EURO 2012 - općenito
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Charuga
- Globalni moderator
#1 EURO 2012 - općenito
Bujrum!
-
roboth
#2 Re: EURO 2012 - općenito
Spanija ce odbraniti naslov prvaka.
- jeza u ledja
#3 Re: EURO 2012 - općenito
Imal' jos bujruma? 
Ne sjecam se zadnjeg EP ili SP u kojem su sve velesile bile prisutne. Mislim da je red da malo ove sto ih nije bilo u zadnje vrijeme (Italija, Francuska i Engleska) budu na vrhu.
Sto se tice iznenadjenja, prizeljkujem Irsku.
Takodje prizeljkujem nekakvo x-finale u kom ce se naci Ukrajina i Rusija.
Najbolji strijelac prvenstva ce biti Grk.
Ne sjecam se zadnjeg EP ili SP u kojem su sve velesile bile prisutne. Mislim da je red da malo ove sto ih nije bilo u zadnje vrijeme (Italija, Francuska i Engleska) budu na vrhu.
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#4 Re: EURO 2012 - općenito
Najzanimljivija grupa je grupa B bice krvi do koljena
a Spanija uzima ovaj Euro 
- ljevoruki
#5 Re: EURO 2012 - općenito
Ti i sefa i stanicujeza u ledja wrote:Imal' jos bujruma?
Pogotovo za Grka topdziju
Imam naku suhvu da ce Portugal dobro odigrati ovo prvenstvo.
Njemacka po meni prvi favorit.
- Harisinjo
#6 Re: EURO 2012 - općenito
Posto nema nase reprezentacije, srcem cu navijati za jednu malu zemlju, ponosnu, kazu narod mentalitetom slican nasem, poprilicnom autsajderu ali treba vjerovati u cuda
GO IRELAND!!!!!!
GO IRELAND!!!!!!
-
todd_smith
#7 Re: EURO 2012 - općenito
Ja, koji trenutno zivim Irskoj ne navijam za njih, a ovaj iznad...
Nadam se finalu Njemacke i Spanije, ali ne znam, imam osjecaj da ce biti neko iznenadjenje kao Grcka 2004te, mozda ne da osvoji ali mislim da ce neki autsajder dogurati daleko
Nadam se da ce susjedi i Spanci napuniti Irsku mrezu, jer mi je pun k***c njihove propagande "Mi smo ovo zasluzili zbog Henrija 2010te"...i onda jebenu Estoniju izvuku, i to ih sudija na guzove provuce u Talinu
Nadam se finalu Njemacke i Spanije, ali ne znam, imam osjecaj da ce biti neko iznenadjenje kao Grcka 2004te, mozda ne da osvoji ali mislim da ce neki autsajder dogurati daleko
Nadam se da ce susjedi i Spanci napuniti Irsku mrezu, jer mi je pun k***c njihove propagande "Mi smo ovo zasluzili zbog Henrija 2010te"...i onda jebenu Estoniju izvuku, i to ih sudija na guzove provuce u Talinu
- jeza u ledja
#8 Re: EURO 2012 - općenito
Ma ja ne znam vala za koga da navijam.
Spanija mi je dosadila, za Njemacku, Francusku, Italiju i Englesku inace ne navijam jer jebo to (a u stvari i Spanija je sad u toj grupi osvajaca svijeta). Holandiju sam gotivio do finala proslog SP.
Portugal mrzim. Hrvatsku? Njih bratski ne podnosim. Grke ne mogu organski jer obicno zaspem kad ih gledam. Poljake kao narod ne volim, a Ukrajinci su jos ok, ali inace ne navijam za domacine. Na pomen Rusa mi se povraca. Skandinavci su ufurani i mrze Balkance pa se i njima sjetim familije.....
Ko jos ostaje?
Ceska i Irska!
Ali i Irci su mi nesto dokuprcili upravo zbog ovog sto spomenu todd_smith, nas Irac sa engleskim prezimenom. Imam osjecaj da im je cijeli nacionalni sklop neka zalopoljka kako ih veliki uvijek jebu u mozak.A i ruzni su vala.
Znaci Ceska! Ceska mi je inace bio omiljeni tim jos od onog vremena kad su sa drugim timom uzeli Nijemce u zadnjem kolu grupne faze SP u...ne sjecam se gdje
.
Sad imaju shlj tim, ali Co to je.
Spanija mi je dosadila, za Njemacku, Francusku, Italiju i Englesku inace ne navijam jer jebo to (a u stvari i Spanija je sad u toj grupi osvajaca svijeta). Holandiju sam gotivio do finala proslog SP.
Ko jos ostaje?
Ceska i Irska!
Ali i Irci su mi nesto dokuprcili upravo zbog ovog sto spomenu todd_smith, nas Irac sa engleskim prezimenom. Imam osjecaj da im je cijeli nacionalni sklop neka zalopoljka kako ih veliki uvijek jebu u mozak.A i ruzni su vala.
Znaci Ceska! Ceska mi je inace bio omiljeni tim jos od onog vremena kad su sa drugim timom uzeli Nijemce u zadnjem kolu grupne faze SP u...ne sjecam se gdje
- ljevoruki
#9 Re: EURO 2012 - općenito
@jeza u ledja
Ja cu navijati za Njemacku na ovom prvenstvu, poslije njih za Italiju (Balo legenda, valjda ce nekoga stocirati
), ostali nula bodova.
Portugal i Kristinu mrzim ali postujem i mislim da ce dobro odigrati, ne bih se usudio reci da ce biti prvaci.
Francuzima i Englezima zelim da ispadnu u prvom krugu bez datog gola
, sto se ipak nece desiti.
Zelim im i puno sudijskih gresaka, na njihovu stetu, naravno.
Platiniju zelim da fasuje triper od kakve dobre Ukrajinke, da ga malo pece kad pisa i ne smije zeni da pokaze.
Ja cu navijati za Njemacku na ovom prvenstvu, poslije njih za Italiju (Balo legenda, valjda ce nekoga stocirati
Portugal i Kristinu mrzim ali postujem i mislim da ce dobro odigrati, ne bih se usudio reci da ce biti prvaci.
Francuzima i Englezima zelim da ispadnu u prvom krugu bez datog gola
Zelim im i puno sudijskih gresaka, na njihovu stetu, naravno.
Platiniju zelim da fasuje triper od kakve dobre Ukrajinke, da ga malo pece kad pisa i ne smije zeni da pokaze.
- burek_in_space
#10 Re: EURO 2012 - općenito
Inache nisam rasista, samo ne volim crnce?!jeza u ledja wrote:Ma ja ne znam vala za koga da navijam.
Spanija mi je dosadila, za Njemacku, Francusku, Italiju i Englesku inace ne navijam jer jebo to (a u stvari i Spanija je sad u toj grupi osvajaca svijeta). Holandiju sam gotivio do finala proslog SP.Portugal mrzim. Hrvatsku? Njih bratski ne podnosim. Grke ne mogu organski jer obicno zaspem kad ih gledam. Poljake kao narod ne volim, a Ukrajinci su jos ok, ali inace ne navijam za domacine. Na pomen Rusa mi se povraca. Skandinavci su ufurani i mrze Balkance pa se i njima sjetim familije.....
Ko jos ostaje?
Ceska i Irska!
Znaci Ceska! Ceska mi je inace bio omiljeni tim jos od onog vremena kad su sa drugim timom uzeli Nijemce u zadnjem kolu grupne faze SP u...ne sjecam se gdje.
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#11 Re: EURO 2012 - općenito
Ja se nadam da će Španija odbraniti naslov, ali sumnjam... Čini mi se da će neko iznenaditi.
-
BosnianHardcore
#12 Re: EURO 2012 - općenito
Irska je moj pik ! 
- Harisinjo
#13 Re: EURO 2012 - općenito
Poznato mi je to kad neko zivi u jednoj zemlji a navija za drugu, ali da su se bas provukli protiv Estonije...ma dajtodd_smith wrote:Ja, koji trenutno zivim Irskoj ne navijam za njih, a ovaj iznad...![]()
![]()
a sto se tice propagande vidi se da su slicni nama. Nema prepotentnijih ljudi na planeti od nas i nerealnih. Kad pobjedjujemo, svi smo u fazonu kao nema boljih od nas, mi smo prvaci i tako dalje, a onda hladan tus.
Inace kako je u Irskoj ovih dana?
-
todd_smith
#14 Re: EURO 2012 - općenito
Kako nisu? Dao Estoncima crvene, gdje crvenog nije bilo, dosudjivao padanja nekakva i penal na koji bi se Ashely Young ponosio, Estonci nisu imali sanse pored onog sudijeHarisinjo wrote:Poznato mi je to kad neko zivi u jednoj zemlji a navija za drugu, ali da su se bas provukli protiv Estonije...ma dajtodd_smith wrote:Ja, koji trenutno zivim Irskoj ne navijam za njih, a ovaj iznad...![]()
![]()
Nadam se da ce susjedi i Spanci napuniti Irsku mrezu, jer mi je pun k***c njihove propagande "Mi smo ovo zasluzili zbog Henrija 2010te"...i onda jebenu Estoniju izvuku, i to ih sudija na guzove provuce u Talinu![]()
a sto se tice propagande vidi se da su slicni nama. Nema prepotentnijih ljudi na planeti od nas i nerealnih. Kad pobjedjujemo, svi smo u fazonu kao nema boljih od nas, mi smo prvaci i tako dalje, a onda hladan tus.![]()
Inace kako je u Irskoj ovih dana?
Onu scenu nikada necu zaboraviti, u studiju isti uvijek o Barci i ostalim pricaju kako sudijama traze kartone i onda Robbie Keane u istoj utakmici odmah trci od sudije da da Estoncu crveni, drugo poluvrijeme ista situacija trce oko sudije traze drugi zuti za Estonca koji nije uopste dirao loptu rukom
- Bosanski_kralj
#15 Re: EURO 2012 - općenito
Za Italiju i Njemačku navijam. Prvi su mi dragi zbog dosta veza kojih imam sa tom zemljom, a drugi jer im se divim zbog hiljadu stvari među kojima je i nogomet.
-
Dead Man Walking
#16 Re: EURO 2012 - općenito
Svabe objasnjavaju, Ozil najbolji igrac, Huntelar najbolji strijelac.
-
LSD
#17 Re: EURO 2012 - općenito
Švabe su zrele da uzmu ovaj Euro i ne samo to: ova njihova generacija Elfa je spremna i za veliki posao na narednom Mundijalu u Brazilu ...osim Španije ne vidim ko im može pomesti racune, mada su i španci dosta potoršeni, umorni i bez nekih važnih igraca.
- cyprus
#18 Re: EURO 2012 - općenito
Hm, moje neko razmišljanje ide u pravcu da bi Švabe stvarno mogle uzet titulu ove godine... A vjerujem da će im Engleska i Portugal biti biti dosta jača konkurencija nego što se misli... Španci će biti najveće razočaranje, a od Italijana i Francuza ionako ne treba očekivat ništa spektakularno... Holanđani možda čak ispadnu odmah... Rusi, Ukrajinci i Poljaci - neko od njih će daleko dogurat (polufinale recimo)... Česi truba, Irci truba... Hrvati možebitno i prođu grupu, ali preko četvrtfinala teško... Švedska i Danska ne znam šta bih mislio... Grci - nadam se da mogu u drugi krug
Inače, ne čekam ovo prvenstvo baš sa nestrpljenjem, kao što je to bio slučaj sa prijašnjim...
Inače, ne čekam ovo prvenstvo baš sa nestrpljenjem, kao što je to bio slučaj sa prijašnjim...
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#19 Re: EURO 2012 - općenito
Svabe rutinski.
- skenderija04
#20 Re: EURO 2012 - općenito
Ovo prvenstvo nema izrazitog favorita. Spanija je ovog trenutka jedna umorna ekipa, koja se moze pobijediti.Njemacka je ok ali to nije beton. Engleska,Francuska,Italija,Holandija i Portugal u jednoj utakmici svakoga mogu pobijediti. Ocekujem da ce citavo prvenstvo biti tvrdo a Chelsea je pokazao da za trofej ne treba izmisljati toplu vodu. Jaka odbrana i ako udje jedna zavrsena prica. To ce biti tendencija ne ovom takmicenju Mislim da cemo gledati reprizu Eura 2004.
-
El_comadante
#21 Re: EURO 2012 - općenito
Španija ili Njemačka nevidim ko bi mogao osim njih osvojiti. možda Holandija jedino. Špancima če biti teško jer svi znamo da če se svi extra nafurati kad budu igrali protiv njih, pa bi mogli i ispasti recimo od Tlijana. ali kažem opet Španija, Njemačka ili Holadija.
- Tuzlak 035
#22 Re: EURO 2012 - općenito
Ako Španci budu igrali bez Ville odlično odbranit će oni titulu
To im je trenutno...
Mislim da će se u finalu sastati: Španija vs Njemačka i pobijeda Španaca 1:0
Mislim da će se u finalu sastati: Španija vs Njemačka i pobijeda Španaca 1:0
- Zavatoni
#23 Re: EURO 2012 - općenito
Da li samo BHT ima prava prijenosa Eura?
Arena? Sportklub?
Arena? Sportklub?
-
Kuvet
#24 Re: EURO 2012 - općenito
leet wrote:Svabe rutinski.
-
dert
#25 Re: EURO 2012 - općenito
Svabuuuuuuuuuuuuuuuuuuure