Kakav povratak!Sarajevo1946 wrote:Dajte ba, Mandžukić je mlađi od Džeke dva mjeseca. Kakav crni potencijal, nije se još čovjek ni u Bundesu dokazao, a već ga fol sele u velike klubove. Nek makar bude dvocifren u Bundesligi pa nek onda traži klub. Papis Demba Cisse i Demba Ba su duplo više pokazivali od njeg, pa smo vidjeli gdje su završili.
EURO 2012 - općenito
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Kemal Malovčić
#601 Re: EURO 2012 - općenito
- Muhamed Đakmić
#602 Re: EURO 2012 - općenito
Što me nahvali, ko da sam se dva puta vraćao 
- BHF_Manijak
#603 Re: EURO 2012 - općenito
Magath je rekao da je jedini razlog moguceg olaska Mandzukica plata! Frajer se ocigledno nafuro, konta igracina, a ni Wolfsburg nije prekuco! 
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#604 Re: EURO 2012 - općenito
koji je to kralj, nevjerovatno-LIBERO- wrote:![]()
![]()
on po mozgu i sekiranciji mEre 300 godina živjeti
- fosil
#605 Re: EURO 2012 - općenito
Ma on je prvi zavrsio, pa ceka ostale da ga stignu.odesveuhonduras wrote:koji je to kralj, nevjerovatno-LIBERO- wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
on po mozgu i sekiranciji mEre 300 godina živjeti
Steta sto ga kakva nasa familija nije usvojila.
- Logovan
#606 Re: EURO 2012 - općenito
Ko su sada najbolji strijelci na Euru ? Džagoev, Mandžukić, Ronaldo i Gomez ? Sa po tri gola, je l' tako ? 
Baloteli kreten. Ne bi on meni zaigrao u reprezentaciji nema teorije.
Baloteli kreten. Ne bi on meni zaigrao u reprezentaciji nema teorije.
- Zatamnjena stakla
#607 Re: EURO 2012 - općenito
Balotelli je ikona ba 
Jedan jedini. Nema šta, lik zabio golčinu
Jedan jedini. Nema šta, lik zabio golčinu
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#609 Re: EURO 2012 - općenito
ja legende što me nasmija na dvije slike

- Korisnicko ime
#610 Re: EURO 2012 - općenito
To sto ga ti ne gotivis ne znaci da nije igracina...BHF_Manijak wrote:Magath je rekao da je jedini razlog moguceg olaska Mandzukica plata! Frajer se ocigledno nafuro, konta igracina, a ni Wolfsburg nije prekuco!
Modric, Mandzukic i Perisic su imali fantasticno prvenstvo. Ne bi bili ni prvi ni posljednji igraci koji su nakon dobro odigranog evropskog ili svjetskog prvenstva napravili fantasticne transfere...
- Korisnicko ime
#611 Re: EURO 2012 - općenito
I meni izmamise osmjeh ove dvije na slici sto postavi @sinuhe...Black swan wrote:ja legende što me nasmija na dvije slike![]()
![]()
-
caros
#612 Re: EURO 2012 - općenito
A ni prvi ni zadnji koji su "propali" poslije prvenstva.Korisnicko ime wrote: To sto ga ti ne gotivis ne znaci da nije igracina...
Modric, Mandzukic i Perisic su imali fantasticno prvenstvo. Ne bi bili ni prvi ni posljednji igraci koji su nakon dobro odigranog evropskog ili svjetskog prvenstva napravili fantasticne transfere...
- Korisnicko ime
#613 Re: EURO 2012 - općenito
Tacno. Ali hoce li propasti ili ne, to tek treba da se vidi...caros wrote:A ni prvi ni zadnji koji su "propali" poslije prvenstva.Korisnicko ime wrote: To sto ga ti ne gotivis ne znaci da nije igracina...
U svakom slucaju, ni jedan od njih trojice nije "od juce" i nije se za njih saznalo tek na ovom prvenstvu.
Modric vec ima svoje ime i kvalitet zaista vrhunskog igraca. O njemu ne treba trositi rijeci, igrac je koji ima svoje mjesto u bilo kojoj ekipi na svijetu, ukljucujuci i Barcu i Real.
Perisic je jako mlad, sezonu 2010-11 je bio najbolji igrac i najbolji strijelac Belgijske lige. A sada igrac Njemackog osvajaca duple krune. Malo li je za igraca rodjenog 1989.?
Mandzukic najznacajniji igrac Wolfsburga i u svim anketama svjetski relevantnih sportskih medija uvrsten u tim grupne faze EP.
- fortaleza
#614 Re: EURO 2012 - općenito
Ne bulazni, Demba Ba u Premierligi prošle sezone zabio 16 golova u 32 utakmice...gol svaku drugu utakmicu.Sarajevo1946 wrote:Dajte ba, Mandžukić je mlađi od Džeke dva mjeseca. Kakav crni potencijal, nije se još čovjek ni u Bundesu dokazao, a već ga fol sele u velike klubove. Nek makar bude dvocifren u Bundesligi pa nek onda traži klub. Papis Demba Cisse i Demba Ba su duplo više pokazivali od njeg, pa smo vidjeli gdje su završili.
-
mistek
#615 Re: EURO 2012 - općenito
Je li po indexu.hr ili po dnevnik.hr to za Modrića? Zna igrati lopte, ok, ali mjesto u Realu i BarciKorisnicko ime wrote:Tacno. Ali hoce li propasti ili ne, to tek treba da se vidi...caros wrote:A ni prvi ni zadnji koji su "propali" poslije prvenstva.Korisnicko ime wrote: To sto ga ti ne gotivis ne znaci da nije igracina...
U svakom slucaju, ni jedan od njih trojice nije "od juce" i nije se za njih saznalo tek na ovom prvenstvu.
Modric vec ima svoje ime i kvalitet zaista vrhunskog igraca. O njemu ne treba trositi rijeci, igrac je koji ima svoje mjesto u bilo kojoj ekipi na svijetu, ukljucujuci i Barcu i Real.
Perisic je jako mlad, sezonu 2010-11 je bio najbolji igrac i najbolji strijelac Belgijske lige. A sada igrac Njemackog osvajaca duple krune. Malo li je za igraca rodjenog 1989.?
Mandzukic najznacajniji igrac Wolfsburga i u svim anketama svjetski relevantnih sportskih medija uvrsten u tim grupne faze EP.
Perišić je još nedokazan, nije izborio prvu ekipu ni u Dortmundu, ali da može opasno napredovati - može.
Po čemu je najznačajniji igrač Wolfsburga? Uostalom, radi se o ekipi koja je među 3-4 najlošije u njemačkoj ligi posljednje 2 sezone, a Džeko je 3 godine mlađi od njega rasturao u tom Wolfsburgu (zabijao DUPLO više). I njega hoće Barca, jelde? Lik je smiješan napadač, koji ni u Dinamu nije bio Bog zna šta i ko god ga kupi, napravit će ogromnu grešku.
- Muhamed Đakmić
#616 Re: EURO 2012 - općenito
Da, gol svaku drugu utakmicu, strašan učinak za napadača koji igra za prosječni Newcastle. Kad kažem strašan učinak mislim da je to stvarno dobar učinak, ali poenta, pokazivao je više nego Mario u Bundesligi, pa je završio u ekipi koja će da slavi svaki izlazak u Evropu, a o Ligi prvaka može samo sanjati. A ispade za Mandžukića se samo velikani otimaju.
- BHF_Manijak
#617 Re: EURO 2012 - općenito
Korisnicko ime wrote: To sto ga ti ne gotivis ne znaci da nije igracina...
Ja tebe, ja ti samo govorim sta je Magath izjavio. Eh sad ako on misli da vrijedi puno vise nego sto trenutno prima u Wolfburgu, iako nije imao neku sezonu iz snova, to je njega stvar ali da li ce uspjeti naci neki bolji angazman vidjet cemo, vjerovatno hoce a najveci razlog je ovaj dosadasnji ucinak na euru.
- hypko_nurko
#618 Re: EURO 2012 - općenito
evo ga opet u akciji, ko dzeku kad je podapeo sad casana

- fortaleza
#619 Re: EURO 2012 - općenito
Vjerujem da kad bi Demba Ba igrao u jednom Unitedu ili u Chelsea-u da bi isto zabijao, vidi se da je igrač klasa i sumnjam da se ne bi prilagodio u takvim klubovima... E sad, to što je u Engleskoj konkurencija mnogo jača i teže je izboriti europsko takmičenje to je drugi par opanaka. Uostalom Newcastle je dobar dio sezone bio 3. u ligi upravo zbog njegovih pogodaka...Sarajevo1946 wrote:Da, gol svaku drugu utakmicu, strašan učinak za napadača koji igra za prosječni Newcastle. Kad kažem strašan učinak mislim da je to stvarno dobar učinak, ali poenta, pokazivao je više nego Mario u Bundesligi, pa je završio u ekipi koja će da slavi svaki izlazak u Evropu, a o Ligi prvaka može samo sanjati. A ispade za Mandžukića se samo velikani otimaju.
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#620 Re: EURO 2012 - općenito
To on pokusava da povrjedi konkurencija u napaduhypko_nurko wrote:evo ga opet u akciji, ko dzeku kad je podapeo sad casana
- elmirčo
#621 Re: EURO 2012 - općenito
pa gdje će bola' grk na švabu udarit, ovi im finansiraju živote, ne smiju grci da pređu pola terena 
- 2407
#622 Re: EURO 2012 - općenito
Dva 1/4finala - dvije partije viktorije 
- Muhamed Đakmić
#623 Re: EURO 2012 - općenito
Ma ne kažem da nije klasa, ali vidiš koliko se i gdje morao dokazivati da dođe uopšte na radar velikih klubova i opet će teško dobiti transfer u vrhunski klub. Isto govorim i za Mandžukića, skoro je ista stvar u pitanju.fortaleza wrote:Vjerujem da kad bi Demba Ba igrao u jednom Unitedu ili u Chelsea-u da bi isto zabijao, vidi se da je igrač klasa i sumnjam da se ne bi prilagodio u takvim klubovima... E sad, to što je u Engleskoj konkurencija mnogo jača i teže je izboriti europsko takmičenje to je drugi par opanaka. Uostalom Newcastle je dobar dio sezone bio 3. u ligi upravo zbog njegovih pogodaka...Sarajevo1946 wrote:Da, gol svaku drugu utakmicu, strašan učinak za napadača koji igra za prosječni Newcastle. Kad kažem strašan učinak mislim da je to stvarno dobar učinak, ali poenta, pokazivao je više nego Mario u Bundesligi, pa je završio u ekipi koja će da slavi svaki izlazak u Evropu, a o Ligi prvaka može samo sanjati. A ispade za Mandžukića se samo velikani otimaju.
-
Korisničkoime
#624 Re: EURO 2012 - općenito
Daj imenjak nemoj majke ti zamijenit će nas ljudiKorisnicko ime wrote:Tacno. Ali hoce li propasti ili ne, to tek treba da se vidi...caros wrote:A ni prvi ni zadnji koji su "propali" poslije prvenstva.Korisnicko ime wrote: To sto ga ti ne gotivis ne znaci da nije igracina...
Stoji da imaju kvalitetnih igrača ali molim te Madžukić i Barca ili ne znam ko se već spominjao je nerealno pretjerivanje naših susjeda i ne po prvi put to im je već običaj. Pa oni već godinama sele svoje igrače po ManU, Barci i Realu samo eto ne mogu se isti odlučiti hoće li Mandžukića, Olića, Kranjčara itd. na slatkim su mukama. Da cijena poraste kad neko odigra dobro Euro to se itekako zna dogoditi ali najčešće iza toga stoji i dobra sezona u klubu a Mandžukić je zabio mislim 9 u prošloj i to je realno premalo da se bude najznačajniji igrač.
Perišić bi međutim mogao imati pravo dobru budućnost u Dortmundu.
-
gumifufna
#625 Re: EURO 2012 - općenito
Samo da upitam jer nisam gledao sve utakmice.Dali je moguce od 50 odigranih utakmica da je dosudjeno samo dva penala i to za Grcku, ekipu koja igra defanzifni fudbal.