DA LI BOSNJACI TREBAJU IMATI SVOJU DRZAVU

Post Reply
2001

#626 Re: DA LI BOSNJACI TREBAJU IMATI SVOJU DRZAVU

Post by 2001 »

mO k3 wrote:Da bude jasno nista vi niste unijeli ni pedalj , jedino sta mozete ponijeti je onoliko koliko vam ostane na djonovima....
Isti slučaj k'o s vama... :wink:
seln wrote:E, pa, vrijeme je da vam je uzmemo.
:lol:

Vickasto, vrlo vickasto...fino je sanjati i zamišljati ali snovi uglavnom ostaju u domeni snova...
seln wrote:Hljeb sa maslinama?
Mani se LSD-a....
Po izrečenim fantazijama i tripovima, men'sečini da je kod tebe LSD na meniju... :D
seln

#627 Re: DA LI BOSNJACI TREBAJU IMATI SVOJU DRZAVU

Post by seln »

2001 wrote:
mO k3 wrote:Da bude jasno nista vi niste unijeli ni pedalj , jedino sta mozete ponijeti je onoliko koliko vam ostane na djonovima....
Isti slučaj k'o s vama... :wink:
seln wrote:E, pa, vrijeme je da vam je uzmemo.
:lol:

Vickasto, vrlo vickasto...fino je sanjati i zamišljati ali snovi uglavnom ostaju u domeni snova...
seln wrote:Hljeb sa maslinama?
Mani se LSD-a....
Po izrečenim fantazijama i tripovima, men'sečini da je kod tebe LSD na meniju... :D
Men'secini da ces ti dobiti novog predsjednika....

Image

A znas li zasto?
Zato sto cu ti ga ja izabrati.
Prpa.ba

#628 Re: DA LI BOSNJACI TREBAJU IMATI SVOJU DRZAVU

Post by Prpa.ba »

BH katolici nemaju problema sa demografijom, tehnologija forumskog kloniranja usavrsena do u detalj. :lol:
mO k3

#629 Re: DA LI BOSNJACI TREBAJU IMATI SVOJU DRZAVU

Post by mO k3 »

@seln

buhahhahhahaha :lol: :thumbup: sto mu ga uvali
2001

#630 Re: DA LI BOSNJACI TREBAJU IMATI SVOJU DRZAVU

Post by 2001 »

seln wrote: Men'secini da ces ti dobiti novog predsjednika....

Image

A znas li zasto?
Hahahahaha....mora se priznati da što bošnjo ima inat, uz prateći nedostatak inteligencije...to je čudo! :lol:

Ma, TO...svaka čast...samo naprijed...jedino poltrona za preCjednika... :D

P.S.
Najmanji problem je izabrati ovog beskičmenjaka, etabliranog alkosa i profesionalnog foteljaša, bitnije pitanje je...rijetkima prožetih inteligencijom...šta poslije njegovog izbora? Šta se "dobija" njegovim izborom? :D
seln

#631 Re: DA LI BOSNJACI TREBAJU IMATI SVOJU DRZAVU

Post by seln »

Prpa.ba wrote:BH katolici nemaju problema sa demografijom, tehnologija forumskog kloniranja usavrsena do u detalj. :lol:
A po potrebi ce ozivjeti i mrtve.
mO k3

#632 Re: DA LI BOSNJACI TREBAJU IMATI SVOJU DRZAVU

Post by mO k3 »

2001 wrote:

Image

A znas li zasto?
Hahahahaha....mora se priznati da što bošnjo ima inat, uz prateći nedostatak inteligencije...to je čudo! :lol:

P.S.
Najmanji problem je izabrati ovog beskičmenjaka, etabliranog alkosa i profesionalnog foteljaša, bitnije pitanje je...rijetkima prožetih inteligencijom...šta poslije njegovog izbora? Šta se "dobija" njegovim izborom? :D
Kmeci tise!!! :mrgreen:
seln

#633 Re: DA LI BOSNJACI TREBAJU IMATI SVOJU DRZAVU

Post by seln »

2001 wrote:

Image

A znas li zasto?

P.S.
Pa, jebi ga, sam kazes da nemamo inteligencije...
dakle, uopste ne razmisljam o tome "cui bono".
Znam da vas nervira, ergo, ne moze biti toliko los.
2001

#634 Re: DA LI BOSNJACI TREBAJU IMATI SVOJU DRZAVU

Post by 2001 »

mO k3 wrote:buhahhahhahaha :lol: :thumbup: sto mu ga uvali
Buahahahahaha....vama ga je Kirbaš i babo mu, uvalio za sva vremena, da nemate potrebe za bilo kim sa strane da vam ga uvaljuje! :lol:

Na stranu zajebancija...za prosperitetan napredak, potrebno vam je kolektivno osvješćivanje, rad, red i disciplina...s potpunim izuzećem sadake i nafake u poslovnom svijetu...i bez onih mnogobrojnih kartonskih "reklama"...."apel za hranu"! :wink:
Možemo mi jedni drugima ovdje "zavlačiti" i "uvaljivati" do besvijesti ali pogled na stvarnu i svakodnevnu političku i ekonomsku situaciju, pa i svake mahale u ovoj našoj vukojebini od države, govori više od šuplje priče...
mO k3

#635 Re: DA LI BOSNJACI TREBAJU IMATI SVOJU DRZAVU

Post by mO k3 »

2001 wrote:
Buahahahahaha....vama ga je Kirbaš i babo mu, uvalio za sva vremena, da nemate potrebe za bilo kim sa strane da vam ga uvaljuje! :lol:

Na stranu zajebancija...za prosperitetan napredak, potrebno vam je kolektivno osvješćivanje, rad, red i disciplina...s potpunim izuzećem sadake i nafake u poslovnom svijetu...i bez onih mnogobrojnih kartonskih "reklama"...."apel za hranu"! :wink:
Možemo mi jedni drugima ovdje "zavlačiti" i "uvaljivati" do besvijesti ali pogled na stvarnu i svakodnevnu političku i ekonomsku situaciju, pa i svake mahale u ovoj našoj vukojebini od države, govori više od šuplje priče...
Slazem se !!!
Zar ne vidis da smo uzeli stvari u svoje ruke i da ne pouzdamo se vise u MZ ....
Pustili smo vas radi dobro komsijskih odnosa da izaberete clana predsjednistva iz reda hrvatskog naroda , on okrenuo da radi protiv bih .
Imali ste vise sansi , od oktobra druga prica
LBVIEW

#636 Re: DA LI BOSNJACI TREBAJU IMATI SVOJU DRZAVU

Post by LBVIEW »

Jelt dotur opet u Banovicima? :D
seln

#637 Re: DA LI BOSNJACI TREBAJU IMATI SVOJU DRZAVU

Post by seln »

2001 wrote:

Pa i vama je Njofra zavukao... prvo vas okrenuo protiv vlastite drzave, a onda vas ostavio na milost i nemilost nama.
A inace ti hvala za savjete... znam da idu u pravcu da nam nema napretka bez treceg, ali ipak, hvala za savjete.
spreca

#638 Re: DA LI BOSNJACI TREBAJU IMATI SVOJU DRZAVU

Post by spreca »

LBVIEW wrote:Jelt dotur opet u Banovicima? :D
DopiS(z)dnik klixa iz Banovica :lol:
stari grad Visegrad

#639 Re: DA LI BOSNJACI TREBAJU IMATI SVOJU DRZAVU

Post by stari grad Visegrad »

Bosnjaci imaju svoju drzavu 1000 godina.
p206

#640 Re: DA LI BOSNJACI TREBAJU IMATI SVOJU DRZAVU

Post by p206 »

Ja bi prvi glasao za Čovića da nije guzni haver Dodiku. Ne možeš burazeru ići kod tog otvorenog i neprikrivenog neprijatelja države i očekivati da ti neko kaže svaka čast.
Ovako ću vjerovatno za Komšića ako ne procjenim da bi krimos iz Sandžaka mogao osvojiti mandat.

Što se tiče teme, već imamo državu, ne treba mi druga. Nemam taj kompleks da imam dvije države.
2001

#641 Re: DA LI BOSNJACI TREBAJU IMATI SVOJU DRZAVU

Post by 2001 »

mO k3 wrote:Slazem se !!!
Zar ne vidis da smo uzeli stvari u svoje ruke i da ne pouzdamo se vise u MZ ....
Pustili smo vas radi dobro komsijskih odnosa da izaberete clana predsjednistva iz reda hrvatskog naroda , on okrenuo da radi protiv bih .
Imali ste vise sansi , od oktobra druga prica
Ne budi u zabludi...i ne zanosi se...niti si ti koga "pustio", niti ja...a niti ćeš...
Mi se apsolutno ništa ne pitamo...čak su i domaći vodeći uhljebi na vlasti...pijuni više, globalne politike...
Samo slijepac ne vidi granicu "slobode" do koje možemo ići i koje su nam "dostupne", sve preko toga...odlučuje se na drugim krajevima svijeta!
Get real...faktički i po svim osnovama...mi smo PROTEKTORAT, kojemu su dati elementi "države"...da se raja malo zabavi... :wink:
seln wrote:Pa i vama je Njofra zavukao... prvo vas okrenuo protiv vlastite drzave, a onda vas ostavio na milost i nemilost nama.A inace ti hvala za savjete... znam da idu u pravcu da nam nema napretka bez treceg, ali ipak, hvala za savjete.
Opet si u zabludi...Njofra je apsolutni pobjednik prošlog rata i za svoj narod je uspio izboriti najviše u odnosu na ostale...i kad tebi Aljo (doduše, sad to može samo Kirbaš), da ono što je meni Njofra...slobodno se javi, možemo analizirati o praktičnim i nepraktičnim stvarima, prednostima, manama....nebitno...

P.S.
Dobro ti je ovo: "...a onda vas ostavio na milost i nemilost nama." :lol:
Nema na čemu što se tiče savjeta...bolji savjet bi bio, da se prestanete furati na brojnost, koji vam je i JEDINI faktor na koji se realno "možete" furati (i na ništa drugo) ali to vam je u današnja vremena zanemarujući, da ne kažem, nebitan faktor...
mO k3

#642 Re: DA LI BOSNJACI TREBAJU IMATI SVOJU DRZAVU

Post by mO k3 »

@2001 ako je tako kako ti kazes zasto kmecanje da vam mi biramo predstavnike?? :shock: :mrgreen:
seln

#643 Re: DA LI BOSNJACI TREBAJU IMATI SVOJU DRZAVU

Post by seln »

2001 wrote: Opet si u zabludi...Njofra je apsolutni pobjednik prošlog rata i za svoj narod je uspio izboriti najviše u odnosu na ostale...i kad tebi Aljo (doduše, sad to može samo Kirbaš), da ono što je meni Njofra...slobodno se javi, možemo analizirati o praktičnim i nepraktičnim stvarima, prednostima, manama....nebitno...
Jedino sto je Njofra izborio je Hrvatska "Serbenfrei" (ako je nekome etnicko ciscenje za ponos).
Za tebe ( i ostale bosanske Hrvate) je izborio iluziju da imate "maticu"... koliko je to dobro, vidimo po ovome:

Image
P.S.
Dobro ti je ovo: "...a onda vas ostavio na milost i nemilost nama." :lol:
Nema na čemu što se tiče savjeta...bolji savjet bi bio, da se prestanete furati na brojnost, koji vam je i JEDINI faktor na koji se realno "možete" furati (i na ništa drugo) ali to vam je u današnja vremena zanemarujući, da ne kažem, nebitan faktor...
iiii... opet:

Image

Toliko o "nevaznoj" brojnosti.
archi_a

#644 Re: DA LI BOSNJACI TREBAJU IMATI SVOJU DRZAVU

Post by archi_a »

Image

I opet, Bošnjaci imaju svoju državu, to je Bosna i Hercegovina. Bošnjaci žive u Bosni i Hercegovini, negdje ih je više, negdje ih je manje, negdje žive teže, negdje žive lakše. Treba se boriti da se ekonomija podigne, da svi žive bolje, ostalo će doći samo po sebi. :bih:
Last edited by archi_a on 30/04/2018 16:06, edited 1 time in total.
Point.

#645 Re: DA LI BOSNJACI TREBAJU IMATI SVOJU DRZAVU

Post by Point. »

seln wrote:

Men'secini da ces ti dobiti novog predsjednika....

Image

A znas li zasto?
:lol: kad se ne udavi hurmom :lol:

:thumbup:
512MB

#646 Re: DA LI BOSNJACI TREBAJU IMATI SVOJU DRZAVU

Post by 512MB »

Zar iko ima drugi izbor osim glasat za Komsica? :bih:
2001

#647 Re: DA LI BOSNJACI TREBAJU IMATI SVOJU DRZAVU

Post by 2001 »

mO k3 wrote:@2001 ako je tako kako ti kazes zasto kmecanje da vam mi biramo predstavnike?? :shock: :mrgreen:
Prvo, "kmečanje" nije u našoj prirodi...za razliku od vaše... :lol:
Drugo, uočavanje i naglašavanje propusta u izbornom zakonu nije "kmečanje"...
Treće, postavljanje rečenice "da vam MI biramo predstavnike"...pametnom sve govori... :wink:

P.S.
Da je kojim slučajem obrnuta situacija i očito, tebi i svakom drugom "nelegalna"...da li bi ti reagirao na isto?

Ma, haj'te molim vas... :D
seln wrote: Jedino sto je Njofra izborio je Hrvatska "Serbenfrei" (ako je nekome etnicko ciscenje za ponos).
Za tebe ( i ostale bosanske Hrvate) je izborio iluziju da imate "maticu"... koliko je to dobro, vidimo po ovome:
SLIKA ALKOSA :D
Kakva matica, kakve gluposti?
Stjecajem okolnosti, imam dvije domovine i obje su mi bitne i u kojima imam ista prava i ne dozvoljavam da me ni u jednoj, na mnoge i na različite načine "žega" ili moj ili "tuđi"...tako da ne misliš da "branim" ili "navijam" za jednu ili drugu!
Kao što znaš, "brojnost" u BiH slučaju, nema značaja jer je Ustav koncipiran na odgovarajući način...tako da se ne ponavljamo...
seln

#648 Re: DA LI BOSNJACI TREBAJU IMATI SVOJU DRZAVU

Post by seln »

2001 wrote:tako da se ne ponavljamo...
Necemo... :D

Image
mO k3

#649 Re: DA LI BOSNJACI TREBAJU IMATI SVOJU DRZAVU

Post by mO k3 »

2001 wrote:
mO k3 wrote:@2001 ako je tako kako ti kazes zasto kmecanje da vam mi biramo predstavnike?? :shock: :mrgreen:
Prvo, "kmečanje" nije u našoj prirodi...za razliku od vaše... :lol:
Drugo, uočavanje i naglašavanje propusta u izbornom zakonu nije "kmečanje"...
Treće, postavljanje rečenice "da vam MI biramo predstavnike"...pametnom sve govori... :wink:

P.S.
Da je kojim slučajem obrnuta situacija i očito, tebi i svakom drugom "nelegalna"...da li bi ti reagirao na isto?

Ma, haj'te molim vas... :D
seln wrote: Jedino sto je Njofra izborio je Hrvatska "Serbenfrei" (ako je nekome etnicko ciscenje za ponos).
SLIKA ALKOSA :D
Kakva matica, kakve gluposti?
Stjecajem okolnosti, imam dvije domovine i obje su mi bitne i u kojima imam ista prava i ne dozvoljavam da me ni u jednoj, na mnoge i na različite načine "žega" ili moj ili "tuđi"...tako da ne misliš da "branim" ili "navijam" za jednu ili drugu!
Kao što znaš, "brojnost" u BiH slučaju, nema značaja jer je Ustav koncipiran na odgovarajući način...tako da se ne ponavljamo...
kako god druze , sve najbolje!! :)
mO k3

#650 Re: DA LI BOSNJACI TREBAJU IMATI SVOJU DRZAVU

Post by mO k3 »

seln wrote:
2001 wrote:tako da se ne ponavljamo...
Necemo... :D

Image
uf jesi gad moram ti iskreno reci :mrgreen: :lol: :thumbup:
Post Reply