Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
Maraschino

#61151 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

Tomahawk11 wrote:Nek ga odvedu do Bijeljine....da ga Kačavenda pomiluje....
:lol: :lol:

kazu da je u formi. vjezbao je ovih dana u bijeljini.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#61152 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by pici »

arzuhal wrote:
pici wrote:
"Mnogo je važno da Republika Srpska opstane, pa i da se spoji sa maticom Srbijom. Iskreno se nadam tome", rekao je Đorđević Srni.
Image
Pogledaj entitet taj, anđele
sve sami pogani i prosjaci
slepi tumaruju u gomili,
svima su kičmu polomili
Pogledaj bagru, andjele
njihova dusa je prokleta
svima su stavili amove
sebi sagradili hramove
ruke im ogrezle u krv
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#61153 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by pici »

STOČNO SARAJEVO
Policija zaplijenila veću količinu droge na autobuskoj stanici u Lukavici
Image

jebiga ufaČise ih
LipeCvat

#61154 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by LipeCvat »

seln wrote:Romeo i Leposava:

Image
Jes vidio ovo? :)

Code: Select all

Wer gedacht hat, die FPÖ würde sich in der Regierung mäßigen,kann diese Illusion begraben. Die 48h-Bilanz: Hetze gegen Arbeitslose und Scheinasylanten,angeblich mehr Kriminelle als in Gotham City,die Huldigung von Genozid-Leugnern am Balkan facebook.com/christian.kern…
https://twitter.com/kernchri/status/951166111286026248
mayab

#61155 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mayab »

:lol: :lol: :lol: :lol:
"Podržavam svom snagom međunarodne aktivnosti RS-a i smatram da RS mora da ima mnogo kvalitetnije međunarodne aktivnosti, ali ovo što su uradili s Južnom Osetijom nanijelo je ogromnu štetu RS-u na međunarodnom planu. To je devalviranje značaja, statusa i međunarodnog položaja RS. U istu ravan stavljena je RS, koju podržavaju i koju su priznale sve zemlje UN-a, te jedna regija, sumnjivog međunarodnog položaja, veličine Prnjavora. To je nešto što ne treba RS", ustvrdio je Crnadak.
problemnatravunu

#61156 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by problemnatravunu »

Samo se vi za_ebavajte....

Matzan

#61157 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Matzan »

jao_situacije wrote:
GeeTnT wrote:Sluzbena posjeta I.Sarajevu koja ce trajati dva dana.... :lol: :lol:
šta će raditi u lukavici 2 dana
:lol: :lol:
Jedan dan piju, drugi se trijezne.
Mali_Vuk

#61158 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Mali_Vuk »

Tomahawk11 wrote:
Samoproglašena Južna Osetija i bh. entitet RS jučer su potpisali sporazume o saradnji u oblasti privrede, ekonomije, kulture i obrazovanja.
Kako ovo bezvremenski zvuči.
Novi trendovi, svijet se mijenja.
PreCjednik inovator 8-)
Ko u onoj priči "Ja tebi vojvodo, ti meni serdare. A obojica znamo .. !* :lol: :lol:
jao_situacije

#61159 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by jao_situacije »

LipeCvat wrote:
seln wrote:Romeo i Leposava:

Image
Jes vidio ovo? :)

Code: Select all

Wer gedacht hat, die FPÖ würde sich in der Regierung mäßigen,kann diese Illusion begraben. Die 48h-Bilanz: Hetze gegen Arbeitslose und Scheinasylanten,angeblich mehr Kriminelle als in Gotham City,die Huldigung von Genozid-Leugnern am Balkan facebook.com/christian.kern…
https://twitter.com/kernchri/status/951166111286026248
kakav gotham city ne kontam
guardian je sve kriminalce i kriminalne grupe pohapsio, osim jedne...

šta sere ovaj, ovo za genocid mi je jasno..
Org

#61160 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Org »

:izet: http://www.rtvbn.com/3892379/zasto-se-z ... pukni-zoro

Sto laze ovaj Magnifico, čuj njegova pesma
GeeTnT

#61161 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by GeeTnT »

„Pukni zoro „ treba hitno zamijenti sa pjesmom „ja sam ja jeremija“
Mali_Vuk

#61162 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Mali_Vuk »

A da im ustupi onu Hir aj kam hir aj go?
dert

#61163 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by dert »

jao_situacije wrote:
dert wrote:Hare, a dje ona ZELJKA ne ZELJKO :-D ona maca , macketina , znas ti koja :D
ona što je radila u kabinetu guardiana ?
e ta , ta :thumbup:
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#61164 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Srpska 2,5 puta zaduženija od FBiH

Republika Srpka,koja se svakodnevno zadužuje, 2,5 puta je zaduženija od Federacije BiH. Dug Republike Srpske se povećava i nema naznaka da će
stati i u ovoj godini, a Federacija BiH je uspjela da smanji dug u prošloj godini za čak 632 miliona KM.
Ponovo se proturaju priče i vrijeđaju ljudi... :-) Novinari pilećeg mozga kojima u Sarajevu iznesu baklavu i bozu nastavljaju da šire špekulacije
i laži.I malom djetetu je jasno da se ovakve analize mogu praviti tek nakon najnovijih investicionih ciklusa a ne ovako...paušalno. :mrgreen:

I šta hoće ovaj Frljo opet? :? Čak se ni Guardian ne pita oko nekih stvari već vanjsku politiku državetine vodi onako kako narod hoće,a narod
neće da ima nikakve odnose sa imperijalistima nego sa slobodarskim narodima a u ovom slučaju to je narod Južne Osetije. :izet:
jao_situacije

#61165 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by jao_situacije »

dert wrote:
jao_situacije wrote:
dert wrote:Hare, a dje ona ZELJKA ne ZELJKO :-D ona maca , macketina , znas ti koja :D
ona što je radila u kabinetu guardiana ?
e ta , ta :thumbup:
u telekomu radi, ja mislim da se udala
Ima Bosne_Bice Bosne
Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.

#61166 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Ima Bosne_Bice Bosne »

prljavi Hare wrote:

Republika Srpka,koja se svakodnevno zadužuje, 2,5 puta je zaduženija od Federacije BiH. Dug Republike Srpske se povećava i nema naznaka da će
stati i u ovoj godini, a Federacija BiH je uspjela da smanji dug u prošloj godini za čak 632 miliona KM.
Ponovo se proturaju priče i vrijeđaju ljudi... :-) Novinari pilećeg mozga kojima u Sarajevu iznesu baklavu i bozu nastavljaju da šire špekulacije
i laži.I malom djetetu je jasno da se ovakve analize mogu praviti tek nakon najnovijih investicionih ciklusa a ne ovako...paušalno. :mrgreen:

I šta hoće ovaj Frljo opet? :? Čak se ni Guardian ne pita oko nekih stvari već vanjsku politiku državetine vodi onako kako narod hoće,a narod
neće da ima nikakve odnose sa imperijalistima nego sa slobodarskim narodima a u ovom slučaju to je narod Južne Osetije. :izet:

Guardian nikada nece bankrotirati, nikada...a ostali, ko ih j..e. :izet:
jao_situacije

#61167 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by jao_situacije »

prljavi Hare wrote:

a još nije krenuo ni izvoz šumstera
tek kad krene izvoz šumstera moći će reći kolika je zaduženost državetine, nikako prije toga
General War

#61168 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by General War »

Pa u picku materinu :jbt:

"Mi smo Srpska na Kavkazu"

Lider Južne Osetije Anatolij Bibilov koji je prisustvovao proslavi Dana Republike Srpske u Banjaluci kaže da je istorija osnivanja RS i Južne Osetije istovetna.
On je u intervjuu za "Sputnjik" kazao da je "prvi put u svojstvu predsednika u zemlji koja je tako daleko".

"Tako daleko zaista nisam putovao,[/b :lol: ] ali ovo nije moje prvo putovanje jer sam bio u Donjeckoj narodnoj republici. Ali, u principu, prvi put sam u svojstvu predsednika u zemlji koja je tako daleko, ovde na blagoslovenoj zemlji Republike Srpske". rekao je predsednik nepriznate republike koji, kako je naveo "Sputnjik", nije poželjan gost u zemljama koje ignorišu želju osetinskog naroda da živi odvojeno od Gruzije.

"Sputnjik" navodi i danakon što ju je Rusija priznala, Južna Osetija se ubrzano oporavlja, a Bibilov kao razlog svoje posete navodi paralelu između Republike Srpske i njegove zemlje.

"Faktički se ispostavilo da je istorija osnivanja Republike Srpske i Južne Osetije istovetna. A to se čak i dešavalo u istom istorijskom trenutku. To jest, to je raspad SSSR-a, odnosno raspad Jugoslavije, to su ratovi, borba za nacionalni identitet, za sopstvenu slobodu, to je momenat opredeljenja kuda narod želi dalje. To su sve istorijski periodi koji su apsolutno povezani, faktički imamo istu godinu rođenja, blizanci smo.

Nas povezuje i pravoslavlje, prijateljski odnosi sa Ruskom Federacijom, kao i sa Srbijom. Zato se sve složilo i to bi moralo, uveren sam, da od nas da napravi pouzdane prijatelje i partnere. Mislim da se to može ostvariti", kazao je.

Na konstataciju da postoji "želja Južne Osetije i Republike Srpske da postanu deo Rusije, odnosno Srbije, to jest da se pripoje tim, kako se često ponavlja, bratskim državama", Bibilov je naglasio da ne bi iskoristio reč "bratski".

"Ne može se reći 'bratski narodi' za one koji su zapravo jedna, ista nacija, isti narod. Zato mi je nekad smešno i kada govore, na primer, u našem slučaju da su Republika Južna Osetija i Severna Osetija — bratske zemlje. Mi nismo bratski, mi smo jedan narod. I taj narod bi, naravno, trebalo da živi zajedno, na jednom političkom prostoru. Smatram da se to tiče i Republike Srpske u odnosu na Srbiju, kao i Republike Južne Osetije u odnosu na Rusiju.

I za Srbe Republike Srpske, Srbija je istorijska otadžbina, isto kao što je Rusija za Južnu Osetiju. U tome verovatno i jeste suština problema, zato što se i Srbija i Republika Srpska odnose prema Rusiji kao prema glavnom svom savezniku i drugu. Isto tako se Republika Južna Osetija odnosi prema Rusiji", rekao i i konstatovao da je je taj odnos - odnos prema zaštitniku.

(B92/Sputnjik)

Image
General War

#61169 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by General War »

Republika Srpka,koja se svakodnevno zadužuje, 2,5 puta je zaduženija od Federacije BiH. Dug Republike Srpske se povećava i nema naznaka da će stati i u ovoj godini, a Fderacija BiH je uspjela da smanji dug u prošloj godini za čak 632 miliona KM...bla bla bla...u ovoj Bijeljini jedu vise kadaifa i hurmasica nego cijeli istambul. :-)
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#61170 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

jao_situacije wrote:
tek kad krene izvoz šumstera moći će reći kolika je zaduženost državetine, nikako prije toga
Koja zaduženost?23% trokutistana? :mrgreen: Šumska nije zadužena i to samo tako izgleda jer MMF,WB i EU ne mogu da vrate pare Guardianu
koje su pozajmili od šumske zbog stalnih blokada federalne đamahirije. :-D
General War

#61171 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by General War »

"Ministar spoljnih poslova Bosne i Hercegovine Igor Crnadak na konferenciji za novinare u Banjaluci je kazao da posjeta delegacije Južne Osetije BiH, odnosno Republici Srpskoj, povodom Dana Republike Srpske nema veze sa ministarstvom na čijem je čelu. Crnadak je rekao da je Hojt dobrodošao i u Banjaluku ili bilo gdje drugo u RS i BiH."
seln

#61172 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by seln »

prljavi Hare wrote:Aha,sad ste gotovi neprijatelji šumske!! :izet:
Večernje Novosti
| 10.01.2018. | 23:40

MILORAD DODIK BEZ DILEME: Popisali smo sve one koji su nam čestitali Dan Republike, ALI I ONE KOJI NISU!
;-)

Image

Popisali smo sve koji su bili na obeležavanju Dana Republike i koji su nam nam čestitali.Nemamo nameru da učestvujemo na ceremoniji bilo koje
države čiji ambasadori u BiH nisu bili ovde, rekao je predsednik Srpske Milorad Dodik
Je li ovaj rokovnik sa crnim koricama posudio od Woody-ja?
jao_situacije

#61173 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by jao_situacije »

prljavi Hare wrote:
jao_situacije wrote:
Koja zaduženost?23% trokutistana? :mrgreen: Šumska nije zadužena i to samo tako izgleda jer MMF,WB i EU ne mogu da vrate pare Guardianu
koje su pozajmili od šumske zbog stalnih blokada federalne đamahirije. :-D
da, da
kliring i to :mrgreen:

lapsus kolega :mrgreen:
horkesh

#61174 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by horkesh »

General War wrote:
"Tako daleko zaista nisam putovao,[/b :lol: ] ali ovo nije moje prvo putovanje jer sam bio u Donjeckoj narodnoj republici.

Nas povezuje i pravoslavlje, prijateljski odnosi sa Ruskom Federacijom, kao i sa Srbijom. Zato se sve složilo i to bi moralo, uveren sam, da od nas da napravi pouzdane prijatelje i partnere. Mislim da se to može ostvariti", kazao je.

Mene je drug Bibilov pravo ganuo. Toliko godina, a on je uspio otputovati u samo dvije zemlje - u Ukrajinu i u BiH. Pardon, u Donjeck i u RS!

A tek ovo o pravoslavnoj braći, pa onda dio o tome kako ih drugi ugnjetavaju i ne daju im priliku doći do riječi... E, fakat smo šupci, samo taki :cry:
Tomahawk11
Globalni moderator

#61175 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

Image

:-D
Locked