Hoš se kladit da će u Juve
Serie A
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Zatamnjena stakla
#6101 Re: Serie A
Igrao bi' on itekako. Jesu oni standardni ali uvijek treba široka klupa. Tu su povrede, previše utakmica, reprezentacija i sve to treba fino ukalkulisat
-
bosanska senzacija
#6102 Re: Serie A
Može
Ako izabere Juve prije Intera ja ću na avatar staviti sliku po tvojoj želji, ako bude obratno računaj da ćeš za iduću sezonu nositi avatar no kojem piše Juve Merda
Dogovoreno?
Ako izabere Juve prije Intera ja ću na avatar staviti sliku po tvojoj želji, ako bude obratno računaj da ćeš za iduću sezonu nositi avatar no kojem piše Juve Merda
Dogovoreno?
- Zatamnjena stakla
#6103 Re: Serie A
Zdogovoreno 
Ako nigdje ne pređe onda ga jebi
Ako nigdje ne pređe onda ga jebi
- ortodont
#6104 Re: Serie A
Pa Nainggolan je već bio pred potpisom lani, a pogotovo ovog zadnjeg prelaznog roka gdje je do zadnje minute bio u hotelu čekajući Cellina koji nije dao OK na kraju.
Treba nam back-up, on ili Fernando iz Porta bi bili ok, a priča oko male minutaže nema mjesta, Conte svim igračima, pogotovo kvalitetnim, daje šanse dovoljno.
Treba nam back-up, on ili Fernando iz Porta bi bili ok, a priča oko male minutaže nema mjesta, Conte svim igračima, pogotovo kvalitetnim, daje šanse dovoljno.
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#6105 Re: Serie A
Fabio malo igra skroz, a kada god igra daje golove
-
groove
#6106 Re: Serie A
evo i u reprezentaciji balotelli samo pada. jednom je bio i faul ali sma je kriv sto sudije nece da sviraju...
- Zatamnjena stakla
#6107 Re: Serie A
Ma Baloteli je lud k'o struja 
- BHF_Manijak
#6108 Re: Serie A
Cak ga je njegov igrac napao kad je pao, bs govori onaj frajko na ZDF-u. Iako JESTE bio faul, govori mu saigrac u fazonu koji qrac padas, mog'o si nastavit ici i imali bi cistu sansu.
- DonVitoN
#6109 Re: Serie A
Njemacka igrala sa 10 % sange i kao takva nadigrala "nasu" dragu Italiju.
Vidimo kako Italija tone na granici drugog i treceg nivoa nazalost vise nema ni lude talijan ske sreca da nas spasi..
Sva sreca pa su igrali u najlosijoj grupi za klf. SP., Seria A nikad losija ali donekle samo je Napoli obraz Seria A u Europi jer rame uz rame sa viceprvakom Europe i vjerovatno novim prvakom PL (Engleske) najjace lige na Svijetu.
Vidimo kako Italija tone na granici drugog i treceg nivoa nazalost vise nema ni lude talijan ske sreca da nas spasi..
Sva sreca pa su igrali u najlosijoj grupi za klf. SP., Seria A nikad losija ali donekle samo je Napoli obraz Seria A u Europi jer rame uz rame sa viceprvakom Europe i vjerovatno novim prvakom PL (Engleske) najjace lige na Svijetu.
- BHF_Manijak
#6110 Re: Serie A
Ma nije istina da je Njemacka igrala sa 10%! Pa gledao sam utakmicu, skoro pa prvi sastavi i jednih i drugih. DObra tekma, doduse Italijani malo vise defanzivi orjentisani, ali i logicno s obzirom na veliki napdacki potencijal Njemacke.
Italija kakav god sastav imala i kakve god okolnosti, uvijek ce biti gutav protivnik svakome, uostalom kao i Njemacka, dva najveca velikana evropskog fudbala, ubjedljivo.
Uvijek ce biti gutave tekme izmedju njih, bez obzira koliko "jaci" tim imali jedni ili drugi u tom trenutku od protivnika, ipak je derbi derbi, a ovo je pravi derbi reprezentativnog fudbala.
Njemacka nesto veceras bolja, Italija takticki savrsena. Nema sanse da rupu u odbrani nadjes. Malo je nesto bolje islo kako je svjezi Ozil usao.
Italija kakav god sastav imala i kakve god okolnosti, uvijek ce biti gutav protivnik svakome, uostalom kao i Njemacka, dva najveca velikana evropskog fudbala, ubjedljivo.
Uvijek ce biti gutave tekme izmedju njih, bez obzira koliko "jaci" tim imali jedni ili drugi u tom trenutku od protivnika, ipak je derbi derbi, a ovo je pravi derbi reprezentativnog fudbala.
Njemacka nesto veceras bolja, Italija takticki savrsena. Nema sanse da rupu u odbrani nadjes. Malo je nesto bolje islo kako je svjezi Ozil usao.
- relativno84
#6111 Re: Serie A
DonVitoN wrote:Seria A nikad losija ali donekle samo je Napoli obraz Seria A u Europi jer rame uz rame sa viceprvakom Europe
Na veliku srecu svih nas koji volimo talijanski fudbal pa smo mogli uzivati gledajuci Napoli prije heftu kako unistava mali Juventus
-
Juvelandia
#6112 Re: Serie A
Samo da ti se nasmijem na ranije postoveDonVitoN wrote:Njemacka igrala sa 10 % sange i kao takva nadigrala "nasu" dragu Italiju.
-
groove
#6113 Re: Serie A
sta je sa cassanom i reprezentacijom? 10 puta je bolji od osvalda...
- MOSALJOZE
#6114 Re: Serie A
DonVitoN wrote:Njemacka igrala sa 10 % sange i kao takva nadigrala "nasu" dragu Italiju.
- Zatamnjena stakla
#6115 Re: Serie A
Ahahahahahahahahaha!DonVitoN wrote:Njemacka igrala sa 10 % sange i kao takva nadigrala "nasu" dragu Italiju.
-
salle_eh1986
#6116 Re: Serie A
pusti vodu da "biseri" oduDonVitoN wrote:Njemacka igrala sa 10 % sange i kao takva nadigrala "nasu" dragu Italiju.
-
salle_eh1986
#6117 Re: Serie A
18 godina buba švabe nisu dobile italijuBHF_Manijak wrote:Italija kakav god sastav imala i kakve god okolnosti, uvijek ce biti gutav protivnik svakome, uostalom kao i Njemacka, dva najveca velikana evropskog fudbala, ubjedljivo.
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#6119 Re: Serie A
Mislim da je greska Italija bila u tome sto nisu pozvali citav sastav Napolija da igra za reprezentaciju.
Ako im fali Italijana, mogli su pofatati gradjane sa ulica Napulja i oni bi sigurno igrali bolje od onih Juventusovaca i tada švabe ne bi imali nikave sanse
Jos da moze za Italiju igrati pravi argentinac.... ehh...
Nego kako ti fakat ne dosadi praviti nove akaunte i mail adrese
Meni se mrsko registrovati na bilo koji forum, a jos ne moram novi mail praviti
Ako im fali Italijana, mogli su pofatati gradjane sa ulica Napulja i oni bi sigurno igrali bolje od onih Juventusovaca i tada švabe ne bi imali nikave sanse
Nego kako ti fakat ne dosadi praviti nove akaunte i mail adrese
-
salle_eh1986
#6120 Re: Serie A
čovjek jednostavno uživa uveseljavajući široke narodne maseYahel wrote:Mislim da je greska Italija bila u tome sto nisu pozvali citav sastav Napolija da igra za reprezentaciju.
Ako im fali Italijana, mogli su pofatati gradjane sa ulica Napulja i oni bi sigurno igrali bolje od onih Juventusovaca i tada švabe ne bi imali nikave sanse![]()
Nego kako ti fakat ne dosadi praviti nove akaunte i mail adrese![]()
- wickerman
#6121 Re: Serie A
Jednostavno se skrece tema sa Napolia koji je u pravom smislu rijeci ispao jadan protivnik u nedelju. Sad je repka glavna tema koja redovno njemce dobija na velikim takmicenjima iako njemci na papiru budu favoriti.
- Zatamnjena stakla
#6122 Re: Serie A
Imam osjećaj da će se Napoli namučit' protiv Parme a Milan ako izgubi nek se ubiju.
- DonVitoN
#6123 Re: Serie A
Sorel wrote:Imam osjećaj da će se Napoli namučit' protiv Parme a Milan ako izgubi nek se ubiju.
- relativno84
#6124 Re: Serie A
Vrlo moguce jer forma napolitanaca je u padu jos se nisu oporavili od onog deklasiranja iz zadnje tekme tako da bi mljekari mogli uzeti neki bodSorel wrote:Imam osjećaj da će se Napoli namučit' protiv Parme a Milan ako izgubi nek se ubiju.
- Zatamnjena stakla
#6125 Re: Serie A
DonVitoN wrote:Sorel wrote:Imam osjećaj da će se Napoli namučit' protiv Parme a Milan ako izgubi nek se ubiju.![]()
Đesi vitone, kućo stara