zdici1 wrote:http://www.klix.ba/sport/nogomet/evrops ... /130306099MOSALJOZE wrote:ne igra u EL,ali moze u ligi i kupu rusijejeza u ledja wrote:Mozel Spahic igrati protiv Njukasla sljedece sedmice?
Clanak ne postoji.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
zdici1 wrote:http://www.klix.ba/sport/nogomet/evrops ... /130306099MOSALJOZE wrote:ne igra u EL,ali moze u ligi i kupu rusijejeza u ledja wrote:Mozel Spahic igrati protiv Njukasla sljedece sedmice?
Clanak ne postoji.
Spaha ce ko Zanettikokakolas wrote:Ljudi moji... Mi nismo ni svjesni kakvog KAPITENA imamo!!!!! SPAHA KRALJU, ŽIV TI MENI BIO JOŠ 100 GODINA!!!!
Jest pogriješio ali realno većina nas bi isto postupila.BHF_Manijak wrote:Odlicno odigrao, ali mi se nije svidio onaj potez sa Karabegom! OK, znamo enormnu zelju da zeli igrati, da je lav koji grize do zadnjeg itd, ali ne moze se kapiten onako na doktora izderati!
mislim da je spaha upravu, covjeka su mnogi krivili za penal i remi u parizu, zamisli da on izadje a nasi prime 3 gola i popusimo kvalifikacije..nemoj misliti da je to nemoguce, svabe su nakon 4-0 od svedjana primili 4 komada za pola sata..ne vjerujem da ce mu karabeg zamjeriti i da su njihovi odnosi i dalje odlicni.BHF_Manijak wrote:Odlicno odigrao, ali mi se nije svidio onaj potez sa Karabegom! OK, znamo enormnu zelju da zeli igrati, da je lav koji grize do zadnjeg itd, ali ne moze se kapiten onako na doktora izderati!
a sta da je doslo do neke komplikacije sto je bilo vrlo moguce ? ko bi bio kriv ? spaha ? bi al u qrculimeni wrote:mislim da je spaha upravu, covjeka su mnogi krivili za penal i remi u parizu, zamisli da on izadje a nasi prime 3 gola i popusimo kvalifikacije..nemoj misliti da je to nemoguce, svabe su nakon 4-0 od svedjana primili 4 komada za pola sata..ne vjerujem da ce mu karabeg zamjeriti i da su njihovi odnosi i dalje odlicni.BHF_Manijak wrote:Odlicno odigrao, ali mi se nije svidio onaj potez sa Karabegom! OK, znamo enormnu zelju da zeli igrati, da je lav koji grize do zadnjeg itd, ali ne moze se kapiten onako na doktora izderati!
Normalno da niko drugi nebi bio kriv jer se lijepo vidjelo da covjek nece da izadje. Takve stvari se desavaju u profesionalnom sportu non-stop, mozda ne sa bas onakvom reakcijom, ali igraci cesto odaberu hoce li ostati na terenu ili ne.PriNc_ba wrote:a sta da je doslo do neke komplikacije sto je bilo vrlo moguce ? ko bi bio kriv ? spaha ? bi al u qrculimeni wrote:mislim da je spaha upravu, covjeka su mnogi krivili za penal i remi u parizu, zamisli da on izadje a nasi prime 3 gola i popusimo kvalifikacije..nemoj misliti da je to nemoguce, svabe su nakon 4-0 od svedjana primili 4 komada za pola sata..ne vjerujem da ce mu karabeg zamjeriti i da su njihovi odnosi i dalje odlicni.BHF_Manijak wrote:Odlicno odigrao, ali mi se nije svidio onaj potez sa Karabegom! OK, znamo enormnu zelju da zeli igrati, da je lav koji grize do zadnjeg itd, ali ne moze se kapiten onako na doktora izderati!
uglavnom veoma antipaticna reakcija i nepotrebno tersanje i kurcenje od strane kapitena. iz pouzdanih izvora znam da iza standardnih spahinih srcanih reakcija i odluka i izgovorenih stvari stoje i neki drugi ciljevi ali to je manje bitno u ovom slucaju.
ostav mi nos, nije ti ovo glam blam!ultima_palabra wrote:A šta mu je tačno rekao?
sumirprimus wrote:ostav mi nos, nije ti ovo glam blam!ultima_palabra wrote:A šta mu je tačno rekao?
ako imas pouzdane informacije onda ih posalji na pp ili napisi javno..da su nam politicari barem 10% angazovani kao spaha za "drzavni dres" lakse bi disali..PriNc_ba wrote:a sta da je doslo do neke komplikacije sto je bilo vrlo moguce ? ko bi bio kriv ? spaha ? bi al u qrculimeni wrote:mislim da je spaha upravu, covjeka su mnogi krivili za penal i remi u parizu, zamisli da on izadje a nasi prime 3 gola i popusimo kvalifikacije..nemoj misliti da je to nemoguce, svabe su nakon 4-0 od svedjana primili 4 komada za pola sata..ne vjerujem da ce mu karabeg zamjeriti i da su njihovi odnosi i dalje odlicni.BHF_Manijak wrote:Odlicno odigrao, ali mi se nije svidio onaj potez sa Karabegom! OK, znamo enormnu zelju da zeli igrati, da je lav koji grize do zadnjeg itd, ali ne moze se kapiten onako na doktora izderati!
uglavnom veoma antipaticna reakcija i nepotrebno tersanje i kurcenje od strane kapitena. iz pouzdanih izvora znam da iza standardnih spahinih srcanih reakcija i odluka i izgovorenih stvari stoje i neki drugi ciljevi ali to je manje bitno u ovom slucaju.
Pa hajde napiši koji su to ciljevi. Kad su ti već dobri "pouzdani ciljevi" i kad vjeruješ u njih onda napiši kako i šta. Već par godina provlači se jedna te ista priča kako Spahić ima te nekakve druge ciljeve.PriNc_ba wrote: uglavnom veoma antipaticna reakcija i nepotrebno tersanje i kurcenje od strane kapitena. iz pouzdanih izvora znam da iza standardnih spahinih srcanih reakcija i odluka i izgovorenih stvari stoje i neki drugi ciljevi ali to je manje bitno u ovom slucaju.
Jesi ti gled'o utakmicu i jesi li vidio kako je Saphic odigr'o do samoga kraja. Apsolutno bez ikakve naznake da mu je povreda smetala. KAo i ostatak utakmice. Ostetio ekipu sto je bio najbolji igrac na terenu uz Misketa i VeduLeonardoAC wrote:kako Spaha povrijedjen moze igrati bolje nego neki zdrav igrač ? Ovo je najobičnija glupost i nema veze sa herojstvom nego inatom. On je svojim činom samo štetio ekipi... Inače, sve za 10, al' čin "ostaću pod svaku cijenu na terenu" nije uvijek dobar...
Vjerovatno zeli reci da puca na poziciju u savezu nakon sto se penzionise. Hebiga, vjerovatno bi bankrotirao bez tih 5 milja mjesecno. Malo je zaradio.Obuca9 wrote:Evo opet onih sa "znam ja pricu, Spaha samo glumi patriotu, on radi nesto iza leđa".
Smoriste više, dosadili ste i Bogu i narodu. Pa hajde više izađite s tom pričom, šta to Spaha radi i šta je to toliko vrijedno toga, da se glumi patriotizam. Mora da je neki pravo jeben razlog, čim frajer za tu istu reprezentaciju igra i pod tempraturom i pod gripom i par dana nakon operacije.
Baš neki jeben cilj, ima iza sebe i dobro ga sakriva patriotizmom.