mO k3 wrote:Slazem se !!!
Zar ne vidis da smo uzeli stvari u svoje ruke i da ne pouzdamo se vise u MZ ....
Pustili smo vas radi dobro komsijskih odnosa da izaberete clana predsjednistva iz reda hrvatskog naroda , on okrenuo da radi protiv bih .
Imali ste vise sansi , od oktobra druga prica
Ne budi u zabludi...i ne zanosi se...niti si ti koga "pustio", niti ja...a niti ćeš...
Mi se apsolutno ništa ne pitamo...čak su i domaći vodeći uhljebi na vlasti...pijuni više, globalne politike...
Samo slijepac ne vidi granicu "slobode" do koje možemo ići i koje su nam "dostupne", sve preko toga...odlučuje se na drugim krajevima svijeta!
Get real...faktički i po svim osnovama...mi smo
PROTEKTORAT, kojemu su dati elementi "države"...da se raja malo zabavi...
seln wrote:Pa i vama je Njofra zavukao... prvo vas okrenuo protiv vlastite drzave, a onda vas ostavio na milost i nemilost nama.A inace ti hvala za savjete... znam da idu u pravcu da nam nema napretka bez treceg, ali ipak, hvala za savjete.
Opet si u zabludi...Njofra je apsolutni pobjednik prošlog rata i za svoj narod je uspio izboriti najviše u odnosu na ostale...i kad tebi Aljo (doduše, sad to može samo Kirbaš), da ono što je meni Njofra...slobodno se javi, možemo analizirati o praktičnim i nepraktičnim stvarima, prednostima, manama....nebitno...
P.S.
Dobro ti je ovo: "...a onda vas ostavio na milost i nemilost nama."
Nema na čemu što se tiče savjeta...bolji savjet bi bio, da se prestanete furati na brojnost, koji vam je i JEDINI faktor na koji se realno "možete" furati (i na ništa drugo) ali to vam je u današnja vremena zanemarujući, da ne kažem, nebitan faktor...