Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dečku svaka čast, odličan program, mlad i obrazvan momak, komunikativan, posvetio je paznju mladima kao niko do sada.
Ja ne znam što se taj Efendić toliko gura kad ta ista SDA nije ništa uradila u vijeću Općine Novi Grad, i sad kao dolazi Efendić da on spašava Novi Grad ja mislim da će on samo prodati ono što nije išlo od ruke Šumanu ili Hadžiću iči če njemu. On je omladinu pravo angažovao i misli na njih sad kad treba lijepiti plakate a kad on nekada bude izabran neće ni vidjeti iste te momke koji su njega lijepili po banderama.
Dečku svaka čast, odličan program, mlad i obrazvan momak, komunikativan, posvetio je paznju mladima kao niko do sada.
Ja ne znam što se taj Efendić toliko gura kad ta ista SDA nije ništa uradila u vijeću Općine Novi Grad, i sad kao dolazi Efendić da on spašava Novi Grad ja mislim da će on samo prodati ono što nije išlo od ruke Šumanu ili Hadžiću iči če njemu. On je omladinu pravo angažovao i misli na njih sad kad treba lijepiti plakate a kad on nekada bude izabran neće ni vidjeti iste te momke koji su njega lijepili po banderama.
Ti ocito zivis u Novom Gradu a pri tome zive veze nemas tko ima vecinu u vijecu, koliko i sta to vijece moze uraditi ali never mind ides pricati o tome sta je SDA napravila u tom vijecu, pitaj svog predsjednika Idriza Hodzica, on je godinama ispred SDA sjedio tamo, neka te malo uputi i nadleznosti vijeca.
Omladinu angazovao,
Hvala svim razumnim članovima SBB i uposlenicima njihovog stranačkog biltena DAvaza koji su ipak shvatili i podržali jedin pravi izbor za budućeg načalnika NG...Još jednom HVALA!
Hvala svim razumnim članovima SBB i uposlenicima njihovog stranačkog biltena DAvaza koji su ipak shvatili i podržali jedin pravi izbor za budućeg načalnika NG...Još jednom HVALA!
a pa zna fahroooo GDE su pare, šta se najviše klika, ipak je to modernaaaaa tehnoooolooooogija
Delta000 wrote:naravno da ih nece vidjet, sad su efendicu svi dobri kad treba momke angazovat da lijepi plakate, a polije ih nece nazalost poznavat zato nek nikom ne pada na pamet da glas da ovoj odvratnoj stranci SDA je proslost hvala bogu
TOCNO! Dosta je bilo 17. godina loše vlasti! Zato glasaj za razvoj, Glasaj za pravdu, Glasaj za SBB!!!
Delta000 wrote:naravno da ih nece vidjet, sad su efendicu svi dobri kad treba momke angazovat da lijepi plakate, a polije ih nece nazalost poznavat zato nek nikom ne pada na pamet da glas da ovoj odvratnoj stranci SDA je proslost hvala bogu
TOCNO! Dosta je bilo 17. godina loše vlasti! Zato glasaj za razvoj, Glasaj za pravdu, Glasaj za SBB!!!
Delta000 wrote:Ove izbore ce SBB da pobjedi dosta ovih potrosenih stranaka koje su samo radile u korist sebe i svojih najblizih .Ja cu da podrzim kandidata SBB -ZLATAK KRAVICA
Naravno, SBB niko drugi! Pa dosta je bilo 17 godina loše vlasti, zar ne?!?
Jedini pravi čovjek - načelnik za Općinu Novi Grad je Dr Zlatko Kravić!!!
Delta000 wrote:Ove izbore ce SBB da pobjedi dosta ovih potrosenih stranaka koje su samo radile u korist sebe i svojih najblizih .Ja cu da podrzim kandidata SBB -ZLATAK KRAVICA
mnogo bivsih sda ovaca koji su unistli bih su u sbb u tacno? ili
Jedini pravi čovjek - načelnik za Općinu Novi Grad je Dr Zlatko Kravić!!!
mnogo bivsih sda ovaca koji su unistli bih su u sbb u tacno? ili
Ko onda unistava drzavu sve ovo vrijeme, ko je trenutno na vlasti????
Al jos malkiceeeee ... izdrzat ćemo nekako jos 15-ak dana ))
Last edited by mella7 on 21/09/2012 23:44, edited 1 time in total.
mella7 wrote:Jedini pravi čovjek - načelnik za Općinu Novi Grad je Dr Zlatko Kravić!!!
Ne bi se vidjelo iz priloženog [/quote]
Vidjet ce se poslije 07 10 2012 aBd [/quote]
Ne treba meni 07.10. da bih vidio da ste se već pomirili sa činjenicom da doktor nema šanse (vidi sliku)...