Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Rothmans wrote: ↑20/08/2024 19:11
Stavim artikal jeftino da ode, ostavim broj, viber,vacap , 7 dana izdvajanje u kategoriji i naslovnoj, jedno 40 pitanja i od tog 38 koja zadnja. A jbt ciganluk maloumni.
Samo dolje u napomeni: za pitanja koja je zadnja ili slicna pitanja moze li nize idete na block promptno.
Naravno da se ogradis gore navedes (na)fix(a)na cijena
Stavim artikal jeftino da ode, ostavim broj, viber,vacap , 7 dana izdvajanje u kategoriji i naslovnoj, jedno 40 pitanja i od tog 38 koja zadnja. A jbt ciganluk maloumni.
Samo dolje u napomeni: za pitanja koja je zadnja ili slicna pitanja moze li nize idete na block promptno.
Naravno da se ogradis gore navedes (na)fix(a)na cijena
A ne mogu blokirat 40 ljudi procedura je to... mislim, cak je to i malo tuzno , to sadakasenje
OLX se reklamira sa sloganom "koja je zadnja"
Ja vidio reklamu na kiosku
Ja volim odgovarati na sva pitanja i na takvo samo napišem cijenu koja jeste ili cak ako je cijena 100 km ja napišem na to pitanje koja je zadnja "od sutra 120 KM"
Koji cirkus je postao ovaj PIK i pretrazivanje, pomagao prijatelju da nadja auto i tako pregledao po piku. Ukucam auto koji trazim i podesim filtere do toliko para, kilometraza, lokacija i slicno. Onda da probam drugi auto ali sa isitm filterima, iako prikazuje da su isti filteri ukljuceni on ih u potpunosti ignorise i pokazuje rezultate koji se ne poklapaju sa filterima. Krenem da podesim filter i pokazuje da je ukljucen, moram onda promijeniti, tipa umjesto Sarajevo izabrati neki drugi grad i osvjeziti pa onda ponovo izabrati Sarajevo da bi stvarno po tome filtrirao, i tako za svaki filter, ili jednostavnije krenuti potpuno novu pretragu i ispocetka podesavati svaki put filtere. Sramota da kljucna stvar za jednu ovakvu stranicu ne radi kako treba.
kako kad nekad odmah sutra a jednom sam se moro skoro tući još sam bio bolestan i potpisao sam se peti dan poslije: ja sam konj sto koristim vase usluge ...poslije ja sam konj nije bilo mjesta
Ateista wrote: ↑27/08/2024 12:59
Koji cirkus je postao ovaj PIK i pretrazivanje, pomagao prijatelju da nadja auto i tako pregledao po piku. Ukucam auto koji trazim i podesim filtere do toliko para, kilometraza, lokacija i slicno. Onda da probam drugi auto ali sa isitm filterima, iako prikazuje da su isti filteri ukljuceni on ih u potpunosti ignorise i pokazuje rezultate koji se ne poklapaju sa filterima. Krenem da podesim filter i pokazuje da je ukljucen, moram onda promijeniti, tipa umjesto Sarajevo izabrati neki drugi grad i osvjeziti pa onda ponovo izabrati Sarajevo da bi stvarno po tome filtrirao, i tako za svaki filter, ili jednostavnije krenuti potpuno novu pretragu i ispocetka podesavati svaki put filtere. Sramota da kljucna stvar za jednu ovakvu stranicu ne radi kako treba.
Zaboravio sam tačno gdje je greška ali je nešto ovako kako si i ti napisao, kad imaš filtere i onda odabereš drugu lokaciju, on izbaci rezultate bez filtera a tebi se prikažu i dalje filteri kao postavljeni iako to nije tačno. Tako da onda moraš sve iznova da radiš osim lokacije. Ranije sam slao greške podršci u vezi stranice i mnogo puta su i prihvatili, ali neće da te nagrade, pisalo je nekad da ćeš dobiti olx kredit i ako tražiš dobiješ nešto tipa 2 KM kredita a ako ne tražiš samo se zahvale Onda sam odlučio da više ništa ne prijavljujem osim ako baš meni stvara neki problem