, mi ne znamo za poraz, a to je strašna serija od 13 utakmica. Brani zaista odlično i svojim intervencijama daje stabilnost u ekipi. Za njega je u ovom trenutku najbitnije da brani i da ga zaobiđu povrede", zaključio je u razgovoru za ....Semir Štilić.
"Od kako je Jasmin stao na gol, mi ne znamo za poraz, a to je strašna serija od 13 utakmica. Brani zaista odlično i svojim intervencijama daje stabilnost u ekipi. Za njega je u ovom trenutku najbitnije da brani i da ga zaobiđu povrede", zaključio je u razgovoru za ....Semir Štilić.
-
Corola
#635 Re: Golman reprezentacije BiH
Ja i...?jeza u ledja wrote:Ne kontam kako ga je neko mogao nazivati talentom kad frajer ima 28 godina.
Ne znam sto ti je toliko sega, Temisvar ce vjerovatno sljedece godine direkt u Ligu prvaka, a Istanbul BB i Stoke nece ni vidjeti Evrope.![]()
Inace, Supic je ove sezone odigrao 1 (jednu) utakmicu za Temisvar.![]()
Treci je njihov golman, pa mu predlazem da nabavi biciklo.![]()
Kad smo bili ostali bukvalno bez golmana u Genku valjao je,jelde
Da ne govorim da smo najvise njegovom zaslugom ostali neporazeni protiv Turske i fakticki tom tekmom osigurali baraz.
Kako je kod nas lako ispljuvati covjeka koji nam valjao da je to nevjerovatno.
Ja bi vama Sehica na gol pa onda gledajte odakle vedri
- zenny
#636 Re: Golman reprezentacije BiH
jasmin je branio za nasu mladu neko vrijeme koliko se sjecam.. pravo dobar golman, zajedno smo trenirali neko vrijeme u celikuGlobus wrote:U posljednje vrijeme na golu Lecha briljira još jedan bh. internacionalac. Mladi golman Jasmin Burić zacementirao je sebi mjesto između stativa kluba iz Poznana.
- jeza u ledja
#637 Re: Golman reprezentacije BiH
Kako si ti zakljucio iz mog posta da ga ja pljujem?Corola wrote:Ja i...?jeza u ledja wrote:Ne kontam kako ga je neko mogao nazivati talentom kad frajer ima 28 godina.
Ne znam sto ti je toliko sega, Temisvar ce vjerovatno sljedece godine direkt u Ligu prvaka, a Istanbul BB i Stoke nece ni vidjeti Evrope.![]()
Inace, Supic je ove sezone odigrao 1 (jednu) utakmicu za Temisvar.![]()
Treci je njihov golman, pa mu predlazem da nabavi biciklo.![]()
Kad smo bili ostali bukvalno bez golmana u Genku valjao je,jelde![]()
Da ne govorim da smo najvise njegovom zaslugom ostali neporazeni protiv Turske i fakticki tom tekmom osigurali baraz.
Kako je kod nas lako ispljuvati covjeka koji nam valjao da je to nevjerovatno.
Ja bi vama Sehica na gol pa onda gledajte odakle vedri![]()
-
HarnagaHarnaga
#638 Re: Golman reprezentacije BiH
Od sjaja do bijede...tako bi nekako okarakterisao ovu situaciju sa golmanima. Hasagic je branio fenomenalno u reprezentaciji, Begovic bio prvi vratar u engleskoj ligi...slatka dilema koga postaviti, kad sad najednom jedan pod istragom, drugi daleko od stativa???? Pitanje je kako ce na Kenana sve ovo djelovati pa da i nije kriv...Mozda bi trebalo ozbiljno razmisliti o Buricu.
-
HarnagaHarnaga
#639 Re: Golman reprezentacije BiH
Supic je branio u stilu Lava Jasina u par utakmica koje su mozda i odlucile o plasmanu u baraz. Je li ga trebalo kritikovati? Ako jeste zbog cega? Imao je par kikseva u utakmicama bez ikakvog znacaja. Sada nije u reprezentaciji i zasto bi se pominjao? Ja licno sam bio odusevljen odbranama Supica protiv Armenije i Turske, svaka mu cast pa taman da je sad peti golman Vrbanjuse.Šibicar wrote:A ja ne kontam gdje je sad ta priča o nesavladivom Supi,odjednom se mjenja ploča,pa od prvog,nesavladivog i nezamjenjivog golmana,on uopšte nije ni u kalkulacijama da stane na gol reprezentacije,eto to mi je ako baš hoćeš da znaš...Ne znam šta bi s onakvim talentom,sigurno gudra neka...Dammme wrote:Ja ne kontam šta je tebi taj čovjek uradio. Je li te tukao, je li ti šta opsovao, je li ti ostao dužan para?Šibicar wrote:Gdje li 'vam' je Supa AKA car,king,mačka medju stativama???Ima li kakvih novosti o njemu???Da nije potpisao za nekog evropskog giganta?
![]()
![]()
- Dammme
#640 Re: Golman reprezentacije BiH
E maksuz sam se logovao da kažem slijedeće:HarnagaHarnaga wrote:Supic je branio u stilu Lava Jasina u par utakmica koje su mozda i odlucile o plasmanu u baraz. Je li ga trebalo kritikovati? Ako jeste zbog cega? Imao je par kikseva u utakmicama bez ikakvog znacaja. Sada nije u reprezentaciji i zasto bi se pominjao? Ja licno sam bio odusevljen odbranama Supica protiv Armenije i Turske, svaka mu cast pa taman da je sad peti golman Vrbanjuse.Šibicar wrote:A ja ne kontam gdje je sad ta priča o nesavladivom Supi,odjednom se mjenja ploča,pa od prvog,nesavladivog i nezamjenjivog golmana,on uopšte nije ni u kalkulacijama da stane na gol reprezentacije,eto to mi je ako baš hoćeš da znaš...Ne znam šta bi s onakvim talentom,sigurno gudra neka...![]()
Potpisujem ovaj post od velikog s do .!
P.s. Već drugi put da se slažemo, napredujemo, napredujemo
- Dammme
#641 Re: Golman reprezentacije BiH
Pošto je pošteno da i ja odgovorim na ovaj post reći ću slijedeće:Šibicar wrote:A ja ne kontam gdje je sad ta priča o nesavladivom Supi,odjednom se mjenja ploča,pa od prvog,nesavladivog i nezamjenjivog golmana,on uopšte nije ni u kalkulacijama da stane na gol reprezentacije,eto to mi je ako baš hoćeš da znaš...Ne znam šta bi s onakvim talentom,sigurno gudra neka...Dammme wrote:Ja ne kontam šta je tebi taj čovjek uradio. Je li te tukao, je li ti šta opsovao, je li ti ostao dužan para?Šibicar wrote:Gdje li 'vam' je Supa AKA car,king,mačka medju stativama???Ima li kakvih novosti o njemu???Da nije potpisao za nekog evropskog giganta?
![]()
![]()
Ako si ovime htio mene prozvati fulio si majstore k'o Dejo Savičević protiv Argentine! U prilog tome pogledaj post broj 2 na ovoj temi. A ako nemaš šta pametnije raditi možeš pregledati i ostale moje postove na istoj.
- winabike
#642 Re: Golman reprezentacije BiH
Uravo to, Haranga. Lako je zaboraviti da ga je Mikado nazvao u Srbiju, i da je čovjek (bar prema tadašnjim informacijama iz medija) svojim autom zapucao u Genk, a da prije toga nije znao niti jednog drugog našeg reprezentativca.HarnagaHarnaga wrote:Supic je branio u stilu Lava Jasina u par utakmica koje su mozda i odlucile o plasmanu u baraz. Je li ga trebalo kritikovati? Ako jeste zbog cega? Imao je par kikseva u utakmicama bez ikakvog znacaja. Sada nije u reprezentaciji i zasto bi se pominjao? Ja licno sam bio odusevljen odbranama Supica protiv Armenije i Turske, svaka mu cast pa taman da je sad peti golman Vrbanjuse.
Kako je branio, i kako nas je bukvalno vadio u najbitnijim utakmicama neću ni da govorim.
I da, volio bih i ja da je našao neki ozbiljniji klub, ili da je bar redovan u Temišvaru. U tom slučaju bi bio u ozbiljnoj konkurenciji za mjesto golmana, u ovoj varijanti on to na žalost nije...
Ali, u svakom slučaju, NEMANJI SUPIĆU NAKLON DO PODA!
-
Corola
#643 Re: Golman reprezentacije BiH
A ko biva,Begovic nam je redovan.Jeste al na klupi.Nema veze koja liga ha bio u premier preko lamansha ili premier fildjans liga isti hepek.Klupa ovako,klupa onako.
- jeza u ledja
#644 Re: Golman reprezentacije BiH
Sad je na klupi. Do prije par mjeseci nije bio.Corola wrote:A ko biva,Begovic nam je redovan.Jeste al na klupi.Nema veze koja liga ha bio u premier preko lamansha ili premier fildjans liga isti hepek.Klupa ovako,klupa onako.
Kako bilo, izgleda da nam je Keno i dalje prvi izbor.
Mada ja mislim da se Burica, koji brani redovno u drugom najboljem poljskom klubu, mora dati sansa.
Lech i Istanbul BB su tu negdje, da ga jebes.
Znaci Keno, pa Begovic, pa Buric. To je tako sad, a na jesen ko zna.
- Šibicar
#645 Re: Golman reprezentacije BiH
Kad žensko komentariše fudbal,obično to bude najjači komentar na temi,kao što je npr. ovaj.rancika1 wrote:Nemanja Supic najbolji po meni![]()
,Kenan Hasagic ne brani dobro(po meni) jer su na utakmicama mnogo nama davali golova neprijatelji kad je on branio... Asmir takodje kao i Hasagic po meni ne brani kako treba... eto moje misljenje ipak za mene je najbolji Nemanja... jer on sve dadne od sebe kada brani za nasu Reprezentaciju(iako me JEDNOM iznevjerio i propustio
kad sam se nadala da ce odbranit to je na jednoj utakmici hehe)
![]()
![]()
i ne protivim se tome sto vise ima glasova Asmir od Nemanje...
![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. to je moje misljenje,necu se protiviti ako neko glasa za Asmira...![]()
![]()
![]()
Pozdrav
- Obuca9
#646 Re: Golman reprezentacije BiH
U svom ovom šarenilu jedva primjetih poentu, a to je da je Nemanja najbolji
Jašta je, ako bi se gledalo odozada, ali dobro, ovo "-la" na kraju glagolskog pridjeva radnog dovoljno govori
Jašta je, ako bi se gledalo odozada, ali dobro, ovo "-la" na kraju glagolskog pridjeva radnog dovoljno govori
-
Corola
#647 Re: Golman reprezentacije BiH
Do par mjeseci u njegovim izjavama uopste nije znao pricati Bosanski,i ''zaklinjao se da crveni list Kanadski ne napusta do kraja svog zivotajeza u ledja wrote:Sad je na klupi. Do prije par mjeseci nije bio.Corola wrote:A ko biva,Begovic nam je redovan.Jeste al na klupi.Nema veze koja liga ha bio u premier preko lamansha ili premier fildjans liga isti hepek.Klupa ovako,klupa onako.
Kako bilo, izgleda da nam je Keno i dalje prvi izbor.
Mada ja mislim da se Burica, koji brani redovno u drugom najboljem poljskom klubu, mora dati sansa.
Lech i Istanbul BB su tu negdje, da ga jebes.
Znaci Keno, pa Begovic, pa Buric. To je tako sad, a na jesen ko zna.
Na stranu sto ce Sorensen penziju zaraditi u Stokeu,a dok je god Sorensena tu Begovic moze uzeti metlicu za ciscenje klupe.
To gdje brani Hasagic ili Buric manje vise.Jer je Hasagic dokazao milion puta da ime kluba ponekad i ne govori sve tajne tog zanata.Buric je poput Spahica lucidnim potezima vodi klub u sami vrh prvenstva.Ali je naravno nedokazan.
Begovica nakon onih smotani poteza protiv gane i sto moze Salihovica u straznjicu poljubiti.sto ga ovaj spasi.
Stavio na trece mjesto golmana.Jer on jedini ne brani,za razliku od ovih.I tu je citava poenta.
-
klixober
#648 Re: Golman reprezentacije BiH
Buric zasluzuje trenutno da bude treci golman.
A Hasagica i Begovica treba probati po poluvrijeme na prijateljskim i odluciti pocetkom kvalifikacija.Ja mislim da ce tada Begovic biti prvi golman,jer ce se vjerovatno izboriti za prvo mjesto u Stoke-u.Nisu ga sigurno toliko platili da grije klupu.
A Hasagica i Begovica treba probati po poluvrijeme na prijateljskim i odluciti pocetkom kvalifikacija.Ja mislim da ce tada Begovic biti prvi golman,jer ce se vjerovatno izboriti za prvo mjesto u Stoke-u.Nisu ga sigurno toliko platili da grije klupu.
- Distortion
#649 Re: Golman reprezentacije BiH
Buric je sigurno buducnost kada su golmani u pitanju jer je mlad golman a brani standardno u Lechu koji se bori za titulu. Sigurno je da ce on jos mnogo napredovati i biti jos bolji a talent nije sporan. Za njega je najbitnije da konstantno brani a sa iskustvom dolazi i rutina. Vjerujem da za 2-3 godine može ravnopravno da konkurise za prvog golaman repke.
- Topla voda
#650 Re: Golman reprezentacije BiH
begovic,medunjanin,hasagic