EURO 2012 - općenito

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Charuga
Globalni moderator

#1 EURO 2012 - općenito

Post by Charuga »

Bujrum!
roboth

#2 Re: EURO 2012 - općenito

Post by roboth »

Spanija ce odbraniti naslov prvaka.
jeza u ledja

#3 Re: EURO 2012 - općenito

Post by jeza u ledja »

Imal' jos bujruma? :P

Ne sjecam se zadnjeg EP ili SP u kojem su sve velesile bile prisutne. Mislim da je red da malo ove sto ih nije bilo u zadnje vrijeme (Italija, Francuska i Engleska) budu na vrhu. :D

Sto se tice iznenadjenja, prizeljkujem Irsku.

Takodje prizeljkujem nekakvo x-finale u kom ce se naci Ukrajina i Rusija. :D

Najbolji strijelac prvenstva ce biti Grk.
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#4 Re: EURO 2012 - općenito

Post by bordo gandalf »

Najzanimljivija grupa je grupa B bice krvi do koljena :D a Spanija uzima ovaj Euro :thumbup:
ljevoruki

#5 Re: EURO 2012 - općenito

Post by ljevoruki »

jeza u ledja wrote:Imal' jos bujruma? :P

Ne sjecam se zadnjeg EP ili SP u kojem su sve velesile bile prisutne. Mislim da je red da malo ove sto ih nije bilo u zadnje vrijeme (Italija, Francuska i Engleska) budu na vrhu. :D

Sto se tice iznenadjenja, prizeljkujem Irsku.

Takodje prizeljkujem nekakvo x-finale u kom ce se naci Ukrajina i Rusija. :D

Najbolji strijelac prvenstva ce biti Grk.
Ti i sefa i stanicu :D
Pogotovo za Grka topdziju :D :run:

Imam naku suhvu da ce Portugal dobro odigrati ovo prvenstvo.
Njemacka po meni prvi favorit.
Harisinjo

#6 Re: EURO 2012 - općenito

Post by Harisinjo »

Posto nema nase reprezentacije, srcem cu navijati za jednu malu zemlju, ponosnu, kazu narod mentalitetom slican nasem, poprilicnom autsajderu ali treba vjerovati u cuda :-D
GO IRELAND!!!!!!
todd_smith

#7 Re: EURO 2012 - općenito

Post by todd_smith »

Ja, koji trenutno zivim Irskoj ne navijam za njih, a ovaj iznad... :lol: :mrgreen:

Nadam se finalu Njemacke i Spanije, ali ne znam, imam osjecaj da ce biti neko iznenadjenje kao Grcka 2004te, mozda ne da osvoji ali mislim da ce neki autsajder dogurati daleko

Nadam se da ce susjedi i Spanci napuniti Irsku mrezu, jer mi je pun k***c njihove propagande "Mi smo ovo zasluzili zbog Henrija 2010te"...i onda jebenu Estoniju izvuku, i to ih sudija na guzove provuce u Talinu :-)
jeza u ledja

#8 Re: EURO 2012 - općenito

Post by jeza u ledja »

Ma ja ne znam vala za koga da navijam.

Spanija mi je dosadila, za Njemacku, Francusku, Italiju i Englesku inace ne navijam jer jebo to (a u stvari i Spanija je sad u toj grupi osvajaca svijeta). Holandiju sam gotivio do finala proslog SP. :( Portugal mrzim. Hrvatsku? Njih bratski ne podnosim. Grke ne mogu organski jer obicno zaspem kad ih gledam. Poljake kao narod ne volim, a Ukrajinci su jos ok, ali inace ne navijam za domacine. Na pomen Rusa mi se povraca. Skandinavci su ufurani i mrze Balkance pa se i njima sjetim familije.....
Ko jos ostaje?

Ceska i Irska!
Ali i Irci su mi nesto dokuprcili upravo zbog ovog sto spomenu todd_smith, nas Irac sa engleskim prezimenom. Imam osjecaj da im je cijeli nacionalni sklop neka zalopoljka kako ih veliki uvijek jebu u mozak.A i ruzni su vala.

Znaci Ceska! Ceska mi je inace bio omiljeni tim jos od onog vremena kad su sa drugim timom uzeli Nijemce u zadnjem kolu grupne faze SP u...ne sjecam se gdje :D.

Sad imaju shlj tim, ali Co to je. :)
ljevoruki

#9 Re: EURO 2012 - općenito

Post by ljevoruki »

@jeza u ledja :thumbup:
Ja cu navijati za Njemacku na ovom prvenstvu, poslije njih za Italiju (Balo legenda, valjda ce nekoga stocirati :D ), ostali nula bodova.
Portugal i Kristinu mrzim ali postujem i mislim da ce dobro odigrati, ne bih se usudio reci da ce biti prvaci.
Francuzima i Englezima zelim da ispadnu u prvom krugu bez datog gola :run:, sto se ipak nece desiti.
Zelim im i puno sudijskih gresaka, na njihovu stetu, naravno. 8-)
Platiniju zelim da fasuje triper od kakve dobre Ukrajinke, da ga malo pece kad pisa i ne smije zeni da pokaze. :evil:
burek_in_space

#10 Re: EURO 2012 - općenito

Post by burek_in_space »

jeza u ledja wrote:Ma ja ne znam vala za koga da navijam.

Spanija mi je dosadila, za Njemacku, Francusku, Italiju i Englesku inace ne navijam jer jebo to (a u stvari i Spanija je sad u toj grupi osvajaca svijeta). Holandiju sam gotivio do finala proslog SP. :( Portugal mrzim. Hrvatsku? Njih bratski ne podnosim. Grke ne mogu organski jer obicno zaspem kad ih gledam. Poljake kao narod ne volim, a Ukrajinci su jos ok, ali inace ne navijam za domacine. Na pomen Rusa mi se povraca. Skandinavci su ufurani i mrze Balkance pa se i njima sjetim familije.....
Ko jos ostaje?

Ceska i Irska!
Ali i Irci su mi nesto dokuprcili upravo zbog ovog sto spomenu todd_smith, nas Irac sa engleskim prezimenom. Imam osjecaj da im je cijeli nacionalni sklop neka zalopoljka kako ih veliki uvijek jebu u mozak.A i ruzni su vala.

Znaci Ceska! Ceska mi je inace bio omiljeni tim jos od onog vremena kad su sa drugim timom uzeli Nijemce u zadnjem kolu grupne faze SP u...ne sjecam se gdje :D.

Sad imaju shlj tim, ali Co to je. :)
Inache nisam rasista, samo ne volim crnce?! :mrgreen:
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#11 Re: EURO 2012 - općenito

Post by Entropio »

Ja se nadam da će Španija odbraniti naslov, ali sumnjam... Čini mi se da će neko iznenaditi.
BosnianHardcore

#12 Re: EURO 2012 - općenito

Post by BosnianHardcore »

Irska je moj pik ! :D
Harisinjo

#13 Re: EURO 2012 - općenito

Post by Harisinjo »

todd_smith wrote:Ja, koji trenutno zivim Irskoj ne navijam za njih, a ovaj iznad... :lol: :mrgreen:

Nadam se finalu Njemacke i Spanije, ali ne znam, imam osjecaj da ce biti neko iznenadjenje kao Grcka 2004te, mozda ne da osvoji ali mislim da ce neki autsajder dogurati daleko

Nadam se da ce susjedi i Spanci napuniti Irsku mrezu, jer mi je pun k***c njihove propagande "Mi smo ovo zasluzili zbog Henrija 2010te"...i onda jebenu Estoniju izvuku, i to ih sudija na guzove provuce u Talinu :-)
Poznato mi je to kad neko zivi u jednoj zemlji a navija za drugu, ali da su se bas provukli protiv Estonije...ma daj :-D
a sto se tice propagande vidi se da su slicni nama. Nema prepotentnijih ljudi na planeti od nas i nerealnih. Kad pobjedjujemo, svi smo u fazonu kao nema boljih od nas, mi smo prvaci i tako dalje, a onda hladan tus. :bih:
Inace kako je u Irskoj ovih dana? :-D
todd_smith

#14 Re: EURO 2012 - općenito

Post by todd_smith »

Harisinjo wrote:
todd_smith wrote:Ja, koji trenutno zivim Irskoj ne navijam za njih, a ovaj iznad... :lol: :mrgreen:

Poznato mi je to kad neko zivi u jednoj zemlji a navija za drugu, ali da su se bas provukli protiv Estonije...ma daj :-D
a sto se tice propagande vidi se da su slicni nama. Nema prepotentnijih ljudi na planeti od nas i nerealnih. Kad pobjedjujemo, svi smo u fazonu kao nema boljih od nas, mi smo prvaci i tako dalje, a onda hladan tus. :bih:
Inace kako je u Irskoj ovih dana? :-D
Kako nisu? Dao Estoncima crvene, gdje crvenog nije bilo, dosudjivao padanja nekakva i penal na koji bi se Ashely Young ponosio, Estonci nisu imali sanse pored onog sudije :-) Poslije te utakmice rekao sam da nemaju APSOLUTNO nikakav vise izgovor oko FIFE, Henrija u usta ne mogu uzimati vise nakon one pljacke :roll: :lol:

Onu scenu nikada necu zaboraviti, u studiju isti uvijek o Barci i ostalim pricaju kako sudijama traze kartone i onda Robbie Keane u istoj utakmici odmah trci od sudije da da Estoncu crveni, drugo poluvrijeme ista situacija trce oko sudije traze drugi zuti za Estonca koji nije uopste dirao loptu rukom :lol:
Bosanski_kralj

#15 Re: EURO 2012 - općenito

Post by Bosanski_kralj »

Za Italiju i Njemačku navijam. Prvi su mi dragi zbog dosta veza kojih imam sa tom zemljom, a drugi jer im se divim zbog hiljadu stvari među kojima je i nogomet.
Dead Man Walking

#16 Re: EURO 2012 - općenito

Post by Dead Man Walking »

Svabe objasnjavaju, Ozil najbolji igrac, Huntelar najbolji strijelac.
LSD

#17 Re: EURO 2012 - općenito

Post by LSD »

Švabe su zrele da uzmu ovaj Euro i ne samo to: ova njihova generacija Elfa je spremna i za veliki posao na narednom Mundijalu u Brazilu ...osim Španije ne vidim ko im može pomesti racune, mada su i španci dosta potoršeni, umorni i bez nekih važnih igraca.
cyprus

#18 Re: EURO 2012 - općenito

Post by cyprus »

Hm, moje neko razmišljanje ide u pravcu da bi Švabe stvarno mogle uzet titulu ove godine... A vjerujem da će im Engleska i Portugal biti biti dosta jača konkurencija nego što se misli... Španci će biti najveće razočaranje, a od Italijana i Francuza ionako ne treba očekivat ništa spektakularno... Holanđani možda čak ispadnu odmah... Rusi, Ukrajinci i Poljaci - neko od njih će daleko dogurat (polufinale recimo)... Česi truba, Irci truba... Hrvati možebitno i prođu grupu, ali preko četvrtfinala teško... Švedska i Danska ne znam šta bih mislio... Grci - nadam se da mogu u drugi krug

Inače, ne čekam ovo prvenstvo baš sa nestrpljenjem, kao što je to bio slučaj sa prijašnjim... :oops:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#19 Re: EURO 2012 - općenito

Post by Velkoski »

Svabe rutinski.
skenderija04

#20 Re: EURO 2012 - općenito

Post by skenderija04 »

Ovo prvenstvo nema izrazitog favorita. Spanija je ovog trenutka jedna umorna ekipa, koja se moze pobijediti.Njemacka je ok ali to nije beton. Engleska,Francuska,Italija,Holandija i Portugal u jednoj utakmici svakoga mogu pobijediti. Ocekujem da ce citavo prvenstvo biti tvrdo a Chelsea je pokazao da za trofej ne treba izmisljati toplu vodu. Jaka odbrana i ako udje jedna zavrsena prica. To ce biti tendencija ne ovom takmicenju Mislim da cemo gledati reprizu Eura 2004.
El_comadante

#21 Re: EURO 2012 - općenito

Post by El_comadante »

Španija ili Njemačka nevidim ko bi mogao osim njih osvojiti. možda Holandija jedino. Špancima če biti teško jer svi znamo da če se svi extra nafurati kad budu igrali protiv njih, pa bi mogli i ispasti recimo od Tlijana. ali kažem opet Španija, Njemačka ili Holadija.
Tuzlak 035

#22 Re: EURO 2012 - općenito

Post by Tuzlak 035 »

Ako Španci budu igrali bez Ville odlično odbranit će oni titulu ;) To im je trenutno...

Mislim da će se u finalu sastati: Španija vs Njemačka i pobijeda Španaca 1:0 8-)
Zavatoni

#23 Re: EURO 2012 - općenito

Post by Zavatoni »

Da li samo BHT ima prava prijenosa Eura?
Arena? Sportklub?
Kuvet

#24 Re: EURO 2012 - općenito

Post by Kuvet »

leet wrote:Svabe rutinski.

:thumbup: Al bas rutinski!
dert

#25 Re: EURO 2012 - općenito

Post by dert »

Svabuuuuuuuuuuuuuuuuuuure :thumbup:
Locked