Emir Spahic - ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
BRAH

#601 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by BRAH »

zdici1 wrote:
MOSALJOZE wrote:
jeza u ledja wrote:Mozel Spahic igrati protiv Njukasla sljedece sedmice?
ne igra u EL,ali moze u ligi i kupu rusije
http://www.klix.ba/sport/nogomet/evrops ... /130306099

:-)
:lol: zajebali se klixovci :oops:
Clanak ne postoji.
Logovan

#602 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Logovan »

Image
:bih:
kokakolas

#603 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by kokakolas »

Ljudi moji... Mi nismo ni svjesni kakvog KAPITENA imamo!!!!! SPAHA KRALJU, ŽIV TI MENI BIO JOŠ 100 GODINA!!!!
Infaze Studio

#604 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Infaze Studio »

Kako je Spaha, ima li ikakvih vijesti?
simonese

#605 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by simonese »

kokakolas wrote:Ljudi moji... Mi nismo ni svjesni kakvog KAPITENA imamo!!!!! SPAHA KRALJU, ŽIV TI MENI BIO JOŠ 100 GODINA!!!!
Spaha ce ko Zanetti
BHF_Manijak

#606 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by BHF_Manijak »

Odlicno odigrao, ali mi se nije svidio onaj potez sa Karabegom! OK, znamo enormnu zelju da zeli igrati, da je lav koji grize do zadnjeg itd, ali ne moze se kapiten onako na doktora izderati!
Logovan

#607 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Logovan »

BHF_Manijak wrote:Odlicno odigrao, ali mi se nije svidio onaj potez sa Karabegom! OK, znamo enormnu zelju da zeli igrati, da je lav koji grize do zadnjeg itd, ali ne moze se kapiten onako na doktora izderati!
Jest pogriješio ali realno većina nas bi isto postupila.
limeni

#608 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by limeni »

BHF_Manijak wrote:Odlicno odigrao, ali mi se nije svidio onaj potez sa Karabegom! OK, znamo enormnu zelju da zeli igrati, da je lav koji grize do zadnjeg itd, ali ne moze se kapiten onako na doktora izderati!
mislim da je spaha upravu, covjeka su mnogi krivili za penal i remi u parizu, zamisli da on izadje a nasi prime 3 gola i popusimo kvalifikacije..nemoj misliti da je to nemoguce, svabe su nakon 4-0 od svedjana primili 4 komada za pola sata..ne vjerujem da ce mu karabeg zamjeriti i da su njihovi odnosi i dalje odlicni.
PriNc_ba

#609 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by PriNc_ba »

limeni wrote:
mislim da je spaha upravu, covjeka su mnogi krivili za penal i remi u parizu, zamisli da on izadje a nasi prime 3 gola i popusimo kvalifikacije..nemoj misliti da je to nemoguce, svabe su nakon 4-0 od svedjana primili 4 komada za pola sata..ne vjerujem da ce mu karabeg zamjeriti i da su njihovi odnosi i dalje odlicni.
a sta da je doslo do neke komplikacije sto je bilo vrlo moguce ? ko bi bio kriv ? spaha ? bi al u qrcu ;)

uglavnom veoma antipaticna reakcija i nepotrebno tersanje i kurcenje od strane kapitena. iz pouzdanih izvora znam da iza standardnih spahinih srcanih reakcija i odluka i izgovorenih stvari stoje i neki drugi ciljevi ali to je manje bitno u ovom slucaju.
BHF_Manijak

#610 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by BHF_Manijak »

Uredu je reci "neka, ne zelim izaci, mogu jos izdrzati itd", ali onako covjeka odjebati, pretjerano, pa nije dijete Karabeg jebote!
Kazem, mozda je ishitreno, ali ne kontam otkud nervoza vodis 3:0, sve gori, opusteno se igra, ne vidim nijedan jedini razlog za nervozu i tersanje, ali hajde de...
kokakolas

#611 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by kokakolas »

Što me zna neko iznervirati ovako iz čistoga mira...

Vi ne biste onako reagovali?! Usred Bilinog polja, gdje ti u uzavreloj atmosferi 12.000 ljudi urliće, navija... U spektakularnoj utakmici nabijenom patriotskim emocijama?! I povrh toga ste našli Emira da kritikujete, za kojeg svi znamo kakav je karakter i patriota... Dajte ljudi ohladite malo. Da bi frajer izašo, opet bi se našli hajvani koji bi ga kritikovali.
Infaze Studio

#612 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Infaze Studio »

PriNc_ba wrote:
limeni wrote:
a sta da je doslo do neke komplikacije sto je bilo vrlo moguce ? ko bi bio kriv ? spaha ? bi al u qrcu ;)
uglavnom veoma antipaticna reakcija i nepotrebno tersanje i kurcenje od strane kapitena. iz pouzdanih izvora znam da iza standardnih spahinih srcanih reakcija i odluka i izgovorenih stvari stoje i neki drugi ciljevi ali to je manje bitno u ovom slucaju.
Normalno da niko drugi nebi bio kriv jer se lijepo vidjelo da covjek nece da izadje. Takve stvari se desavaju u profesionalnom sportu non-stop, mozda ne sa bas onakvom reakcijom, ali igraci cesto odaberu hoce li ostati na terenu ili ne.

KAd je najmanje bitno, zasto onda spominjes???
KAkve su to "Spahine standardne srcane reakcije"?? Mozda nacin na koji on igra i bori se za ovu ekipu i drzavu??Mozda bi trebao malo da "ohane" i da se pocne malo nonsalantnije setkati po terenu... JA se ne sjecam nekih "srcanih reakcija i kurcenja" osim ove zadnje utakmice kada je odbio izaci, ali to je najmanje bilo qrcenje.
NA njemu se cijelu utakmicu vidjelo da je blijed i da nije bas u najboljem stanju. KAda sam vidio da krvari, odmah sam pomiuslo, 15 min do kraja, jos cemo zijaniti izjednacenje.
Odluke dr. i str, staba bi se trebale postovati, ali zvati kurcenjem igranje u onajkvom stanju je u najmanju ruku bezobrazno.
sumirprimus

#613 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by sumirprimus »

spaha kralju, ako treba pronaći ćemo i drugog ljekara,dosta je i karabegovog... :evil:
nek mu se nagovoriJo,i srcem i dušom i tijelom,njemu nema ko šta prigovorit! :bih:
SundanceKid

#614 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by SundanceKid »

Sjoo nekih nebuloznih prica..sta se sve moze konstruisat iz nicega...ccc...

Situacija jednostavna, covjek bio rovit, bolestan, onda mu pocela krv iz nosa sikljat, i doktor ga htio zastitit, sugeriso izmjenu jer je mislio da covjek ne moze igrati tako. Spaha, ratnik kakav jest, reaguje burno, jer mu ni na kraj pameti nije palo ocigledno da izadje, sve i da mu neko pola glave odvali, i osto na terenu.

Doktor reko izmjena, mislio da je potrebna, Spaha reko nema potrebe igracu, i kraj price. Sta li je tu sad cudno, da se neka prasina dize, bezobrazan Spahic, vakav nakav doktor...situacija 100% normalna, doktor stiti igraca, igrac kaze ok sam igracu. The end.
ultima_palabra

#615 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by ultima_palabra »

A šta mu je tačno rekao?
sumirprimus

#616 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by sumirprimus »

ultima_palabra wrote:A šta mu je tačno rekao?
ostav mi nos, nije ti ovo glam blam! :skoljka:
Obuca9

#617 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Obuca9 »

Evo opet onih sa "znam ja pricu, Spaha samo glumi patriotu, on radi nesto iza leđa".

Smoriste više, dosadili ste i Bogu i narodu. Pa hajde više izađite s tom pričom, šta to Spaha radi i šta je to toliko vrijedno toga, da se glumi patriotizam. Mora da je neki pravo jeben razlog, čim frajer za tu istu reprezentaciju igra i pod tempraturom i pod gripom i par dana nakon operacije.

Baš neki jeben cilj, ima iza sebe i dobro ga sakriva patriotizmom.
ultima_palabra

#618 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by ultima_palabra »

sumirprimus wrote:
ultima_palabra wrote:A šta mu je tačno rekao?
ostav mi nos, nije ti ovo glam blam! :skoljka:
:lol:
sumirprimus

#619 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by sumirprimus »

da bogdom svi ostali u ovoj drzavi ko spaha glume taj patriotizam bar malo...
limeni

#620 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by limeni »

PriNc_ba wrote:
limeni wrote:

ako imas pouzdane informacije onda ih posalji na pp ili napisi javno..da su nam politicari barem 10% angazovani kao spaha za "drzavni dres" lakse bi disali..
Logovan

#621 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Logovan »

PriNc_ba wrote: uglavnom veoma antipaticna reakcija i nepotrebno tersanje i kurcenje od strane kapitena. iz pouzdanih izvora znam da iza standardnih spahinih srcanih reakcija i odluka i izgovorenih stvari stoje i neki drugi ciljevi ali to je manje bitno u ovom slucaju.
Pa hajde napiši koji su to ciljevi. Kad su ti već dobri "pouzdani ciljevi" i kad vjeruješ u njih onda napiši kako i šta. Već par godina provlači se jedna te ista priča kako Spahić ima te nekakve druge ciljeve.
LeonardoAC

#622 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by LeonardoAC »

kako Spaha povrijedjen moze igrati bolje nego neki zdrav igrač ? Ovo je najobičnija glupost i nema veze sa herojstvom nego inatom. On je svojim činom samo štetio ekipi... Inače, sve za 10, al' čin "ostaću pod svaku cijenu na terenu" nije uvijek dobar...
Infaze Studio

#623 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Infaze Studio »

LeonardoAC wrote:kako Spaha povrijedjen moze igrati bolje nego neki zdrav igrač ? Ovo je najobičnija glupost i nema veze sa herojstvom nego inatom. On je svojim činom samo štetio ekipi... Inače, sve za 10, al' čin "ostaću pod svaku cijenu na terenu" nije uvijek dobar...
Jesi ti gled'o utakmicu i jesi li vidio kako je Saphic odigr'o do samoga kraja. Apsolutno bez ikakve naznake da mu je povreda smetala. KAo i ostatak utakmice. Ostetio ekipu sto je bio najbolji igrac na terenu uz Misketa i Vedu :-) :-)
ultima_palabra

#624 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by ultima_palabra »

Ma jednoj balkanskoj ekipi i ne može biti niko drugi kapiten nego onakav ters ;-) Kapa dole kapitenu :thumbup:

Ali takav je naš svijet, zaklinjaće se u Keanea ili Effenberga, a Spaha je kao prgav i ne valja :-)
Artest

#625 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Artest »

Obuca9 wrote:Evo opet onih sa "znam ja pricu, Spaha samo glumi patriotu, on radi nesto iza leđa".

Smoriste više, dosadili ste i Bogu i narodu. Pa hajde više izađite s tom pričom, šta to Spaha radi i šta je to toliko vrijedno toga, da se glumi patriotizam. Mora da je neki pravo jeben razlog, čim frajer za tu istu reprezentaciju igra i pod tempraturom i pod gripom i par dana nakon operacije.

Baš neki jeben cilj, ima iza sebe i dobro ga sakriva patriotizmom.
Vjerovatno zeli reci da puca na poziciju u savezu nakon sto se penzionise. Hebiga, vjerovatno bi bankrotirao bez tih 5 milja mjesecno. Malo je zaradio.

A za karabega mi se zivo jebe. Plasticaru treba biti cast sto ga je otresao Emir Spahic; ionako mu je privelegija sto bude uz reprezentaciju.

Ne brinite se vi za njegovo emotivno stanje i ponos. Trpio bi on da mu skacu po glavi, za ono sto dobiva zauzvrat.
Post Reply