Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Ramzess Veliki

#6001 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Ramzess Veliki »

Hajmo raja kafa ... moze prekosutra Ming Caffe oko 5 popodne? :D
Euridika
Globalna šefica

#6002 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

Ramzess Veliki wrote:Hajmo raja kafa ... moze prekosutra Ming Caffe oko 5 popodne? :D
Šta si se ti rastorokao na sabahu? :D :D
Ja ne mogu, ležim u krevetu. Bolesna... :(
Euridika
Globalna šefica

#6003 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

Pije li iko kafu? :D
ing-ecc

#6004 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by ing-ecc »

Euridika wrote:Pije li iko kafu? :D
hajd odmah izlazi iz te podrumske prostorije :D iddemmoooo :sretan:
Euridika
Globalna šefica

#6005 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

U gradu sam, nekakav seminar u Evropi. :roll:
ing-ecc

#6006 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by ing-ecc »

Euridika wrote:U gradu sam, nekakav seminar u Evropi. :roll:
imal soba za ove što dolaze izvan grada :lol:
musicman80

#6007 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by musicman80 »

Ja kafu i alkohol ne pijem, ali mogao bih jedan grupnjak. Gdje da se prijavim?
Ramzess Veliki

#6008 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Ramzess Veliki »

musicman80 wrote:Ja kafu i alkohol ne pijem, ali mogao bih jedan grupnjak. Gdje da se prijavim?
U Criterion ... :D
Euridika
Globalna šefica

#6009 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

ing-ecc wrote:
Euridika wrote:U gradu sam, nekakav seminar u Evropi. :roll:
imal soba za ove što dolaze izvan grada :lol:
Soba koliko hoćeš, dva-tri hotela u blizini. :D
Euridika
Globalna šefica

#6010 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

A ja sam u bašti, sunčam se kao gušter. 8-)
Euridika
Globalna šefica

#6011 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

Ima li koga u ovoj kafani? Kod Muhe je gužva, ne možeš konobara iščekati, navala nekakva... :roll: :D

Da se imam kome požaliti na odron od države/entiteta/kantona/grada itd. u kojem živimo. :(
A može i kafa. :thumbup:
muha_sa

#6012 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by muha_sa »

Euridika wrote:Ima li koga u ovoj kafani? Kod Muhe je gužva, ne možeš konobara iščekati, navala nekakva... :roll: :D

Da se imam kome požaliti na odron od države/entiteta/kantona/grada itd. u kojem živimo. :(
slusam :D

Image

Image
Euridika
Globalna šefica

#6013 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

muha_sa wrote:
Euridika wrote:Ima li koga u ovoj kafani? Kod Muhe je gužva, ne možeš konobara iščekati, navala nekakva... :roll: :D

slusam :D

Image

Image
Hvala Muha što misliš na mene. :kiss:

Tražila sam, ali ne nađoh, na forumu temu vezano za štrajk zdravstvenih radnika u Kantonu. Jutros krenula s najmlađom curicom na vakcinaciju i lijepo poljubimo šalter u Domu zdravlja. Štrajk!! Do daljnjeg! Ne primaju zdravu djecu, samo bolesnu i to ne svu, već samo hitne slučajeve. Znači, slobodno krepajte građani Sarajeva! Štrajk u svim domovima zdravlja i kantonalnim zavodima za zdravstvo, na svim odjelima.
Ako kome treba uputnica, recept za terapiju i sl. - ne može! Do daljnjeg. :twisted:

Eto, moj Muha... :( ... jedva odvedoh dijete u vrtić, dobro su mi je i htjeli primiti, jer je prilično zakasnila jutros. A ja morala na posao... :(
muha_sa

#6014 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by muha_sa »

Euridika wrote: Hvala Muha što misliš na mene. :kiss:

Tražila sam, ali ne nađoh, na forumu temu vezano za štrajk zdravstvenih radnika u Kantonu. Jutros krenula s najmlađom curicom na vakcinaciju i lijepo poljubimo šalter u Domu zdravlja. Štrajk!! Do daljnjeg! Ne primaju zdravu djecu, samo bolesnu i to ne svu, već samo hitne slučajeve. Znači, slobodno krepajte građani Sarajeva! Štrajk u svim domovima zdravlja i kantonalnim zavodima za zdravstvo, na svim odjelima.
Ako kome treba uputnica, recept za terapiju i sl. - ne može! Do daljnjeg. :twisted:

Eto, moj Muha... :( ... jedva odvedoh dijete u vrtić, dobro su mi je i htjeli primiti, jer je prilično zakasnila jutros. A ja morala na posao... :(
idioti na kvadrat :-)
lose ti dan kreno :-) valjda ostatak dana bude bolji--sto ti i zelim :-D :kiss:
Euridika
Globalna šefica

#6015 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

muha_sa wrote:
Euridika wrote: Hvala Muha što misliš na mene. :kiss:

idioti na kvadrat :-)
lose ti dan kreno :-) valjda ostatak dana bude bolji--sto ti i zelim :-D :kiss:
Valjda, nadam se iskreno. Hvala na podršci i slušanju. :kiss:
Belay Queen

#6016 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Belay Queen »

sssstrajk-t148214.html

evo je Euridika :mrgreen: :kiss:
ing-ecc

#6017 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by ing-ecc »

Dosta vishe o apotekama :-) kad je kafa :mrgreen:
Euridika
Globalna šefica

#6018 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

Belay Queen wrote:

sssstrajk-t148214.html

evo je Euridika :mrgreen: :kiss:
Hvalaaaa Belajko :-D :kiss: . Nisam je skontala prije. Odoh se žaliti. :D
Euridika
Globalna šefica

#6019 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Euridika »

ing-ecc wrote:Dosta vishe o apotekama :-) kad je kafa :mrgreen:
Ne apoteke, domovi zdravlja. :oops: Potpuno legitimno protestvujem, moliću lijepo. :!: :D

Kad je organizuješ... :D
ing-ecc

#6020 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by ing-ecc »

Ja je (kafu :oops: ) organizujem u srijedu :wink:
Tomahawk11
Globalni moderator

#6021 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by Tomahawk11 »

Srijeda, jel....joj, da mi je kako ubaciti....ova sedmica haos....nekakve babine, zubar.... pih :(
muha_sa

#6022 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by muha_sa »

nadam se da cete mi sliku poslat :D
ing-ecc

#6023 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by ing-ecc »

muha_sa wrote:nadam se da cete mi sliku poslat :D
hajd ti nama dobaci blesinu sliku :mrgreen: niđe ga živog :-)
muha_sa

#6024 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak

Post by muha_sa »

ing-ecc wrote:
muha_sa wrote:nadam se da cete mi sliku poslat :D
hajd ti nama dobaci blesinu sliku :mrgreen: niđe ga živog :-)
otiso na 10 dana u mirovnu misiju

Image
Post Reply