Serie A

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Zatamnjena stakla

#6101 Re: Serie A

Post by Zatamnjena stakla »

Igrao bi' on itekako. Jesu oni standardni ali uvijek treba široka klupa. Tu su povrede, previše utakmica, reprezentacija i sve to treba fino ukalkulisat :mrgreen:

Hoš se kladit da će u Juve :mrgreen:
bosanska senzacija

#6102 Re: Serie A

Post by bosanska senzacija »

Može :mrgreen:

Ako izabere Juve prije Intera ja ću na avatar staviti sliku po tvojoj želji, ako bude obratno računaj da ćeš za iduću sezonu nositi avatar no kojem piše Juve Merda :D :oops:

Dogovoreno?
Zatamnjena stakla

#6103 Re: Serie A

Zdogovoreno :D

Ako nigdje ne pređe onda ga jebi :lol:
ortodont

#6104 Re: Serie A

Post by ortodont »

Pa Nainggolan je već bio pred potpisom lani, a pogotovo ovog zadnjeg prelaznog roka gdje je do zadnje minute bio u hotelu čekajući Cellina koji nije dao OK na kraju.

Treba nam back-up, on ili Fernando iz Porta bi bili ok, a priča oko male minutaže nema mjesta, Conte svim igračima, pogotovo kvalitetnim, daje šanse dovoljno.
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#6105 Re: Serie A

Post by I am Happy »

Fabio malo igra skroz, a kada god igra daje golove
groove

#6106 Re: Serie A

Post by groove »

evo i u reprezentaciji balotelli samo pada. jednom je bio i faul ali sma je kriv sto sudije nece da sviraju...
Zatamnjena stakla

#6107 Re: Serie A

Ma Baloteli je lud k'o struja :mrgreen:
BHF_Manijak

#6108 Re: Serie A

Post by BHF_Manijak »

Cak ga je njegov igrac napao kad je pao, bs govori onaj frajko na ZDF-u. Iako JESTE bio faul, govori mu saigrac u fazonu koji qrac padas, mog'o si nastavit ici i imali bi cistu sansu.
DonVitoN

#6109 Re: Serie A

Post by DonVitoN »

Njemacka igrala sa 10 % sange i kao takva nadigrala "nasu" dragu Italiju.
Vidimo kako Italija tone na granici drugog i treceg nivoa nazalost vise nema ni lude talijan ske sreca da nas spasi..
Sva sreca pa su igrali u najlosijoj grupi za klf. SP., Seria A nikad losija ali donekle samo je Napoli obraz Seria A u Europi jer rame uz rame sa viceprvakom Europe i vjerovatno novim prvakom PL (Engleske) najjace lige na Svijetu.
BHF_Manijak

#6110 Re: Serie A

Post by BHF_Manijak »

Ma nije istina da je Njemacka igrala sa 10%! Pa gledao sam utakmicu, skoro pa prvi sastavi i jednih i drugih. DObra tekma, doduse Italijani malo vise defanzivi orjentisani, ali i logicno s obzirom na veliki napdacki potencijal Njemacke.
Italija kakav god sastav imala i kakve god okolnosti, uvijek ce biti gutav protivnik svakome, uostalom kao i Njemacka, dva najveca velikana evropskog fudbala, ubjedljivo.
Uvijek ce biti gutave tekme izmedju njih, bez obzira koliko "jaci" tim imali jedni ili drugi u tom trenutku od protivnika, ipak je derbi derbi, a ovo je pravi derbi reprezentativnog fudbala.
Njemacka nesto veceras bolja, Italija takticki savrsena. Nema sanse da rupu u odbrani nadjes. Malo je nesto bolje islo kako je svjezi Ozil usao.
relativno84

#6111 Re: Serie A

Post by relativno84 »

DonVitoN wrote:Seria A nikad losija ali donekle samo je Napoli obraz Seria A u Europi jer rame uz rame sa viceprvakom Europe
:oops: :lol: :lol: :lol:

Na veliku srecu svih nas koji volimo talijanski fudbal pa smo mogli uzivati gledajuci Napoli prije heftu kako unistava mali Juventus :thumbup: uuh uuuh pardon, pomijesalo mi se sad sve :-) zbuni me ovo "Napoli obraz Seria A" :kiss:
Juvelandia

#6112 Re: Serie A

Post by Juvelandia »

DonVitoN wrote:Njemacka igrala sa 10 % sange i kao takva nadigrala "nasu" dragu Italiju.
Vidimo kako Italija tone na granici drugog i treceg nivoa nazalost vise nema ni lude talijan ske sreca da nas spasi..
Sva sreca pa su igrali u najlosijoj grupi za klf. SP., Seria A nikad losija ali donekle samo je Napoli obraz Seria A u Europi jer rame uz rame sa viceprvakom Europe i vjerovatno novim prvakom PL (Engleske) najjace lige na Svijetu.
Samo da ti se nasmijem na ranije postove :lol: Napoli ce ovo , Higuain ce ono :izet:
groove

#6113 Re: Serie A

Post by groove »

sta je sa cassanom i reprezentacijom? 10 puta je bolji od osvalda...
MOSALJOZE

#6114 Re: Serie A

Post by MOSALJOZE »

DonVitoN wrote:Njemacka igrala sa 10 % sange i kao takva nadigrala "nasu" dragu Italiju.
:jbt:
Zatamnjena stakla

#6115 Re: Serie A

Ahahahahahahahahaha!

:thumbup:
salle_eh1986

#6116 Re: Serie A

Post by salle_eh1986 »

pusti vodu da "biseri" odu :D
salle_eh1986

#6117 Re: Serie A

Post by salle_eh1986 »

BHF_Manijak wrote:Italija kakav god sastav imala i kakve god okolnosti, uvijek ce biti gutav protivnik svakome, uostalom kao i Njemacka, dva najveca velikana evropskog fudbala, ubjedljivo.
Uvijek ce biti gutave tekme izmedju njih, bez obzira koliko "jaci" tim imali jedni ili drugi u tom trenutku od protivnika, ipak je derbi derbi, a ovo je pravi derbi reprezentativnog fudbala.
18 godina buba švabe nisu dobile italiju :izet:
groove

#6118 Re: Serie A

Post by groove »

sampdoria dobila novog trenera :lol:
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#6119 Re: Serie A

Post by I am Happy »

Mislim da je greska Italija bila u tome sto nisu pozvali citav sastav Napolija da igra za reprezentaciju.
Ako im fali Italijana, mogli su pofatati gradjane sa ulica Napulja i oni bi sigurno igrali bolje od onih Juventusovaca i tada švabe ne bi imali nikave sanse :wink:
Jos da moze za Italiju igrati pravi argentinac.... ehh...

Nego kako ti fakat ne dosadi praviti nove akaunte i mail adrese :shock:
Meni se mrsko registrovati na bilo koji forum, a jos ne moram novi mail praviti :D
salle_eh1986

#6120 Re: Serie A

Post by salle_eh1986 »

Yahel wrote:Mislim da je greska Italija bila u tome sto nisu pozvali citav sastav Napolija da igra za reprezentaciju.
Ako im fali Italijana, mogli su pofatati gradjane sa ulica Napulja i oni bi sigurno igrali bolje od onih Juventusovaca i tada švabe ne bi imali nikave sanse :wink:
Jos da moze za Italiju igrati pravi argentinac.... ehh...

Nego kako ti fakat ne dosadi praviti nove akaunte i mail adrese :shock:
Meni se mrsko registrovati na bilo koji forum, a jos ne moram novi mail praviti :D
čovjek jednostavno uživa uveseljavajući široke narodne mase :D
wickerman

#6121 Re: Serie A

Post by wickerman »

Jednostavno se skrece tema sa Napolia koji je u pravom smislu rijeci ispao jadan protivnik u nedelju. Sad je repka glavna tema koja redovno njemce dobija na velikim takmicenjima iako njemci na papiru budu favoriti.
Zatamnjena stakla

#6122 Re: Serie A

Imam osjećaj da će se Napoli namučit' protiv Parme a Milan ako izgubi nek se ubiju.
DonVitoN

#6123 Re: Serie A

Post by DonVitoN »

Sorel wrote:Imam osjećaj da će se Napoli namučit' protiv Parme a Milan ako izgubi nek se ubiju.
:lol: :nevjerujem:
relativno84

#6124 Re: Serie A

Post by relativno84 »

Sorel wrote:Imam osjećaj da će se Napoli namučit' protiv Parme a Milan ako izgubi nek se ubiju.
Vrlo moguce jer forma napolitanaca je u padu jos se nisu oporavili od onog deklasiranja iz zadnje tekme tako da bi mljekari mogli uzeti neki bod :oops: :lol:
Zatamnjena stakla

#6125 Re: Serie A

DonVitoN wrote:
:lol: :nevjerujem:

Đesi vitone, kućo stara :kiss:
Post Reply