Ma cirkus totalni, jbt glavna i najposjecenija platforma za prodaju i kupovinu da ne mogu rijesiti takve stvari.sarajevosa wrote: ↑28/08/2024 19:37Zaboravio sam tačno gdje je greška ali je nešto ovako kako si i ti napisao, kad imaš filtere i onda odabereš drugu lokaciju, on izbaci rezultate bez filtera a tebi se prikažu i dalje filteri kao postavljeni iako to nije tačno. Tako da onda moraš sve iznova da radiš osim lokacije. Ranije sam slao greške podršci u vezi stranice i mnogo puta su i prihvatili, ali neće da te nagrade, pisalo je nekad da ćeš dobiti olx kredit i ako tražiš dobiješ nešto tipa 2 KM kredita a ako ne tražiš samo se zahvaleAteista wrote: ↑27/08/2024 12:59 Koji cirkus je postao ovaj PIK i pretrazivanje, pomagao prijatelju da nadja auto i tako pregledao po piku. Ukucam auto koji trazim i podesim filtere do toliko para, kilometraza, lokacija i slicno. Onda da probam drugi auto ali sa isitm filterima, iako prikazuje da su isti filteri ukljuceni on ih u potpunosti ignorise i pokazuje rezultate koji se ne poklapaju sa filterima. Krenem da podesim filter i pokazuje da je ukljucen, moram onda promijeniti, tipa umjesto Sarajevo izabrati neki drugi grad i osvjeziti pa onda ponovo izabrati Sarajevo da bi stvarno po tome filtrirao, i tako za svaki filter, ili jednostavnije krenuti potpuno novu pretragu i ispocetka podesavati svaki put filtere. Sramota da kljucna stvar za jednu ovakvu stranicu ne radi kako treba.Onda sam odlučio da više ništa ne prijavljujem osim ako baš meni stvara neki problem
![]()
Onda sta god da hoces da kupis, posaljes upite niko nema na stanju, cak i oni gdje pise dostpuno odmah. Pa pogresni opisi i naslovi, namjerno stavljaju pogresno u naslove da navuku nekog. Trazim tv stick 4k, na vise mjesta u naslovu pise 4K a na slici ili u opisu pise 1080 rezolucija, sreca pa gledam detaljno, neko bi narucio i tek kad dodje vidio da se zajebo. Postavim upit i nekoliko njih kaze ima 4k ali veca cijena, pa i da su najjeftiniji ne bih uzeo na te fazone kad polusavaju navuci.
Kad sam telefon trazio zadnji put, isto tako niko skoro nema na stanju, konacno mi neko potvrdi ja odem da kupim ono nije taj model, razlika u jednom slovu, kao nisu dobro culi a u stvari pokusavaju na foru prodati ono sto imaju. Narucim neki postom dodje mi pogresna boja, vratim odmah i javim da mi posalju ispravnu kad ono ipak nemaju tu boju, opet na foru pokusaj da prodaju ono sto imaju. Najgore sto to nekom prodje.
Ovo naravno nije do pika vec prodavaca, nevjerovatno je sta sve pokusavaju, ali mogao bi i pik to rijesiti da hoce.