Nije malo sutra Pecaninova radinost prica. Da nisi vidio optuznicu na papiru?
Za ono sto je odgovarao do rata i ono poslje rata postoji čage, a i lezo je.
Vala i hocu, ako si u raji poznat kao Pici prenesempici wrote: ↑26/04/2021 15:50pitaj i poselami ih...kiligonzales wrote: ↑26/04/2021 15:49Vala pitacu.pici wrote: ↑26/04/2021 15:36
znas li sta je celo drzao u centralnom zatvoru u toku rata i koga je dovodio... et nek ti kazu njegovi jarani... s celom sam se druzio pocetkom osamdesetih, i tad je imao podobar policijski dosije, al vraticemo se na centralni u toku rata... pitaj ih sta je bilo u centralnom zatvoru...
Bezveze se raspravljamo. Kazem ti za to je lezao. Nekome je nekada za svoja nedjela odgovarao. Dan, dan, mjesec mjesec, godina godina, ali je svoje lezao. Koga amnestira od odgovornosti za neko svoje nedjelo? Ko sam ja uopste da prastam njemu sto je uradio ili nije uradio nekome? Problem je sto ne zelis razumjeti napisano. Govorim ti da i kriminalci imaju svoj neki kod i da im ti nisi zanimljiv da ti ucine zlo jer su te na putu sreli. Ako se neko spominje, onda se treba spomenuti i po dobrom i po losem. Kod nas se cesto svaka licnost posmatra samo kroz ono sto je lose, na kraju ili pretpostavljamo da je lose, mi donosimo zakljucke kako je sve ucinjeno bilo losim, pa evo ovdje konkretno se rasprava povela od Alije I. pa stigosmo do ovdje, da raspravljamo o Ismetu rahmtli.tempuser wrote: ↑26/04/2021 16:03
Dobro:
juli 1985. godine - 11 godina zbog silovanja
februar 2001- godine - 20 godina zbog ubistva
Abolirati učešćem u odbrani Ćelin kriminal pištoljem i Asimov olovkom i mobitelom nema nikakve razlike. Nas je preko 200 hiljada ušestvovalo u odbrani i po tebi svi imamo pravo da se bavimo kriminalom i da nam bude oprošteno?
Nije bilo optužnice zahvaljujući SDA.kiligonzales wrote: ↑26/04/2021 16:05Nije malo sutra Pecaninova radinost prica. Da nisi vidio optuznicu na papiru?
I ja tebi opet postavljam pitanje, kako neko ko je ubio u silovao može biti uzor, čovjek koji zna red itd itd šta si sve u superlativima pisao o njemu.kiligonzales wrote: ↑26/04/2021 16:25Bezveze se raspravljamo. Kazem ti za to je lezao.tempuser wrote: ↑26/04/2021 16:03
Dobro:
Abolirati učešćem u odbrani Ćelin kriminal pištoljem i Asimov olovkom i mobitelom nema nikakve razlike. Nas je preko 200 hiljada ušestvovalo u odbrani i po tebi svi imamo pravo da se bavimo kriminalom i da nam bude oprošteno?
Sda patrioteRATNI ZLOČINCI
Zašto Asim Sarajlić nije podržao inicijativu da se zabrani veličanje Mihailovića i Pavelića
Na Face Tv-u u duelu gospodina Muriza Memića i Alije Budnje, kada pitaju Aliju jeste li nekog zvali iz SDA da pomognu oko slučaja, Alija kaze zvao sam Asima da pitam moze li sta pomoći.kiligonzales wrote: ↑26/04/2021 15:48Samo ono sto je pred sudom dobilo epilog i sto je ocito se da komentarisati. Za razliku od nekih svoje grijehe je lezao i neka je. Jer neko pricao o tome da trebaju proci za nesto nekaznjeno oni koji nekome zulum cine? Isto tako ne moze mu se zaboraviti to da je 2. maja 1992. bio na Skenderija mostu, a ne u podrumu ili trezoru.tempuser wrote: ↑26/04/2021 14:51Pa kako veliki čovjek može činiti neke stvari koje nisu ok (kad neć nemaš mošnje da napišeš silovat ženu, ubiti čovjeka, a prije Hajdarpašića 2000. je 1992. na Koševskom ubio vojnika Zorana Vučića + pretući još 12 vojnika ARBiH pa su ga robije spasili prijatelj iz Zenice Alija i Bisić)????kiligonzales wrote: ↑26/04/2021 14:20
Niko ne kaze da su neke stvari koje su radili ok i koje su ucinili. Treba spomenuti da je on kao i mnogi momci na glasu tada, prvi se latili puske, da je 2. maja on bio na mostu Skenderija, da je tada grad odbranjen i branili su ga zajedno i policajci i kriminalci.
Tvoja priča je ista prići Bakira Izetbegovića, jest Asim namještao i varao, ali je Asim bio borac...
Po tvom rezornu i pameti, šta bi trebalo dozvoliti tek onima koji su također bili na Skenderiji 2. maja 1992., ali su bili i u Krajini 1995? Koliko njima mrtvih glava i kriminala treba da toleriše???
Ne znam šta ti je ovo trebalo????![]()
Carsija moze pricati price i uvijek ih je pricala. Nije isto cuti i znati.
Naprotiv Asim je politicki akter price, nije svoj zivot nastavio na ulici, taj te olovkom zavije u crno gore nego stotinu Ismeta, a zivi od para svih gradjana tj. budzeta drzave. Ko zna koja mu je ovo afera koja mu je objelodanjena ali nikakvog sudskog epiloga nema? Sto li? Proce zivot a nece okusiti kazne barem na jedan dan.
Evo ti i primjeri sa Koseva sada, ako postoje dokazi da je ijedna osoba umrla od korona virusa zbog doktorskog nehata, a postoji, ko opstruise inspektorima ulazak gore i ponasa se jacim od drzave?
Ti si car.tempuser wrote: ↑26/04/2021 16:26Nije bilo optužnice zahvaljujući SDA.kiligonzales wrote: ↑26/04/2021 16:05Nije malo sutra Pecaninova radinost prica. Da nisi vidio optuznicu na papiru?
Ti tvrdiš da Ćelo nije ubio Zorana Vučića, da je čovjek negdje živ i zdrav?
Nemoj sad okretat priču na drugu stranu, nego objasni kako dobar čovjek i uzor može biti osuđen za silovanje sa 19. godina i za ubistvo???
Sad će botovi samo ignorirati ovaj post i nastaviti dalje sa svojom pričom. SDA i SNSD ko prvačići pod rukicu u svemu se slažu samo da ne izgube moć, jer ako padne SDA pada i SNSD. Zato će podvući rep i otići u svoje rupe dok glavna baja ne kaže vrijeme je za orgijanje na socijalnim mrežama.laik1981 wrote: ↑26/04/2021 16:32 Patriote![]()
Zašto Asim Sarajlić nije podržao inicijativu da se zabrani veličanje Mihailovića i Pavelića
http://www.klix.ba/clanak/210426094
Sjeme im se zatrlo..
Fuj kako ste odvratni.laik1981 wrote: ↑26/04/2021 16:32 Patriote![]()
Sjeme im se zatrlo..
Mene nerviraju te price, neko nekoga naguzio negdje tamo jer su glupe, koje se napisu da bi se nesto napisalo.tempuser wrote: ↑26/04/2021 16:32I ja tebi opet postavljam pitanje, kako neko ko je ubio u silovao može biti uzor, čovjek koji zna red itd itd šta si sve u superlativima pisao o njemu.kiligonzales wrote: ↑26/04/2021 16:25Bezveze se raspravljamo. Kazem ti za to je lezao.tempuser wrote: ↑26/04/2021 16:03
Dobro:
Ti si prvi uzjeb'o da prostiš i od Ćele počeo da praviš moralnu vertikalu i sveca na pomen priča o intimnim trenucima u KPZ.
Chmoljo wrote: ↑26/04/2021 16:40Fuj kako ste odvratni.laik1981 wrote: ↑26/04/2021 16:32 Patriote![]()
Sjeme im se zatrlo..
Smijete se što ranjen čovjek ne može dići ruku.
Kad čovjek ne bude ni điv ni mrtav, nego između onda i ti možeš imati neutralan stavm.kiligonzales wrote: ↑26/04/2021 16:39Ti si car.tempuser wrote: ↑26/04/2021 16:26Nije bilo optužnice zahvaljujući SDA.kiligonzales wrote: ↑26/04/2021 16:05
Ti tvrdiš da Ćelo nije ubio Zorana Vučića, da je čovjek negdje živ i zdrav?
Nemoj sad okretat priču na drugu stranu, nego objasni kako dobar čovjek i uzor može biti osuđen za silovanje sa 19. godina i za ubistvo???
Nista ne tvrdim, mogu li imati neutralan stav o tome. Pricu cuo jesam, da kazem da je istinita ili nije ne mogu potvrditi.
Opet pises besmislice, rekao sam ti nemam uzora. Trebali ti sta jasnije od toga biti?
Opet pises ono sto nisam rekao i postavljas glupa pitanja.
Za tebe je uvreda kad čovjeka koji u zatvoru leži za silovanje dovedeš u kontekst seksa u zatvoru.kiligonzales wrote: ↑26/04/2021 16:49 Mene nerviraju te price, neko nekoga naguzio negdje tamo jer su glupe, koje se napisu da bi se nesto napisalo.
Ti sigurno neces moci odlucivati o meni i onome sto sam, potogovo sta mislim i pisem.tempuser wrote: ↑26/04/2021 16:56
Kad čovjek ne bude ni điv ni mrtav, nego između onda i ti možeš imati neutralan stavm.
Kad čovjeka koji sa 19. godina leži zbog silovanja dovedeš u kontekst zatvoreničkog seksa ti napišeš ovo:
by kiligonzales » 26/04/2021 12:29
Ne lupaj molim te. Ne vrijedjaj Ismeta rahmetli, a bome ni ljude oko njega tom glupom pricom.
Za čovjeka koji likvidira dvojicu ljudi, za jednog dobije 20 godina ti napišeš:
by kiligonzales » 26/04/2021 12:49
Da je ziv ti bi mu se sa puta sklonio. Moralna vertikala ili ne, za one koji su ga znali je bio i ostao mangup prije svega i covjek iz raje..
by kiligonzales » 26/04/2021 13:40
Znas svako se vrednuje prema zaslugama, on ce ostati u sjecanju ovoga grada kao i neki drugi po tome sto su bili tu kad je bilo najpotrebnije. Bitno je zivjeti, u gradu u kome sam rodjen i odrastao, covjek se vrednuje po odnosu sa drugima, u tome gradu sam naucen da te neko gore moze opljackati olovkom, nego neko s pistoljem i da ni pare, ni diplome, ni ugodan i finansijski osiguran zivot ne znace da je neko prvenstveno covjek.
Nije tebi buraz danas nešto dobro, da nije prEtisak...
I bolje nemoj više.
koja je ovo izdaja po redu patriJote...RATNI ZLOČINCI
Ja ne odlučujem o tobi i šta ćeš pisati, a i zaboli me iskreno, ja samo čitam što ti pišeš i donosim zaključke, a to sigurno mogu!kiligonzales wrote: ↑26/04/2021 17:09Ti sigurno neces moci odlucivati o meni i onome sto sam, potogovo sta mislim i pisem.tempuser wrote: ↑26/04/2021 16:56
Kad čovjek ne bude ni điv ni mrtav, nego između onda i ti možeš imati neutralan stavm.
Kad čovjeka koji sa 19. godina leži zbog silovanja dovedeš u kontekst zatvoreničkog seksa ti napišeš ovo:
by kiligonzales » 26/04/2021 12:29
Ne lupaj molim te. Ne vrijedjaj Ismeta rahmetli, a bome ni ljude oko njega tom glupom pricom.
Za čovjeka koji likvidira dvojicu ljudi, za jednog dobije 20 godina ti napišeš:
by kiligonzales » 26/04/2021 12:49
Da je ziv ti bi mu se sa puta sklonio. Moralna vertikala ili ne, za one koji su ga znali je bio i ostao mangup prije svega i covjek iz raje..
by kiligonzales » 26/04/2021 13:40
Znas svako se vrednuje prema zaslugama, on ce ostati u sjecanju ovoga grada kao i neki drugi po tome sto su bili tu kad je bilo najpotrebnije. Bitno je zivjeti, u gradu u kome sam rodjen i odrastao, covjek se vrednuje po odnosu sa drugima, u tome gradu sam naucen da te neko gore moze opljackati olovkom, nego neko s pistoljem i da ni pare, ni diplome, ni ugodan i finansijski osiguran zivot ne znace da je neko prvenstveno covjek.
Nije tebi buraz danas nešto dobro, da nije prEtisak...
Ta prica o zatvorenickom seksu ti je nepotrebna i cista je besmislica jer eto ako je silovao zenu, onda mora i da je muskarca, to ti je ta logika.
Bravo, to je taj stil pisanja forumski, svako uzme sta mu se (ne)svidja i da mu svoj kontekst i razumjevanje.![]()
Ispasce Hajdarpasic pacifista, a ne pojedinac kao on.
Ipak mozda sam nisi dovoljno prosao u zivotu da bi razumio neke stvari. Drzi se tipki. Ziv bio. Nemam se vise namjeru raspravljati s tobom.
Ovo je pravi pdf za politiziranje, ali si i ovdje odlučio trolati.tempuser wrote: ↑26/04/2021 11:53Nemoj tako, za @Jeff -a, @aldinjo -a i slične njima to su samo ničim dokazane tvrdnje i špekulacije!TESLA_EDISON wrote: ↑26/04/2021 11:45 Kako ih samo nije stid. Svojom pojavom, pričom, navlače takav gnjev na sebe, da im ne bi bio u koži ako narodu prekipi.
Pogledajte samo ono stvorenje sa prezimenom Prevljak. Takav je trebao biti načelnik Ilidže?
Pa onda ona izjava da ne zaostajemo u vakcinama za regionom?
ja, i?
Dupli respiratori?
Asim i Cvrle
Kcus
Ovo ukupno ima preko milenij robije, da je normalna država.
Znaš kako to funkcioniše u SDA mozgu:
Neka organi rade svoj posao.
Uhvaćeni u lopovluku - ma nije istina, niko nije kriv dok mu se ne dokaže
Pokrenuta istraga - tu nema elemenata krivičnog djela
Podignuta optužnica - to će biti odmah odbačeno
Potvrđena optužnica - pritisak na tužilaštvo
Počelo suđenje - politički monturan proces!