Je li moguce imati curu kad...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Gospoda Ministarka
#626 Re: Je li moguce imati curu kad...
.
Last edited by Gospoda Ministarka on 17/01/2012 12:27, edited 1 time in total.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#627 Re: Je li moguce imati curu kad...
Savez napolje wrote:
eh vrsnjace kao sto ti kazesa gdje se to nalazi mjesto gdje su postene da idem i ja naci sebi postenu
![]()
a kako ce posten vrjedan momak kao javodati postenu kad ih nemoze prepoznati jer sve su ulizice na startu a posle su
ha ya
Ne znam gdje se nalazi, sumnjam da takvo nesto i postoji.
Sta podrazumijevas pod postena?
Ja sam napisala nekoliko puta na ovoj temi ali evo opet da napisem da meni novac kod momka apsolutno nista ne znaci, kod izlazaka uvijek insistiram ja da platim jednom, on jednom, i tako uvijek...bez obzira sto ce musko insistirati jer mu vrijedjam ponos, ja smatram da nije posteno da ga muzem, a jos vise ako je on student kao i ja.
Sta ja imam od njegovog novca? Putovanja mi ne trebaju, nakit mi ne treba, auta mi ne trebaju, novi mobitel mi ne treba, ni zimovanja ni ljetovanja...itd...meni moji roditelji mogu priustiti sta mi treba, i odgojili su me upravo ovako. Da mi novac nikada ne bude najvazniji.
Sta ce meni njegov novac ako se on prema meni ponasa ko prema nekoj stvari?
Moja najljepsa veza je stvarno bez ikakve zezancije bila sa studentom, kokuzom frontalnim.
A ulizice...pa ima i toga sta ces...ali takve ubrzo pokazu lice.
Muskarci uglavnom imaju tonu predrasuda, pocevsi od ove da su sve iste i da hoce pare, i onda se uvijek nesto ustrucavaju i imaju u glavi vec unaprijed scenario gdje ona njega salje u neku stvar ako nema auto, ako nema da joj plati prohtijeve itd...
I onda vi kukate kako smo sve iste i zato ste ogorceni, mi kukamo kako niko nece obaveze od vas itd... a u sustini mislim da ima puno "normalnih" samo obeshrabrenih.
Meni je veza nesto sveto i predivno (naravno sa odgovarajucom osobom) a ne centralna banka.
Btw maloprije se brat zali. Zove ga cura da izadju a on jadan, ja necu da izlazim, ja nemam 6KM da platim opet.
Uglavnom djevojka nikada nece da se lati novcanika i kaze evo ja cu platiti, vec jok, uvijek on placa izlaske.
Reko ja bih to otjerala od sebe sto prije...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#628 Re: Je li moguce imati curu kad...
ladyblue18 nije problem meni što ja nemam auto
nego mi je problem što skoro svaka cura ima

- ladyblue18
#629 Re: Je li moguce imati curu kad...
Zarkomi wrote:ladyblue18 nije problem meni što ja nemam auto![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- kmirsad
#630 Re: Je li moguce imati curu kad...
...de mu bona mejlove,nikove,telefone...progovori koju lijepu... 
- ladyblue18
#631 Re: Je li moguce imati curu kad...
komekmirsad wrote:...de mu bona mejlove,nikove,telefone...progovori koju lijepu...
- kmirsad
#632 Re: Je li moguce imati curu kad...
njemu...
...njine...
... a i ti nemaš auta... 
-
Gospoda Ministarka
#633 Re: Je li moguce imati curu kad...
.
Last edited by Gospoda Ministarka on 17/01/2012 12:26, edited 1 time in total.
- ladyblue18
#634 Re: Je li moguce imati curu kad...
Nit imam auto nit polozen vozacki, meni to ne treba, bar ne trenutno...kmirsad wrote:njemu......njine...
... a i ti nemaš auta...
Jos fali samo da i za to roditeljima izbijam pare iz dzeba, kao svi, cim navrse 18 idu polagati.
A ne dam ja nicije brojeve i ostalo...
@gm-
- kmirsad
#635 Re: Je li moguce imati curu kad...
sram te bilo...imaš...a ne daš...

-
Bellica
#636 Re: Je li moguce imati curu kad...
E bas to nije problem, je li treba i jedno i drugo da imaju auto??? Ne treba, jedno je dovoljno. A ako ne mozes dozvoliti da te cura voza u svom autu onda idite trolom ili tramvajem, a mozete i prosetati.komi wrote:ladyblue18 nije problem meni što ja nemam auto![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Bellica
#637 Re: Je li moguce imati curu kad...
Savez napolje
Ocito trazis na pogresnom mjestu, a uz to se i ti skrivas, pa ako si tako posten i vrijedan zasto to ne pokazes? Zato sto ne vidis dalje od nosa, zato sto cim ti neko spomene curu odmah predocis sliku zgodne,lijepe, sarmantne djevojke kojoj je novac najbitniji na svijetu. Hoces da ja napisem sta ja predocim kad mi neko spomene momka, uglavnom neradnik, spava do poslije podne, s djevojkom bude dok ne dobije ono sto zeli od nje pa je odbaci kao staru krpu i ode po novu "zrtvu", izgled, razlicit, moze biti visok, nizak, crn, plav, mrsav, zgodan... Sta sad kazes, jeste li svi ovakvi ili ima izuzetaka??????????????
Ocito trazis na pogresnom mjestu, a uz to se i ti skrivas, pa ako si tako posten i vrijedan zasto to ne pokazes? Zato sto ne vidis dalje od nosa, zato sto cim ti neko spomene curu odmah predocis sliku zgodne,lijepe, sarmantne djevojke kojoj je novac najbitniji na svijetu. Hoces da ja napisem sta ja predocim kad mi neko spomene momka, uglavnom neradnik, spava do poslije podne, s djevojkom bude dok ne dobije ono sto zeli od nje pa je odbaci kao staru krpu i ode po novu "zrtvu", izgled, razlicit, moze biti visok, nizak, crn, plav, mrsav, zgodan... Sta sad kazes, jeste li svi ovakvi ili ima izuzetaka??????????????
- Truba
#638 Re: Je li moguce imati curu kad...
mlada si tiladyblue18 wrote:Zarkomi wrote:ladyblue18 nije problem meni što ja nemam auto![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
De mi reci gdje se nalaze te, jer hmmm vjeruj mi od npr. 50 cura koje znam, ne znam da li ih 5 ima auto.
čekaj dok ti se generacija zaposli
- JThomas
#639 Re: Je li moguce imati curu kad...
ma sve se može, samo je lakše tražiti izgovore nego poduzeti nešto. po mojim iskustvima - u nas veći broj žena/djevojaka ipak cijeni i voljno je trpiti ako lik i nema, ali se trudi, radi i/ili obrazuje...naravno da ima i sponzoruša, niko razuman to ne može poreći...ali u većini nisu, ja odgovorno tvrdim. ko mene u principu, ako se na prvoj kafi povede priča o autima, kućama, zanimanju roditelja...do drugog neće doći.
a ako s 30 ili 35 još uvijek nemaš za kafe i cigara, e onda imaš većih i prioritetnijih problema od traženja žene s kojima se moraš pozabaviti. mada ih ima koji se i u takvoj situaciji snađu, vjerujte da ima
a ako s 30 ili 35 još uvijek nemaš za kafe i cigara, e onda imaš većih i prioritetnijih problema od traženja žene s kojima se moraš pozabaviti. mada ih ima koji se i u takvoj situaciji snađu, vjerujte da ima
- Truba
#640 Re: Je li moguce imati curu kad...
zašto se truditi oko nečeg što bi trebalo biti prirodno 
- Savez napolje
#641 Re: Je li moguce imati curu kad...
ladyblue18 wrote:Savez napolje wrote:
eh vrsnjace kao sto ti kazesa gdje se to nalazi mjesto gdje su postene da idem i ja naci sebi postenu
![]()
a kako ce posten vrjedan momak kao javodati postenu kad ih nemoze prepoznati jer sve su ulizice na startu a posle su
ha ya
![]()
nisam ti ja vrsnjak, ja sam ti vrsnjakinja.
![]()
![]()
Ne znam gdje se nalazi, sumnjam da takvo nesto i postoji.![]()
Sta podrazumijevas pod postena?
Ja sam napisala nekoliko puta na ovoj temi ali evo opet da napisem da meni novac kod momka apsolutno nista ne znaci, kod izlazaka uvijek insistiram ja da platim jednom, on jednom, i tako uvijek...bez obzira sto ce musko insistirati jer mu vrijedjam ponos, ja smatram da nije posteno da ga muzem, a jos vise ako je on student kao i ja.![]()
Sta ja imam od njegovog novca? Putovanja mi ne trebaju, nakit mi ne treba, auta mi ne trebaju, novi mobitel mi ne treba, ni zimovanja ni ljetovanja...itd...meni moji roditelji mogu priustiti sta mi treba, i odgojili su me upravo ovako. Da mi novac nikada ne bude najvazniji.
Sta ce meni njegov novac ako se on prema meni ponasa ko prema nekoj stvari?![]()
Moja najljepsa veza je stvarno bez ikakve zezancije bila sa studentom, kokuzom frontalnim.Nije sve ni u parama....
![]()
A ulizice...pa ima i toga sta ces...ali takve ubrzo pokazu lice.
Muskarci uglavnom imaju tonu predrasuda, pocevsi od ove da su sve iste i da hoce pare, i onda se uvijek nesto ustrucavaju i imaju u glavi vec unaprijed scenario gdje ona njega salje u neku stvar ako nema auto, ako nema da joj plati prohtijeve itd...
I onda vi kukate kako smo sve iste i zato ste ogorceni, mi kukamo kako niko nece obaveze od vas itd... a u sustini mislim da ima puno "normalnih" samo obeshrabrenih.
Meni je veza nesto sveto i predivno (naravno sa odgovarajucom osobom) a ne centralna banka.
Btw maloprije se brat zali. Zove ga cura da izadju a on jadan, ja necu da izlazim, ja nemam 6KM da platim opet.
Uglavnom djevojka nikada nece da se lati novcanika i kaze evo ja cu platiti, vec jok, uvijek on placa izlaske.![]()
Reko ja bih to otjerala od sebe sto prije...
et vidis buraz ti je cisti primjer mene
- Deriguz
#642 Re: Je li moguce imati curu kad...
Nista, tema isusena, sad otvaramo jel moguce imati momka kad cura nema para 
- Savez napolje
#643 Re: Je li moguce imati curu kad...
Gospoda Ministarka
corava koka neko zrno ubode![]()
![]()
sorry morala sam (ova mi je jedna od omiljenih).
Savez, jbg ako se hanuma na trecem izlasku trzne za novcanik to bi trebalo biti to.![]()
Last edited by Savez napolje on 30/08/2009 22:31, edited 1 time in total.
- JThomas
#644 Re: Je li moguce imati curu kad...
da ne dužimo - jesteDeriguz wrote:Nista, tema isusena, sad otvaramo jel moguce imati momka kad cura nema para
-
cikular
#645 Re: Je li moguce imati curu kad...
Cura moze vazda imat momka.JThomas wrote:da ne dužimo - jesteDeriguz wrote:Nista, tema isusena, sad otvaramo jel moguce imati momka kad cura nema para
Barem mene!
- burek_in_space
#646 Re: Je li moguce imati curu kad...
Kolega, da li si sto posto siguran u ovo shto si rekao?!cikular wrote: Cura moze vazda imat momka.
Barem mene!
-
cikular
#647 Re: Je li moguce imati curu kad...
burek_in_space wrote:Kolega, da li si sto posto siguran u ovo shto si rekao?!cikular wrote: Cura moze vazda imat momka.
Barem mene!
Mojne me prepadat, burece.
Pusti me da zivim u iluziji da su sve zene "pogodne".
- burek_in_space
#648 Re: Je li moguce imati curu kad...
Aha, onda ok.cikular wrote:
Mojne me preadat, burece.
Pusti me da zivim u iluziji da su sve zene "pogodne".
-
Alantyne
#649 Re: Je li moguce imati curu kad...
Pozdrav svima....zanimljivo pitanje pa da i ja ponudim svoj odgovor.
Ja zivim u Sloveniji vec godinama,svasta sam prosao u zivotu,bio u zatvoru godinama izasao bez prebijene pare i tako.Moja cura je iz Sarajeva,naravno sve zna o meni,voli me i postuje ko sto i ja volim nju.Vidimo se jedanput mjesecno kad ja dođem u sarajevo na nekoliko dana i malo ko bi vjerovao,nekad ni sam sebi ne vjerujem odakle se je između nas razvila tako velika ljubav.Prvo je tu daljina a nismo ni s parama bog zna gdje.Imamo za usput,imamo za kafu,imamo za sladoled imamo za u kino.Nama dosta,ljepo nam je i uzivamo jedan s drugim.Dva mjeseca je proslo kako ne radim nit znam kad cu se ponovo zaposlit.Neznam kad cu moč opet vidjet svoju dragu,neznam kad cu joj moč doč opet al nasa ljubav nije se smanjila.Mogao bi čak reci da je čvrsča,da nas je ova situacija koja me je pogodila još vise vezala.Srce ne pita za pare,srce nepita kakav avto vozis,srce samo zeli da ga drugo srce voli i tad je ono najsretnije.Nema tih para na svetu sa kojima bi mogao kupiti te osjecaja,tu srecu,to veselje koje osjetim kad sam sa svojm dragom,zato kazem...ljubavi nebi te mjenjao za svo bogatstvo svjeta.Ti si moje najvece bogatstvo.
Ja zivim u Sloveniji vec godinama,svasta sam prosao u zivotu,bio u zatvoru godinama izasao bez prebijene pare i tako.Moja cura je iz Sarajeva,naravno sve zna o meni,voli me i postuje ko sto i ja volim nju.Vidimo se jedanput mjesecno kad ja dođem u sarajevo na nekoliko dana i malo ko bi vjerovao,nekad ni sam sebi ne vjerujem odakle se je između nas razvila tako velika ljubav.Prvo je tu daljina a nismo ni s parama bog zna gdje.Imamo za usput,imamo za kafu,imamo za sladoled imamo za u kino.Nama dosta,ljepo nam je i uzivamo jedan s drugim.Dva mjeseca je proslo kako ne radim nit znam kad cu se ponovo zaposlit.Neznam kad cu moč opet vidjet svoju dragu,neznam kad cu joj moč doč opet al nasa ljubav nije se smanjila.Mogao bi čak reci da je čvrsča,da nas je ova situacija koja me je pogodila još vise vezala.Srce ne pita za pare,srce nepita kakav avto vozis,srce samo zeli da ga drugo srce voli i tad je ono najsretnije.Nema tih para na svetu sa kojima bi mogao kupiti te osjecaja,tu srecu,to veselje koje osjetim kad sam sa svojm dragom,zato kazem...ljubavi nebi te mjenjao za svo bogatstvo svjeta.Ti si moje najvece bogatstvo.
- Felid
#650 Re: Je li moguce imati curu kad...
Ljubav je izmislila sirotinja