I meni ono isto tako izgleda!lijepa u dusi wrote:Isto kao da se na autoputu smanjuje dozvoljena brzina na mjestima ukljucenja na autoput...Romeo 80 wrote:Sve je to ok, ali mi nije jasno zašto bi taj znak ograničenja važio samo do podvožnjaka? Kada ideš u pravcu Ilidže, tu nemaš nikakvu opciju skretanja, tako da je u najmanju ruku teško govoriti o nekakvoj raskrsnici?! Imaš odvojak kojim skrećeš prema Bačićima, ali to nije klasična raskrsnica po meni, već put za sebe
60 je ogranicenje, zvala i pitala. Kakva je igranka posrijedi, ne znam.
Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
#6051 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
-
samo pozitiva
#6052 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
koga si zvala i pitala? ako je 60 ogranicenje (ko sto kazu) a ti vozila 63km/h, pravac sudlijepa u dusi wrote:Isto kao da se na autoputu smanjuje dozvoljena brzina na mjestima ukljucenja na autoput...Romeo 80 wrote:Sve je to ok, ali mi nije jasno zašto bi taj znak ograničenja važio samo do podvožnjaka? Kada ideš u pravcu Ilidže, tu nemaš nikakvu opciju skretanja, tako da je u najmanju ruku teško govoriti o nekakvoj raskrsnici?! Imaš odvojak kojim skrećeš prema Bačićima, ali to nije klasična raskrsnica po meni, već put za sebe
60 je ogranicenje, zvala i pitala. Kakva je igranka posrijedi, ne znam.
7a) vozač koji se vozilom na putu u naselju krede brzinom koja je 10-20 km/h veča od dozvoljene, odnosno vozač koji se vozilom na putu van naselja krede brzinom koja je od 20-30 km/h veda od dozvoljene (član 44. i član 46. st. (1) i (2));
- sve na kvadrat
#6053 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nervira me vožnja 50km/h iako je ograničenje 80km/h. Kazna za pričanje na telefon u toku vožnje, da je 500KM, malo je. Nikad čulo za desni i lijevi žmigavac. Promjeniti sijalice za kočnice mrsko mu, ma jok neka ja ću bacati grah da vidim kada ćeš zakočiti itd....
- Nabucco
#6054 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
UH, ako je ovo istina ima da me nema... Pretezno i ja kad nema niko ispred vozim 65, mada ne znam.. Na stupu nisam prolazio po mraku, al po gradu prođem svaku noć sa 65, i nikad nisam vidio blic... Mislim da nema znak za 50km/h, jer ovaj znak ispod koje piše da je radaraska kontrola ujedno znaci da je to ogranicenje na radarskoj kontroli...
- Nabucco
#6055 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Zato je kamerica zakon, mada se ne bi mogao oprati do kraja, ali bi bar bio zadovljan sa krivicom 50-50.... Tako da se more slikati sa parama od osiguranja....sve na kvadrat wrote:Nervira me vožnja 50km/h iako je ograničenje 80km/h. Kazna za pričanje na telefon u toku vožnje, da je 500KM, malo je. Nikad čulo za desni i lijevi žmigavac. Promjeniti sijalice za kočnice mrsko mu, ma jok neka ja ću bacati grah da vidim kada ćeš zakočiti itd....
-
condy
#6056 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Živcira me kad neko ispred mene non stop koči...ne zna kočiti motorom pa siluje kočnice i gdje treba i gdje ne treba, a na pravcu mangup po gasu
- sve na kvadrat
#6057 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma kakva kamera, skuplja bi me popravka koštala...Nabucco wrote:Zato je kamerica zakon, mada se ne bi mogao oprati do kraja, ali bi bar bio zadovljan sa krivicom 50-50.... Tako da se more slikati sa parama od osiguranja....sve na kvadrat wrote:Nervira me vožnja 50km/h iako je ograničenje 80km/h. Kazna za pričanje na telefon u toku vožnje, da je 500KM, malo je. Nikad čulo za desni i lijevi žmigavac. Promjeniti sijalice za kočnice mrsko mu, ma jok neka ja ću bacati grah da vidim kada ćeš zakočiti itd....
- Nabucco
#6058 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pa nisam mislio da se namjerno zapucaš u njegasve na kvadrat wrote:Ma kakva kamera, skuplja bi me popravka koštala...Nabucco wrote:Zato je kamerica zakon, mada se ne bi mogao oprati do kraja, ali bi bar bio zadovljan sa krivicom 50-50.... Tako da se more slikati sa parama od osiguranja....sve na kvadrat wrote:Nervira me vožnja 50km/h iako je ograničenje 80km/h. Kazna za pričanje na telefon u toku vožnje, da je 500KM, malo je. Nikad čulo za desni i lijevi žmigavac. Promjeniti sijalice za kočnice mrsko mu, ma jok neka ja ću bacati grah da vidim kada ćeš zakočiti itd....
Već za nedo bog...
-
condy
#6059 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nehatno se zapucaj onako ko fol on naglo zakocio a sijalice nisu radile i jbg 
-
condy
#6060 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Inace kad smo kod tih kamera. Mozeli neko preporuciti neku dash kameru i kako se krecu cijene ?
-
samo pozitiva
#6061 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
http://forum.klix.ba/dash-cam-izbor-sav ... 39784.htmlcondy wrote:Inace kad smo kod tih kamera. Mozeli neko preporuciti neku dash kameru i kako se krecu cijene ?
- sve na kvadrat
#6062 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
condy wrote:Nehatno se zapucaj onako ko fol on naglo zakocio a sijalice nisu radile i jbg
Da imam kuku naprijed vrlo rado....
- sema911s
#6063 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kamera na ebay od 17KM, i vrijedi...Nabucco wrote:Zato je kamerica zakon, mada se ne bi mogao oprati do kraja, ali bi bar bio zadovljan sa krivicom 50-50.... Tako da se more slikati sa parama od osiguranja....sve na kvadrat wrote:Nervira me vožnja 50km/h iako je ograničenje 80km/h. Kazna za pričanje na telefon u toku vožnje, da je 500KM, malo je. Nikad čulo za desni i lijevi žmigavac. Promjeniti sijalice za kočnice mrsko mu, ma jok neka ja ću bacati grah da vidim kada ćeš zakočiti itd....
Conrad ima neke od 50KM kakve su....
Ali koliko god neko pricao da ne vazi taj snimak na suduu... Huhuuubhh vjerujte vazii
-
mahalas505
#6064 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma ne brinem se ja za tebe, znas ti pritisnuti gas kad trebacondy wrote:Živcira me kad neko ispred mene non stop koči...ne zna kočiti motorom pa siluje kočnice i gdje treba i gdje ne treba, a na pravcu mangup po gasu
- KB9
#6065 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
hadzija izbaci zmigavac pa ga preleti pred radarom 
-
condy
#6066 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ne zalim se bolan zbog brzine vec zbog kocenjamahalas505 wrote:Ma ne brinem se ja za tebe, znas ti pritisnuti gas kad trebacondy wrote:Živcira me kad neko ispred mene non stop koči...ne zna kočiti motorom pa siluje kočnice i gdje treba i gdje ne treba, a na pravcu mangup po gasu. Malo je paradoksalno, da se ti nasao zaliti na nekoga u vezi brzine.
-
condy
#6067 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Preskoci i njega i radarKB9 wrote:hadzija izbaci zmigavac pa ga preleti pred radarom
Ti me podsjecas na jednog lika kojeg je policija zajebavala jer vozi sporo
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#6068 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Par puta je falilo, da ispadne na cestu kad je prelazio preko rupcaga i sahtova, a vozio k'o puz, i pravio kolonu. Zao mi lika koji je sjedio na zadnjem i cuvao ovaj sto/stalak. Mislim da je istegao sve moguce misice.
-
lijepa u dusi
#6069 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Eh 'vako... zvala čovjeka koji je u toku i sa zakonima i sa svim mogućim ograničenjima kad je Sarajevo u pitanju, ima čovjek sve u malom prstu. Ograničenje je 60 km/h.samo pozitiva wrote:koga si zvala i pitala? ako je 60 ogranicenje (ko sto kazu) a ti vozila 63km/h, pravac sudlijepa u dusi wrote:Isto kao da se na autoputu smanjuje dozvoljena brzina na mjestima ukljucenja na autoput...Romeo 80 wrote:Sve je to ok, ali mi nije jasno zašto bi taj znak ograničenja važio samo do podvožnjaka? Kada ideš u pravcu Ilidže, tu nemaš nikakvu opciju skretanja, tako da je u najmanju ruku teško govoriti o nekakvoj raskrsnici?! Imaš odvojak kojim skrećeš prema Bačićima, ali to nije klasična raskrsnica po meni, već put za sebe
60 je ogranicenje, zvala i pitala. Kakva je igranka posrijedi, ne znam.![]()
7a) vozač koji se vozilom na putu u naselju krede brzinom koja je 10-20 km/h veča od dozvoljene, odnosno vozač koji se vozilom na putu van naselja krede brzinom koja je od 20-30 km/h veda od dozvoljene (član 44. i član 46. st. (1) i (2));
E, sad je neka druga stvar što su se moj muž i otac sastali i zezali me cijeli dan za tu kaznu koju nisam ni dobila. Dakle, 60 ograničenje, može se i do 70 ići.
Eto, da ne konta raja koja tako vozi da će im stići čestitka, neće. Bar ne ako nemate dvojicu, najblaže rečeno šaljivdžija, u porodici.
-
IcedFlame
#6070 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Naravoucenje: Bolje jedan saljivdzija na forumu, nego dva u porodici, ili obratno? 
- muha_sa
#6071 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
lijepa u dusi wrote:
Eh 'vako... zvala čovjeka koji je u toku i sa zakonima i sa svim mogućim ograničenjima kad je Sarajevo u pitanju, ima čovjek sve u malom prstu. Ograničenje je 60 km/h.
E, sad je neka druga stvar što su se moj muž i otac sastali i zezali me cijeli dan za tu kaznu koju nisam ni dobila. Dakle, 60 ograničenje, može se i do 70 ići.
Eto, da ne konta raja koja tako vozi da će im stići čestitka, neće. Bar ne ako nemate dvojicu, najblaže rečeno šaljivdžija, u porodici.
našla nas zajebavat
-
Leon16v
- Vozim: Staro željezo
#6072 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja prodjem i po 65, malo vise, kad jucer procitah ovo tvoje, tacno mi nesto lose bilo 
- KB9
#6073 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ma ti i tvoje price, rezonovanja, vazda sve pogresnocondy wrote:Preskoci i njega i radarKB9 wrote:hadzija izbaci zmigavac pa ga preleti pred radarom![]()
Ti me podsjecas na jednog lika kojeg je policija zajebavala jer vozi sporo
- MOSALJOZE
#6074 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Isti sam,i sve vracam film,koliko sam vozio,i što još nisu stigle kazneLeon16v wrote:Ja prodjem i po 65, malo vise, kad jucer procitah ovo tvoje, tacno mi nesto lose bilo
-
zdruzdjo
#6075 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
E sad zapamti dobro sta cu ti reci jednu staaaaru poslovicu.lijepa u dusi wrote: E, sad je neka druga stvar što su se moj muž i otac sastali i zezali me cijeli dan za tu kaznu koju nisam ni dobila. Dakle, 60 ograničenje, može se i do 70 ići.
Osveta je jelo koje je najbolje kad je servirano hladno.
Uuuuuuu kako bi smislio pakost, da bi novine pisale.
Tipa kradja auta, dogovaranje o cjeni otkupa, ne smije policija nista jer cemo zapaliti isto......
Mhhhh kako mi se javi mali crveni na desnom ramenu u takvim slucajevima.