AS Roma

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
KPNCTNJAH

#6001 Re: AS Roma

Post by KPNCTNJAH »

hrasno38 wrote:
KPNCTNJAH wrote:Nasli ste s kim cete raspravljati :mrgreen: pa tom njegovom logikom imas hiljade autogolova iz slobodnjaka, kad lopta malo zakaci nekog u zivom zidu... ili kad igrac loptu salje u raslje, golman se baci i zakaci je malo vrhovima prstiju, ali ipak udje u gol, to je autogol :mrgreen:
Kad si nepismen da ti ponovim!!!

"U nogometu, autogol je gol postignut od igrača koji je loptu napucao ili joj bilo kako promijenio smjer, tako da ona uđe u gol njegove momčadi. Igraču koji je postigao autogol pripisuje se pogodak. Ako se lopta odbila od igrača nakon udarca protivničkog igrača i prevarila njegovog vratara, gol se može pripisati dvojici igrača:

* igraču koji je pucao, ako bi lopta i bez dodira nespretnog išla unutar mreže, čak i ako bi je vratar lagano obranio
* ili se postignut gol karakterizira kao autogol, ako je već spomenuti nespretni igrač u potpunosti promijenio smjer lopte, tako da lopta promijeni smjer u potpunosti, te uđe u gol.
* autogol iz slobodnog udarca nije moguc i sudija u tom slucaju treba da dosudi korner za ekipu koja napada.
Sampion si foruma, cestitam... moram citirati, da se ova genijalnost ne zagubi negdje :mrgreen:
Ubuduce, kad neko krene u raspravu s tobom, samo treba da se sjeti ovog posta, izmedju ostalog :oops:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#6002 Re: AS Roma

Post by hrasno38 »

KPNCTNJAH wrote:
hrasno38 wrote:
KPNCTNJAH wrote:Nasli ste s kim cete raspravljati :mrgreen: pa tom njegovom logikom imas hiljade autogolova iz slobodnjaka, kad lopta malo zakaci nekog u zivom zidu... ili kad igrac loptu salje u raslje, golman se baci i zakaci je malo vrhovima prstiju, ali ipak udje u gol, to je autogol :mrgreen:
Kad si nepismen da ti ponovim!!!

"U nogometu, autogol je gol postignut od igrača koji je loptu napucao ili joj bilo kako promijenio smjer, tako da ona uđe u gol njegove momčadi. Igraču koji je postigao autogol pripisuje se pogodak. Ako se lopta odbila od igrača nakon udarca protivničkog igrača i prevarila njegovog vratara, gol se može pripisati dvojici igrača:

* igraču koji je pucao, ako bi lopta i bez dodira nespretnog išla unutar mreže, čak i ako bi je vratar lagano obranio
* ili se postignut gol karakterizira kao autogol, ako je već spomenuti nespretni igrač u potpunosti promijenio smjer lopte, tako da lopta promijeni smjer u potpunosti, te uđe u gol.
* autogol iz slobodnog udarca nije moguc i sudija u tom slucaju treba da dosudi korner za ekipu koja napada.
Sampion si foruma, cestitam... moram citirati, da se ova genijalnost ne zagubi negdje :mrgreen:
Ubuduce, kad neko krene u raspravu s tobom, samo treba da se sjeti ovog posta, izmedju ostalog :oops:
https://hr.wikipedia.org/wiki/Autogol

nije to moja genijalnost sampione...ne izmisljam ja toplu vodu nego samo koristim racunar a upravo o tome sto si boldirao se pisalo i ovdje negdje na forumu....evo...primjer 8

http://forum.klix.ba/10-nevjerovatnih-n ... 82572.html
KPNCTNJAH

#6003 Re: AS Roma

Post by KPNCTNJAH »

Citaj s razumijevanjem, to sto si ti boldirao samo dio mog komentara je druga stvar... i jos ka'e ja boldirao :mrgreen: to pravilo o kojem pricas postoji, ali se odnosi na slobodan udarac koji igrac izvodi tako sto suta na svoj gol i postize gol, u tom slucaju sudija dosudjuje korner za protivnicku ekipu, ako niko drugi ne dotakne loptu na putu ka mrezi... a ja ti napisem kako imas hiljade "autogolova" po tvojoj logici iz klasicnih slobodnih udaraca... cak ti i pise u mom prvom postu pa tom njegovom logikom imas hiljade autogolova iz slobodnjaka, kad lopta malo zakaci nekog u zivom zidu.. zasto bi postavljao zivi zid ako sutas na svoj gol... ti si se pogubio opasno... nema pravila koje mozes iskopati koje ce dokazati da si u pravu za bilo sta sto tvrdis, samo se ukopavas dodatno... ohladi malo od foruma, mozda ljudi zaborave vremenom na ovo, pa se vrati da nam drzis lekcije opet :mrgreen:
Nadzorna_ploca

#6004 Re: AS Roma

Post by Nadzorna_ploca »

Jebote ovaj 38 bi se i sa zidom posvadjao. :D
mad_max_ba

#6005 Re: AS Roma

Post by mad_max_ba »

Predlazem temu pravila fudbala i lijepog ponasanja
mO k3

#6006 Re: AS Roma

Post by mO k3 »

hahahhahahahaahhahaha

sto vas @hrasno38 dribla izvinjavam se terorizira :mrgreen:
hrasno38

#6007 Re: AS Roma

Post by hrasno38 »

mO k3 wrote:hahahhahahahaahhahaha

nadoce oni moj @moke....polako :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#6008 Re: AS Roma

Post by Tomahawk11 »

Jah :zoka:
mO k3

#6009 Re: AS Roma

Post by mO k3 »

hrasno38 wrote:
mO k3 wrote:hahahhahahahaahhahaha

nadoce oni moj @moke....polako :D
naporan si moj hrasno , naporan .....tebe i jos jedan ili dva forumasa da nema sve bi bilo opustenije jer sa vama nema diskusije
KPNCTNJAH

#6010 Re: AS Roma

Post by KPNCTNJAH »

Znao sam da ce se na kraju braniti neuracunljivoscu :mrgreen:
hrasno38

#6011 Re: AS Roma

Post by hrasno38 »

KPNCTNJAH wrote:Znao sam da ce se na kraju braniti neuracunljivoscu :mrgreen:
ja nisam neuracunljiv i to mozes kao epitet kuci pripisivati!!!
mO k3

#6012 Re: AS Roma

Post by mO k3 »

hrasno38 wrote:
leškarenje wrote:Moram opet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pa ti bolan ne bio pravis dramu oko ljudskih prava ,a vezano za pravilo koje se koristi u sve ijednom savezu na svijetu da ne smijes komentarisati sudjenje :lol: :lol: pa sta da te pita covjek drugo,sad oko nebitne stvari to radis ....da je Edin dao ovaj gol ti ne bi imao dileme nijedne sekunde kome bi gol trebao biti pripisan.

Ne kontam te nikako,pravi si Don Kihot :D samo nastavi.
Normalno posto jos uvijek znam sta je starije,,,jaje ili kokos. To sto se niko ne buni ne znaci da su UEFA i FIFA u pravu nego je u pitanju ogroman novac pa svakoga boli kurac.
Sloboda govora sastavni je dio Opće deklaracije o ljudskim pravima Ujedinjenih naroda iz 1948. godine i Clana 10 evropske konvencije o ljudskim pravima. Samo sto ti to sve tesko mozes da skontas jer mislis da je sport vazniji od Ustava. Mogu na ovom forumu pronaci masu primjera gdje su forumasi tvrdili tako kao ti sve dok nisu vidjeli da je ipak slovo zakona jace od drugih slova. Imas pravo komentarisati rad predsjednika drzave a nemas pravo jebenog sportskog sudije....... :lol: :lol: :lol: ali dobro neka sam ja Don Kihot zato i smrdimo gdje smrdimo na repu civilizovanog svijeta na kojem cekamo da nam sve zavrsi neko drugi.
Ovo je odlican primjer ljudske tvrdoglavosi i pobjede covjeka protiv krsenja ljudskih prava

http://balkans.aljazeera.net/vijesti/st ... protiv-bih
Pazi sta pises @kpnctnjah :mrgreen:
KPNCTNJAH

#6013 Re: AS Roma

Post by KPNCTNJAH »

Ma ne mogu kuci, kod mene svi znaju pravila fudbala :mrgreen:
hrasno38

#6014 Re: AS Roma

Post by hrasno38 »

mO k3 wrote:
hrasno38 wrote:
leškarenje wrote:Moram opet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pa ti bolan ne bio pravis dramu oko ljudskih prava ,a vezano za pravilo koje se koristi u sve ijednom savezu na svijetu da ne smijes komentarisati sudjenje :lol: :lol: pa sta da te pita covjek drugo,sad oko nebitne stvari to radis ....da je Edin dao ovaj gol ti ne bi imao dileme nijedne sekunde kome bi gol trebao biti pripisan.

Ne kontam te nikako,pravi si Don Kihot :D samo nastavi.
Normalno posto jos uvijek znam sta je starije,,,jaje ili kokos. To sto se niko ne buni ne znaci da su UEFA i FIFA u pravu nego je u pitanju ogroman novac pa svakoga boli kurac.
Sloboda govora sastavni je dio Opće deklaracije o ljudskim pravima Ujedinjenih naroda iz 1948. godine i Clana 10 evropske konvencije o ljudskim pravima. Samo sto ti to sve tesko mozes da skontas jer mislis da je sport vazniji od Ustava. Mogu na ovom forumu pronaci masu primjera gdje su forumasi tvrdili tako kao ti sve dok nisu vidjeli da je ipak slovo zakona jace od drugih slova. Imas pravo komentarisati rad predsjednika drzave a nemas pravo jebenog sportskog sudije....... :lol: :lol: :lol: ali dobro neka sam ja Don Kihot zato i smrdimo gdje smrdimo na repu civilizovanog svijeta na kojem cekamo da nam sve zavrsi neko drugi.
Ovo je odlican primjer ljudske tvrdoglavosi i pobjede covjeka protiv krsenja ljudskih prava

http://balkans.aljazeera.net/vijesti/st ... protiv-bih
Pazi sta pises @kpnctnjah :mrgreen:
izgleda da @moke odvikavanje nije dalo rezultate....ajde ti jos jednu turu!!!
mO k3

#6015 Re: AS Roma

Post by mO k3 »

KPNCTNJAH wrote:Ma ne mogu kuci, kod mene svi znaju pravila fudbala :mrgreen:
vidis da neznaju :) pitaj @hrasno
hrasno38

#6016 Re: AS Roma

Post by hrasno38 »

cisto sumnjam s obzirom tj predopstavljam da su navijaci Sarajeva
hrasno38

#6017 Re: AS Roma

Post by hrasno38 »

mO k3 wrote:
Nego @moke reci ti meni ko je tebe diro pa te nema nikako da udaras po Dzeki.....propade tema bez tebe!!!
KPNCTNJAH

#6018 Re: AS Roma

Post by KPNCTNJAH »

hrasno38 wrote:
Au.. kakva golcina.. il' je korner

Ti si ba maskota foruma, ne obracaj mi se vise :mrgreen:
mO k3

#6019 Re: AS Roma

Post by mO k3 »

hrasno38 wrote:
mO k3 wrote:
Nego @moke reci ti meni ko je tebe diro pa te nema nikako da udaras po Dzeki.....propade tema bez tebe!!!
donio pun kufer cvaji :mrgreen: jeli udijelio sadaku :mrgreen:
leškarenje

#6020 Re: AS Roma

Post by leškarenje »

Hrasno sebi zabije autogol pa pripisuje drugima da su to uradili :lol: kakva neznalica :skoljka: i jos kaže meni da pametujem, pa se posra po svemu što je napisao.Kakav lik :thumbup:
mO k3

#6021 Re: AS Roma

Post by mO k3 »

KPNCTNJAH wrote:
hrasno38 wrote:

:lol: nije maskota ,ali tu je maskota ovog foruma je @point on i hrasno u pet deka
hrasno38

#6022 Re: AS Roma

Post by hrasno38 »

KPNCTNJAH wrote:
hrasno38 wrote:

Tata ti je maskota foruma........
mO k3

#6023 Re: AS Roma

Post by mO k3 »

@hrasno zasto udaras uvijek tako nisko ??
hrasno38

#6024 Re: AS Roma

Post by hrasno38 »

mO k3 wrote:@hrasno zasto udaras uvijek tako nisko ??
zato sto u svoj prici ja nisam nikoga direktno uvrijedio i lijepo se zahvalio covjeku koji je to ljudski objasnio.....a za klosare vazada imam spreman odgovor.......
mO k3

#6025 Re: AS Roma

Post by mO k3 »

hrasno38 wrote:
mO k3 wrote:@hrasno zasto udaras uvijek tako nisko ??
zato sto u svoj prici ja nisam nikoga direktno uvrijedio i lijepo se zahvalio covjeku koji je to ljudski objasnio.....a za klosare vazada imam spreman odgovor.......
e jeboga sada ja .... kako su uvijek drugi krivi i svi drugi nemaju blage ??

klosari je uvreda , malo se kontrolisi da te pitam kada smo vec kod ovakvog ruznog rijecnika , jeli tako pricas sa ukucanima??
Post Reply