Mislim da je u sat pogledao kada su pričali o "Bakiru luzeru" pa da vidi koliko mu je još ostalo.mO k3 wrote: mile se boji senada![]()

Mislim da je u sat pogledao kada su pričali o "Bakiru luzeru" pa da vidi koliko mu je još ostalo.mO k3 wrote: mile se boji senada![]()

Takve se stvari ne zaključuju do samog kraja. Kad se saberu posljedice onda se mogu davati ocjene.handžar88 wrote:ne moze ga niko skinut.. pricaju tako deset godina Dodik gotov ovo ono, a realno Dodik im otac svima u politici.. mogu ucit samo od njega.
GorilaPoint. wrote:Drzi casu ko da je mikrofon jebo staru svoju.vatrogasac wrote:Zakačio agde čim ovoliko pije. Pričati onako o Bosni, o Andaluziji .....mora da mu potureno.
Nema čak ni entitetske zastavice na stolu ili one dvije velike iza leđa što obično ubaci u kadar.hizo ramidovic wrote: Ko se ovo zajebaje sa precednikom?
Uvek je u intervjuima bio sa kartom drzave eres u pozadini. Ko mu je sad uvalio ovaj nekakav kineski lcd (dusmani bi rekli i da je polovan) iza ledja?
Ja precednika i sprdacine majko milavatrogasac wrote:Mislim da je u sat pogledao kada su pričali o "Bakiru luzeru" pa da vidi koliko mu je još ostalo.mO k3 wrote: mile se boji senada![]()
Ma bravo, pa rekoh ja na prethodnoj stranici da je ovo sve ustaškodžihadskosoroševska zavera i nameštaljka, čista kompjuterska animacija otuđenih centara moćivatrogasac wrote:Nema čak ni entitetske zastavice na stolu ili one dvije velike iza leđa što obično ubaci u kadar.hizo ramidovic wrote: Ko se ovo zajebaje sa precednikom?
Uvek je u intervjuima bio sa kartom drzave eres u pozadini. Ko mu je sad uvalio ovaj nekakav kineski lcd (dusmani bi rekli i da je polovan) iza ledja?

I Albanci su sumnjivi. Ne bih ja njih zaobišao. Ko je kriv u Sarajevu što se SZP (Savez Za Poturčavanje) navadio kod njih jest i pit. Amerikanci (čitaj CIA) ih podučili marketingu i dosta jednom probati onaj jedan ušećereni peksimet pa da postaneš ovisnik. Cilj je da im priznaju Kosovo, a hoće oni...hoće. Jedino je Mile još 'čist' i zadnji ešalon odbrane srpstva, ali sa ovim snimkom stvarno nisu čista posla. Fahro i Keljmendi su možda samo navlakuša.problemnatravunu wrote:Ma bravo, pa rekoh ja na prethodnoj stranici da je ovo sve ustaškodžihadskosoroševska zavera i nameštaljka, čista kompjuterska animacija otuđenih centara moćivatrogasac wrote:Nema čak ni entitetske zastavice na stolu ili one dvije velike iza leđa što obično ubaci u kadar.hizo ramidovic wrote: Ko se ovo zajebaje sa precednikom?
Uvek je u intervjuima bio sa kartom drzave eres u pozadini. Ko mu je sad uvalio ovaj nekakav kineski lcd (dusmani bi rekli i da je polovan) iza ledja?, još generisalo onaj neki prastari LCD iza leđa, divi mu rubova oko ekrana
![]()
Precednik bi sigurno imao kakav OLEDUHD iza leđa , a ne ovaj škart
Moderator i ovako sere?arzuhal wrote:Fuj, šta je ovo pred njim?
Nije valjda ono na što sumnjam: *ovno betelgeškog fluantrijskog pacova?
Pogrešno sam shvaćen: mislio sam da je govno podmetnto od strane agdaša, balinčadi i tufahija i da se time pokušalo poniziti Gvardijana, ali Dodo je izašao iz toga samo još jači, mudriji i plodnijiprljavi Hare wrote:Moderator i ovako sere?arzuhal wrote:Fuj, šta je ovo pred njim?
Nije valjda ono na što sumnjam: *ovno betelgeškog fluantrijskog pacova?Umjesto da daješ primjer,ti još širiš i recikliraš priče!
Kakav pacov,kakvo govno?
Guardian kao posvećeni vjernik
osjeća se bolje ako je u njegovoj blizini makar mali badnjak kao ovaj na stolu,a ne nekakav pacov i šta ti ja znam....![]()
Vidim puno je ljubomornih,pogotovo što je Guardian u emisiji nastupio u vrlo ležernom izdanju,stilsku notu njegovog outfita obilježava jedan
totalni casual style,čime želi poručiti narodu da je sve u najboljem redu...šumska stabilna a institucije funkcionišu besprijekorno.
Generalna poruka koju svojom pojavom Guardian šalje narodu je:"Samo opušteno!Tačno znam šta radim,samo se malo strpite!
Ni sa stolom nešto nije u redu. Sa ovom crkotinom na stolu uništio se topli ugođaj kafanskog astala sa bijelim platnom na kome je čaša vode i pepeljara. Čaša ima, čaršaf ima, ali nema pepeljare nego ovo strašilo.arzuhal wrote:
Pogrešno sam shvaćen: mislio sam da je govno podmetnto od strane agdaša, balinčadi i tufahija i da se time pokušalo poniziti Gvardijana, ali Dodo je izašao iz toga samo još jači, mudriji i plodniji![]()

Ma šta ja znam,djeluješ kao ozbiljan čovjek ali od kako sam sam sebe uhvatio da sam posumnjao u logičnost jedne Guardianove izjave,nikomearzuhal wrote: Pogrešno sam shvaćen: mislio sam da je govno podmetnto od strane agdaša, balinčadi i tufahija i da se time pokušalo poniziti Gvardijana, ali Dodo je izašao iz toga samo još jači, mudriji i plodniji![]()
Ja se slažem 100%prljavi Hare wrote:Ma šta ja znam,djeluješ kao ozbiljan čovjek ali od kako sam sam sebe uhvatio da sam posumnjao u logičnost jedne Guardianove izjave,nikomearzuhal wrote: Pogrešno sam shvaćen: mislio sam da je govno podmetnto od strane agdaša, balinčadi i tufahija i da se time pokušalo poniziti Gvardijana, ali Dodo je izašao iz toga samo još jači, mudriji i plodniji![]()
unaprijed ne vjerujem.Kažem sam sebi,halo pa to je Guardian!!!Onda se sjetim da su mi taj dan u komšiluku podvalili hurmašicu i zato
me je počeo gristi crv sumnje,srećom brzo sam se pribrao i došao sebi.

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je danas u Banjoj Luci ga ne zanima eventualna kandidatura predsjednika SDS-a Vukote Govedarice za predsjednika Republike Srpske, jer za njega sigurno neće glasati.
Guardian ne glasa za dezertere i izdajnike!vatrogasac wrote:Opet zaplet...
Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je danas u Banjoj Luci ga ne zanima eventualna kandidatura predsjednika SDS-a Vukote Govedarice za predsjednika Republike Srpske, jer za njega sigurno neće glasati.
a ovo na stolu ......ja mislio neko se posrohizo ramidovic wrote:
Ko se ovo zajebaje sa precednikom?
prljavi Hare wrote: Dok je Guardian probijao koridor i tjerao agresorske NATO pilote sa neba iznad šumske,Vukota je
rat proveo u magacinu brašna,maskiran u vreću brašna TIP-500.