Tomahawk11 wrote:Nek ga odvedu do Bijeljine....da ga Kačavenda pomiluje....
kazu da je u formi. vjezbao je ovih dana u bijeljini.
Tomahawk11 wrote:Nek ga odvedu do Bijeljine....da ga Kačavenda pomiluje....
Pogledaj bagru, andjelearzuhal wrote:Pogledaj entitet taj, anđelepici wrote:"Mnogo je važno da Republika Srpska opstane, pa i da se spoji sa maticom Srbijom. Iskreno se nadam tome", rekao je Đorđević Srni.
sve sami pogani i prosjaci
slepi tumaruju u gomili,
svima su kičmu polomili
STOČNO SARAJEVO
Policija zaplijenila veću količinu droge na autobuskoj stanici u Lukavici

Jes vidio ovo?seln wrote:Romeo i Leposava:
Code: Select all
Wer gedacht hat, die FPÖ würde sich in der Regierung mäßigen,kann diese Illusion begraben. Die 48h-Bilanz: Hetze gegen Arbeitslose und Scheinasylanten,angeblich mehr Kriminelle als in Gotham City,die Huldigung von Genozid-Leugnern am Balkan facebook.com/christian.kern…"Podržavam svom snagom međunarodne aktivnosti RS-a i smatram da RS mora da ima mnogo kvalitetnije međunarodne aktivnosti, ali ovo što su uradili s Južnom Osetijom nanijelo je ogromnu štetu RS-u na međunarodnom planu. To je devalviranje značaja, statusa i međunarodnog položaja RS. U istu ravan stavljena je RS, koju podržavaju i koju su priznale sve zemlje UN-a, te jedna regija, sumnjivog međunarodnog položaja, veličine Prnjavora. To je nešto što ne treba RS", ustvrdio je Crnadak.
Jedan dan piju, drugi se trijezne.jao_situacije wrote:šta će raditi u lukavici 2 danaGeeTnT wrote:Sluzbena posjeta I.Sarajevu koja ce trajati dva dana....![]()
![]()
Ko u onoj priči "Ja tebi vojvodo, ti meni serdare. A obojica znamo .. !*Tomahawk11 wrote:Kako ovo bezvremenski zvuči.Samoproglašena Južna Osetija i bh. entitet RS jučer su potpisali sporazume o saradnji u oblasti privrede, ekonomije, kulture i obrazovanja.
Novi trendovi, svijet se mijenja.
PreCjednik inovator
kakav gotham city ne kontamLipeCvat wrote:Jes vidio ovo?seln wrote:Romeo i Leposava:
![]()
https://twitter.com/kernchri/status/951166111286026248Code: Select all
Wer gedacht hat, die FPÖ würde sich in der Regierung mäßigen,kann diese Illusion begraben. Die 48h-Bilanz: Hetze gegen Arbeitslose und Scheinasylanten,angeblich mehr Kriminelle als in Gotham City,die Huldigung von Genozid-Leugnern am Balkan facebook.com/christian.kern…
e ta , tajao_situacije wrote:ona što je radila u kabinetu guardiana ?dert wrote:Hare, a dje ona ZELJKA ne ZELJKOona maca , macketina , znas ti koja
Ponovo se proturaju priče i vrijeđaju ljudi...Srpska 2,5 puta zaduženija od FBiH
Republika Srpka,koja se svakodnevno zadužuje, 2,5 puta je zaduženija od Federacije BiH. Dug Republike Srpske se povećava i nema naznaka da će
stati i u ovoj godini, a Federacija BiH je uspjela da smanji dug u prošloj godini za čak 632 miliona KM.
u telekomu radi, ja mislim da se udaladert wrote:e ta , tajao_situacije wrote:ona što je radila u kabinetu guardiana ?dert wrote:Hare, a dje ona ZELJKA ne ZELJKOona maca , macketina , znas ti koja
prljavi Hare wrote:Ponovo se proturaju priče i vrijeđaju ljudi...Srpska 2,5 puta zaduženija od FBiH
Republika Srpka,koja se svakodnevno zadužuje, 2,5 puta je zaduženija od Federacije BiH. Dug Republike Srpske se povećava i nema naznaka da će
stati i u ovoj godini, a Federacija BiH je uspjela da smanji dug u prošloj godini za čak 632 miliona KM.Novinari pilećeg mozga kojima u Sarajevu iznesu baklavu i bozu nastavljaju da šire špekulacije
i laži.I malom djetetu je jasno da se ovakve analize mogu praviti tek nakon najnovijih investicionih ciklusa a ne ovako...paušalno.![]()
I šta hoće ovaj Frljo opet?Čak se ni Guardian ne pita oko nekih stvari već vanjsku politiku državetine vodi onako kako narod hoće,a narod
neće da ima nikakve odnose sa imperijalistima nego sa slobodarskim narodima a u ovom slučaju to je narod Južne Osetije.
a još nije krenuo ni izvoz šumsteraprljavi Hare wrote:Ponovo se proturaju priče i vrijeđaju ljudi...Srpska 2,5 puta zaduženija od FBiH
stati i u ovoj godini, a Federacija BiH je uspjela da smanji dug u prošloj godini za čak 632 miliona KM.Novinari pilećeg mozga kojima u Sarajevu iznesu baklavu i bozu nastavljaju da šire špekulacije
i laži.I malom djetetu je jasno da se ovakve analize mogu praviti tek nakon najnovijih investicionih ciklusa a ne ovako...paušalno.![]()
I šta hoće ovaj Frljo opet?Čak se ni Guardian ne pita oko nekih stvari već vanjsku politiku državetine vodi onako kako narod hoće,a narod
neće da ima nikakve odnose sa imperijalistima nego sa slobodarskim narodima a u ovom slučaju to je narod Južne Osetije.

Koja zaduženost?23% trokutistana?jao_situacije wrote:
a još nije krenuo ni izvoz šumstera
tek kad krene izvoz šumstera moći će reći kolika je zaduženost državetine, nikako prije toga
"Ministar spoljnih poslova Bosne i Hercegovine Igor Crnadak na konferenciji za novinare u Banjaluci je kazao da posjeta delegacije Južne Osetije BiH, odnosno Republici Srpskoj, povodom Dana Republike Srpske nema veze sa ministarstvom na čijem je čelu. Crnadak je rekao da je Hojt dobrodošao i u Banjaluku ili bilo gdje drugo u RS i BiH."
Je li ovaj rokovnik sa crnim koricama posudio od Woody-ja?prljavi Hare wrote:Aha,sad ste gotovi neprijatelji šumske!!![]()
Večernje Novosti
| 10.01.2018. | 23:40
MILORAD DODIK BEZ DILEME: Popisali smo sve one koji su nam čestitali Dan Republike, ALI I ONE KOJI NISU!![]()
Popisali smo sve koji su bili na obeležavanju Dana Republike i koji su nam nam čestitali.Nemamo nameru da učestvujemo na ceremoniji bilo koje
države čiji ambasadori u BiH nisu bili ovde, rekao je predsednik Srpske Milorad Dodik
da, daprljavi Hare wrote:Koja zaduženost?23% trokutistana?jao_situacije wrote:
a još nije krenuo ni izvoz šumstera
tek kad krene izvoz šumstera moći će reći kolika je zaduženost državetine, nikako prije togaŠumska nije zadužena i to samo tako izgleda jer MMF,WB i EU ne mogu da vrate pare Guardianu
koje su pozajmili od šumske zbog stalnih blokada federalne đamahirije.
General War wrote:
"Tako daleko zaista nisam putovao,[/b] ali ovo nije moje prvo putovanje jer sam bio u Donjeckoj narodnoj republici.
Nas povezuje i pravoslavlje, prijateljski odnosi sa Ruskom Federacijom, kao i sa Srbijom. Zato se sve složilo i to bi moralo, uveren sam, da od nas da napravi pouzdane prijatelje i partnere. Mislim da se to može ostvariti", kazao je.