Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
konektovan wrote: ↑15/04/2025 15:45
Jos sto nemogu ovih supljaka od daysleepera
Kakva je poveznica etiopije i Sarsjeva sta hoces da kazes?!
Glavni grad mora da zivi 24 sata,..kao i svugdje sto zivi, bas iz razloga sto su glavbu gradovi udarna mjesta,..a Boga mi i za domaci svijet. Hebote, pa Kandahar je zivlje mjesto od Sarajeva.
Kakva je situacija u Beču, radi li se nedjeljom kod njih?
Ne radi. A radnje, pazi ovo, radnim danom uglavnom rade od 10 ujutro do 19 ili 20h. Kako bi naši ljudi podnijeli to?
To bas i nije tacno, kupovao sam nedjeljom u Becu, bar je danas to lako provjeriti. Sve ovo sa mape radi i nedjeljom dok meni u BiH najbliza otvorena trgovina nedjeljom 30-ak km.
NediM17 wrote: ↑15/04/2025 20:50
Ne bi on vidio Saraj'va da ne bi rata.
Otricevo je njegov zavicaj.
Znaci istocna Bosna
Pa ja...kazem ja da seljobera prepoznam na kilometar ...moze seljober izaci iz opanaka ali ne moze opanak iz njega
Selo moje ljepse od Pariza,.. pardon Klokotnice.
Nabrojao si pola sela u okolini Gracanici a jos nisi "ubo" a neces ni ubosti jer...
Bolan nisam ja seljober...mene ces naci u centru Gracanice a ne u okolnim selima.
Gdje da tebe trazimo...u selima oko Gorazda ?
Tacno najgori hamelj su ovi iz Istocne Bosne
Znaci istocna Bosna
Pa ja...kazem ja da seljobera prepoznam na kilometar ...moze seljober izaci iz opanaka ali ne moze opanak iz njega
Nabrojao si pola sela u okolini Gracanici a jos nisi "ubo" a neces ni ubosti jer...
Bolan nisam ja seljober...mene ces naci u centru Gracanice a ne u okolnim selima.
Naci cu ja tebe do miricine,..tu si ti negdje. Seoske varalice su od Stanic rijeke do Miricine,...lociracu te bolan kad tad.
bude wrote: ↑15/04/2025 22:37
To bas i nije tacno, kupovao sam nedjeljom u Becu, bar je danas to lako provjeriti. Sve ovo sa mape radi i nedjeljom dok meni u BiH najbliza otvorena trgovina nedjeljom 30-ak km.
Ma drugacije je to u Becu, nece mnogi da priznaju.
Naci cu ja tebe do miricine,..tu si ti negdje. Seoske varalice su od Stanic rijeke do Miricine,...lociracu te bolan kad tad.
Spoiler
Show
Seljoberu
,ja se ne krijem...javi se u PM pokazem ti kucu...dodji na kafu,popricamo k'o ljudi,necu ti nista
Spoiler
Show
To sto si mutav,nije najveci grijeh koji covjek moze imati.
zippoo87 wrote: ↑15/04/2025 22:51
Spoiler
Show
Seljoberu
,ja se ne krijem...javi se u PM pokazem ti kucu...dodji na kafu,popricamo k'o ljudi,necu ti nista
Spoiler
Show
To sto si mutav,nije najveci grijeh koji covjek moze imati.
E moj zipo, da si stvarno inteteresantan u dva klika te nadjem. Varalice svako zna u pribavi
Znaci istocna Bosna
miop wrote: ↑16/04/2025 11:48
Profulo si, Zipo ti lijepi plakate za Fortu, Sabinu i Mirsada.
ne bi rekao,zivotom brani niksiceve uredbe i odluke
Ne pazis na casu, neradnu nedjelju je progurao, osmislio i prijeti svakom ko pomisli da ukine Amir Hasicevic (Nasa Stranka), rodjen i zivi tu blizu Zipa.
miop wrote: ↑16/04/2025 11:48
Profulo si, Zipo ti lijepi plakate za Fortu, Sabinu i Mirsada.
ne bi rekao,zivotom brani niksiceve uredbe i odluke
Ne pazis na casu, neradnu nedjelju je progurao, osmislio i prijeti svakom ko pomisli da ukine Amir Hasicevic (Nasa Stranka), rodjen i zivi tu blizu Zipa.
joj taj levat hasicevic koji se samo nesto smije.kao on ce snizit cijene znaci oko zenice negdje
Last edited by gozila555 on 16/04/2025 12:00, edited 1 time in total.
Cherry-Cherry wrote: ↑16/04/2025 12:08
Ne znam, zašto se Naša stranka predstavlja kao da su liberali.
ma sve u bh je laz,pa i nasa stranka kojoj sljedi potop na sljedecim izborima.oni su dosta obecavali za bolju i jacu ekonomiju,a dobili smo veliko nista
ma sve u bh je laz,pa i nasa stranka kojoj sljedi potop na sljedecim izborima.oni su dosta obecavali za bolju i jacu ekonomiju,a dobili smo veliko nista
Bolja ekonomija je za njih ukidanje rada nedeljom.
Bolja ekonomija je za njih ukidanje rada nedeljom.
Za NS liberalizam je što jače uplitanje države u ekonomske tokove.
Normalno.
Jer, kada su socijaldemokratija i ljevica okrenuli leđa ekonomiji i radništvu, neko je morao popuniti prazninu.