Lihtenstajn- BiH 7. septembar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Mahalac
#626 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar
Sve je bilo super samo da ne bi onog Vrsajevica.... 
- Kinaski
#627 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar
Dzeko floopina propo ko kauc
Sent from my GT-S5570 using Tapatalk 2
- Mahalac
#628 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar
Dje se vodje lajka post

- Zatamnjena stakla
#629 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar
Koji ste vi levati. Sam bla bla bla.. Ni ustali niste kad ste čuli himnu. Brate ja jesam!
Idemo da srcem igramo pa jbg-a ako nije dorastao neko da igra protiv Grčke koji su nam najveći rivali za prvo mjesto, bitno je da se navija, bodri.
Sa ovom pričom mi odavno ne bi nikog pobjedili al' ima nas više koji drugačije razmišljamo..
Naprijed BiH
Levati igrajte tetrisa
Idemo da srcem igramo pa jbg-a ako nije dorastao neko da igra protiv Grčke koji su nam najveći rivali za prvo mjesto, bitno je da se navija, bodri.
Sa ovom pričom mi odavno ne bi nikog pobjedili al' ima nas više koji drugačije razmišljamo..
Naprijed BiH
Levati igrajte tetrisa
- Kinaski
#630 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar
Aa sto bih ustajao nisam levat
- It_is_a_Leclerc
#631 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar
Ne znam jel smije Stevanović, po završetku utakmice sa Njemačkom, put Zenice za utakmicu A-tima ?!
Fizički bi moglo, ali ne znam zbog administracije odnosno spiska za ove dvije utakmice na kojima ga nema ?!
Fizički bi moglo, ali ne znam zbog administracije odnosno spiska za ove dvije utakmice na kojima ga nema ?!
- Mahalac
#632 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar
A bilo bi malo bezze zbog Vrsajevica.... 
- Kinaski
#633 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar
Ne moze
- luckylaka
#634 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar
ajvaz_dedo wrote:Haman sam svaki dan na forumu,nepisem mnogo,ali citam,ponekad dobacim nesto,'nako,iz zajebancije.
I danas sam bio na tekmi,i vidio sam da su nasi imali zelju,Vrsajevic,Vranjes,Sunjic,hvala vam,hvala Misketu,Miretu,Vedi i Edi...
A vi sto SERETE???
Ma ko vas JEBE!!!
Vi hejtate,i kad kosarkasi dobijaju,stari,mladi,kad sjedeca odbojka dobija,Spid,i reprezentacija,kad fudbaleri dobijaju,mladi,stari...
Malo vam crne zemlje...
Podignite te guzove sa tih stolica,uradite nesto,otidzite na neku tekmu,pogledajte kako "to" UZIVO izgleda!!!
Izvinjavam se zbog psovki,ali OVO trolanje se vise fakat trpit nemoze...
Pozz
- Artest
#635 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar
ja ne znam cemu ove igranke sa vracanjem stevanovica??? zaboli me neka stvar za mladu reprezentaciji i njene sanse da ode u baraz i tamo ga poglaba...
jako neozbiljno od naseg saveza i safeta...vjerovatno bi i taj baraz pao taman kad seniori igrali s grckom, i sta onda? neke stevice mladim...mi cemo se krpit s ultra odlicnim avdijom, koji ne moze probiti amatere i lopta mu se dobija ko od beton???
odredite prioritete...rezultata je odlican za samozavaravanje....grci ce misketa pospremit u dzep i cao djaci...onaj salpinnesto i ekipa ce silovat trome spahica i nedaj boze sunjica (gurni zukanovica, safete...rizikuj jednom u zivotu...kad ga vec nisi zvao u prijateljskim)
jako neozbiljno od naseg saveza i safeta...vjerovatno bi i taj baraz pao taman kad seniori igrali s grckom, i sta onda? neke stevice mladim...mi cemo se krpit s ultra odlicnim avdijom, koji ne moze probiti amatere i lopta mu se dobija ko od beton???
odredite prioritete...rezultata je odlican za samozavaravanje....grci ce misketa pospremit u dzep i cao djaci...onaj salpinnesto i ekipa ce silovat trome spahica i nedaj boze sunjica (gurni zukanovica, safete...rizikuj jednom u zivotu...kad ga vec nisi zvao u prijateljskim)
- Logovan
#636 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar
http://sportsport.ba/bh_fudbal/ovo-je-b ... -smo/87464
"Ovu pobjedu poklanjamo našem saigraču Ivanu Sesaru i želimo da zna da smo s njim u ovim teškim trenucima. Čekamo ga da, ako Bog da, uskoro ponovo bude sa nama"

"Ovu pobjedu poklanjamo našem saigraču Ivanu Sesaru i želimo da zna da smo s njim u ovim teškim trenucima. Čekamo ga da, ako Bog da, uskoro ponovo bude sa nama"
-
Crvena Tifoza
#637 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar
Rezultat is real 
- Edin H.
#638 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar
Arteta wrote:Ibisevic je trebao biti proglasen.KvaziExpert wrote:Dzeko igrac tekme
- It_is_a_Leclerc
#639 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar
e, a jel neko skontao hrvatsku zastavu na tribinama i piše - Kotor Varoš ?!

-
Dead Man Walking
#640 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar
Nazad smo tanki pravo, ovi levati su nam dali go i napravili pometnju par puta. Zahirovic se zalijece ko bekan, kod gola je kiksao, i jos ranije proletio nakon sto je onaj i Spahu izvrtio. Ovaj Sunjic isto suhveli, falice Pandza opasno. Valja Saji gurati Mujdzu na stopera.
Naprijed pak zayebancija, ko na terminu. Mogli smo i cenera komotno sloziti.
Naprijed pak zayebancija, ko na terminu. Mogli smo i cenera komotno sloziti.
- Logovan
#641 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar
Jesam ja, gdje ono nećeš skontati pa baš bode u oči.It_is_a_Leclerc wrote:e, a jel neko skontao hrvatsku zastavu na tribinama i piše - Kotor Varoš ?!
-
Ripicipi
#642 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar
Stvarno, incident velikih razmjera, ono se nije smjelo desiti. Trebalo je one momke odmah naci, prebiti, a zastavu zapaliti. Sigurno su dosli da provociraju. Samo Turska i Arapska zastava mogu na nasu tribinu. Je l' tako?zlo87 wrote: Jesam ja, gdje ono nećeš skontati pa baš bode u oči.Ne znam zašto niko nije prišao ti momcima pa da im se naredi da se skine zastava. Ono je baš bilo bezveze.
P.S. fakat smo nakurcen narod
Last edited by Ripicipi on 08/09/2012 01:57, edited 2 times in total.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#643 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar
Pape odlazi !
- It_is_a_Leclerc
#644 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar
a šta ti bi ?!potres_mozga wrote:Stvarno, incident velikih razmjera, ono se nije smjelo desiti. Trebalo je one momke odmah naci, prebiti, a zastavu zapaliti. Sigurno su dosli da provociraju. Samo Turska i Arapska zastava mogu na nasu tribinu. Je l' tako?zlo87 wrote: Jesam ja, gdje ono nećeš skontati pa baš bode u oči.Ne znam zašto niko nije prišao ti momcima pa da im se naredi da se skine zastava. Ono je baš bilo bezveze.
![]()
Samo sam konstatovao neobičnu pojavu.
Ili ćemo se praviti da su, eto, šahovnice normalna pojava na utakmicama bh. reprezentacija, kao što su i ljiljani, prirodno, često vidljivi kad igraju "vatreni" ?
-
Ripicipi
#645 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar
Meni nista, ne znam sta tebi bi?It_is_a_Leclerc wrote:a šta ti bi ?!potres_mozga wrote:Stvarno, incident velikih razmjera, ono se nije smjelo desiti. Trebalo je one momke odmah naci, prebiti, a zastavu zapaliti. Sigurno su dosli da provociraju. Samo Turska i Arapska zastava mogu na nasu tribinu. Je l' tako?zlo87 wrote: Jesam ja, gdje ono nećeš skontati pa baš bode u oči.Ne znam zašto niko nije prišao ti momcima pa da im se naredi da se skine zastava. Ono je baš bilo bezveze.
![]()
Nisam tebi ni odgovorio
- It_is_a_Leclerc
#646 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar
Onda ćeš mi oprostiti na pogrešCipotres_mozga wrote:
Meni nista, ne znam sta tebi bi?![]()
Nisam tebi ni odgovorio
- Logovan
#647 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar
hahahahaah znao sam, matere mi znao sam da će se pojaviti neko kao ti i napisati ovakav post.potres_mozga wrote:Stvarno, incident velikih razmjera, ono se nije smjelo desiti. Trebalo je one momke odmah naci, prebiti, a zastavu zapaliti. Sigurno su dosli da provociraju. Samo Turska i Arapska zastava mogu na nasu tribinu. Je l' tako?zlo87 wrote: Jesam ja, gdje ono nećeš skontati pa baš bode u oči.Ne znam zašto niko nije prišao ti momcima pa da im se naredi da se skine zastava. Ono je baš bilo bezveze.
![]()
Gdje sam ja to napisao da treba nekoga prebiti ili da se smiju nosati samo zastave ove koje si ti spomenuo ? Nit sam to napisao, nit mislim da treba to raditi.
-
Ripicipi
#648 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar
Ma nisam mislio bukvalno na tucu itd.zlo87 wrote:hahahahaah znao sam, matere mi znao sam da će se pojaviti neko kao ti i napisati ovakav post.potres_mozga wrote:Stvarno, incident velikih razmjera, ono se nije smjelo desiti. Trebalo je one momke odmah naci, prebiti, a zastavu zapaliti. Sigurno su dosli da provociraju. Samo Turska i Arapska zastava mogu na nasu tribinu. Je l' tako?zlo87 wrote: Jesam ja, gdje ono nećeš skontati pa baš bode u oči.Ne znam zašto niko nije prišao ti momcima pa da im se naredi da se skine zastava. Ono je baš bilo bezveze.
![]()
P.S. fakat smo nakurcen narod![]()
![]()
Čim se napiše, tipa trebalo je prići momcima i narediti im da skinu zastavu odmah se misli na tuču, šutanje na tribini, i ovo ostalo što si napisao. Onaj ko kaže da se mora skinuti nečija zastava odmah je huligan.
![]()
![]()
Gdje sam ja to napisao da treba nekoga prebiti ili da se smiju nosati samo zastave ove koje si ti spomenuo ? Nit sam to napisao, nit mislim da treba to raditi.Ako sam protiv nosanja zastave od Turčina ili Arapa onda je logično da sam protiv nosanja i Hrvatske zastave na utakmicama naše reprezentacije. Koji će klinac njihova zastava na našoj utakmici ??? Ako nas podržavaju onda im hvala ali to ne trebaju raditi na ovakav način.
Nije bilo 100-tine, a ni desetine Hr. zastava, bila je jedna i to bog zna kojim povodom, mozda je lik i zalutao, i UOPSTE ne vidim ikakvu potrebu da mu se prilazi i trazi skidanje zastave.
Meni je ono vise bilo simpaticno, nego onako kako si ti to dozivio. Sumnjam da je tu bilo ikakvih losih primisli.
Da je kojim slucajem bila npr. Argentinska ili Brazilska zastava, sumnjam da bi i prokomentarisao
Uglavnom, odlican rezultat jer mogu zamisliti kako Latvijci sada gledaju na nas
-
ArthurSpooner
#649 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar
A da je nosio tursku ili arapsku zastavu, bil ti bilo simpaticno? Iskreno?Meni je ono vise bilo simpaticno, nego onako kako si ti to dozivio. Sumnjam da je tu bilo ikakvih losih primisli.
- zalizani
#650 Re: Lihtenstajn- BiH 7. septembar
Ne vracaj se!leet wrote:Pape odlazi !