Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
vatrogasac

#61901 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

mO k3 wrote: mile se boji senada :)
Mislim da je u sat pogledao kada su pričali o "Bakiru luzeru" pa da vidi koliko mu je još ostalo.

Image
hizo ramidovic

#61902 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by hizo ramidovic »

Image

Ko se ovo zajebaje sa precednikom?
Uvek je u intervjuima bio sa kartom drzave eres u pozadini. Ko mu je sad uvalio ovaj nekakav kineski lcd (dusmani bi rekli i da je polovan) iza ledja?
zunazu

#61903 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by zunazu »

handžar88 wrote:ne moze ga niko skinut.. pricaju tako deset godina Dodik gotov ovo ono, a realno Dodik im otac svima u politici.. mogu ucit samo od njega.
Takve se stvari ne zaključuju do samog kraja. Kad se saberu posljedice onda se mogu davati ocjene.

Biće da je svime što je radio nanio nesagledivu i nepopravljivu štetu istom onom narodu kojem se prodavao kao zaštitnik.

Ali sačekajmo...
oyada

#61904 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by oyada »

Point. wrote:
vatrogasac wrote:Zakačio agde čim ovoliko pije. Pričati onako o Bosni, o Andaluziji .....mora da mu potureno.

Image
Drzi casu ko da je mikrofon jebo staru svoju.
Gorila
vatrogasac

#61905 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

hizo ramidovic wrote: Ko se ovo zajebaje sa precednikom?
Uvek je u intervjuima bio sa kartom drzave eres u pozadini. Ko mu je sad uvalio ovaj nekakav kineski lcd (dusmani bi rekli i da je polovan) iza ledja?
Nema čak ni entitetske zastavice na stolu ili one dvije velike iza leđa što obično ubaci u kadar.
Benjo34

#61906 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Benjo34 »

Mislim da ove poturice što precjednika nazivaju svakakvim imenima trebaju otvorit neku zasebnu temu, pa diskutovat uz dževrek i šerbe. Mora se insam registrovat na forum da vas kritikuje, oči me zabolile čitajući šta pišete o čuvaru šumske
oyada

#61907 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by oyada »

vatrogasac wrote:
mO k3 wrote: mile se boji senada :)
Mislim da je u sat pogledao kada su pričali o "Bakiru luzeru" pa da vidi koliko mu je još ostalo.

Image
Ja precednika i sprdacine majko mila
problemnatravunu

#61908 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by problemnatravunu »

vatrogasac wrote:
Nema čak ni entitetske zastavice na stolu ili one dvije velike iza leđa što obično ubaci u kadar.
Ma bravo, pa rekoh ja na prethodnoj stranici da je ovo sve ustaškodžihadskosoroševska zavera i nameštaljka, čista kompjuterska animacija otuđenih centara moći 8) , još generisalo onaj neki prastari LCD iza leđa, divi mu rubova oko ekrana :lol:
Precednik bi sigurno imao kakav OLEDUHD iza leđa , a ne ovaj škart :shock:
arzuhal

#61909 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by arzuhal »

Fuj, šta je ovo pred njim?

Image

Nije valjda ono na što sumnjam: *ovno betelgeškog fluantrijskog pacova? :shock:
vatrogasac

#61910 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

problemnatravunu wrote:
vatrogasac wrote:
Ma bravo, pa rekoh ja na prethodnoj stranici da je ovo sve ustaškodžihadskosoroševska zavera i nameštaljka, čista kompjuterska animacija otuđenih centara moći 8) , još generisalo onaj neki prastari LCD iza leđa, divi mu rubova oko ekrana :lol:
Precednik bi sigurno imao kakav OLEDUHD iza leđa , a ne ovaj škart :shock:
I Albanci su sumnjivi. Ne bih ja njih zaobišao. Ko je kriv u Sarajevu što se SZP (Savez Za Poturčavanje) navadio kod njih jest i pit. Amerikanci (čitaj CIA) ih podučili marketingu i dosta jednom probati onaj jedan ušećereni peksimet pa da postaneš ovisnik. Cilj je da im priznaju Kosovo, a hoće oni...hoće. Jedino je Mile još 'čist' i zadnji ešalon odbrane srpstva, ali sa ovim snimkom stvarno nisu čista posla. Fahro i Keljmendi su možda samo navlakuša.
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#61911 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

arzuhal wrote:Fuj, šta je ovo pred njim?

Image

Moderator i ovako sere? :? Umjesto da daješ primjer,ti još širiš i recikliraš priče! :-) Kakav pacov,kakvo govno? :? Guardian kao posvećeni vjernik
osjeća se bolje ako je u njegovoj blizini makar mali badnjak kao ovaj na stolu,a ne nekakav pacov i šta ti ja znam.... :-)

Vidim puno je ljubomornih,pogotovo što je Guardian u emisiji nastupio u vrlo ležernom izdanju,stilsku notu njegovog outfita obilježava jedan
totalni casual style,čime želi poručiti narodu da je sve u najboljem redu...šumska stabilna a institucije funkcionišu besprijekorno.

Generalna poruka koju svojom pojavom Guardian šalje narodu je:"Samo opušteno!Tačno znam šta radim,samo se malo strpite! :mrgreen:
arzuhal

#61912 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by arzuhal »

prljavi Hare wrote:
arzuhal wrote:Fuj, šta je ovo pred njim?

Image

Moderator i ovako sere? :? Umjesto da daješ primjer,ti još širiš i recikliraš priče! :-) Kakav pacov,kakvo govno? :? Guardian kao posvećeni vjernik
osjeća se bolje ako je u njegovoj blizini makar mali badnjak kao ovaj na stolu,a ne nekakav pacov i šta ti ja znam.... :-)

Vidim puno je ljubomornih,pogotovo što je Guardian u emisiji nastupio u vrlo ležernom izdanju,stilsku notu njegovog outfita obilježava jedan
totalni casual style,čime želi poručiti narodu da je sve u najboljem redu...šumska stabilna a institucije funkcionišu besprijekorno.

Generalna poruka koju svojom pojavom Guardian šalje narodu je:"Samo opušteno!Tačno znam šta radim,samo se malo strpite! :mrgreen:
Pogrešno sam shvaćen: mislio sam da je govno podmetnto od strane agdaša, balinčadi i tufahija i da se time pokušalo poniziti Gvardijana, ali Dodo je izašao iz toga samo još jači, mudriji i plodniji :-D :thumbup:
kmirsad

#61913 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by kmirsad »

:lol: :lol: :lol:
vatrogasac

#61914 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

arzuhal wrote:
Pogrešno sam shvaćen: mislio sam da je govno podmetnto od strane agdaša, balinčadi i tufahija i da se time pokušalo poniziti Gvardijana, ali Dodo je izašao iz toga samo još jači, mudriji i plodniji :-D :thumbup:
Ni sa stolom nešto nije u redu. Sa ovom crkotinom na stolu uništio se topli ugođaj kafanskog astala sa bijelim platnom na kome je čaša vode i pepeljara. Čaša ima, čaršaf ima, ali nema pepeljare nego ovo strašilo.

Image
prljavi Hare

#61915 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

arzuhal wrote: Pogrešno sam shvaćen: mislio sam da je govno podmetnto od strane agdaša, balinčadi i tufahija i da se time pokušalo poniziti Gvardijana, ali Dodo je izašao iz toga samo još jači, mudriji i plodniji :-D :thumbup:
Ma šta ja znam,djeluješ kao ozbiljan čovjek ali od kako sam sam sebe uhvatio da sam posumnjao u logičnost jedne Guardianove izjave,nikome
unaprijed ne vjerujem.Kažem sam sebi,halo pa to je Guardian!!! :? Onda se sjetim da su mi taj dan u komšiluku podvalili hurmašicu i zato
me je počeo gristi crv sumnje,srećom brzo sam se pribrao i došao sebi. :-D
arzuhal

#61916 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by arzuhal »

prljavi Hare wrote:
arzuhal wrote: Pogrešno sam shvaćen: mislio sam da je govno podmetnto od strane agdaša, balinčadi i tufahija i da se time pokušalo poniziti Gvardijana, ali Dodo je izašao iz toga samo još jači, mudriji i plodniji :-D :thumbup:
Ma šta ja znam,djeluješ kao ozbiljan čovjek ali od kako sam sam sebe uhvatio da sam posumnjao u logičnost jedne Guardianove izjave,nikome
unaprijed ne vjerujem.Kažem sam sebi,halo pa to je Guardian!!! :? Onda se sjetim da su mi taj dan u komšiluku podvalili hurmašicu i zato
me je počeo gristi crv sumnje,srećom brzo sam se pribrao i došao sebi. :-D
Ja se slažem 100%

A balinčad hoće da krepe :lol:
prljavi Hare

#61917 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Evo jedan od raritetnih snimaka gdje možemo vidjeti legendarnog gradonačelnika Bileće u trenutcima opuštanja uz brlju i meze.Inače
gospodin Miljan Aleksić,vjerni pripadnik Guardianove stranke,na poziciji gradonačelnika Bileće je već gotovo deset godina,što samo govori o
ogromnom povjerenju naroda prema svom načelniku. :-D Načelnik se okušao i kao glumac u čuvenom filmu Nemanje Kusturice "Na miječnom
putu",a sam režiser je bio oduševljem glumačkim performansom gospodina Aleksića. :mrgreen:

Image

Trenutci opuštanja poslije bespoštedne borbe za narod! :lol: :lol: :lol:
vatrogasac

#61918 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vatrogasac »

Opet zaplet...

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je danas u Banjoj Luci ga ne zanima eventualna kandidatura predsjednika SDS-a Vukote Govedarice za predsjednika Republike Srpske, jer za njega sigurno neće glasati.
prljavi Hare

#61919 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

vatrogasac wrote:Opet zaplet...

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je danas u Banjoj Luci ga ne zanima eventualna kandidatura predsjednika SDS-a Vukote Govedarice za predsjednika Republike Srpske, jer za njega sigurno neće glasati.
Guardian ne glasa za dezertere i izdajnike! :izet: Dok je Guardian probijao koridor i tjerao agresorske NATO pilote sa neba iznad šumske,Vukota je
rat proveo u magacinu brašna,maskiran u vreću brašna TIP-500. :mrgreen:
kmirsad

#61920 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by kmirsad »

Laži i klevete... prava istina je da je bio puder brašno...
spreca

#61921 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by spreca »

hizo ramidovic wrote:Image

Ko se ovo zajebaje sa precednikom?
a ovo na stolu ......ja mislio neko se posro :lol:
kmirsad

#61922 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by kmirsad »

Ako jeste... nije fukara... ima se... sere se... :D
spreca

#61923 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by spreca »

Izgleda da je prohlupo....sere gdje bilo :lol: ...haman se i na sto posro :lol:
Toffee karamela

#61924 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Toffee karamela »

prljavi Hare wrote: Dok je Guardian probijao koridor i tjerao agresorske NATO pilote sa neba iznad šumske,Vukota je
rat proveo u magacinu brašna,maskiran u vreću brašna TIP-500
. :mrgreen:
:shock: ja imam druge podatke...moji izvori kažu da je Vukota nastupao u umjetničkim četama po frontu...evo i dokaza

Image
hizo ramidovic

#61925 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by hizo ramidovic »

Inace, legenda kaze da je naziv drzave "eres" nastao kad se trece lice jednine glagola "srati" (sin. kakiti, kenjati, istovarati se...) procita s desna u lijevo, npr. kao sto citaju arapi...
Locked